Overleg gebruiker:Agora

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Welkom op mijn overlegpagina.
Een paar korte opmerkingen voor U een reactie plaatst:
1. Onderteken uw reactie met 4 maal een ~ (tilde)
2. maak voor een vraag/ opmerking over een nieuw onderwerp een nieuw kopje aan door hieronder in het sjabloon te klikken
3. als u refereert naar een artikel, maak dan een wiki link naar het betreffende artikel
4. vragen of opmerkingen die hier gemaakt worden, zal ik ook HIER beantwoorden
5.De titel (of kop) bij het bericht beschouw ik niet als de door u ondertekende bijdrage maar dient puur als handige aanduiding in de inhoudopgave op deze pagina zodat het onderwerp/ bericht snel terug te vinden is voor mij. De titel kan daarom door mij worden aangepast, de inhoud van het bericht zelf zal ik niet wijzigen

met vriendelijke groet, Agora

Als je vragen, opmerkingen of klachten hebt over een nominatie ter beoordeling verzoek ik je deze te laten plaatsvinden op de beoordelingslijst zodat de gehele gemeenschap kan meepraten!!
Veel gestelde vragen

Featured Article Star.svg 1. Waarom is de link die ik naar een andere website plaatste weggehaald? Op Wikipedia zijn we heel terughoudend met toelaten van externe links. Mogelijk paste die link niet in het strikte beleid voor externe links.
Featured Article Star.svg 2. Waarom is het artikel over mijn band / ensemble / mezelf als musicus voor verwijdering voorgedragen? Over jezelf of je muziekband schrijven is vaak niet handig. Als je echt beroemd bent wordt er met meer distantie en zonder de verdenking van zelfpromotie vanzelf over je geschreven. Wil je weten of jij of je groep echt opnamewaardig zou zijn lees dan eerst de relevante teksten over de relevantie van muziek en over relevantie van muziekgerelateerde artikelen door.
Featured Article Star.svg 3. Waarom is het artikel wat ik over mezelf schreef voor verwijdering voorgedragen? Over jezelf schrijven is vaak niet handig. Als je echt beroemd bent wordt er met meer distantie en zonder de verdenking van zelfpromotie heus wel over je geschreven door iemand anders meestal. Wil je weten of je echt opnamewaardig zou zijn lees dan eerst de relevante teksten over relevantie van personen door. Als je echt blatante zelfpromotie schreef of als het copyrightschending van een andere site was is je tekst meteen verwijderd zoals je wellicht begrijpt.
Featured Article Star.svg 4. Waarom is het artikel over (mijn) bedrijf of bedrijfsprodukt voor verwijdering genomineerd of verwijderd? Over het bedrijf waar je zelf bij betrokken bent schrijven is niet echt handig want dan ontstaat al makkelijk de schijn van niet neutraal, belanghebbend of reclame immers. Je kunt verder lezen over mogelijke relevantie op deze pagina en ook een collega verwoordt misschien hier het motief daarvoor. Als het expliciete reclame of copyrightschending was dan is het meteen verwijderd uiteraard.
Featured Article Star.svg 5. Waarom is het artikel wat ik een tijdje geleden gemaakt heb verwijderd? Het heeft twee weken ter beoordeling/verbetering op de verwijderlijst gestaan. Omdat het ofwel niet verbeterd was en/of er geen steun voor behoud was omdat het als niet encyclopediewaardig is beoordeeld door de gemeenschap is het regulier verwijderd bij een onderhoudssessie die ik uitvoerde als moderator. Als het geen reclame, zelfpromotie, auteursrechtenschending, niet-encyclopedisch of echt aperte onzin was maar enkel een echt encyclopedisch artikelonderwerp wat je nog verder wilt afmaken (check dat dan eerst eens via deze pagina) dan kun je een gemotiveerd verzoek tot terugplaatsing hier op de pagina voor terugplaatsverzoeken indienen. Voor vrijgavemogelijkheden van auteursrechtelijk beschermde teksten zie hier.

Featured Article Star.svg 6. Meer antwoorden en tips kun je hier vinden op de Helppagina en de Veelgestelde vragen pagina.
Klik hier als je mij wilt schrijven of een vraag hebt

Archief[brontekst bewerken]

Johannes de Zwaan[brontekst bewerken]

Hartelijk dank voor het uitbreiden van mijn artikel over Johannes de Zwaan. Ik ben niet erg ervaren op Wikipedia. Dankzij jouw bijdrage is het nu iets moois geworden. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door GMTuk (overleg · bijdragen)

Graag gedaan! Er stond sowieso al een prima aanzet. In het welkomstsjabloon op uw overlegpagina staan ook nog handige tips. mvg - Agora (overleg) 15 jul 2021 18:38 (CEST)[reageer]

Han Altena[brontekst bewerken]

Goedemiddag Agora,

Ik zag je reactie dat er toestemming moest zijn van de eigenaar van de foto (Han Altena) zelf dus. Dit zou inmiddels geregeld moeten zijn, ik kreeg zojuist door dat hij op mijn verzoek een mail heeft verzonden (template mail) met expliciete toestemming voor gebruik van zijn foto naar permissions-commons@wikimedia.org,

Dat is dus ook opgelost. Maar nu zou er iets aangepast moeten worden, waarvan ik niet zie waar dit moet gebeuren: " After you emailed permission, you may replace the Sjabloon:No permission since tag with {{subst:OP}} on file description page."

Kun je me helpen? :) Alvast bedankt!! Aphex2021 (overleg) 23 jul 2021 13:32 (CEST)[reageer]

Ha Aphex2021, als er toestemming gemaild is dan komt de melding dat er een mail ontvangen is vanzelf bij de afbeelding te staan. Als iemand van het commonsteam er dan naar gekeken heeft, dan komt er een definitieve toestemming bij te staan. Dat blijft mensenwerk, dus kan even overheen gaan. Inmiddels ook al geregeld! mvg - Agora (overleg) 24 jul 2021 19:15 (CEST)[reageer]

Pluim met lof[brontekst bewerken]

Veer Witlof en wortel
Alsjeblieft, speciaal voor jou een pluim met lof!
Goed bezig met het schrijven van nieuwe artikels en een hele hoop andere bijdragen. Ga zo door!
Met vriendelijke groet, Taketa (overleg) 14 aug 2021 02:33 (CEST)[reageer]

Advertentietekst[brontekst bewerken]

Dank dat je me geholpen hebt met het verbeteren van mijn artikel over de bioregulator! Ik heb zelf nog een uitbreiding gedaan.

Is het mogelijk om de foto uit onderstaande advertentie bij het artikel te plaatsen? Via een link lijkt me niet veilig, maar overnemen kon wel eens in strijd zijn met de Auteurswet.

Mondial Bioregulator - Parels Breda

GMTuk (overleg) 18 aug 2021 09:44 (CEST)[reageer]

er staat inderdaad een copyright onderaan die website, waardoor de afbeelding niet geschikt is. Het moet echt gaan om eigen foto's of waar u aantoonbaar de rechten van hebt. mvg - Agora (overleg) 7 sep 2021 18:02 (CEST)[reageer]

Zie de pagina over Gerard de Vries Lentsch[brontekst bewerken]

Op de pagina Overleg:Gerard de Vries Lentsch heb ik een vraag gesteld over een plaatje dat mogelijk in het artikel kan geplaatst worden. Omdat jij 10 jaar geleden het artikel hebt gestart kan je er misschien iets over zeggen. Alvast bedankt. Wouter (overleg) 31 aug 2021 22:08 (CEST)[reageer]

aldaar beantwoord. mvg - Agora (overleg) 7 sep 2021 18:07 (CEST)[reageer]