Overleg gebruiker:Antoine.01

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

De overlegpagina's op dit project zijn bedoeld voor overleg met andere medewerkers over aanpassingen van de encyclopedie, niet voor geklets over het onderwerp zelf. Wikipedia is geen discussieforum.
Hallo Antoine.01, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van het Verenigd Koninkrijk. Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.822.612 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
ToolbarSignVectorNL.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Pagina opslaan".


En-velop bleu.png Laatste bericht van Antoine.01

Netherlands stub.svg

Klik hiernaast voor naar onder  Naar inhoud
Naar onder
Welkom op mijn overlegpagina!
Het is vandaag
Crystal Clear app xclock.png zaterdag, 31 mei 2015 - 01:19
Onderteken aub uw bericht door te klikken op het handtekeningsymbool boven het bewerkveld Insert-signature.png


WP-pencil.png
Vista-kate.png
Klik hier om een nieuw onderwerp te starten


Goelen[bewerken]

Wel degelijk in 1946 geboren, lees toch eens op zijn minst het familiebericht. Als het niet te veel gevraagd is. http://www.rouwcentrumfeyaerts.be/gfx/onvergetelijk/pdf_846.pdf 109.130.213.233 3 mrt 2015 11:48 (CET)

Beste anonieme gebruiker, Omdat praktisch alle kranten in België de leeftijd van 65 i.p.v. 68 jaar vermelden ging ik er vanuit dat 65 de juiste leeftijd was! Ik heb geenszins de bedoeling een bewerkingsoorlog te voeren. En had ik dit familiebericht onder ogen gehad, dan had ik mij beperkt tot enkel het plaatsen van de infobox! Direct toen je mij het familiebericht toonde probeerde ik in het lemma de juiste leeftijd te vermelden, maar deze is op slot gedaan tot aankomende 10 maart. Vr. gr. Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 3 mrt 2015 12:02 (CET)

Anonieme bewerking[bewerken]

Wil je nu echt een bron voor de bewerking op Sagrada Família? Uit de rest van het artikel blijkt duidelijk dat de kerk nog lang niet klaar is. De wijziging (update) was volkomen terecht. Ik heb je opmerking op de overlegpagina van de anoniem daarom verwijderd. Gr. RONN ° overleg 5 mrt 2015 17:30 (CET)

Bedankt en ik heb de anonieme gebruiker inmiddels mijn excuus aangeboden. Vr. gr. Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 5 mrt 2015 18:16 (CET)

Passiespelen Tegelen[bewerken]

Passiespelen Tegelen: het geschreven stukje is feitelijk zonder reclamee-achtige inhoud en volledig in lijn met de stukjes over de andere edities. Waarom is het verwijderd? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 155.91.64.11 (overleg · bijdragen)

Ik heb ook al een stuk op de OP van de gebruiker gezet. Pompidom (overleg) 8 apr 2015 08:48 (CEST)
Beste anonieme gebruiker, dat antwoord stond al bij de verwijdering van 4 april (zie hier) het geen nu ook op je overlegpagina staat! En Pompidom bedankt. Vr. gr. Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 8 apr 2015 09:08 (CEST)

Micronatie[bewerken]

Beste Antoine.01, in 2013 maakte ik een artikel over de micronatie Flandrensis. U heeft destijds mee geoordeeld over het behouden of verwijderen van de pagina. Op basis van nieuwe argumenten heb ik verzocht om het artikel opnieuw terug te plaatsen. Helaas merk ik weinig interesse van de moderatoren om mijn pagina te beoordelen. Ik zou het zeer appreciëren moest u nog eens uw licht willen werpen op het artikel en mijn argumentatie: alle advies, kritiek, suggesties of bijsturingen zijn welkom. --Lyam Desmet (overleg) 24 mei 2015 23:04 (CEST)

Beste Lyam Desmet, Ik heb inderdaad in juli 2012 getracht op de "te beoordelen pagina" boven water te krijgen waarom er op Wikipedia voor "Groothertogdom Flandrensis" geen plaats was op de encyclopedie en daarbij ook aangegeven waarom wel voor heel veel fictie figuren (dat antwoord is toen helaas uitgebleven). En ondanks er toen door de meerderheid voor behoudt werd gepleit, heeft de moderator destijds toch beslist voor verwijdering. Ook nu zie ik dat jouw verzoek van terugplaatsing niet is gehonoreerd en kan ik enkel aangeven je neer te leggen bij dit besluit hoe moeilijk ook! Ik zelf kan ook niet altijd volgen waarom nu het een niet en het ander wel mag blijven staan terwijl daar ook onvoldoende bronnen voor aanwezig zijn? Vr. gr. Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 25 mei 2015 11:56 (CEST)