Overleg gebruiker:Avanhove96

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen zoals vastgesteld via nader onderzoek en daarmee een schoolgenoot "bijstaan" bij behoud van een artikel, hiermee het eigen artikel op de beoordelingspagina voorzien van dubbele behoudmotivatie en het zeer grof bejegenen van een ander zijn de volgende accounts voor onbepaalde tijd geblokkeerd en is het oningelogd bewerken beëindigd:

Gebruiker kan indien gewenst indien deze bereid is te stoppen met de ongewenste activiteiten en constructief te gaan bijdragen eenmalig gebruik maken van de ontsnappingsclausule. De hoofdaccount heeft daartoe een niet meegeblokkeerde email- en overlegpaginafunctie. Bij blokontduiking, dus doorbewerken oningelogd of via weer nieuwe accounts komt deze mogelijkheid te vervallen.


Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 31 dec 2017 09:25 (CEST)‎ - aanbrengen van wijziging in de bijdrage van een ander op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20171217
  2. 31 dec 2017 10:24 (CEST)‎ - zelfhersteld geknoei in het artikel Sunseeker
  3. 31 dec 2017 10:27 (CEST)‎ - schelden op de overlegpagina van een ander
    • blok - 3 dagen