Overleg gebruiker:Akoopal

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Gröbbemolen Fleringen.jpg Welkom op mijn overlegpagina.
Als je me hier een vraag stelt zal ik die altijd proberen tijdig hier te beantwoorden.
Stel ik een vraag op jouw overlegpagina zet ik hem op mijn volglijst en kan je hem daar beantwoorden.
Antwoord je hier heb je een grote kans dat ik het verplaats.
Vragen over Wikipedia beantwoord ik liefst hier.
Klik hier als je mij wilt schrijven.


Overleg archief (ik auto-archive na 60 dagen).

Overleg . Archief 2008 . Archief 2009 . Archief 2010 . Archief 2011 . Archief 2012 . Archief 2013 . Archief 2014 . Archief 2015 . Archief 2016 . Archief 2017


Tornooi toernooi[bewerken]

Beste Akoopal, 'tornooi' staat in de woordenlijst en is dus een correcte schrijfwijze, ondanks de vermelding 'BE' in Van Dale. De hoofdafspraak voor de spelling vermeld: "Wordt een woord niet in het Groene Boekje gevonden, dan hanteren we de spelling die in Van Dale staat". 'Tornooi' wordt wél in het Groene Boekje gevonden, derhalve is wat in Van Dale vermeld wordt niet relevant. EvilFreD (overleg) 18 feb 2017 09:06 (CET)

Hoi Evilfred, ik heb hier weer van geleerd kwa spelling. Ik vermoed Vlaams vs Nederlands maar dat is geen excuus. Echter ten eerste is het jammer dat jij dit komt melden en niet Bart, die gewoon terugdraait, terwijl dit hem is verboden vanuit de AC. Ten tweede is er een uitzondering op BTNI, namelijk het consistent maken van de spelling binnen een artikel. In 1 zin 'eindtoernooi' en later 'tornooi' is wel heel lelijk. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 18 feb 2017 11:29 (CET)
Dat laatste is uiteraard waar. En dat het jammer is dat Bart zelf niet even de moeite nam om een en ander toe te lichten ook. EvilFreD (overleg) 18 feb 2017 18:55 (CET)

Vraagje over molenpagina's in Wikipedia[bewerken]

Hey Akoopal, in de lijst van Noord Brabantse molens [1] een verkeerde dag als bezoekmogelijkheid. Deze zou ik willen wijzigen, maar daarvoor wordt ik verwezen naar Sjabloon:Tabeldata lijst van windmolens in Noord-Brabant. Helaas heb ik geen idee waar ik dat vind. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door RonalT Troost (overleg · bijdragen)

Je was dichtbij, ik heb je bericht aangepast, dat je kan klikken naar het sjabloon, dat sjabloon kan je gewoon editten net als een normale pagina. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 19 feb 2017 19:58 (CET)
Bedankt, zo gaat het inderdaad. Ik ben nog steeds benieuwd waar die tabeldata verstopt was.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door RonalT Troost (overleg · bijdragen)
Hoi Ronald, ten eerste, sluit berichten op een overlegpagina svp af met ~~~~ dan is het duidelijk wie wat geplaatst heeft en wanneer.
Die sjablonen zijn een beetje een truuk. Op de pagina zag je dit staan: {{Tabeldata lijst van windmolens in Noord-Brabant}}. Dat is wat ze een sjabloon noemen, daar word sjabloon: voorgezet, en dan word de inhoud van Sjabloon:Tabeldata lijst van windmolens in Noord-Brabant ingevoegd op de pagina, wat je nog iets stuurt dat wat dingen niet meegaan. De reden dat dit zo gedaan is, is omdat deze ook allemaal worden ingevoegd op Lijst van windmolens in Nederland (let op, grote pagina), en op deze manier hoef je alles maar op een plek bij te houden. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 19 feb 2017 22:34 (CET)

Weghalen op helpdesk[bewerken]

Beste Akoopal, Ik had door onachtzaamheid een bericht gestuurd naar de helpdesk Wikipedia die bedoeld was voor de helpdesk ebay. Ik heb het dan ook maar vlug verwijderd zodra ik het doorhad. met beste groeten, Andries Van den Abeele (overleg) 7 mrt 2017 18:48 (CET)

Duidelijk. Ik zat ook niet helemaal op te letten. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 8 mrt 2017 19:51 (CET)