Overleg gebruiker:Annabel

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Hardangervidda pano.jpg
Zorgvuldigheid, dossierkennis en overleg is de moeder van een goede analyse ...

Jubileumster[bewerken]

Wat verlaat, maar bij deze alsnog de jubileumster. Mvg, Bas (o) 4 apr 2012 17:44 (CEST)

Vertrek[bewerken]

Jammer dat je er mee ophoudt: [1]. Ik ken de achtergrond (nog) niet. Hopelijk kunnen zaken in de toekomst ten goede keren. Sterkte. VanBuren (overleg) 1 nov 2013 22:00 (CET)

Ik kan je frustratie goed meevoelen en wens je veel plezier off- en misschien ook onwiki. Groet, Lymantria overleg 1 nov 2013 22:38 (CET)
Jammer inderdaad. Verliezen we wéér een moderator... Bedroefd Trijnsteloverleg 2 nov 2013 14:50 (CET)
Zonde. Bedankt voor je inzet de afgelopen jaren! JurriaanH overleg 3 nov 2013 14:56 (CET)

Ster[bewerken]

Admin Barnstar.png

Je bent nu officieel mod-af, dus ook voor jou een mooie ster. Dank voor je inzet. Trijnsteloverleg 3 nov 2013 14:37 (CET)

Jammer we zijn weer een zeer waardevol moderator kwijt. Bedankt voor al je werk. Natuur12 (overleg) 3 nov 2013 14:58 (CET)
Bedankt voor je werk en rust goed uit, dat doet eens mens deugd! Het beste gewenst! - C (o) 3 nov 2013 15:16 (CET)

RWZI[bewerken]

A, wat is de reden om mijn bewerking van RWZI terug te draaien? Ojjm (overleg) 29 jul 2015 12:07 (CEST)

Dag Ojjm, helaas schrijven de meeste mensen het met hoofdletter (zoals ook op de meeste pagina's op wikipedia het geval is), maar volgens de officiële spelling moet het zonder hoofdletter geschreven worden. Zie [2]: de hoofdletters van de voluit geschreven vorm worden overgenomen: indien voluit geschreven zijn er geen hoofdletters, dus alles in rwzi, awzi, en dergelijke is in onderkast. Groeten, Annabel(overleg) 29 jul 2015 20:58 (CEST)

NPOV[bewerken]

Beste Annabel, het NPOV-sjabloon vermeldt: "Zie de bijbehorende overlegpagina voor meer informatie." Als ik naar de overlegpagina ga zie ik echter geen overleg over het betreffende gedeelte (ik neem aan dat het sjabloon slaat op de incidenten vanaf eind 2015). Het NPOV-sjabloon brengt de lezer dus op een dood spoor en kan daarom niet zo blijven staan. Kun je op de overlegpagina toelichten waarom je het sjabloon plaatst? Overigens ben ik vooralsnog van mening dat de incidenten geheel neutraal omschreven zijn, maar misschien heb je goede argumenten voor het tegendeel. Vriendelijke groet, Josq (overleg) 25 apr 2016 12:41 (CEST)

kernramp Fukushima[bewerken]

Ik begrijp dat je het brongebruik in het artikel niet goed vind, maar zou je svp wat specifieker kunnen zijn welke bronnen niet goed zijn en welke beweringen je niet zondermeer wilt laten staan? Het sjabloon moet eigenlijk met een kopje op de overlegpagina gepaard gaan voor verdere discussie, want zo kan niemand helpen (en dat blijkt ook, want de twijfel bestaat al jaren). Ik denk dat er ofwel een verder overleg op de OP moet plaatsvinden en zou je willen uitnodigen jouw kritiek daar op te schrijven, ofwel - i.p.v. het twijfelsjabloon - moeten bij bepaalde beweringen "bron?"-sjablonen komen, zodat specifiek gezocht kan worden naar onderbouwingen. Zou je aan een van die twee oplossingen mee willen helpen? Zwitser123 (overleg) 21 dec 2016 11:07 (CET)

Beste, Op de overlegpagina en in het archief staat het vol met verzoeken om aangedragen links te verantwoorden, om objectiever te zijn en om er geen krant van te maken die om de paar dagen moet herschreven worden omdat er weer iets fout in staat. Die bewuste paragraaf, alsook de paragraaf erboven is in dezelfde stijl, de relevantie tot het artikel is niet duidelijk, de tekst is veel te uitgebreid, stukken ontbreken in de tijdslijn of zijn herhaald van wat erboven al staat. De bronnen zijn ook hier selectief, niet origineel, twijfelachtig en niet raadpleegbaar (al geprobeerd? ;-) ). Probeer maar eens links uit, indien je niet vertrouwd bent met de geschiedenis van de pagina. Groet, Annabel(overleg) 22 dec 2016 18:23 (CET)
Dank voor je toelichting. Ik begrijp het probleem.Ik denk er nog eens over na... Zwitser123 (overleg) 22 dec 2016 19:31 (CET)

Gefeliciteerd[bewerken]

Met je examen Spaans Glimlach. Welkom terug. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 23 feb 2017 10:47 (CET)