Overleg gebruiker:Arie m den toom

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hallo Arie m den toom, van harte welkom op Wikipedia. Ik zag in de recente wijzigingen dat je je eerste bewerking al gedaan hebt. Als je iets wil weten dat je niet kan vinden in het gebruikersportaal, stel dan gerust je vraag op mijn overlegpagina. Ik wens je tenslotte heel veel plezier op Wikipedia. Dedalus 29 sep 2005 11:13 (CEST)

Ja, welkom en dank voor je interessante artikel over Perzische tapijten! Veel plezier en succes verder. Groet,Bontenbal 29 sep 2005 18:44 (CEST)

Ter informatie[bewerken]

Beste Arie m den toom,

Bedankt voor het uploaden van afbeeldingen naar Wikipedia. Een medegebruiker heeft echter één of meer door u geuploade afbeeldingen genomineerd voor verwijdering.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen staan alle afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst?".

Voor alle duidelijkheid, bij iedere afbeelding moet:

  • De bron en maker vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
  • Een geldige licentie aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker de afbeelding heeft vrijgegeven. 24 dec 2005 01:38 (CET)

bedoeling?[bewerken]

Wat bedoel je met "Picturale tapijten een vorm van naïeve kunst" ? MADe 10 jan 2006 12:37 (CET)

De subtitel "Picturale tapijten een vorm van naïeve kunst" duidt op een onderdeel van het onderwerp "Picturale tapijten". Dit onderdeel is belangrijk omdat met name picturale tapijten niet puur als vloerbedekking kunnen worden behandeld en vaak ook niet als zodanig zijn bedoeld. Deze tapijten hebben over het algemeen een decoratieve functie en zijn door de unieke wijze van totstandkomen een vorm van vrije expressie. De vorm past mijns inziens volledig onder de noemer "naïeve kunst" die op zich niet alleen betrekking behoeft te hebben op schilderkunst. Arie M. den Toom

Persian carpet - Perzisch tapijt[bewerken]

Hello Arie !

I hope you do understand english as i can't speak "vlaams". I just want to ask you if you could put the picture of that Tabriz rug you took under commons], I created a category to group all of the media related to persian rugs. If you don't have an account on commons or do not have time to upload it yourself, just let me know that you authorize me to do it so all projects can profit from that beautiful picture you took. Cheers ! Fabienkhan 145.242.3.30 26 jul 2006 16:10 (CEST)

Picturale tapijten[bewerken]

Beste Arie, het is niet de bedoeling je eigen website te propageren op Wikipedia. Daarom ben ik helaas genoodzaakt de link te verwijderen. Groeten, Elly 30 aug 2006 09:29 (CEST)

Hoi Arie, ik zie je reageren op deze opmerking door het leeghalen van deze pagina en de afbeeldingen en het mooie artikel. Dat is niet nodig. De links naar jouw site mogen rustig blijven staan op de afbeeldingen. Ik hoop dat je nu niet boos bent ofzo. Laten we het anders even in overleg bespreken. Elly 30 aug 2006 15:42 (CEST)
Copyright issue is beantwoord via OTRS - RonaldB 30 aug 2006 23:51 (CEST)

Ziegler[bewerken]

Hoi Arie, ik zag het artikel Ziegler. Ik vind het wel een beetje vervelend, maar ik heb er helaas even een {auteur}-sjabloon boven geplakt. Ik begrijp dat de teksten van je eigen website komen, maar ook in dat geval is het waarschijnlijk noodzakelijk even een mailtje te sturen naar het OTRS-systeem van Wikipedia (zie Wikipedia:Toestemming en Wikipedia:Auteursrechten) zodat we zeker weten dat de auteursrechten niet geschonden worden. Ik zie op je overleg hier dat je eerder een mail hebt gestuurd, dus ik zal eerst even proberen te achterhalen of die mail ook de toestemming voor de teksten geeft (in dat geval moet het OTRS nummer even op het overleg of in de geschiedenis vermeld worden). Zo niet, dan is een nieuw mailtje nodig. Ik kom er nog even op terug, dank alvast voor je geduld! Groet, Forrestjunky 9 jun 2008 13:23 (CEST)

Met dank aan moderator Ciell hebben we het oorspronkelijke emailbericht naar OTRS teruggevonden; het probleem is daarmee opgelost en ik heb het sjabloon verwijderd. Het OTRS nummer staat op de overlegpagina en in de geschiedenis van het artikel. Mocht je ooit nog een artikel aanmaken, dan kun je dat nummer misschien even vermelden. Dat bespaart je onnodige nominaties zoals de mijne ;-) Dank en groet, Forrestjunky 9 jun 2008 13:44 (CEST)


On Carpets[bewerken]

Hi Arie, Can you write a little more about 2 carpets the images of which you have downloaded. One is descibed as Tabriz rug, and the other - Kazak. Thanks in advance.--91.210.41.36 21 dec 2009 02:56 (CET)--Zara-arush 21 dec 2009 03:00 (CET)

Watermanometer TUDelft[bewerken]

Beste Arie,

In ht door jou aangemaakte artikel Watermanometer TUDelft deed ik enkele aapassingen om het artikel te laten voldoen aan e daaraan gestelde eisen binnen Wikipedia. Helaas heb je deze wijzigingen in je laatste serie bewerkingen weer ongedaan gemaakt, waardoor ik wederom het hele artikel zal moeten "omgooien".

In de Conventies kun je al deze "eisen" eens rustig bekijken. Zo dient de inleidende zin kort te vertellen wat het ondewerp precies is ("de Waterbrometer van de TUDelft is een...") en dient hierbij het onderwerp vetgedrukt te zijn. Adressen zn niet relevant voor een encyclopedie.

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 4 jan 2010 15:17 (CET)

Toon bewerking ter controle[bewerken]

Beste Arie m den toom,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel Watermanometer TUDelft. Je hebt hier meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerk te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Omdat het bewerkingsveld helemaal onderaan de pagina aanwezig blijft, kun je door deze knop meerdere bewerkingen maken, vóórdat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip!

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 5 jan 2010 11:59 (CET)

Een verzoekje[bewerken]

Er is een bericht op uw overlegpagina op Wikimedia Commons mbt Arie den Toom. Alvast bedankt. Deadstar 16 feb 2010 10:59 (CET)

nieuwe layout i.v.m. breedbeeldschermen[bewerken]

Dag, ik heb uw vraag vanuit de ambassade verplaatst naar de wikipedia:helpdesk. met vriedenlijk groet, aleichem 27 jan 2011 13:19 (CET)

Deventer tapijt[bewerken]

Zie ook:

Beste Arie m den toom. Hierbij even het volgende:

U hebt pas geleden het artikel Deventer tapijt aangemaakt waarvan de inhoud geheel of gedeeltelijk blijkt te zijn overgenomen uit deze website. Letterlijk overnemen van teksten uit een ander medium is echter alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur of de rechthebbende van de originele tekst. Bij het letterlijk overnemen van teksten loopt u namelijk een groot riscio auteursrechten te schenden. Dit schenden van auteursrechten kan Wikipedia in juridische problemen brengen. Zie ook Wikipedia:auteursrechten.

Dit artikel is om deze reden verwijderd. Als u het artikel wilt behouden, herschrijf het dan in eigen woorden. Indien u zelf de auteur of rechthebbende bent van de originele tekst en u wilt deze tekst vrijgeven voor gebruik op Wikipedia, dan kan dat door de copyright disclaimer onderaan uw eigen webpagina aan te vullen met de tekst "teksten beschikbaar onder CC-BY-SA/GFDL".

Een andere optie is het versturen van e-mail vanaf een adres dat duidelijk verbonden is met de website of organisatie waar de originele tekst vandaan komt naar OTRS, via het mailadres permissions-nlAt sign.svgwikimedia.org. Gebruikt u hiervoor bij voorkeur onze standaardtekst voor vrijgaven: meer informatie hierover vindt u op deze helppagina. Vermeld in de mail duidelijk om welk artikel en welke bron het gaat. Herschrijven van de tekst geniet echter de voorkeur daar teksten uit andere bronnen meestal niet voor een encyclopedie bedoeld zijn en dus niet de juiste opzet hebben. Teksten op Wikipedia horen altijd neutraal geschreven te zijn. Reclameuitingen, recensies of teksten die één bepaalde mening vertolken zijn per definitie ongeschikt voor Wikipedia. Zo'n tekst kan dus alsnog ongeschikt zijn en verwijderd worden, ook na vrijgave via bovengenoemde procedure. Een nieuw geschreven tekst voor Wikipedia past daarnaast bijna altijd beter qua stijl en opbouw dan vrijgegeven teksten.

Als u nog vragen heeft, kunt u die altijd stellen.

Met vriendelijke groet,

**Man!agO** 13 mrt 2012 20:18 (CET)

Joen[bewerken]

Hallo Arie m den toom, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Joen. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Fred (overleg) 6 okt 2017 21:33 (CEST)

Vleeskuiken[bewerken]

Dag Arie, mooie foto's heb je toegevoegd. Echter, passen ze wel bij het artikel? Voor een moderne braadkip zijn ze met 26 weken immers al hoogbejaard? Vr. groet, JanB46 (overleg) 17 sep 2018 21:27 (CEST)

Beste Jan. Ik heb de fotoos juist geplaatst bij de kritiek die er is om te laten zien dat vleeskippen net als alle andere kippen gewoon 6 à 8 jaar oud kunnen worden. De kippen leggen gewoon eieren. Als de kuiken na 4 weken uit de opfok komen kunnen ze bijna niet lopen maar na 12 tot 14 weken in de vrije uitloop functineren ze normaal. m.v.g. Arie M. den Toom
Arie, afbeeldingen in een artikel dienen de tekst te ondersteunen. Jouw foto's doen dat niet. Natuurlijk kunnen kippen oud worden, maar dat is voor de dieren waar dit artikel over gaat niet weggelegd. De plaatjes stichten op deze wijze verwarring, ze passen misschien wel in artikel over hobbykippen of zo. (om het overleg hierover op een plek te voeren jouw reactie naar hier verplaatst). JanB46 (overleg) 18 sep 2018 21:49 (CEST)
In verband met bovengemelde argumenten de afbeeldingen uit het artikel gehaald. JanB46 (overleg) 21 sep 2018 21:08 (CEST)

Auteursrechten[bewerken]

Zie ook:

Beste Arie m den toom, hierbij even het volgende:

U hebt pas geleden het artikel Koninklijke Vereenigde Tapijtfabrieken aangemaakt waarvan de inhoud geheel of gedeeltelijk blijkt te zijn overgenomen uit http://www.kunstbus.nl/design/koninklijke-verenigde-tapijtfabrieken.html. Letterlijk overnemen van teksten uit een ander medium is echter alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur of de rechthebbende van de originele tekst. Bij het letterlijk overnemen van teksten loopt u namelijk een groot risico auteursrechten te schenden. Dit schenden van auteursrechten kan Wikipedia in juridische problemen brengen. Zie ook Wikipedia:auteursrechten.

Dit artikel is om deze reden verwijderd. Wilt u alsnog een artikel over dit onderwerp aanmaken, herschrijf het dan in eigen woorden. Indien u zelf de auteur of rechthebbende bent van de originele tekst en u wilt deze tekst vrijgeven voor gebruik op Wikipedia, dan kan dat door de "copyright disclaimer" onderaan uw eigen webpagina aan te vullen met de tekst "teksten beschikbaar onder CC-BY-SA/GFDL". Een andere optie is een e-mail te sturen vanaf een adres dat duidelijk verbonden is met de website of organisatie waar de originele tekst vandaan komt naar OTRS, via het mailadres permissions-nl-at-wikimedia.org. Gebruikt u hiervoor bij voorkeur onze standaardtekst voor vrijgaven: meer informatie hierover vindt u op deze helppagina. Vermeld in de mail duidelijk om welk artikel en welke bron het gaat.

Herschrijven van de tekst geniet echter de voorkeur daar teksten uit andere bronnen meestal niet voor een encyclopedie bedoeld zijn en dus niet de juiste opzet hebben. Teksten op Wikipedia horen altijd neutraal geschreven te zijn. Reclame-uitingen, recensies of teksten die één bepaalde mening vertolken zijn per definitie ongeschikt voor Wikipedia. Zo'n tekst kan dus alsnog ongeschikt zijn en verwijderd worden, ook na vrijgave via bovengenoemde procedure. Een nieuw geschreven tekst voor Wikipedia past daarnaast bijna altijd beter qua stijl en opbouw dan vrijgegeven teksten.

Als u nog vragen heeft, kunt u die altijd stellen via de helpdesk.

Met vriendelijke groet,

Velocitas(↑) 24 sep 2018 19:52 (CEST)


Waarde Velocitas Ik wil u er opmerkzaam op maken dat de tekst op http://www.kunstbus.nl/design/koninklijke-verenigde-tapijtfabrieken.html is overgenomen van mijn site. Zie: http://www.carpetgallery.eu/zaken_in_nederland/kvt/boekje.html Op verzoek van Maniago n.a.v. het artikel over het deventertapijt heb ik de tekst teksten beschikbaar onder CC-BY-SA/GFDL op deze pagina gezet. Op de pagina van de kunstbus staat ook duidelijk mijn site als bron vermeld. (Websites: www.carpetgallery.eu, www.deventergeschiedenis.nl, www.groenehartarchieven.nl) m.v.g. Arie M. den Toom

U heeft natuurlijk gelijk. Ik had moeten doorklikken en heb het bewuste lemma daarom teruggeplaatst in de hoofdnaamruimte onder Koninklijke Vereenigde Tapijtfabrieken. Met vriendelijke groet, Velocitas(↑) 24 sep 2018 22:08 (CEST)

Hartelijk dank, mooie foto! m.v.g. Arie M. den Toom (overleg) 25 sep 2018 18:36 (CEST)Arie M. den ToomArie M. den Toom (overleg) 25 sep 2018 18:36 (CEST)

Beoordelingsnominatie Deventer tapijt[bewerken]

Hallo Arie m den toom, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Deventer tapijt. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia.Rode raaf (overleg) 28 sep 2018 06:46 (CEST)

Langzaam begin je de techniek onder de knie te krijgen. Leer vooral uit de wijzigingen die anderen op jou lemma uitvoeren. Groeten uit Brussel, SvenDK (overleg) 29 sep 2018 08:55 (CEST)

Luigi Mayer[bewerken]

Hoi, ik heb deze pagina op de beoordelingslijst gezet. Het onderwerp is prima, maar er zitten veel taalfouten in het artikel. Ook is de titel niet in orde (hoofdletter mist). Tot slot is de inleiding niet conform de standaard van Wikipedia geschreven. Het zou jammer zijn als het artikel verdwijnt, dus met wat aanpassingen kan het volgens mij gewoon bestaan. Thieu1972 (overleg) 8 okt 2018 21:01 (CEST)

Hallo Arie, ik heb je lemma een technische opknapbeurt gegeven, maar het kan nog beter. Probeer te leren uit de veranderingen die ik en anderen maken. Kan je aan de inhoud nog wat verbeteren? Het zou spijtig zijn mocht het lemma verdwijnen. De tekst onder de afbeeldingen hoort ook in het Nederlands tenzij dit de officiële namen van de werken ziin. Groeten uit Brussel, SvenDK (overleg) 9 okt 2018 03:46 (CEST)

Beoordelingsnominatie Luigi mayer[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Luigi mayer dat is genomineerd door Thieu1972. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20181008 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 9 okt 2018 02:01 (CEST)