Overleg gebruiker:Antoine.01

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

De overlegpagina's op dit project zijn bedoeld voor overleg met andere medewerkers over aanpassingen van de encyclopedie, niet voor geklets over het onderwerp zelf. Wikipedia is geen discussieforum.
Hallo Antoine.01, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van het Verenigd Koninkrijk. Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.843.878 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
ToolbarSignVectorNL.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Pagina opslaan".


En-velop bleu.png Laatste bericht van Gouwenaar

Netherlands stub.svg

Klik hiernaast voor naar onder  Naar inhoud
Naar onder
Welkom op mijn overlegpagina!
Het is vandaag
Crystal Clear app xclock.png vrijdag, 27 november 2015 - 05:32
Archief
Onderteken aub uw bericht door te klikken op het handtekeningsymbool boven het bewerkveld Insert-signature.png


WP-pencil.png
Vista-kate.png
Klik hier om een nieuw onderwerp te starten


SP[bewerken]

Beste Antoine, in verband met je kritische opmerkingen op deze overlegpagina, zie nu hier. Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 18 okt 2015 01:15 (CEST)

Ha ErikvanB, Bedankt dat je mij hierop wijst! Vr. gr. Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 18 okt 2015 18:16 (CEST)

Westersingel[bewerken]

Hallo Antoine, hier het bewijs van de leeuwin, van het huis van Ds.Kersten, wellicht kunt u het er bijzetten dat zou leuk zijn, zie http://museumrotterdam.nl/collectie/item/10247-A-B Ik ben maar wikipediaan nivo 1 MVG Martinus1967 (overleg) 25 okt 2015 09:00 (CET)

De link erbij zetten bedoel ik MVG Martinus1967 (overleg) 25 okt 2015 09:04 (CET)

Alvast mijn hartelijke dank MVG Martinus1967 (overleg) 25 okt 2015 09:26 (CET)

Beste Martinus1967, Doe ik graag en de link is inmiddels aangebracht! Succes met je verdere bewerkingen op Wikipedia, Vr. gr. Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 25 okt 2015 14:04 (CET)

Hartelijk dank voor uw medewerking !!Martinus1967 (overleg) 25 okt 2015 21:15 (CET)

Genre[bewerken]

Beste Antoine.01,

Ik kan niet begrijpen dat je deze toevoeging hebt "goedgekeurd" (een Lijst van boek betekenissen, zoals spannend, horror en romantiek). Je hebt de wijziging weliswaar niet gemarkeerd als gecontroleerd, maar wel een kleine correctie erin aangebracht en de gebruiker bedankt voor zijn wijziging. De toevoeging was flauwekul, een klok-en-klepelverhaal, feitelijk vandalisme. Ten eerste staat er een spelfout in. Ten tweede bevat het een onnodige rode link. Ten derde zijn spannend, horror en romantiek geen boekbetekenissen (wat is een boekbetekenis in hemelsnaam?). Ten vierde is spannend geen genre maar een oordeel. Ten vijfde wordt met de wijziging waarschijnlijk het literaire genre bedoeld, en die staat reeds als eerste in de lijst genoemd, en op de juiste manier. Het zou prettig zijn als je iets kritischer naar de tekst kijkt. Vr. groeten, Kattenkruid (overleg) 25 okt 2015 15:44 (CET)

Beste Kattekruid, je heb gelijk! In het lemma zelf had ik weliswaar enkel de komma verplaats die niet goed stond plus een komma verwijderd. En op de overlegpagina van de aanmaker hem bedankt voor zijn bijdrage, iets wat ik niet had moeten doen door hem zo het idee te geven dat zijn bijdrage daarmee ook goed zou zijn (sorry hiervoor)! Vr. gr. Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 25 okt 2015 16:05 (CET)

Hoofdstraat (Beetsterzwaag)[bewerken]

Crystal Clear app aim3.png Verwijderingsnominatie van Hoofdstraat (Beetsterzwaag)
Hallo Antoine.01, het door u aangemaakte artikel Hoofdstraat (Beetsterzwaag) is ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat Gouwenaar het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. De discussie vindt u hier: Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20151102. De reden voor de nominatie is hieronder te vinden.
  • Er wordt getwijfeld aan de encyclopedische relevantie van (het onderwerp van) dit artikel. Zie ook wikipedia:relevantie.
  • Het artikel voldoet nog niet aan de conventies van Wikipedia.
  • Gebruik van een bron die zijn materiaal van Wikipedia heeft gehaald (en dan druk ik mij netjes uit)

Wellicht is het aan te raden eerst de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Denk er ook om dat reclame hier ongewenst is, niet zomaar teksten van andere bronnen mogen worden overgenomen overnemen en dat de inhoud altijd objectief moet zijn. Heeft u verder nog vragen over de nominatie dan verwijs ik u naar deze pagina of naar de Helpdesk.

  • Opnieuw voeg je een dubieuze bron aan het artikel toe, die nota bene zonder enige vorm van bronvermelding door mij gemaakte afbeeldingen op hun website heeft geplaatst. Het is uitermate frusterend om op een dergelijke manier tot twee keer toe geconfronteerd te worden met de onzorgvuldige manier waar derden gebruik maken van mijn werk. Ik plaats die afbeeldingen in het publieke domein, dus hergebruik is toegestaan, maar natuurlijk wel met bronvermelding, want anders is het een doodordinaire vorm van plagiaat. Dat vervolgens een collega deze plagiaatsites ook nog weer eens gaat linken vanuit Wikipedia is voor mij wel de limit. Gouwenaar (overleg) 4 nov 2015 15:08 (CET)
    • Zou je je in de discussie over de Hoofdstraat willen beperken tot dat artikel en er geen zaken bijslepen die daar volstrekt niets mee te maken hebben. Dat er in het artikel De Zandhoeve een extern gelinkte website niet meer bereikbaar is staat los van de bespreking van het artikel Hoofdstraat. Ik constateer ook dat je kennelijk kritiek hebt op deze bijdrage van Locomotion~nlwiki. Communiceer dat dan rechtstreeks met hem/haar en/of op de overlegpagina van het artikel. Dit soort bijdragen van andere collega's ter discussie stellen als een door jou aangemaakt artikel op de lijst met te bespreken artikelen is geplaatst is imo niet gewenst. Gouwenaar (overleg) 16 nov 2015 13:38 (CET)