Overleg gebruiker:Anjo.Joostens

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Anjo.Joostens, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.078.695 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Beoordelingsnominatie Rijonderwijs[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Rijonderwijs dat is genomineerd door RonaldB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20160316 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 17 mrt 2016 01:08 (CET)[reageer]

Dit bedoel ik nou. AUTORIJLES Dit artikel gaat helemaal nergens over. Het gaat om Autorijles, maar ineens gaat het om rijinstructeursopleiding. Ineens gaat het over slagingspercentage. Ineens gaat het over KNMV over motorrijles wel te verstaan. Wie het telkens verandert weet ik niet, maar elke keer wordt dezelfde onzin hierop gedumpt. Nominatie voor verwijdering, sowieso. Het moet puur over autorijles gaan waar de consument iets aan heeft. Laat het door ons als kennisinstituut doen en dan komt het goed. Mag ik? En dan mij niet weer als een commercieel belangen figuur gaan zien, zoals bij Rijonderwijs hier op wiki het geval was. Als hier weer over gespeculeerd wordt neem ik het as donderdag als onderwerp mee naar de commissievergadering in de tweede kamer. Ik zal dan ook aangeven dat een TU studie met een gloeilampenfabriekservaring iets anders is dan een jarenlange studie bij rijbewijsleerlingen. Meng je met je commentaar niet op zaken waar je geen verstand van hebt. De waarde van een Wiki wordt dan 0%. Overigens telt dit ook voor het stuk wat nu onder autorijles is gedumpt. Vriendelijke groet Anjo Joostens