Overleg gebruiker:Antoine.01

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

De overlegpagina's op dit project zijn bedoeld voor overleg met andere medewerkers over aanpassingen van de encyclopedie, niet voor geklets over het onderwerp zelf. Wikipedia is geen discussieforum.
Hallo Antoine.01, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.981.597 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".


En-velop bleu.png Laatste bericht van Antoine.01

Netherlands stub.svg

Klik hiernaast voor naar onder  Naar inhoud
Naar onder
Welkom op mijn overlegpagina!
Het is vandaag
Crystal Clear app xclock.png zondag, 20 oktober 2019 - 16:04
Onderteken aub uw bericht door te klikken op het handtekeningsymbool boven het bewerkveld Insert-signature.png


WP-pencil.png
Vista-kate.png
Klik hier om een nieuw onderwerp te starten


Wat was er fout?[bewerken]

Beste Antoine,

Bedankt voor deze "fix", maar wat heb ik "verkeerd" gedaan? De zgn meme ken je toch wel? Do not fix if it's not broken.
Toch een bedankje gegeven, want je intenties zijn ongetwijfeld goed :-). Collegiale groeten, Klaas `Z4␟` V:  18 okt 2019 13:06 (CEST)
Beste KlaasZ4usV, Ik zou liever willen vragen wat ik fout doe? Het is namelijk maar een link dus heb ik de "s" verwijderd. En de betreffende site is in het Engels, dus heb er "en" voor geplaatst. En toen ik toch bezig was gelijk het woordje op verwijderd omdat verwacht mag worden dat men weet dit op de betreffende website aan te zullen treffen en dan is een "-" genoeg!? Vr. gr. Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 18 okt 2019 13:18 (CEST)
Nooit gehoord van bij twijfel niet inhalen zeker? Goedemorgen. Klaas `Z4␟` V:  19 okt 2019 13:12 (CEST)
Ik weet niet waarop dit gebaseerd is dat er twijfel zou zijn? Want als ik zie dat er staat "links" terwijl het maar een "link" betreft, dan is het dus niet meer dan logisch om deze "s" zonder veel ophef weg te halen (hierbij was er dus geen enkele twijfel voor mij)! Ook als ik zie dat het duidelijker is als er voor een Engelse site "en" ervoor gezet wordt het geen wat veelvuldig toegepast wordt op Wikipedia, omdat dan ook gelijk mee te nemen. En in tegenstelling tot wat nu gebeurt dit dan te veranderen zonder hier ophef over te maken. Dit had trouwens ook niet plaatst gevonden indien geen correctie nodig was geweest. Ik dacht toch echt dat Wikipedia een oproep doet van samenwerken, maar krijg vaak eerder de indruk van het tegenovergestelde!? Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 19 okt 2019 16:42 (CEST)
En dat verwijt je mij terwijl ik hier juist met je overleg - wat ik eigenlijk niet eens mag... -??? Ik ben een van de eersten die vindt dat we meer samen moeten werken en overleggen inplaats kibbelen is m.i. een uitstekend hulpmiddel. BTNI houdt meer in verbeter niets wat niet fout is.
Een plezierige voortzetting van dit weekeinde, Antoine, Klaas `Z4␟` V:  20 okt 2019 12:47 (CEST)
Ik dacht enkel goed te doen door het geen ik zag wat niet correct was te corrigeren. Hierop kwam een vraag van jouw kant waarin je vroeg van wat je verkeerd deed en heb met een wedervraag hierop gereageerd van wat ik verkeerd deed. Nu daar is deze discussie uit voortgekomen en ben blij te horen dat je ook samenwerking op prijst stelt. Ik sluit daarom af met het geen waar jij ook van uitgaat bij mij dat ook jouw intenties ongetwijfeld goed zijn. Ook nog een goede voortzetting van dit weekend KlaasZ4usV, Vr. gr. Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 20 okt 2019 13:41 (CEST)