Overleg gebruiker:Akoopal

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Gröbbemolen Fleringen.jpg Welkom op mijn overlegpagina.
Als je me hier een vraag stelt zal ik die altijd proberen tijdig hier te beantwoorden.
Stel ik een vraag op jouw overlegpagina zet ik hem op mijn volglijst en kan je hem daar beantwoorden.
Antwoord je hier heb je een grote kans dat ik het verplaats.
Vragen over Wikipedia beantwoord ik liefst hier.
Klik hier als je mij wilt schrijven.


Overleg archief (ik auto-archive na 60 dagen).

Overleg . Archief 2008 . Archief 2009 . Archief 2010 . Archief 2011 . Archief 2012 . Archief 2013 . Archief 2014 . Archief 2015


Fijne feestdagen!!![bewerken]

DE TIJD VAN STERKE DRANK EN TE VEEL ETEN IS AL WEER BIJNA AANGEBROKEN, DUS IK HOOP DAT JE JE DAARNA ALLE GOEDE VOORNEMENS NOG KUNT HERINNEREN OM ZE VERVOLGENS OP 5 OF 6 JANUARI WEER AAN DE KANT TE ZETTEN!!! VOOR IEDEREEN EEN VROLIJK KERSTFEEST EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR GEWENST!!! (en nu maar hopen dat alle vandaaltjes het goede voornemen hebben Wikipedia maar 'ns met rust te laten in 2016… OXYGENE 7-13 (OVE RLEG)

Wederik van Avesnes[bewerken]

Hallo André,

Zou je op de overlegpagina bij Wederik van Avesnes willen aangeven, wat er volgens jou dringend moet worden verbeterd aan dit lemma? Ik zie wel tekortkomingen, maar die zie ik op heel veel plaatsen in Wikipedia, en daaraan werken we elke dag met ons allen.

Ik plaatste dit verzoek eergisteren op de overlegpagina van Romaine, want onder zijn naam was de banner aangebracht. Maar hij verwijst naar jou.

Henk van Haandel (overleg) 6 jan 2016 20:24 (CET)

Hallo Henk, Het artikel is genomineerd door Gebruiker:The Banner. Mijn bot voegde enkel de datum toe aan het nominatiesjabloon. Je kunt denk het beste aan The Banner vragen wat hij graag verbeterd ziet. Groetjes - Romaine 6 jan 2016 20:35 (CET)
Dank Romaine. Henk, Romaine had niet op zijn OP naar mij verwezen, ik had daar gemeld dat je TheBanner moest hebben, misschien had ik toch zijn gebruikerspagina even moeten linken, wat Romaine nu wel heeft gedaan. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 6 jan 2016 20:58 (CET)

This Month in GLAM: December 2015[bewerken]

This month in GLAM logo.png
Headlines
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

About This Month in GLAM · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · Romaine 11 jan 2016 18:57 (CET)

Stemming[bewerken]

Akoopal, ik heb hier een voorstel geformuleerd voor een stemming over overlegbijdragen van derden op de verzoekpagina voor sokpopcontrole. Onder het voorstel staan mijn overwegingen. Daarboven of daaronder kun je desgewenst jouw eigen overwegingen plaatsen. Marrakech (overleg) 25 jan 2016 15:37 (CET)

E85Bot[bewerken]

Beste Akoopal, naar aanleiding van de eerste reacties hierop vraag ik me af wanneer E85Bot wel en niet een melding plaatst (bij aanwezigheid van een link naar de genomineerde pagina bijvoorbeeld?), maar ik kan de broncode niet vinden. Weet jij dat misschien? Met vriendelijke groet, Mathonius 29 jan 2016 16:31 (CET)

Zie de OP van Erwin waar ik Edo een link heb gegeven naar de kopie van de oude toolserver svn. Er zijn wat kleine aanpassingen gedaan aan de bot om hem werkend te houden, maar niets relevants voor waar het om gaat nu. Als je toegang wilt tot het nlwikibots account waaronder hij draait op toollabs, laat het me maar weten. Ik vermoed dat Edo het om dezelfde reden vroeg? Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 29 jan 2016 17:28 (CET)
Oké! Ja, dat denk ik wel. De activiteit op Erwins overlegpagina was me ontgaan. Bedankt voor je hulp! Mathonius 29 jan 2016 18:08 (CET)
Maakt verder niet uit hoor, als mensen de ontwikkeling van die bot weer willen oppakken juich ik dat alleen maar toe. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 29 jan 2016 19:00 (CET)

This Month in GLAM: January 2016[bewerken]

This month in GLAM logo.png
Headlines
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

About This Month in GLAM · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · Romaine 12 feb 2016 09:59 (CET)