Overleg gebruiker:Akoopal/Archief2011

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Overleg archief (ik auto-archive na 60 dagen).

Overleg . Archief 2008 . Archief 2009 . Archief 2010 . Archief 2011 . Archief 2012 . Archief 2013 . Archief 2014 . Archief 2015 . Archief 2016 . Archief 2017 . Archief 2018 . Archief 2019 . Archief 2020


Berenoor[brontekst bewerken]

Volgens de Franse interwiki is dit een berenoor, maar laat het voor jou gewoon een mooi gebaar zijn. ;) --Mathonius.

Beste Akoopal, de afgelopen dagen heeft zich zo te zien heel wat afgespeeld op Wikipedia. Lastige kwesties, perikele situaties en zenuwslopende conflicten. Ik begrijp jouw teleurstelling en het kan soms inderdaad goed zijn om dit project even te laten voor wat het is. Met deze gerbera wil ik jou graag een hart onder de riem steken en zeggen dat ik hoop dat je je gauw weer helemaal happy voelt! Je bent een collega voor wie ik veel respect heb en als ik iets voor je kan betekenen dan hoef je maar te roepen. By the way, aan Noorses Vaakevandring wordt gewerkt. Met vriendelijke groet en liefst tot gauw, Mathonius 11 jan 2011 23:40 (CET)

  • Een beetje laat, maar ben ik het helemaal mee eens! Liefs, Trijnsteloverleg 19 jan 2011 19:45 (CET)

Harry[brontekst bewerken]

Hoi André, zou je evt. willen meediscussiëren over de HP-titelwijzigingen? Hier wordt er nu overlegd: Overleg:Harry Potter#Titel wijzigingen. Alvast bedankt :-) hartelijks, eVe Roept u maar! 8 feb 2011 23:09 (CET)

Uiteraard, ik zal er morgen even goed naar kijken, voor nu bedtijd. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 9 feb 2011 00:07 (CET)

Valentijnsdag[brontekst bewerken]

Happy Valentine!

En anoniem drie prachtige roze rozen terug, super bedankt! 217.123.46.105 14 feb 2011 20:06 (CET)

Molen van van der Hoeven[brontekst bewerken]

Kun je met dit nieuwe artikel iets? Mvg Sonty (overleg) 8 feb 2011 14:59 (CET)

Sorry voor de late reactie. Had al snel gezien dat Lidewij het al aangepakt al. Even nog steun betuigd voor het artikel. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 18 feb 2011 09:14 (CET)

Een heer van stand[brontekst bewerken]

{| cellpadding="10" cellspacing="8" style="width: 100%; background-color: #FFB1C8; border: 2px solid #D16587; vertical-align: top; -moz-border-radius-topleft: 8px; -moz-border-radius-bottomleft: 8px; -moz-border-radius-topright: 8px; -moz-border-radius-bottomright: 8px;" | style="background-color: #FFDCF8; border: 1px solid #D16587; border-right-width:4px; border-bottom-width:4px; -moz-border-radius-topleft: 8px; -moz-border-radius-bottomleft: 8px; -moz-border-radius-topright: 8px; -moz-border-radius-bottomright: 8px; padding: 8px;" colspan="2" | <div style="font-family: Trebuchet MS, sans-serif; font-size: 10pt; text-align: justify;"> <center>[[File:Manxwithbaseball.jpg|230px|left]][[File:Pitcher High school baseball in Japan 2007.gif|225px|right]]'''Welkom op mijn overlegpagina. <font color=black>[[Overleg gebruiker:MoiraMoira/archiveringsversie|'''LEES DIT EERST''']]</font color=black>.'''<br>Ik probeer vragen en verzoeken tijdig te beantwoorden. Mocht er iets vergeten zijn en uw vraag nog niet beantwoord, laat me dat dan weten. Vragen beantwoord ik regulier hier. Wilt u een reactie wees dan zo beleefd uw bericht te '''ondertekenen'''. Dat doet u door vier tildetekens (~) achter elkaar te plaatsen. Afgehandelde oudere berichten (meestal ouder dan een week) staan in de archieven <font color=#D16587>[[Overleg gebruiker:MoiraMoira/OverlegArchief‎|<font color=#D16587>'''hier''']]. </font color>Heeft u een vraag over een specifiek lemma zet die artikelnaam dan tussen twee vierkante haken dan ik er makkelijker naar kijken. Anders doe ik dat voor u bij beantwoording. Antwoorden op veelgestelde vragen: ''Waarom is de link die ik in een artikel naar een andere website plaatste weggehaald?''; ''Waarom is het artikel wat ik over mezelf/mijn bedrijf/mijn muziekband/mijn organisatie/mijn produkt schreef voor verwijdering voorgedragen of verwijderd?''; ''Waarom is het artikel wat ik een tijdje geleden gemaakt heb verwijderd?''; ''Hoe kan ik vrijgave van auteursrechtelijk beschermde teksten ter plaatsing op Wikipedia regelen?''; ''Waarom mag mijn persoon/mijn bedrijf/mijn produkt/mijn organisatie niet op Wikipedia en (beroemd/bekend) persoon/bedrijf/produkt/organisatie wel?'' en ''Hoe krijg ik live antwoord van een wikipediaan?'' vindt u [[Gebruiker:MoiraMoira/faqtekst|<font color=#D16587>'''DOOR HIER TE KLIKKEN'''</font color>.]]<br><font color=#D16587>[http://nl.wikipedia.org/w/wiki.phtml?title=Overleg_Gebruiker:MoiraMoira&action=edit&section=new '''Als dit uw vragen toch niet beantwoordt klik dan gerust hier als u mij wilt schrijven of een vraag hebt (Click here when you'd like to write me)''']</font color>.<br> </center> |} </div></center>

Soms kan heeft een heer van stand een melige bui Knipoog Olivier Bommel 28 feb 2011 21:03 (CET)
Het staat je netjes, we zullen het maar door de vingers zien. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 28 feb 2011 21:06 (CET)

Tjasker[brontekst bewerken]

Hoi Andre.

Is dit eigenlijk wel de bedoeling? Zouden we niet beter de artikelen met haakjes in de naam kunnen veranderen? Groet Quistnix (overleg) 5 mrt 2011 07:49 (CET)

Hmm, nee, lijkt me niet de handigste oplossing. Lijkt me inderdaad logischer om bijv 'Tjasker (Kallenberg)' gewoon te noemen naar 'Tjasker Kallerberg' omdat dat een soort aanduiding is. Ik zal Thijs even op dit overleg wijzen. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 5 mrt 2011 08:59 (CET)
Voor mij is dat geen breekpunt, dus ga je gang. Alleen, omdat die afzonderlijke molens ook bekend staan als Tjasker (getuige de titels van de artikelen), is het moeilijk om ze anders te vinden. Op de overlegpagina van Tjasker is voorgesteld om een lijst van tjaskers aan te leggen. Dat lijkt me een prima idee. Thijs! (overleg) 5 mrt 2011 14:55 (CET)
Het is meer een aanduiding, en de haakjes zijn zo gebruikt, en niet echt als disambiguatie. Het is meer een aanduiding en als naam is dus 'tjasker <plaats>' zonder haakjes net zo logisch. Dus stel ik voor om de DP weer te laten nuweggen, het oorspronkelijke artikel terug te hernoemen en dan de lossen tjaskers te hernoemen naar een naam zonder haakjes. Eens? Kan jij dan als auteur de nuweg plakken? Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 5 mrt 2011 22:26 (CET)
Hij is weer teruggeplaatst. Mvg, Thijs! (overleg) 6 mrt 2011 19:08 (CET)
Mijn hartelijke dank, ik ga na het eten met de rest aan de slag. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 6 mrt 2011 19:12 (CET)
Ik heb e.e.a. weer rechtgezet. Check nog even, alsjeblieft. Quistnix (overleg) 6 mrt 2011 20:51 (CET)

Misbruikfilters[brontekst bewerken]

Dag Akoopal. Ik zag vandaag nog een andere foute filtermelding, zie ook hier. Met vriendelijke groet, Trijnsteloverleg 8 mrt 2011 23:48 (CET)

Geohack sjabloon[brontekst bewerken]

Ik zag dat je je verdiept hebt in het sjabloon dat gebruikt wordt wanneer er een coordinaat aangeklikt wordt. Waar ik me enorm aan erger zijn de labels die in google earth (en google maps) worden gebruikt wanneer doorgeklikt wordt. Er wordt automatisch gezocht naar een adres om die als label toe te voegen, terwijl standaard gewoon de paginatitel gebruikt zou moeten worden zoals voorheen ook het geval was. Dit levert vreemde labels op. Zo wordt Den Haag als "Goetlijfstraat 7, 2596, Haagse Hout, Nederland" gelabeld. Nog vreemder wordt het wanneer er geen locatie gevonden wordt in google earth. Bijvoorbeeld bij diverse vulkanen die vanaf het de lijst Lijst van vulkanen in de Filipijnen worden aangeklikt. In dat geval wordt het label "Locatie van Lijst van vulkanen in de Filipijnen" toegevoegd als label. Is dit op te lossen. Op de Engelse wikipedia werkt het wel, want aanklikken van vulkanen op de Engelse lijst en:Active volcanoes in the Philippines geeft gewoon een normaal label (de naam van de vulkaan). Het viel me op dat op nl.wikipedia de parameter "title" niet werkt (tenminste: ik krijg het niet aan de praat). Dat zou mogelijk een oplossing kunnen zijn voor het probleem kunnen zijn. Magalhães (overleg) 21 mrt 2011 07:26 (CET)

Ik heb inderdaad wat drukker bezig geweest met het sjabloon. De labels waar je het over hebt zijn echter een functie van google. Het is mij ook niet helemaal duidelijk hoe dat werkt. Michiel is hier al een beetje mee bezig geweest, en daar komt het 'locatie van ...' vandaan. Title werkt niet, maar volgens de docs moet je wel pagename: kunnen gebruiken. Maar het lijkt dus in google niet makkelijk dat label goed te zetten. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 22 mrt 2011 23:51 (CET)
Vanuit de Engelse wikipedia gaat het wel, dus het dan ligt toch wel degelijk aan het sjabloon, lijkt me zo Magalhães (overleg) 23 mrt 2011 20:15 (CET)
Ik ben even aan het testen, als ik vanuit de Engelse Wikipedia naar bijv Google doorklik krijg ik nog steeds dezelfde vage labels. Wat ik wel zie is dat de engelse sjablonen inderdaad een extra parameter title hebben die kan worden meegegeven, die de pagename voor de geohack pagina, dus de toolserverpagina, zet. Maar dat komt nog niet goed naar bijv Google. Op zich zou dit mechanisme ook in onze coordinatensjablonen kunnen, maar dan moeten wel alle coordinatensjablonen aangepast worden. Het lijkt me dan ook handig om niet title=abc maar titel=abc te gebruiken. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 23 mrt 2011 21:01 (CET)
Wat mij betreft wordt het doorgevoerd. Ik zou erg blij zijn met een mogelijkheid om de titel te wijzigen, zeker in een geval als hierboven beschreven op Lijst van vulkanen in de Filipijnen. Of het "title" of "titel" wordt maakt me niet veel uit. Volgens mij zijn veel andere parameters overigens ook al Engels. Magalhães (overleg) 24 mrt 2011 07:11 (CET)

Watermolens Vlaanderen[brontekst bewerken]

verplaatst naar Overleg gebruiker:Stillo Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 31 mrt 2011 11:11 (CEST)

Ter info[brontekst bewerken]

Overleg gebruiker:Akoopal/Voormalige windmolens in Zuid-Holland 😉 Pompebled.svg Freaky Fries (Overleg) 10 mei 2011 17:12 (CEST)

Overlegpagina voormalige windmolens[brontekst bewerken]

Hallo Akoopal, ik heb op je overleg pagina voormalige windmolens in Zuid Holland [1] een reactie achter gelaten, misschien dat je er iets aan hebt. Groeten, 83.87.33.57 12 mei 2011 18:41 (CEST)

Hoi, ik had het gezien, ik moet er even mee gaan puzzelen. Dank voor de informatie. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 12 mei 2011 18:57 (CEST)

Gevonden! http://www.molens.nl/site/dbase/resultaten.php?search=Zoek%2FBekijk+Records&mid=&tbc=&rkm=&naam=&plaatsnaam=&gemeente=zoetermeer&provincie=&eigenaar=&molenaar=&categorie=&type=&functie=&inrichting=&bouwjaar=&fotograaf=&trefwoord=&sorteer=&sorteerAscDesc=&v=1 Ik zal er zelf ook tijd steken in het toevoegen van deze molens aan de voormalige molen lijst. Vriendelijke Groet 83.87.33.57 18 sep 2011 22:41 (CEST)

dplinks[brontekst bewerken]

Hoi Akoopal. Aangezien Erwin op het moment vrij inactief is en jij tevens beheerder bent op wp:nlwikibots de volgende vraag aan je. Zou je de query die Wikipedia:Links naar doorverwijspagina's/Artikelen ververst (als het goed is, heeft deze de naam dplinks) willen aanpassen? Deze genereert op dit moment een lijst van 250 resultaten. Dit mogen er 500 worden. Daarnaast wordt de lijst op dit moment 3x per week ververst (ma-wo-vr), maar dit mag dagelijks worden. Ik vermoed dat dit geen grote aanpassingen zullen zijn, maar als het veel werk is, dan zijn we (diegenen die veelvuldig dp's oplossen via die lijsten) al erg blij als één van de wijzigingen wordt doorgevoerd. Met vriendelijke groet, Pompidom (overleg) 29 apr 2011 10:26 (CEST)

Hoi Pompidom, ik zal vanavond wel even kijken of ik eruit kom. De bot dagelijks zetten moet zeker lukken. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 29 apr 2011 10:37 (CEST)
Alvast bedankt! Pompidom (overleg) 29 apr 2011 11:43 (CEST)
Ik heb een poging gewaagd, zou aangepast moeten zijn. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 1 mei 2011 01:14 (CEST)
Hij is vanochtend weer ververst en ziet er goed uit. Dus nogmaals bedankt! Pompidom (overleg) 1 mei 2011 09:26 (CEST)
Ook namens mij, degene die het eerst aan Pompidom vroeg en die dat doorspeelde richting jou, nog bedankt, op deze manier kunnen we nog meer dp-links oplossen! Goudsbloem (overleg) 1 mei 2011 23:52 (CEST)
Bedankt voor het aanpassen! Groet, Erwin (overleg) 4 mei 2011 22:08 (CEST)

Aakopal, in het verlengde van bovenstaande: de pagina Wikipedia:Links naar doorverwijspagina's/data, welke geupdate wordt door Bryanbot, bestaat nu uit 250 pagina's. Omdat er veel links op staan die niet te verbeteren zijn/hoeven (links van dp's naar dp's), staan er elke keer relatief weinig 'nieuwe' te verbeteren links. Zou jij die bot zo kunnen aanpassen (beheerder Bryan is hier bijna inactief) dat de pagina 500 links vermeld i.p.v. de 250 nu? Bij voorbaat dank, Goudsbloem (overleg) 14 mei 2011 17:00 (CEST)

Hoi Goudsbloem, de reden dat ik de bot van Erwin kon aanpassen was omdat hij onder een gezamelijk toolserverproject, nlwikibots, draait. Deze bot zit daar niet bij, en die kan ik dus ook niet aanpassen. Helaas. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 15 mei 2011 00:43 (CEST)
Oke, bedankt voor het kijken ernaar, zal ik toch de OP van Bryan op moeten zoeken. Goudsbloem (overleg) 15 mei 2011 08:57 (CEST)

Vraagje[brontekst bewerken]

Hoi Akoopal. Op jouw verzoek heb ik zojuist Gebruiker:Akoopal/Infobox gemaal en Gebruiker:Akoopal/Lijst van rosmolens in Nederland verwijderd. Nu bleef er nog een overlegpagina over: Overleg gebruiker:Akoopal/Infobox gemaal. Wil je dat ik die ook verwijder, of hoeft dat niet van jou? Groet, Trijnsteloverleg 20 mei 2011 22:50 (CEST)

Dat stond er in het nuweg-sjabloon bij: 'inclusief overleg' Glimlach Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 20 mei 2011 22:52 (CEST)
Oeps, sorry! Had ik over het hoofd gezien. Is bij dezen ook verwijderd. Trijnsteloverleg 20 mei 2011 22:54 (CEST)
Dank voor het opruimen. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 20 mei 2011 22:59 (CEST)

Gebruiker:Smile4ever[brontekst bewerken]

" (→Kijken: fixje, neem aan dat je zo een fix niet erg vind op je GP) "

Nee hoor ;) smile4ever (overleg) 25 mei 2011 07:34 (CEST)

Replica Vuurtoren Lemmer[brontekst bewerken]

Beste Akoopal,

Ik stel voor om de verwijzing toch te verwijderen van de lijst van gedoofde vuurtorens in Nederland. De replica heeft namelijk nooit dienst gedaan als vuurtoren, louter als decorstuk in een film en landmark. Daarom is het in mijn ogen logisch om hem niet bij gedoofd te zetten. Ik ben overigens net nieuw op Wikipedia en ik heb veel literatuur over het onderwerp vuurtorens die ik in de wiki-artikelen wil gebruiken. Misschien kan je me helpen. Ik heb zojuist een artikel aangemaakt over de Stenen Baak, alleen is het me niet gelukt om de cordinaten goed te krijgen. Misschien kan jij helpen? De cordinaten zijn 51°55'39.79"N, 4° 8'26.58"O.

Met vriendelijke groet,--Lumturo (overleg) 29 mei 2011 04:24 (CEST)

Hoi Lumtoro, ik draaide het terug omdat ik wist dat er twee waren, maar Rudolphous heeft deze lijst het meeste georganiseerd zoals hij nu is. Ik stel voor dat je op de overlegpagina van het artikel dit voorsteld (kan me er eigenlijk wel in vinden), en hem even op zijn overleg op het overleg daar wijst.
Voor de coordinaten zie ik dat Romaine het al heeft aangepast, dus dat is al opgelost. Zelf gebruik ik altijd deze tool, dan kan je een plek aanklikken, en de sjabloontekst daarna in het wikiartikel kopieren.
En leuk dat je met de vuurtorens bezig bent. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 29 mei 2011 10:17 (CEST)
Hoi Akoopal,
Bedankt voor de informatie. Ik ga ermee aan de slag. Die coordinates-tool begrijp ik nog niet helemaal. Ik ga ermee oefenen.
met vriendelijke groet, --Lumturo (overleg) 29 mei 2011 20:34 (CEST)

Botonderhoud[brontekst bewerken]

Akoopal, ik meen dat ik jou ook eerder in deze discussie heb gezien: Op Overleg Wikipedia:Links naar doorverwijspagina's/data#Doorverwijspagina's op doorverwijspagina's is er een discussie over het onderhoud van de bot die op die pagina draait. Dat wordt nu gedaan door Bryan, maar omdat die meestal niet aanwezig is, stelt hij zelf voor (zie de discussie) om het onderhoud aan een ander over te laten. Misschien kan jij dat of weet jij iemand die dat onderhoud kan overnemen, zodat de gevraagde wijzigingen doorgevoerd kunnen worden. Graag je reactie bij de discussie aldaar. Vriendelijke groet, Goudsbloem (overleg) 14 aug 2011 10:49 (CEST)

Uitgevoerd UitgevoerdEtersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 14 aug 2011 12:36 (CEST)

Foutieve filtermelding[brontekst bewerken]

FYI, zie deze melding van mij over een foutieve filtermelding betreffende e-mailadressen. Ik heb Lymantria ook geïnformeerd. Groet, Trijnsteloverleg 23 aug 2011 21:03 (CEST)

privacy[brontekst bewerken]

Akoopal,

Hierbij het verzoek om mij met mijn gebruikersnaam (en dus niet met mijn eigen voornaam) aan te spreken. Ook op mijn eigen overlegpagina. (Ik weet, iedereen maakt wel eens een foutje)

Groeten, JetzzDG

Ok, sorry, ik vind hem zo vergelijkbaar dat ik dacht dat die bekend was. Zal eraan denken. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 29 okt 2011 20:53 (CEST)

Checkuser[brontekst bewerken]

Hallo Akoopal,

Ik zag dat er nog maar drie checkusers over zijn. Jullie hebben er vast al aan gedacht maar is het misschien niet handig om de mogelijkheid van 1 of 2 nieuwe leden te overwegen in samenspraak met de arbcom?

Mvg, Bas (o) 7 nov 2011 23:14 (CET)

Hoi Bas, ja daar is al over gesproken. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 7 nov 2011 23:18 (CET)

Executive Director's Barnstar[brontekst bewerken]

Sue's barnstar.png Gefeliciteerd!

Hello Andre! I hope you don't mind me writing on your userpage in English: I know that you speak English, and I do not speak Dutch. And your userpage says you're on a wikibreak, so I hope you will see this once you come back.

Congratulations! I'm awarding you the Executive Director's Barnstar, to celebrate you for contributing the winning image in the Danish Wiki Loves Monuments competition, for the photograph you took in September of the Årsdale mill in Svaneke on Bornholm. It's a gorgeous photograph!

The Executive Director's Barnstar is an award that I give out every now and then, created for me by my colleague Frank Schulenberg, to celebrate and honour editors who are making a particularly significant contribution to the Wikimedia projects. You have been nominated for the ED Barnstar by Steven Walling.

Since joining the Dutch Wikipedia three and a half years ago, you've made almost 9K contributions on 11 projects, including uploading what looks like many hundreds of gorgeous images to Commons. Thank you so much for your contributions!

If you, or anyone reading this, wants to nominate someone for this barnstar, please feel free to do it on my talk page. And thanks to Steven at the Wikimedia Foundation, for making this nomination. Sue Gardner (overleg) 13 nov 2011 10:15 (CET)

Hi Sue, thanks for the very nice gesture, much appreciated. I copied it to my user page, although I want to think what to do with the text. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 3 dec 2011 01:00 (CET)

Gebruiker:Akoopal/rm-groningen-all[brontekst bewerken]

Hallo Akoopal,

Heb je Gebruiker:Akoopal/rm-groningen-all nog nodig? Dit is namelijk een van de 19 grootste pagina's op deze wiki (waarschijnlijk nog wel hoger), als je de ingevoegde sjablonen meetelt, de andere 18 zijn allemaal rijksmonumenten en erfgoedlijsten in de hoofdnaamruimte, maar dit is de enige opgebouwd uit sjablonen en lijkt me verder minder hard nodig, misschien dat het dus te overwegen valt de pagina te verwijderen (enkel de inhoud dus leegmaken kan ook). Er was vandaag een probleempje met te grote pagina's. Nu is dat opgelost, maar dat soort problemen zullen vast nog een keertje weer terugkomen.

Mvg, Bas (o) 7 dec 2011 02:00 (CET)

Hoi Bas, het is een experiment geweest voor Wutsje over hoe je met minimale code in de lijsten zelf (paar noincludes) de lijstje wat flexibel kan houden zodat eventueel iedereen weer een samenstelling kan maken. De pagina is trouwens helemaal niet groot, maar 5 regeltjes Glimlach. Hij kan weg, alhoewel het als concept nog wel leuk is, maar doordat Romaine absoluut geen code op de pagina's wil zien is het verder stil blijven staan. Ik zet het voor nu wel tussen nowiki's. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 7 dec 2011 10:21 (CET)
Om mij kan ze wel helemaal weg hoor, want precies vanwege de reden die je noemt ben ik er niet meer mee bezig (ik zie de lange lappen overlegtekst al voor me). Wutsje 7 dec 2011 10:49 (CET)

Botactie Michiel1972[brontekst bewerken]

Hoi Andre,

Kijk even op mijn OP en die van RobotMichiel1972... Quistnix (overleg) 9 dec 2011 07:32 (CET)

Fijne Feestdagen[brontekst bewerken]


Christmas tree (detail) (11392553123).jpgPrettige Feestdagen!


Hallo Akoopal/Archief2011,

Ik wens je hele fijne kerstdagen en een heel goed en gezond 2015!

Hartelijke kerstgroeten, BakkertjeWouter. 23 dec 2011 16:04 (CET)