Overleg gebruiker:Antoine.01

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

De overlegpagina's op dit project zijn bedoeld voor overleg met andere medewerkers over aanpassingen van de encyclopedie, niet voor geklets over het onderwerp zelf. Wikipedia is geen discussieforum.
Hallo Antoine.01, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.884.812 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
WikiEditor-Toolbar-signature-nl.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Pagina opslaan".


En-velop bleu.png Laatste bericht van Antoine.01

Netherlands stub.svg

Klik hiernaast voor naar onder  Naar inhoud
Naar onder
Welkom op mijn overlegpagina!
Het is vandaag
Crystal Clear app xclock.png donderdag, 8 december 2016 - 13:42
Onderteken aub uw bericht door te klikken op het handtekeningsymbool boven het bewerkveld Insert-signature.png


WP-pencil.png
Vista-kate.png
Klik hier om een nieuw onderwerp te starten


ondertekening[bewerken]

Hoi Antoine.01, op overlegpagina's van anonieme gebruikers zet ik vaak een ondertekening met 5 tildes, zodat er alleen datum/tijd komt en niet met 4 tildes. Daarom heb ik je wijziging weer weggehaald. Ik heb soms problemen gehad met anonieme gebruikers, vandaar dat ik dat doe als het mogelijk drammers of vandalen of zijn. Kan je daar voortaan rekening mee houden alsjeblieft? Met vriendelijke groet, Elly (overleg) 5 nov 2016 14:22 (CET)

Ha Elly, Daar zal ik voortaan rekening mee houden! Deze mogelijkheid namelijk met 5 tildes daar was ik niet van op de hoogte dat dan de naam niet verschijnt. Mocht mij ooit zoiets overkomen het geen je noemde, weet ik nu in ieder geval dat deze mogelijkheid er is (bedankt). Prettig weekend, Vr. gr. Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 5 nov 2016 15:08 (CET)

Gebruikers met één of enkele edits, lang geleden[bewerken]

Dag Antoine.01,

Ik zie dat je allerlei gebruikers die een jaar of langer geleden zich geregistreerd hebben en ooit één of enkele edits hebben gedaan, die soms ook vandalistisch waren, aan het welkom heten bent. Denk je dat dat zinvol is? M.a.w. vermoed je dat ze dit ooit nog zullen zien?

mvg RonaldB (overleg) 26 nov 2016 00:48 (CET)

Beste RonaldB, Ik hoop inderdaad dat deze mensen dit ooit zullen zien en dat de goeie onder hun (waar we toch vanuit moeten gaan dat dit er velen zullen zijn), zich alsnog welkom gaan voelen op Wikipedia! Want ik zie, dat er al jaren lang de nieuwkomers praktisch niet begroet worden! Ja, geconfronteerd worden dat hun werk voor directe verwijdering is voorgedragen i.p.v. deze nieuwkomers op een fatsoenlijke manier welkom te heten middels het welkom sjabloon waarin zij tevens kunnen lezen hoe zich te bewegen op Wikipedia! Misschien kan daar eens wat meer aandacht aangegeven worden, i.p.v. dat de mensen hun knopje steeds maar weer gebruiken enkel en alleen maar voor directe verwijdering? Want het zal mogelijk bij heel wat nieuwkomers op deze wijze overkomen dat zij niet welkom zijn op Wikipedia, temeer dat er ook geregeld argumenten worden aangedragen van dat er te weinig onafhankelijke bronnen zijn gebruikt plus dat er ook vaak word geschermd dat er maar één regel staat. En dan zien die nieuwkomers vervolgens dat er honderdtal lemmata zijn die er al jaren staan met helemaal geen bron vermelding en ook maar één regel waarbij zij mogelijk zullen denken waarom wordt dat wel geaccepteerd!? Vr. gr. Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 26 nov 2016 13:55 (CET)