Overleg gebruiker:Arator

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ter informatie[brontekst bewerken]

Beste Arator,

Je hebt een of meer afbeeldingen geüpload op Wikipedia. Er is onduidelijkheid over de licentie of herkomst van deze afbeelding(en). Het kan bijvoorbeeld zijn dat auteursrechten worden geschonden, of dat er andere licenties worden gebruikt dan toegestaan volgens het beleid voor gebruik van media.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen is te vinden over welke afbeeldingen het gaat (kijk in het kopje behorend bij de datum van dit bericht). Daar staat ook een toelichting. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie.

Voeg nieuwe informatie alsjeblieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

--Tuvic 11 aug 2006 19:46 (CEST)[reageer]

Beste Eric80

moeilijk om aan te tonen dat ik bij de organisatie zit. misschien met mijn een scan van lidkaarten die ik nog vond Bestand:Lidkaartjk.jpg Eveneens kan u bij de rechtbank de gegevens van Jeka Kasterlee VZW opvragen en kan u zien dat ik meerdere jaren in het bestuur het gezeten.

Even een dubbele punt ertussen gezet om de afbeelding in een link te veranderen. Pas alsjeblieft op met het plaatsen van al teveel persoonsgegevens op het internet; dit wordt ook gelezen door mensen waarvan je wellicht niet wilt dat ze dergelijke gegevens bemachtigen. Om die reden is de enige manier om toestemming aan te tonen, de reeds genoemde e-mail aan OTRS. De procedure staat uitgelegd in de gegeven link.
Je kunt je bijdragen op overlegpagina's overigens met vier tildes (~~~~) ondertekenen.
Vriendelijke groeten, Erik'80 · 1 mrt 2010 18:13 (CET)[reageer]

Svp toestemming aantonen voor Bestand:Dino2.jpg[brontekst bewerken]

Beste Arator,

Bedankt voor het uploaden van Bestand:Dino2.jpg naar Wikipedia. Ik heb dit bestand echter ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat er nog wat onduidelijkheden over bestaan.

Op de lijst met te verwijderen bestanden staan alle genomineerde bestanden met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt het bestand verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij het bestand zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Indien je de afbeelding niet zelf gemaakt hebt of indien hierover onduidelijkheden bestaan, kan dit bestand enkel op Wikipedia worden gebruikt na expliciete schriftelijke toestemming. Deze kun je aantonen door middel van een e-mail aan OTRS.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn bestand op de verwijderlijst?" of stel je vraag eventueel onderaan mijn overlegpagina.

Voor alle duidelijkheid, bij ieder bestand moet:

  • De bron en maker vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
  • Een geldige licentie aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker het bestand heeft vrijgegeven.

Vriendelijke groeten,

Erik'80 · 1 mrt 2010 16:20 (CET)[reageer]

Beste Arator, u hebt een versie van één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:Dinokastival.JPG. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20100302 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 3 mrt 2010 02:00 (CET)[reageer]

Beste Arator, u hebt een versie van één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:Geinophetplein.JPG. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20100303 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 4 mrt 2010 02:01 (CET)[reageer]

Beoordelingsnominatie Kastival[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Kastival dat is genomineerd door Driehonderd. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170712 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 13 jul 2017 02:03 (CEST)[reageer]