Overleg gebruiker:Akoopal

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Gröbbemolen Fleringen.jpg Welkom op mijn overlegpagina.
Als je me hier een vraag stelt zal ik die altijd proberen tijdig hier te beantwoorden.
Stel ik een vraag op jouw overlegpagina zet ik hem op mijn volglijst en kan je hem daar beantwoorden.
Antwoord je hier heb je een grote kans dat ik het verplaats.
Vragen over Wikipedia beantwoord ik liefst hier.
Klik hier als je mij wilt schrijven.


Overleg archief (ik auto-archive na 60 dagen).

Overleg . Archief 2008 . Archief 2009 . Archief 2010 . Archief 2011 . Archief 2012 . Archief 2013 . Archief 2014 . Archief 2015


Verzoek[bewerken]

Beste Akoopal,
Ik val je misschien lastig, maar ik hoop dat je me toestaat dat ik je een vraag stel. Ik word vandaag door Pvt pauline beschuldigd dat ik haar anoniem zou hebben uitgescholden. zie hier. Ik word hier uiteraard niet blij van en voel me in mijn eer aangetast. Jij kunt ongetwijfeld zien welk IP-adres er bij mij hoort. Kun jij dit op de een of andere manier uitzoeken en haar op haar OP melden dat ik hier part noch deel aan heb. Of vraag ik nu teveel van je ?? Je kunt me ook aanraden natuurlijk om het verder van me af te laten glijden, maar daar heb ik tot nu toe best veel moeite mee. Fijne avond nog. Groet, Malinka1 (overleg) 6 okt 2015 22:14 (CEST)

Hoi Malinka, ik moest hier even goed over nadenken. Er is binnen de regels niet echt een reden om een CU te doen, en eigenlijk denk ik dat dat ook geen zaken oplost, maar eerder olie op het vuur gooit. Teveel op de beschuldiging ingaan leid af van de eigenlijke discussie en dat lijkt de aanpak van Pvt_pauline te zijn. Je Hebt Pvt_pauline hier op aangesproken, dat negeert ze, dus ik denk dat je het inderdaad gewoon van je af moet laten glijden. Op het moment dat er een daadwerkelijke beschuldiging zou zijn, 'volgens mij ben je dit IP', zou ik nog kunnen kijken, maar het antwoord word dan alleen dat een CU geen afhankelijkheid aantoont. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 8 okt 2015 11:38 (CEST)

This Month in GLAM: October 2015[bewerken]

This month in GLAM logo.png
Headlines
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · Romaine 13 nov 2015 06:57 (CET)