Overleg gebruiker:Akoopal

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Gröbbemolen Fleringen.jpg Welkom op mijn overlegpagina.
Als je me hier een vraag stelt zal ik die altijd proberen tijdig hier te beantwoorden.
Stel ik een vraag op jouw overlegpagina zet ik hem op mijn volglijst en kan je hem daar beantwoorden.
Antwoord je hier heb je een grote kans dat ik het verplaats.
Vragen over Wikipedia beantwoord ik liefst hier.
Klik hier als je mij wilt schrijven.


Overleg archief (ik auto-archive na 60 dagen).

Overleg . Archief 2008 . Archief 2009 . Archief 2010 . Archief 2011 . Archief 2012 . Archief 2013 . Archief 2014 . Archief 2015 . Archief 2016


Fijne feestdagen!!![bewerken]

Iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst!!! Weer een jaar voorbij, weer een jaar lang kunnen leren van onze fouten en van die van anderen... moge het nieuwe jaar er één worden waarin de gebruikers zich iets weer beter weten te gedragen en de rust weten te bewaren, er zijn al teveel gebruikers verdwenen dit jaar! Gelukkig nieuwjaar!!! OXYGENE 7-13 (OVERLEG)
Hoi Oxygene, dank je, en hetzelfde, maar wel een verzoek om dit soort dingen iets minder schreeuwerig te maken. Hoofdletters komen over als schreeuwen, en ook een vette titel is net even te ... Maar de gedachte word zeker gewaardeerd. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 23 dec 2016 23:01 (CET)

Vraagje[bewerken]

Weet je toevallig of dit jargon is?Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vraagje? 25 dec 2016 00:45 (CET)

Aldaar beantwoord. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 25 dec 2016 11:09 (CET)

sokpop[bewerken]

Hoi Akoopal, hoort deze wellicht ook bij het setje van 28 december? Met vriendelijke groet, Elly (overleg) 29 dec 2016 01:55 (CET)

Nee, Bobby vraagt graag negatief aandacht en dat houdt ook in artikelen nomineren. Dit was enkel iemand van die organisatie die daar tegen reclameerde omdat hij/zij graag zijn/haar lokale omroep op Wikipedia wil zien blijven. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 29 dec 2016 09:27 (CET)
Dank MoiraMoira. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 29 dec 2016 12:15 (CET)

Nog even een toelichting, want ik zie het anders: Ik vind het gedrag van deze ip zeer vreemd: [1]. Wordt ook even wakker na een jaar en gaat meteen naar de OP van Deajaplusja. Terwijl Deaplusja alleen maar op de verwijderlijst commentaar heeft neergezet. Zo een IP moet wel zeer goed de weg weten op Wikipedia, dat is onwaarschijnlijk. Het artikel Open Rotterdam was genomineerd door Sonty [2]. En het was aangemaakt door een ander IP dan waar ik hierboven de aandacht op vestig. Mogelijk is dus IP 87.211.124.204 ook Deaplusja/Bobby. 92.67.221.131 [3] is van de lokale omroep. Vandaar dat het mij goed leek om Akoopal te vragen dit te controleren. Met vriendelijke groet, Elly (overleg) 29 dec 2016 12:18 (CET)

Hoi Elly, goed dat je doorvraagt hoor, soms kijk je over dingen heen. Het lijkt mij onwaarschijnlijk aangezien het IP bij een andere provider hoort dan de edits die hij over de kerst heeft gedaan. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 29 dec 2016 13:14 (CET)

Foto Mirjam Krieg[bewerken]

Hartelijk dank voor je advies m.b.t. bijsnijden. Ik ga het uitproberen. Inmiddels heeft Gouwenaar mij geholpen, dus kan ik vanmiddag aan de slag om te verkleinen en in de tekst van Hans Krieg te plaatsen. Groeten, Jelle Jelle Nauta (overleg) 9 jan 2017 10:21 (CET)

Tornooi toernooi[bewerken]

Beste Akoopal, 'tornooi' staat in de woordenlijst en is dus een correcte schrijfwijze, ondanks de vermelding 'BE' in Van Dale. De hoofdafspraak voor de spelling vermeld: "Wordt een woord niet in het Groene Boekje gevonden, dan hanteren we de spelling die in Van Dale staat". 'Tornooi' wordt wél in het Groene Boekje gevonden, derhalve is wat in Van Dale vermeld wordt niet relevant. EvilFreD (overleg) 18 feb 2017 09:06 (CET)

Hoi Evilfred, ik heb hier weer van geleerd kwa spelling. Ik vermoed Vlaams vs Nederlands maar dat is geen excuus. Echter ten eerste is het jammer dat jij dit komt melden en niet Bart, die gewoon terugdraait, terwijl dit hem is verboden vanuit de AC. Ten tweede is er een uitzondering op BTNI, namelijk het consistent maken van de spelling binnen een artikel. In 1 zin 'eindtoernooi' en later 'tornooi' is wel heel lelijk. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 18 feb 2017 11:29 (CET)
Dat laatste is uiteraard waar. En dat het jammer is dat Bart zelf niet even de moeite nam om een en ander toe te lichten ook. EvilFreD (overleg) 18 feb 2017 18:55 (CET)

Vraagje over molenpagina's in Wikipedia[bewerken]

Hey Akoopal, in de lijst van Noord Brabantse molens [4] een verkeerde dag als bezoekmogelijkheid. Deze zou ik willen wijzigen, maar daarvoor wordt ik verwezen naar Sjabloon:Tabeldata lijst van windmolens in Noord-Brabant. Helaas heb ik geen idee waar ik dat vind. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door RonalT Troost (overleg · bijdragen)

Je was dichtbij, ik heb je bericht aangepast, dat je kan klikken naar het sjabloon, dat sjabloon kan je gewoon editten net als een normale pagina. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 19 feb 2017 19:58 (CET)
Bedankt, zo gaat het inderdaad. Ik ben nog steeds benieuwd waar die tabeldata verstopt was.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door RonalT Troost (overleg · bijdragen)
Hoi Ronald, ten eerste, sluit berichten op een overlegpagina svp af met ~~~~ dan is het duidelijk wie wat geplaatst heeft en wanneer.
Die sjablonen zijn een beetje een truuk. Op de pagina zag je dit staan: {{Tabeldata lijst van windmolens in Noord-Brabant}}. Dat is wat ze een sjabloon noemen, daar word sjabloon: voorgezet, en dan word de inhoud van Sjabloon:Tabeldata lijst van windmolens in Noord-Brabant ingevoegd op de pagina, wat je nog iets stuurt dat wat dingen niet meegaan. De reden dat dit zo gedaan is, is omdat deze ook allemaal worden ingevoegd op Lijst van windmolens in Nederland (let op, grote pagina), en op deze manier hoef je alles maar op een plek bij te houden. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 19 feb 2017 22:34 (CET)