Overleg gebruiker:Antoine.01

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

De overlegpagina's op dit project zijn bedoeld voor overleg met andere medewerkers over aanpassingen van de encyclopedie, niet voor geklets over het onderwerp zelf. Wikipedia is geen discussieforum.
Hallo Antoine.01, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van het Verenigd Koninkrijk. Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.833.708 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
ToolbarSignVectorNL.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Pagina opslaan".


En-velop bleu.png Laatste bericht van Antoine.01

Netherlands stub.svg

Klik hiernaast voor naar onder  Naar inhoud
Naar onder
Welkom op mijn overlegpagina!
Het is vandaag
Crystal Clear app xclock.png maandag, 31 augustus 2015 - 05:27
Onderteken aub uw bericht door te klikken op het handtekeningsymbool boven het bewerkveld Insert-signature.png


WP-pencil.png
Vista-kate.png
Klik hier om een nieuw onderwerp te starten


Beschrijving te herzien bij foto's vrucht Catalpa[bewerken]

Dag Antoine, Ik kwam op uw foto terecht na zoeken op google op 'katalpa vrucht', doch een katalpa heeft steeds zeer lange boon-achtige vruchten. Wat u als een katalpa vrucht heeft benoemd, en op google ook steeds terugkomt, is volgens mij de vrucht van een Paulownia tomentosa. Kijk maar op https://en.wikipedia.org/wiki/Paulownia_tomentosa ? Is het mogelijk om dit te verbeteren ? Tenzij ik zelf fout zit, natuurlijk, want ik ben geen boomspecialist.

Vriendelijk groetje, Paul– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 83.134.57.185 (overleg) · 12 aug 2015 08:05 (CET)

Beste Paul, Je heb gelijk dat dit de Paulownia tomentosa is (ofwel de Keizersboom) en niet de Catalpa (Trompetboom). Beide foto's stonden wel al in de juiste category, enkel was de naam nog niet aangepast. Dat heeft inmiddels plaatsgevonden en dragen beide bestanden nu de juiste naam. Bedankt voor het melden hiervan, Vr. gr. Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 12 aug 2015 18:24 (CEST)

VECTOR[bewerken]

Hey Antoine, bedankt voor het verbeteren van de foto en de externe links op de pagina die ik aan had gemaakt. ik kan ondertussen de Basics van Wikipedia maar ik kreeg de foto niet op goede grootte, en dat van de externe link is een hele verbetering. kunt u mij misschien vertellen hoe u de foto op die grootte heb gekregen? mvg, Mischakoo (overleg) 26 aug 2015 20:10 (CEST)

Beste Mischakoo, Graag gedaan. En wat de foto betreft, die kan zo "Att8581.jp" in de infobox. Dus zonder "File:" ervoor en zonder "|thumb" er achter. Bij de foto die je er onder heb neergezet is het correct, daar moet het wel bij geplaatst worden. Vr. gr. en succes op Wikipedia, Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 26 aug 2015 21:04 (CEST)

Ah oke dat verklaard een hoop, bedankt!! Mischakoo (overleg) 26 aug 2015 21:48 (CEST)

Beste Mischakoo, Even iets anders. Ik weet niet of je de meldingen heb zien staan bij beide foto's die je heb gebruikt in het lemma VECTOR, zie hier en hier. Daar wordt gewezen op het ontbreken van een licentie. Als hier binnen zeven dagen niet aan word voldaan, worden beiden foto's weer verwijderd gerekend vanaf 26 augustus 2015. Dus lees even na wat er moet gebeuren daar jij deze foto's hebben geüpload. Vr. gr. Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 27 aug 2015 14:33 (CEST)

Zo heb ik de link van Defensie dat ze toestemming geven erbij gezet hoor. mvg Mischakoo (overleg) 27 aug 2015 15:22 (CEST)

Ik denk niet dat dit voldoende is (vandaar dat het sjabloon er nog staat), er wordt namelijk gevraagd om een bevestigingsmail van Defensie waaruit blijkt dat hun toestemming hebben geven voor het plaatsen van beide foto's. Maar goed ik beslis hier niet over, ik laat je dit enkel even weten! Vr. gr. Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 27 aug 2015 15:37 (CEST)
Het is mij niet geheel helder of de copyrightmelding zich alleen beperkt tot www.defensie.nl of dat deze ook geldig is voor subdomeinen (zoals magazines.defensie.nl). Mocht dat voor de afhandelend moderator op Commons ook niet duidelijk zijn, dan gaan voor de veiligheid er vanuit dat de melding NIET geldig is en zullen het dus verwijderen. Voor de veiligheid kan je beter contact opnemen met defensie en het antwoord doorsturen naar OTRS. Mbch331 (Overleg) 27 aug 2015 16:02 (CEST)

Heb een email gestuurd naar Defensie, Krijg binnen 2 werkdagen antwoord terug. Mischakoo (overleg) 27 aug 2015 16:20 (CEST)

Mooi, en dan nu afwachten maar! Succes met je verdere bijdragen aan Wikipedia, Vr. gr. nogmaals Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 27 aug 2015 16:47 (CEST)

Zojuist email terug gekregen, De email gaat als volgt:

Dag Mischa,

Voor de foto’s van de Defensie-magazines gelden dezelfde regels vwb het copyright als de rest van defensie.nl Je kunt deze dus vrij gebruiken. Echter stelt het ministerie het wel op prijs als ‘ministerie van Defensie’ als bron wordt vermeld.

Met vriendelijke groet,

Thijs Imandt Webredacteur

Nu heb ik de vraag hoe stuur ik het door naar OTRS waar Mbch331 het over had zodat deze foto's niet verwijderd worden. Mischakoo (overleg) 27 aug 2015 16:57 (CEST)

Deze mail kan hier naar toegestuurd worden permissions-commons@wikimedia.org. Daar wordt het afgehandeld en laten jouw wel weten of het voldoet of niet. Vr. gr. Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 27 aug 2015 17:08 (CEST)

Email is verstuurd, bedankt voor alles Mischakoo (overleg) 27 aug 2015 18:40 (CEST)

Succes met het verder verloop! Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 27 aug 2015 18:44 (CEST)
Ha Mischakoo, Ik zie dat de goedkeuring reeds is gegeven door OTRS (erg snel). Mooi overigens dat het mag blijven staan in het lemma! Vr. gr. en een goede nachtrust Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 27 aug 2015 23:06 (CEST)