Overleg gebruiker:Akoopal

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Gröbbemolen Fleringen.jpg Welkom op mijn overlegpagina.
Als je me hier een vraag stelt zal ik die altijd proberen tijdig hier te beantwoorden.
Stel ik een vraag op jouw overlegpagina zet ik hem op mijn volglijst en kan je hem daar beantwoorden.
Antwoord je hier heb je een grote kans dat ik het verplaats.
Vragen over Wikipedia beantwoord ik liefst hier.
Klik hier als je mij wilt schrijven.


Overleg archief (ik auto-archive na 60 dagen).

Overleg . Archief 2008 . Archief 2009 . Archief 2010 . Archief 2011 . Archief 2012 . Archief 2013 . Archief 2014 . Archief 2015 . Archief 2016


De Wikimedia Foundation zoekt een Directeur Enquête-oproep voor de Vrijwilligersgemeenschap[bewerken]

De Raad van Bestuur van de Wikimedia Foundation heeft een commissie ingesteld die verantwoordelijk is voor het vinden van een nieuwe directeur. Een van de eerste taken van de commissie is het opstellen van een functieomschrijving voor de directeur, waarvoor we de Wikimedia-gemeenschap graag om input willen vragen. We zouden het op prijs stellen als je de tijd kunt nemen om deze enquête in te vullen. Het helpt ons inzicht te krijgen in wat de vrijwilligersgemeenschap en de betaalde medewerkers verwachten van de directeur van de Wikimedia Foundation.

Bij voorbaat dank,

De commissie verantwoordelijk voor de zoektocht naar een nieuwe directeur voor de Wikimedia Foundation via MediaWiki message delivery (overleg) 1 jun 2016 23:52 (CEST)

Website[bewerken]

Hallo Akoopal,

jij vroeg waarom de website van de heimolen in Rucphen verwijderd was. De reden hiervan is dat deze is opgezet door Harry Tak die de molen als zorgmolen wilde inrichten, op zich een goed plan. Maar de gemeente en Harry konden niet tot overeenstemming komen. Zie bv echtpaar-tak-stopt-project-heimolen-in-rucphen Op dat moment is er overlegd en hebben een aantal vrijwilligers de taak op zich genomen om de molen draaiende te houden.

Ik heb met Harry Tak overlegd, maar ik kreeg niet de mogelijkheid om de website voort te zetten. Vandaar dat ik de website verwijderd had en aan het proberen ben een nieuwe website op te zetten. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 84.26.122.15 (overleg · bijdragen) 20 jun 2016 21:57‎

Hoi, ik zie dat de beide molendatabases de website ook al niet meer hebben staan, dus ik heb hem verwijderd weer. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 22 jun 2016 22:32 (CEST)

bron gevraagd[bewerken]

N.a.v. [1] zie ik geen toegevoegde bron. Er staat wel een bron naar een andere proef, maar de bijdrage van HH heeft nog geen bron. VanBuren (overleg) 18 jul 2016 08:59 (CEST)

Oops, je hebt gelijk. Iets te snel ook een compliment uit willen delen, dat gebeurd soms te weinig. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 18 jul 2016 09:33 (CEST)