Overleg gebruiker:Tulp8

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg gebruiker:Atsje)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom op mijn overlegpagina.

  • Hier gestelde vragen worden hier beantwoord
  • Elders gestart overleg wordt daar beantwoord om het overleg op één plaats te houden
  • Overleg graag afsluiten met vier tildes (zo dus: ~~~~)Dag Tulp8[brontekst bewerken]

Hei, Mag ik vragen waarom je de tekst van de oorlogsmonumenten terugdraait? Met vriendelijke groet Benedict Wydooghe (overleg) 7 jan 2021 11:39 (CET)

@Benedict Wydooghe: ‘k Zag nu pas uw vraag staan, sorry voor de late reactie. Kunt u misschien iets preciezer aangeven welke terugdraaiïng het betreft? Tulp8 (overleg) 10 jan 2021 19:15 (CET)
https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Gebruiker:Lisa_Roeland/Kladblok vr.gr. Benedict Wydooghe (overleg) 11 jan 2021 09:09 (CET)
@Benedict Wydooghe: Dank voor de link. Het betrof hier het terugdraaien van uw wijziging op het Kladblok van iemand anders. 'k Zag ook geen afspraak waarbij Lisa Roeland met u afsprak om samen haar Kladblokversie te bewerken. Het zonder afspraak bewerken van andermans pagina is niet toegestaan. 'k Had destijds een berichtje met toelichting op uw OP moeten plaatsen, maar dat is niet gebeurd. 'k Ben wel nieuwsgierig wat uw reden was om de pagina van LR te bewerken. Tulp8 (overleg) 11 jan 2021 12:07 (CET)
Hei, Lisa is een studente van me. Op deze manier krijgt ze feedback over haar schrijfstijl en haar artikel. Dat doe ik wel meer met mijn studenten, maar ik begrijp je bekommernis. Blijf dat maar in de gaten houden. Vriendelijke groet, Benedict Wydooghe (overleg) 11 jan 2021 12:27 (CET)
@Benedict Wydooghe: Dat is goed om te lezen. Veel succces met de verdere coaching! Met vriendelijke groet, Tulp8 (overleg) 11 jan 2021 13:29 (CET)