Overleg gebruiker:Antoine.01

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

De overlegpagina's op dit project zijn bedoeld voor overleg met andere medewerkers over aanpassingen van de encyclopedie, niet voor geklets over het onderwerp zelf. Wikipedia is geen discussieforum.
Hallo Antoine.01, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.924.680 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
WikiEditor-Toolbar-signature-nl.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".


En-velop bleu.png Laatste bericht van Sietske

Netherlands stub.svg

Klik hiernaast voor naar onder  Naar inhoud
Naar onder
Welkom op mijn overlegpagina!
Het is vandaag
Crystal Clear app xclock.png maandag, 26 februari 2018 - 04:45
Onderteken aub uw bericht door te klikken op het handtekeningsymbool boven het bewerkveld Insert-signature.png


WP-pencil.png
Vista-kate.png
Klik hier om een nieuw onderwerp te starten


Compenius organs[bewerken]

Beste Antoine.01, de categorie bevat niet alleen orgels van Adolph Compenius maar ook van andere leden vam deze familie de:Compenius. Vandaar is je beschijving niet helemaal juist. De groeten, Wikiwal (overleg) 21 jan 2018 08:11 (CET)

Ha Wikiwal, Hartelijk dank dat je mij hier opmerkzaam op maakt! Boven de category staat echter "Compenius organs" wat dus niet specifiek verwijst naar enkel "Adolph Compenius". Maar ik heb toch te inhoud aangepast om niet de indruk te geven dat het enkel om Adolph gaat. En mochten er later van de andere familieleden nog lemma's worden aangemaakt, dan kunnen ook zij worden toegevoegd! Vr. gr. Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 21 jan 2018 16:14 (CET)
Heel goed gedaan. Dankjewel! Wikiwal (overleg) 21 jan 2018 23:47 (CET)
Ook bedankt! Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 21 jan 2018 23:51 (CET)

Medaillespiegel van de Olympische Winterspelen 2018[bewerken]

Hoi Antoine,

Leuk dat je ook meedoet om het artikel over de Medaillespiegel van de Olympische Winterspelen 2018 actueel te houden! Maar zou je naast de Nederlandse en Belgische winnaars bij het schaatsen ook de andere winnaars willen meenemen in je bewerking? Want nu klopt de medaillespiegel niet....

Groetjes, Sietske | Reageren? 24 feb 2018 15:32 (CET)

Beste Sietske, Ik heb enkel de Belgische winnaar erbij gezet gezien andere voor mij enkel de Nederlandse winnaars erbij hebben gezet. Misschien dat je hun hierover nog kunt benaderen omdat alsnog te doen!? Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 24 feb 2018 15:37 (CET)
Ik klikte net om de vernieuwde lijst te gaan plaatsen, bleek deze net door iemand anders al te zijn geactualiseerd! Vr. gr. Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 24 feb 2018 16:32 (CET)
Ha Antoine, ik had de persoon die alleen de Nederlandse medailles had toegevoegd inderdaad ook al een berichtje gestuurd. Bedankt dat je het alsnog hebt willen corrigeren, en gefeliciteerd met de zilveren plak van Bart! Hopelijk wordt het over vier jaar goud! Groetjes, Sietske | Reageren? 24 feb 2018 17:25 (CET)
Ha Sietske, Zeker een felicitatie waard voor de Vlaamse zuiderbuur Bart Swings! Maar wat betreft over vier jaar hopelijk goud wat ik hem overigens zeker gunt, nu dat is nog ver weg. Daar komt bij dat ik geen inschatting kan maken hoe het er uit had gezien als Koen Verweij fit was geweest. Maar nog meer vraag ik mij af als de voormalige Nederlandse schaatser Ted-Jan Bloemen die nu voor Canada uitkwam aan dit onderdeel had meegedaan, hoe dan de medaille verdeling eruit had gezien. En kijk ik naar de Koreanen die geweldig aan de weg hebben getimmerd deze OS en helemaal naar de Noren, maar ook de Japanners die onder de Nederlandse coaches geweldig in opkomst zijn, dan moet straks nog maar blijken wie dan de favorieten zullen zijn. Want ondanks de mooie prestatie die Nederland nu heeft weten te bereiken, zie ik persoonlijk een teruggaan ten opzichte van 2014 in Sotsji. Net als het voetbal waar Nederland jaren achtereen mocht schitteren, maar nu niet meer weten te presteren. Maar feitelijk is dit niet vreemd, daar de concurrentie enorm groot is. Plus om de behaalde roem vast te kunnen houden vergt heel erg veel en op een bepaald moment dan red je dat niet meer! Kijk ik bijvoorbeeld ook naar Dafne Schippers met wat voor gemak zij haar eerste medailles pakte en wat voor moeite het haar de laatste keer koste, daar zie ik dit eigenlijk ook bij (maar laten we nu maar genieten van het resultaat wat is behaald wat erg mooi is)! Vr. gr. Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 24 feb 2018 23:07 (CET)
Ja, genieten was het! Op naar 2022, eens kijken wat dat jaar ons brengt! Sietske | Reageren? 25 feb 2018 01:11 (CET)