Overleg gebruiker:BKannen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
GebruikerspaginaOverleg


Welkom op mijn overlegpagina! Voordat je een reactie plaatst wil ik even iets opmerken:

  • Onderteken uw reactie met 4 maal een tilde (~~~~)
  • Vragen of opmerkingen die hier gemaakt worden, zal ik ook hier beantwoorden

M.v.g. «BKannen» 14 mrt 2009 15:42 (CET)Lijst architecten Mers-Les-Bains[bewerken]

Waarde, wat vindt u niet begrijpelijk aan het lijstje en hoe kan het beter??

Arie M. den Toom (overleg) 16 aug 2019 18:02 (CEST)

Hallo, ik heb er nu een opsomming van gemaakt. In de originele tekst kwam er een hoop Franse tekst voorbij. Ik hoop dat u het zo goed vindt. En tevens bedankt voor de verbeteringen aan het artikel! Met vriendelijke groet. «BKannen» 16 aug 2019 18:52 (CEST)

Themaweken Maand van Verzet 2018[bewerken]

Hallo BKannen,

In mei lopen de themaweken van de Maand van het Verzet met als doel om het onderwerp verzet beter beschreven te krijgen met nieuwe artikelen en de uitbreiding van bestaande artikelen. Een jury beoordeelt na afloop de artikelen en kiest daaruit de tien beste artikels.

Deelnemen & meer informatie · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 1 mei 2018 02:13 (CEST)

Gebruik hoofdletters in Referentiegrootboekschema[bewerken]

Hallo BKannen,

ik worstel met de naam "Referentiegrootboekschema" op Referentiegrootboekschema. De Belastingdienst zelf heeft het over ReferentieGrootboekSchema, zodat duidelijker is dat de afkorting RGS is. Het is in ieder geval een eigennaam. Wat is volgens jou de beste schrijfwijze?

G. Leenders (overleg) 1 jul 2018 23:37 (CEST)

Hallo G. Leenders. Op deze site is inderdaad te zien dat er een afwijkende naam wordt gebruikt dan normaal gangbaar is. Ik denk daarom ook maar dat we de schrijfwijze die gehanteerd wordt door de belastingdienst over moeten nemen, dus: Referentie Grootboekschema. Met spatie dus. M.v.g. «BKannen» 1 jul 2018 23:46 (CEST)
Hallo BKannen, bedankt voor het attenderen. Ik heb de schrijfwijze van de belastingdienst overgenomen en een kopje toegevoegd over de verschillende schrijfwijzes. Ik zal de initiatiefnemers hierop attenderen en vragen tot consensus te komen en dan artikel bijstellen. Groetjes, G. Leenders (overleg) 2 jul 2018 08:29 (CEST)

Duitse generale Staf[bewerken]

Hello BKannen

Op 30 mrt 2018 om 23:25 heb je in het artikel "Duitse generale Staf" in de volzin “Stafchefs die met elkaar corresponderen en als medebeslisser optreden passen niet in de ideologie die de leider als begiftigd met bovennatuurlijke krachten en onfeilbaar beschouwt" het woord “beschouwt” vervangen door “beschouwd”. De oorspronkelijke versie, met “t” is correct. “Ideologie” is het onderwerp van de bijzin en beschouwt 3de persoon enkelvoud, dus met “t”. Mischien duidelijker: "...krachten en als onfeilbaar beschouwt".

Vriendelijke groeten Frans90245 (overleg) 10 jul 2018 21:02 (CEST)

Schrijfwedstrijd Maand van Verzet[bewerken]

De uitslag van de schrijfwedstrijd Maand van Verzet van mei 2018 staat hier: Wikipedia:Wikiproject/Themaweek/Maand_van_Verzet#Uitslag. VanBuren (overleg) 23 jul 2018 16:47 (CEST)

Prijsuitreiking Maand van Verzet[bewerken]

Beste BKannen,

Namens Wikimedia Nederland wil ik je graag feliciteren met het winnen van één van de prijzen in de Maand van Verzet voor je artikel Eddie Chapman! De afhandeling hiervan zal vanaf half augustus worden overgenomen door mijn collega Michelle Boon. Mocht je voor die tijd nog vragen hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, AWossink - WMNL (overleg) 24 jul 2018 14:45 (CEST)

Schrijfweken Friesland 2018[bewerken]

Vlag Friesland

"It giet oan!"
In 2018 is Leeuwarden/Friesland Culturele Hoofdstad van Europa. Op Wikipedia besteden we hier aandacht aan middels een dubbele lokale schrijfweek over Friesland. Deze vindt plaats van 1 t/m 14 oktober 2018. Doe je mee? Meld je dan aan op de projectpagina en schrijf mee!

Deelnemen & meer informatie · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 2 okt 2018 10:54 (CEST)

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)

Dubbele lokale schrijfweek: Duitstalige Gemeenschap[bewerken]

Vanaf maandag 10 tot en met vrijdag 21 december 2018 organiseren we de schrijfweken over de Duitstalige Gemeenschap van België.

De Duitstalige Gemeenschap is een van de drie gemeenschappen van België, gelegen tegen de grens met Duitsland en omvat negen gemeenten: Amel, Büllingen, Burg-Reuland, Bütgenbach, Eupen, Kelmis, Lontzen, Raeren en Sankt Vith. Het gebied strekt zich uit van het Drielandenpunt bij Vaals in het noorden tot aan het Drielandenpunt bij Ouren in het zuiden.

Het gebied is helaas nog maar heel beperkt op Wikipedia beschreven. Daarom nodigen we je uit om mee te schrijven over dit gebied en zo deze lacune stukje bij beetje mee te helpen opvullen.

Ook vindt er op zaterdag 15 december in Eupen een edit-a-thon plaats.

Deelnemen & meer informatie · Deelnemerslijst · Insipiratie · Bijdragenlijst · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 10 dec 2018 05:16 (CET)

Nieuwe dubbele schrijfweek kerstweken 2018[bewerken]

Vlag van Luxemburg

Allereerst alvast fijne dagen gewenst!

Honderdtachtig jaar geleden werd België met het Verdrag van Londen (1839) een onafhankelijk land. Daarbij verloor Luxemburg meer dan de helft van haar grondgebied aan België. Laten we door artikelen te schrijven dit land weer groeien, maar dan op Wikipedia, en het op één na kleinste land binnen de Europese Unie op Wikipedia groot maken.

Daarom houden we van 22 december 2018 t/m 6 januari 2019 de jaarlijkse kerstschrijfweken schrijfweken die gericht zijn op dit gebied. Iedereen kan meedoen door te schrijven over Luxemburg en verwante onderwerpen.

Meer informatie, de deelnemerslijst en de bijdragenlijst zijn te vinden op: Wikipedia:Wikiproject/Schrijfweek/Luxemburg.

Deelnemen & meer informatie · Deelnemerslijst · Bijdragenlijst · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 22 dec 2018 03:34 (CET)


PS: Vanaf vandaag kun je ook je stem uitbrengen welk project of welke gebruiker een WikiUil zou moeten krijgen voor diens bijdragen aan de Nederlandstalige Wikipedia in 2018. Zie daarvoor op de pagina der genomineerden. - Taketa & Romaine 22 dec 2018 03:34 (CET)

Kleine of grote bewerking[bewerken]

Hai BKanner, dankjewel voor je verbeteringen op de pagina Collinsklasse onderzeeboten. Echter een kleine vraag, als je een kleine bewerking doet, kun je dan voortaan het vakje 'Kleine bewerking' aanvinken? Anders krijg ik iedere keer een mailtje. Vriendelijke groet, -Sjoerd (overleg) 12 mrt 2019 17:06 (CET)

Hallo, zal ik vanaf nu doen! M.v.g. «BKannen» 12 mrt 2019 17:17 (CET)

Gerrit Moll[bewerken]

Beste Bkannen,

heb je een bron voor de buiktyfus? Bedankt, groeten, Hansmuller (overleg) 31 mei 2019 15:43 (CEST) Aha, van der Aa had het over "zinkingkoorts".... Hansmuller (overleg) 31 mei 2019 16:08 (CEST)

Dertigjarige oorlog[bewerken]

Beste Bkannen, Ik begrijp niet goed waarom jij mijn bewerking van de dertigjarige oorlog hebt teruggedraaid.Wezenlijk heb ik de inhoud toch niet veranderd? Of vindt je het lelijke woord 'machtslust'nu zo essentieel? Verd2040

Beste Verd, sorry, dit was niet mijn bedoeling. Zoals je kan zien heb ik de actie van mezelf gelijk weer ongedaan gemaakt. Groet «BKannen» 25 aug 2019 13:34 (CEST)

Schrijfwedstrijd 2019[bewerken]

Beste Bkannen,

Leuk dat je meedoet aan de schrijfwedstrijd. Vanaf nu heb je tot en met 31 oktober de tijd om te werken aan je artikel. De jury wenst je veel succes en we bedanken je voor de aanmelding.

Hartelijke groet, Jury Schrijfwedstrijd 2019 1 sep 2019 17:01 (CEST)

Community Insights Survey[bewerken]

RMaung (WMF) 7 sep 2019 02:58 (CEST)

Verplaatste bewerkingen[bewerken]

Beste BKannen,

In het verleden heb je bewerkingen gedaan op pagina's die op een volglijst staan. Ter verbetering van de kwaliteit van Wikipedia zijn de nog niet goedgekeurde artikelen van deze volglijst verplaatst naar de naamruimte van de aanmaker. Als je vindt dat een of meer van deze pagina's wel in de hoofdnaamruimte passen, kan je via deze pagina een verzoek daartoe aan de moderatoren doen.

Met vriendelijke groet, RonnieBot (overleg) 11 sep 2019 07:07 (CEST)

Abiogenese[bewerken]

Dag BKannen,

Ik ben momenteel het artikel abiogenese een beetje aan het vormgeven, en ik wilde je bedanken voor het vertalen van de afbeelding over het liposoom! Misschien zag je al staan dat ik het wilde samenvoegen met het (mijns inziens armoedige) artikel oorsprong van het leven (zie hier het verzoek), zodat de zoekterm ‘oorsprong van het leven’ zal doorverwijzen naar abiogenese. Ik ben nog een beetje op zoek naar respons. Heb jij er een mening over? Alvast bedankt! TheBartgry (overleg) 10 sep 2019 19:04 (CEST)

Goedendag. De vertaling van de afbeelding was slechts een kleine moeite. Ik moet zeggen dat het onderwerp me erg intrigeert, maar de eerlijkheid gebiedt mij ook te zeggen dat dit niet bepaald mijn vakgebied is. Zoals ik het nu zie behandelt de oorsprong van het leven ook de niet-wetenschappelijke kant, en kan dit beter worden onderverdeeld bij scheppingsverhaal en creationisme. Wat mij betreft kan het beter worden samengevoegd. M.v.g. «BKannen» 16 sep 2019 18:17 (CEST)
Mooi! Dan heb ik nu wel genoeg reacties voor een besluit van samenvoeging. Leuk om te horen dat het artikel intrigeert. Ik kan mij voorstellen dat je als nietsvermoedende lezer enigszins verdwaald raakt in de biochemische terminologie. Daar ga ik nog proberen wat aan te doen. Dank voor het meedenken in ieder geval. TheBartgry (overleg) 16 sep 2019 19:16 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[bewerken]

RMaung (WMF) 20 sep 2019 21:06 (CEST)

Hendrik Lorentz[bewerken]

Beste BKannen, u schreef: "Wel erg beknopt voor een etalageartikel van een van Nederlands belangrijkste natuurkundigen. Er valt veel meer over zijn Werk te vertellen." Uw aanvullingen zijn buitengewoon welkom! Vriendelijke groet, Hansmuller (overleg) 4 okt 2019 16:47 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[bewerken]

RMaung (WMF) 4 okt 2019 18:57 (CEST)