Overleg gebruiker:Apju

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ik zie dat u bezig bent allemaal teksten neer te zetten over Nederlandse bands van vroeger. Neem me niet kwalijk maar ik vraag me af of u het allemaal zelf hebt verzonnen want het doet me denken aan tekstjes uit het boekje van een verzamel-CD (beste van de Nederpop o.i.d.). Sorry als ik het misheb ;) Dinsdagskind 28 apr 2004 23:45 (CEST)

De teksten over de popgroepen zijn niet bepaald neutraal van toon. Ze geven een eigen mening weer en doen reclame-achtig aan. Wellicht wilt u overwegen de teksten zodanig aan te passen dat ze een objectief karakter krijgen? Avanschelven 29 apr 2004 00:30 (CEST)

ondanks al deze terechte (wiki)opmerkingen, wees van harte welkom je kennis hier te spuien (doen we allemaal). een tip: probeer zo objectief mogelijk te schrijven, en met name wervende taal te vermijden. ik wens je veel wikiplezier! oscar 15 mei 2004 03:11 (CEST)

Amerikaanse films[brontekst bewerken]

Beste Apju, Ik zie dat je artikelen schrijft over amerikaanse films. Bij Above the law voeg je [[Categorie:Amerikaans acteur| Seagal, Steven]] toe. Het is m.i. de bedoeling dat je de film in een categorie plaatst. Het zou dus [[Categorie:Amerikaanse film]] moeten zijn. Met vriendelijke groet, EdBever 19 feb 2007 14:38 (CET)

Nogmaals hetzelfde verzoek, ik heb de categorien van ‎The Glimmer Man ook aangepast. dryke 19 feb 2007 20:17 (CET)
Dankjewel voor het aanpassen. Nog een extra verzoek om een interwiki te maken naar de Engelstalige wikipedia, bijna alle films die je hier toevoegd zijn daar al aanwezig. Dit gaat eenvoudig met [[en:Filmtitel]], controleer alleen nog of het de juiste pagina betreft. mvg, dryke 19 feb 2007 20:45 (CET)
Black Dawn: Let op, je interwiki linkte naar een doorverwijspagina. Ook bestaan categorien als Categorie:Amerikaans/Zuid-Afrikaanse film niet, je kan gewoon twee categorien meegeven, amerikaanse film en zuid-afrikaanse film - dryke 19 feb 2007 21:09 (CET)

Welkom![brontekst bewerken]

Hallo Apju, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.004.041 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Beste Apju,

Graag wil ik het verzoek toevoegen om iets meer tekst toe te voegen aan je artikelen over films van Steven Segal. wat er staat is natuurlijk goed, maar ze zijn nu wel érg beknopt. Kijk anders even bij andere filmartikelen hoe het hier in z´n werk gaat, en wat voor sjablonen er worden gebruikt. Veel succes alvast hier! Groeten, Felix2036 (reageer) 19 feb 2007 14:39 (CET)

Films[brontekst bewerken]

Zou je nu in het vervolg iets meer aandacht willen besteden aan de conventies over films? Ik ben heel de tijd je (erg korte...) filmartikeltjes aan het nalopen op foute categoriën, interwikilinks en dergelijke. Neem eens een goed filmartikel als voorbeeld en gebruik deze als leidraad. Met vriendelijke groet, dryke 19 feb 2007 21:14 (CET)

Daarnaast is het Categorie:Actiefilm en niet Categorie:Actie. Besteed alsjeblieft meer aandacht aan wat je doet. dryke 19 feb 2007 21:17 (CET)

infobox[brontekst bewerken]

Beste Apju. Wanneer je artikelen aanmaakt over films, kan je daarbij gebruik maken van een infobox. Dit helpt bij het uniformiseren van alle artikelen over films. Kijk voor de juiste richtlijnen even op Wikipedia:wikiproject Film. groet - Phidias 23 feb 2007 23:58 (CET)

Verwijderingsnominatie van o.a. Introducing Rotterdam Jazz Orchestra[brontekst bewerken]

Beste Apju, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Introducing Rotterdam Jazz Orchestra, It's about time en Reboot your soul. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070529 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 30 mei 2007 02:31 (CEST)

Verwijderingsnominatie Once Upon a Time in the Hood[brontekst bewerken]

Beste Apju, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Once Upon a Time in the Hood. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070926 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 27 sep 2007 02:27 (CEST)

Verwijderingsnominatie Inca Bullet Joe[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meerdere artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Inca Bullet Joe dat is genomineerd door De Wikischim. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100319 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 20 mrt 2010 01:08 (CET)

Verwijderingsnominatie Prince of Pistols[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Prince of Pistols dat is genomineerd door LeeGer. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100603 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 4 jun 2010 02:08 (CEST)