Overleg gebruiker:Afhaalchinees/Archief1

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Gebruikerspagina Overlegpagina Archief Gestarte artikelen Aanpassingenoverzicht Bijdragen
Gebruiker:Afhaalchinees - Overlegpagina - Archief 1 (2007)



Let op! Dit is een archiefpagina, voor afgehandelde of verouderde berichten. Plaats hier dus geen nieuwe opmerkingen!

Beste Afhaalchinees/Archief1, je hebt één of meerdere afbeeldingen, Afbeelding:Frankschleck.jpg, geüpload welke zijn genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. --Erwin85Bot 15 jan 2007 12:21 (CET)

Prison Break[brontekst bewerken]

Wat die personages betreft, je kan ze beter in het overkoepelende artikel plaatsen, nu zijn die te kort om een eigen artikel van te maken MADe 20 jan 2007 12:45 (CET)

Hoi, ik ben het eens met bovenstaande reactie. Gelieve de artikelen uit te breiden, dat probeer ik nu ook te doen. O, ja: plaats dit sjabloon er maar onder: Sjabloon:Prison Break Overzicht. Succes! TOM 20 jan 2007 14:52 (CET)

Mooie TOM ;) Ik wilde ze zelf ook alvast maken, zodat ze steeds verder kon uitgebreid. Misschien kunnen we ook een template maken, voor de personages, zoals ze dat op de Engelse Wikipedia al hebben. Groeten, Afhaalchinees.

Wielerwedstrijden[brontekst bewerken]

  1. Dag Afhaalchinees, allereest bedankt voor de vele toevoegingen aan wielerlemma's. Zo heb ik gemerkt dat je de pagina GP Schwarzwald hebt aangemaakt. Voor wielerwedstrijden bestaat er een speciaal sjabloon met een infobox. Op die manier moet je die ingewikkelde HTML-formules niet meer gebruiker en kan de informatie ook zonder veel moeite geüpdated worden. Het sjabloon kan je hier vinden: [1] en op de pagina van bv. de Ronde van Vlaanderen zie je hoe zo'n sjabloon in de praktijk werkt. Veel plezier nog. Outematic 30 jan 2007 18:02 (CET)
  2. Bedankt, ik was er al naar op zoek maar kon 'm niet vinden. Daarom heb ik er maar eentje gekopieerd van de Rund um den Henninger-Turm. Nogmaals bedankt ;). Afhaalchinees 30 jan 2007 18:04 (CET)

Hallo, ik heb gezien dat je op mijn voorstel Wikistad je naam bij een "huisje" hebt gezet. Ik heb liefst als je voor bent dat je je naam erbij zet. -- SPQR-Robin 1 feb 2007 17:41 (CET)

  1. Ik was het van plan, maar moest toen (onverwachts) weg, heb inmiddels wel een reactie geplaatst ;) Afhaalchinees 1 feb 2007 20:46 (CET)
Ok :-) -- SPQR-Robin 1 feb 2007 20:47 (CET)

PvdW: Bedankt voor je stem[brontekst bewerken]

Beste Afhaalchinees/Archief1,
bedankt voor je stem. Het portaal Mexico is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 4 feb 2007 11:09 (CET)

Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor het vele goede werk, getuige hiervan Ronde van de Middellandse Zee 2007 e.a., dat je levert ten dienste van sportartikels op Wikipedia. Doe zo verder! Outematic 18 feb 2007 19:33 (CET)

Cyclingteam Jo Piels[brontekst bewerken]

Bedankt voor het Wikipediawaardig maken van de pagina Cyclingteam Jo Piels. Jan Bock 19 feb 2007 18:17 (CET)

Ronde van Spanje[brontekst bewerken]

Hey,

Gewoon kleine opmerking: kan er niet een beetje uniformiteit gestopt worden in de uitslagen van elk jaar apart? Nu lijkt het precies elke keer een ander probeersel... Rembert Andy 20 feb 2007 17:09 (CET)

Doe ik nu ook. Zie ook Gebruiker:Afhaalchinees/Ronde van Spanje Afhaalchinees 20 feb 2007 17:12 (CET)

Sjabloon:Schaatser[brontekst bewerken]

Ik zie pas zojuist dat je een Sjabloon:Schaatser hebt aangemaakt. Het Sjabloon:Sportersbox doet precies hetzelfde en is niet gebonden aan een sport. Er is een Wikipedia Project (momenteel niet echt actief) om uniformiteit te creëeren in sportartikelen: Wikipedia:Artikelopmaak sport en voor schaatsen Wikipedia:Artikelopmaak sport/Schaatsen. Momenteel gebruiken we daar het Sjabloon Sportersbox als Infobox. McSmit 26 feb 2007 12:12 (CET)

Het sjabloon heb ik nieuw leven in geblazen. Jouw idee is achteraf gezien toch beter, omdat het specifieker is dan de sportersbox. McSmit 5 jun 2007 15:21 (CEST)

Door de foto's op deze pagina naar boven te verschuiven en in een gallerij te plaatsen is er nu aanzienlijk meer ruimte voor beide kolommen. M.i. een hele verbetering. Oplossing over twee kolommen tref ik ook elders aan. Zie bijv.: Amsterdam. Groeten, --Gouwenaar 5 mrt 2007 17:20 (CET)

PvdW: Bedankt voor je stem[brontekst bewerken]

Beste Afhaalchinees/Archief1,
bedankt voor je stem. Het portaal Zuid-Afrika is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 11 mrt 2007 13:08 (CET)

Hey Afhaalchinees, Normaal wordt er op Wikipedia geen onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen als er een categorie aangemaakt wordt. Kan je er mee leven dat deze categorie afgeschaft wordt? En dat de respectievelijke wielrensters ingedeeld worden in de wielrenners naar nationaliteit? In het sportcafe heb ik de vraag al eens gesteld ivm schaaksters. Bekijk je het even? Ernie 13 mrt 2007 23:09 (CET)

  1. Is goed. Ik dacht dat er misschien wel een speciale categorie voor kon komen, omdat het wel 'iets anders' is. Maar ik ga wel akkoord met verwijdering. Doe jij dat dan of ik? Afhaalchinees 14 mrt 2007 07:41 (CET)

PvdW: Bedankt voor je stem[brontekst bewerken]

Beste Afhaalchinees/Archief1,
bedankt voor je stem. Het portaal Tachtigjarige Oorlog is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 20 mrt 2007 17:54 (CET)

Zou u mee willen helpen aan het portaal: Atletiek?? We zijn momenteel alleen bezig met het werven van mensen, want hij is nog niet gestart. Ik heb er momenteel twee niet meewerken, en dara izn we al aan het discussieren op het oevrleg, zie

Overleg gebruiker:Piet.Wijker & Overleg gebruiker:Atalanta MVG Knijntje143 21 mrt 2007 10:51 (CET)

Mooi dat er al een begin is gemaakt! Ik denk dat ik wel mee wil werken, hoewel Wikipedia de laatste dagen op een iets lager pitje staat. Maar wat betreft het maken van een Uitgelicht, of het meedenken over nieuwe categorieën in het portaal wil ik zeker meehelpen. Misschien ook maar eens de overlegpagina van het Portaal zelf gebruiken? Afhaalchinees 25 mrt 2007 21:37 (CEST)

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 11 apr 2007 16:23 (CEST)

Eyserbosweg[brontekst bewerken]

Hoi Afhaalchinees,

Kun je deze edit verklaren?

Groetjes, Brinkie 24 apr 2007 14:21 (CEST)

Ik zette AGR tussen aanhalingstekens omdat ik AGR meer zag als een bijnaam dan als de officiële naam (zoals je ook bij bijv. "La Doyenne" kan doen). Nu ik het echter terugzie, vind ik eigenlijk dat het niet echt goed staat zo. Wedstrijd of editie zou waarschijnlijk beter staan.
Afhaalchinees 24 apr 2007 19:41 (CEST)
Het ging mij meer om het verwijderen van het stuk tekst over Steffen Wesemann. Ik was bij die doorkomst toevallig aanwezig (m'n vriendin heeft de foto gemaakt die bij het artikel staat :)) --Brinkie 25 apr 2007 19:49 (CEST)
Ik vond het nogal nutteloze informatie, om eerlijk te zijn. 'In 2006 kwam Wesemann als eerste boven'. Tja, dat is volgens mij een beetje vergelijkbaar met bijv.: "in 2006 reed het peloton met 51 renners de Eyserbosweg op" of "in de toeristenversie van 2001 moest 53,4 % van de deelnemers lopend de Eyserbosweg op". Snap je? Afhaalchinees 25 apr 2007 23:45 (CEST)
Nee, snap ik niet, of is het je doel om een gortdroge encyclopedie te maken? De voorbeelden die je noemt zou ik juist wel plaatsen. Weet jij überhaupt wel iets van dit onderwerp af, ben je er wel eens geweest toen ze er naar boven aan het fietsen waren? Als je toch al aan het verwijderen bent, doe dan beter je best en poets de rest van het artikel op, maar dat heb je achterwege gelaten (het is trouwens niet mijn toevoeging hoor, dat was een anoniem).
Sorry als ik een beetje pissig overkom, maar het lijkt wel alsof er alleen maar door goedbedoelende generalisten dingen worden verwijderd op Wikipedia, in plaats van specialisten die dingen toevoegen of verbeteren... Oh ja, AGR is de onofficiële benaming inderdaad, dus dat kan je prima tussen quotes laten staan. --Brinkie 26 apr 2007 16:22 (CEST)
Als er zoiets korts staat, kan je er naar mijn mening beter iets meer overschrijven. Bijvoorbeeld zoiets (niet alles is misschien waar, gewoon om een voorbeeld te geven):
de Eyserbosweg ligt op een cruciaal punt in de Gold Race. Zo begon Michael Boogerd in de editie van 2002 hier "aan de boom te schudden" en vormde zich op de Eyserbosweg vaak de beslissende kopgroep. Toch zijn het niet altijd de favorieten, zo kwam aanvaller Steffen Wesemann in 2006 nog als eerste boven, om even later gegrepen te worden.
En ik had ook het idee dat het plaatje al genoeg info kon geven, eventueel met een iets uitgebreide omschrijving eronder. Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel, Afhaalchinees 26 apr 2007 17:38 (CEST)
Kijk, dat begint er meer op te lijken :-) Mag ik die tekst overnemen? Het is namelijk waar wat je schreef, Wesemann kwam als eerste boven, maar redde het uiteindelijk niet, zie Amstel Gold Race 2006 en dit verslag --Brinkie 26 apr 2007 23:05 (CEST) sambalbij?
Ik heb die AGR ook gezien ;) Met dat niet alles waar is doelde ik meer op het feit dat vaak de kopgroep zich daar vormt. Dat wist/weet ik namelijk niet zeker. En uiteraard kan je het stukje, misschien nog ietsje aangepast, overnemen :) Afhaalchinees 26 apr 2007 23:15 (CEST)

Verwijderingsnominatie van o.a. Afbeelding:Stan marsh.JPG[brontekst bewerken]

Beste Afhaalchinees/Archief1, je hebt één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om , Afbeelding:Stan marsh.JPG, Afbeelding:Southpark chef.JPG, Afbeelding:Starvin' Marvin.JPG en Afbeelding:Cartman gets an anal probe.JPG. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070522 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 23 mei 2007 03:02 (CEST)

Tom Boonen[brontekst bewerken]

hoi, ik zat rond te kijken op het Portaal:Wielersport en zag daar opeens staan dat Tom Boonen Duits is. Lijkt me handig als dat even veranderd wordt, tevens kan er bij 'Actuele Gebeurtenissen' staan dat Di Luca de Giro heeft gewonnen... Sustructu (mijn overleg) 4 jun 2007 17:23 (CEST)

  1. Ik maak wel ff een update

Afhaalchinees 4 jun 2007 18:13 (CEST)

wielerportaal

het wielerportaal staat niet bij de hoofdpagina, ik weet niet of jij dat kan veranderen...? Sustructu (mijn overleg) 5 jun 2007 13:46 (CEST)

Eén of meerdere afbeeldingen die gebruikt worden op deze pagina of overlegpagina, zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:Geenstijlert.jpg, zie Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070616. --E85Bot 17 jun 2007 03:07 (CEST)

Beste Afhaalchinees/Archief1, je hebt één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om , Afbeelding:Onlinesoccermanager.PNG en Afbeelding:Doerak.jpg. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070620 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 21 jun 2007 03:05 (CEST)

Dag Afhaalchinees, Groeten, Lokixx 25 jun 2007 12:22 (CEST)

Beste Afhaalchinees/Archief1, je hebt één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om , Afbeelding:Tourdefrance.gif. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070625 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 26 jun 2007 03:00 (CEST)


24 april 2005[brontekst bewerken]

Hoi Afhaalchinees, Toevallig zag ik de nieuw aangemaakte pagina's staan van Luik-Bastenaken-Luik 2005 en Ronde van Vlaanderen 2005. Beide heb je ze op 24 april 2005 laten plaats vinden, dit lijkt mij niet correct. Een kopieerfoutje waarschijnlijk (want je had Luik-Bastenaken-Luik ook nog niet verbeterd op Ronde van Vlaanderen 2005). Kun je de juiste datum nog terug vinden? Zo ja, kun je datum dan wijzigen? Pucky 28 jun 2007 19:48 (CEST)

Zojuist gewijzigd in 3 april, bedankt ;) Afhaalchinees 28 jun 2007 19:54 (CEST)

Hallo Afhaalchinees, je hebt de afbeelding Afbeelding:Astana team.jpg toegevoegd onder de GNU-licentie voor vrije documentatie. In de omschrijving staat echter dat commercieel gebruik niet toegestaan is. De GNU-licentie staat commercieel gebruik wel toe. Dat is dus tegenstrijdig. Op Wikipedia geldt voor elke bijdrage, ongeacht het type licentie, dat commercieel gebruik is toegestaan. Jan Arkesteijn 30 jun 2007 12:19 (CEST)

Eerste etappe[brontekst bewerken]

Ik had die referentie achter McEwen gezet, omdat je hem anders ook ziet in de inhoudsopgave en dat vind ik lelijk, ik weet niet hoe jij er over denkt? Rubietje88 10 jul 2007 13:14 (CEST)

Hmm, dat is inderdaad niet echt mooi. Maar bij McEwen vind ik het lijken alsof de verwijzing over hem gaat (bijv. dat Bennati is gedeklasseerd en dat McEwen daardoor heeft gewonnen). Afhaalchinees 10 jul 2007 13:19 (CEST)

Afbeeldingen[brontekst bewerken]

Hoi Afhaalchinees (briljante naam overigens), ik heb Afbeelding:Tourdefrancecompiegne.jpg op de verwijderlijst moeten zetten omdat ie helaas niet vrij is. "This image is public" betekent dat iedereen de foto mag bekijken (je kan op Flickr ook foto's beperkt zichtbaar maken, als je bijv. een familiealbum ofzo hebt dat je alleen aan je familie wil laten zien), het zegt niets over of je de foto mag kopiëren of bewerken etc.. Je moet iets hoger kijken naar waar bijv bij deze: [2] "Some rights reserved" staat. In jouw geval stond er "All rights reserved" en dat gaat helaas niet op een vrije encyclopedie. Zie ook het beleid voor wat wel mag. Groet, «Niels» zeg het eens.. 10 jul 2007 21:28 (CEST)

Klopt. Ik had het zelf ook door. Ik zoek nu naar betere afbeeldingen (Advanced Search en dan instellen dat ze voor commercieel gebruik mogen zijn). Bedankt voor het compliment over de naam trouwens... Afhaalchinees 10 jul 2007 21:31 (CEST)
Ok. Mooi, ik wou hier net de tip "ga naar http://www.flickr.com/search/advanced/ " neerzetten, maar dat had je zelf al uitgevogeld. Als je er een vindt die je wel mag gebruiken, let dan wel op dat je exact dezelfde licentie erbij zet (zoals ik hier ook had gefikst: [3]). Succes. Heb je al eens nagedacht om standaard naar Commons te uploaden, dan kunnen alle projecten van Wikimedia "meegenieten" van je uploads. Groet, «Niels» zeg het eens.. 10 jul 2007 21:34 (CEST)
Ik ben daar nog geen gebruiker. Misschien in de toekomst maar eens doen inderdaad... Afhaalchinees 10 jul 2007 21:39 (CEST) Aanpassing: Hoe moet ik de afbeelding "80px" dan noemen? ljcybergal is nl. geen gebruiker op de Engelse wiki...
Dan moet je even zoeken in de sjablonen; maar dat heeft voor deze helaas geen zin (boy, ik vind het niet leuk om dat te moeten zeggen) omdat de licentie CC-BY-ND is (kan je vinden door op "Some Rights reserved te klikken). Je had waarschijnlijk niet beide vinkjes bij de "Advanced search" aangezet (Find content to use commercially én Find content to modify, adapt, or build upon). 🙁. In ander geval moet je even bij Wikipedia:Sjablonen_voor_het_aangeven_van_de_licentiestatus_van_media#Creative_Commons kijken, daar staan alle sjablonen bij die én hier mogen én op Flickr voorkomen. «Niels» zeg het eens.. 10 jul 2007 21:47 (CEST)

Beste Afhaalchinees/Archief1, je hebt één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om , Afbeelding:Tour 2007 - Stage 18.PNG. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070712 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 13 jul 2007 03:01 (CEST)

Let even op dat je bronafbeelding GNU is en dat deze licentie doorwerkt in de afgeleide werken die je maakt. De licentie bij jouw nieuwe afbeeldingen moet dus geen {PD} zijn, maar {GFDL}. Pas je je vorige uploads ook alsnog even aan? Vriendelijke groet, Ciell 14 jul 2007 00:01 (CEST)

Request for Help[brontekst bewerken]

Greetings Afhaalchinees

Could you please help me fix the grammar of this article into the proper Nederlands? Please. (Because my native language is not Dutch).

Thankyou. --Joseph, 15 jul 2007 01:48 (CEST)

Het lijkt me een spam artikel, want het is in allerlei talen er gisteren of vandaag opgezet. - mvg RonaldB 15 jul 2007 01:54 (CEST)
Thankyou very much Afhaalchinees for your Excellent help and effort!
I am very very Grateful.
May you be blessed and may Dutch Wikipedia prosper! --Jose77 15 jul 2007 02:01 (CEST)
(In the future, if you ever need any favourite articles to be translated into the Chinese or Taiwanese language, then I would be glad to help you) --Jose77 15 jul 2007 02:02 (CEST)
Ik twijfelde ook al, Joseph. Maar ik heb in ieder geval het artikel nu wat leesbaarder gemaakt. Met een verwijdering zou ik echter geen probleem hebben ofzo... Afhaalchinees 15 jul 2007 02:03 (CEST)

Ik vind dat je fantastische profielen voor de Ronde van Frankrijk 2007 hebt gemaakt! Top. NielsB 17 jul 2007 18:53 (CEST)

Ik zag dat je ook uitsneden hebt gemaakt van de etappes om in de verslagen te gebruiken, bijv hier. De uitsnede is korrelig, omdat je geen origineel bestand hebt. Als je wilt, kan ik je deze toesturen zodat ze iets duidelijker worden. Overigens moet misschien wel vermeld worden dat de etappes die je uit dit bestand (hier) hebt gehaald, niet echt de exacte route volgen. Het is vrij grof overgetrokken dus op detailweergave niet echt nauwkeurig meer... Daarvoor moeten dan wellicht andere bronbestanden worden gebruikt... NielsB 30 jul 2007 22:24 (CEST)
Ik denk dat ik ze overal maar ga verwijderen eigenlijk. Ze zijn onduidelijk en voegen eigenlijk niks toe... Afhaalchinees 30 jul 2007 23:08 (CEST)

PvdW: Bedankt voor je stem[brontekst bewerken]

Beste Afhaalchinees,
bedankt voor je stem. Het portaal Wielersport is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 29 jul 2007 22:07 (CEST)

Bewerkingssamenvatting[brontekst bewerken]

Samenvatting Samenvatting

Beste Afhaalchinees/Archief1,
Zou u alstublieft de samenvatting (ook wel commentaarregel genoemd) onderaan het bewerkingsveld willen invullen?
Dat helpt anderen bij het controleren van bewerkingen en vergroot ook de inzichtelijkheid van uw werk. Vriendelijk dank!

ik zag dat je het heel af en toe wel invult, maar wilde je er toch op wijzen dat dat op prijs wordt gesteld ;-) bij voorbaat dank, succes en groetjes, oscar 6 aug 2007 19:27 (CEST)

Ik zal er op letten ;-) Afhaalchinees 6 aug 2007 20:49 (CEST)
hartelijk dank 🙂 groetjes, oscar 6 aug 2007 23:53 (CEST)

Verwijderingsnominatie Zanger Bob[brontekst bewerken]

Beste Afhaalchinees, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Zanger Bob. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070809 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 10 aug 2007 02:09 (CEST)

Verwijderingsnominatie Portalenoverzicht[brontekst bewerken]

Beste Afhaalchinees, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Portalenoverzicht. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070816 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 17 aug 2007 02:02 (CEST)

PvdW: Bedankt voor je stem[brontekst bewerken]

Beste Afhaalchinees,
bedankt voor je stem. Het portaal Sport is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 19 aug 2007 16:19 (CEST)

Ronde van Chili/Ronde van Líder[brontekst bewerken]

Beste Afhaalchinees, mooi dat je een artikel hebt geschreven over een wielerwedstrijd in Chili!

Wat ik alleen niet zo goed begrijp, is dat je de titel van het artikel Ronde van Chili hebt veranderd naar Ronde van Líder met de stelling dat het hier om verschillende rondes gaat. Toch staat in het artikel regelmatig 'Ronde van Chili' i.p.v. 'Ronde van Líder'. Bovendien staat er dat de ronde verreden wordt op Cuba.

Ik heb net een lemma aangemaakt over Pascal Hervé, die ooit een etappe in de Ronde van Chili won, maar ik weet nu niet zo goed of ik die moet doorlinken naar Ronde van Líder of niet. Kun je me vertellen hoe de vork in de steel zit?

Alvast bedankt! Groeten, Marquz 23 aug 2007 11:49 (CEST)

Kwaliteitsverbetering artikelen wielrennen[brontekst bewerken]

Beste Afhaalchinees, ik vind dat je hele goede bijdragen hebt in artikelen over het wielrennen. Supermooi! Ik geloof dat de meeste belangrijke artikelen over het hedendaagse wegwielrennen bij de heren wel geschreven zijn: de wedstrijden, de wielrenners, de ploegen zijn er, mede dankzij een grote bijdrage van jou. Ik denk dat het daarom nu tijd is om een stap verder te gaan, het verbeteren van de aanwezige artikelen. Veel artikelen bevatten één tekstregeltje en verder wat lijstjes en tabellen. Voor geoefende wielerkenners is daaruit op te maken om wat voor soort renner of koers het gaat, maar volgens mij is een encyclopedie er ook voor de mensen die nog niets van het onderwerp af weten.

Ook ontbreekt meestal een vermelding van de geraadpleegde bronnen. De informatie is weliswaar vaak makkelijk terug te vinden op sites als dewielersite.net en cyclingbase.com, maar het is wel zo netjes (zie Wikipedia:Bronvermelding) om je gebruikte bronnen te vermelden. Dus bij deze een verzoek/voorstel: zou je ook je bronnen willen vermelden? Het kost weinig moeite (er zijn hele simpele sjablonen voor) en het maakt artikelen weer wat beter.

Groeten, Marquz 4 sep 2007 01:18 (CEST)

Ik typ de laatste tijd ook al wat vaker een korte biografie/carrière-samenvatting waarin ik vermeld waar de renner ereplaatsen en overwinningen heeft behaald. Bronvermelding zijn inderdaad vooral die 2 sites, maar ook de Duitstalige Wikipedia. Ik zal voortaan de bron erbij vermelden, is dit dan genoeg?
Afhaalchinees 4 sep 2007 09:58 (CEST)
Mooi, ik zag ook al een evolutie in je werk. Je voorbeeld bronvermelding is prima. Je kunt ook de hoofdpagina van de renner pakken en een | gebruiken om achter de url te zetten om te vertellen om welke website het gaat ("De Wielersite" in dit geval), maar dat is allebei niet per se nodig. Marquz 4 sep 2007 11:39 (CEST)
Eigenlijk zou het het handigst zijn al konden we een lijst samenstellen van artikelen die uitbreiding vereisen. Afhaalchinees 4 sep 2007 16:17 (CEST)
Dat kan op je gebruikerspagina, als je dat wilt. Marquz 5 sep 2007 02:12 (CEST)

Verwijderingsnominatie Antoine Dalibard[brontekst bewerken]

Beste Afhaalchinees, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Antoine Dalibard. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070904 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 5 sep 2007 02:03 (CEST)

Jozef Nuttin[brontekst bewerken]

Je veranderde Vlaams in Belgisch (Vlaams). Weet je over wie het eigenlijk gaat? Jozef Nuttin profileert zich nog steeds als Vlaams en Nederlandstalig. Heeft actie gevoerd voor de splitsing van zijn universiteit. Dus heb ik dat teruggedraaid. Akkoord? Door de wol geverfd 10 sep 2007 21:51 (CEST)

Beste afhaalchinees,

Ik zie dat je Categorie:Team Barloworld hebt leeggehaald. Het is niet wenselijk dat categoriën worden leeggehaald, vandaar dat ik je wijzigingen daarop ga terugdraaien. Als je deze categorie verwijderd wilt hebben mag je hem nomineren voor verwijdering. mvg Enormekever 11 sep 2007 13:16 (CEST)

Aanleiding hiervoor was dat hier hetzelfde was gedaan. Het leek me onlogisch om niet die lijn door te trekken naar andere categorieeën. De Team Barloworld-categorie is dan ook niet de enige... Afhaalchinees 11 sep 2007 17:47 (CEST)
Het gaat er niet om dat je die categorie weg wilt hebben, daar kun je valide argumenten voor hebben. Het gaat er om dat je in zo'n geval de juiste procedure volgt en de categorie niet zomaar leeghaalt, anders blijft er een lege categorie achter. Categorien kunnen alleen door een mod verwijderd worden, en dienen voor verwijdering genomineerd te worden zodat er over gediscussieerd kan worden.
Dus catweg sjabloon op de categorie-pagina, en de categorie vermelden op Wikipedia:Te verwijderen categorieën.
Zie ook [4] voor uitleg.
Ik zie trouwens dat je erg goed werk levert op wiki-wielersport gebied. Ik ben een lijst op aan het stellen met Olympisch kampioenen die nog geen eigen artikel hebben. Daar staan ook een hoop wielrenners bij, misschien kun jij er daarvan nog een aantal een mooi artikel kan geven?: Gebruiker:Enormekever/Projecten/ArtikelsOlymChamp - Enormekever 12 sep 2007 09:06 (CEST)

klinische fysica[brontekst bewerken]

Beste afhaalchinees, meer structuur is prima, maar je moet geen inhoudelijke wijzigingen aanbrengen over een vakgebied waar je niets vanaf weet. Er staat nu grote onzin, die ik zal corrigeren. --Hugospruijt 13 sep 2007 10:19 (CEST)

Beste Afhaalchinees, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om SouthAustralia.com (wielerploeg)/2007. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070924 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 25 sep 2007 02:06 (CEST)

Infomatie balk rechts[brontekst bewerken]

Hallo,

Ik heb een vraag.

Zou jij mij kunnen uitleggen hoe je een balk rechts van de pagina aanmaakt waar informatie in staat? Dan bedoel ik het voor deze pagina http://nl.wikipedia.org/wiki/Death_Has_a_Shadow .

MVG, Sandesh Sandesh 4 okt 2007 12:53 (CEST)

Dit is een sjabloon. Het werkt als volgt: eerst maak je een standaardsjabloon aan (dit kan bijv. een lijstje zijn, of zoals bij de Family Guy-aflevering een infobox). Het maken van een infobox lijkt vaak moeilijk maar is vaak op te lossen door een ander (liefst vergelijkbaar) sjabloon te kopiëren en dan aan te passen. De infobox plaats je op de pagina waar je hem wilt hebben en vervolgens moet je de parameters in vullen die je bij het maken hebt aangegeven (je kunt er dus niet gewoon bij zetten wat je wilt, als je bij het sjabloon bij de Fam.Guy-aflevering bijvoorbeeld zelf een parameter toevoegt werkt dat niet).
Ik hoop dat je het nu begrijpt. Zie ook deze pagina. Afhaalchinees 4 okt 2007 17:08 (CEST)

Ik zie dat je op deze pagina "voor" hebt gestemd. Ik wilde ff melden dat het al bestaat: [5], maar helaas niet op Wikipedia. Al 7 okt 2007 10:13 (CEST)

Hey afhaalchinees,

Zin om mee te werken aan dit nieuwe project? Ernie 15 okt 2007 23:23 (CEST)

  1. Natuurlijk! Ik doe het op dit moment wat rustig aan, maar zal me zeker met dit project nog weer wat extra in gaan zetten 🙂 Afhaalchinees 16 okt 2007 19:32 (CEST)
Ik heb net een soort tussenstand opgemaakt op de overlegpagina van Outematic. Gaarne daar even te kijken. Rubietje88 18 okt 2007 14:53 (CEST) PS: dit vanwege het feit dat je nogal wat gemist hebt, denk ik.
Bedankt ;) Heb het nogal druk met schoolzaken e.d., kan me even ook niet zo goed motiveren. Afhaalchinees 6 nov 2007 08:07 (CET)