Overleg gebruiker:BKannen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
GebruikerspaginaOverleg


Welkom op mijn overlegpagina! Voordat je een reactie plaatst wil ik even iets opmerken:

  • Onderteken uw reactie met 4 maal een tilde (~~~~)
  • Vragen of opmerkingen die hier gemaakt worden, zal ik ook hier beantwoorden

M.v.g. «BKannen» 14 mrt 2009 15:42 (CET)


Themaweken Maand van Verzet 2018[bewerken]

Hallo BKannen,

In mei lopen de themaweken van de Maand van het Verzet met als doel om het onderwerp verzet beter beschreven te krijgen met nieuwe artikelen en de uitbreiding van bestaande artikelen. Een jury beoordeelt na afloop de artikelen en kiest daaruit de tien beste artikels.

Deelnemen & meer informatie · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 1 mei 2018 02:13 (CEST)

Gebruik hoofdletters in Referentiegrootboekschema[bewerken]

Hallo BKannen,

ik worstel met de naam "Referentiegrootboekschema" op Referentiegrootboekschema. De Belastingdienst zelf heeft het over ReferentieGrootboekSchema, zodat duidelijker is dat de afkorting RGS is. Het is in ieder geval een eigennaam. Wat is volgens jou de beste schrijfwijze?

G. Leenders (overleg) 1 jul 2018 23:37 (CEST)

Hallo G. Leenders. Op deze site is inderdaad te zien dat er een afwijkende naam wordt gebruikt dan normaal gangbaar is. Ik denk daarom ook maar dat we de schrijfwijze die gehanteerd wordt door de belastingdienst over moeten nemen, dus: Referentie Grootboekschema. Met spatie dus. M.v.g. «BKannen» 1 jul 2018 23:46 (CEST)
Hallo BKannen, bedankt voor het attenderen. Ik heb de schrijfwijze van de belastingdienst overgenomen en een kopje toegevoegd over de verschillende schrijfwijzes. Ik zal de initiatiefnemers hierop attenderen en vragen tot consensus te komen en dan artikel bijstellen. Groetjes, G. Leenders (overleg) 2 jul 2018 08:29 (CEST)

Duitse generale Staf[bewerken]

Hello BKannen

Op 30 mrt 2018 om 23:25 heb je in het artikel "Duitse generale Staf" in de volzin “Stafchefs die met elkaar corresponderen en als medebeslisser optreden passen niet in de ideologie die de leider als begiftigd met bovennatuurlijke krachten en onfeilbaar beschouwt" het woord “beschouwt” vervangen door “beschouwd”. De oorspronkelijke versie, met “t” is correct. “Ideologie” is het onderwerp van de bijzin en beschouwt 3de persoon enkelvoud, dus met “t”. Mischien duidelijker: "...krachten en als onfeilbaar beschouwt".

Vriendelijke groeten Frans90245 (overleg) 10 jul 2018 21:02 (CEST)

Schrijfwedstrijd Maand van Verzet[bewerken]

De uitslag van de schrijfwedstrijd Maand van Verzet van mei 2018 staat hier: Wikipedia:Wikiproject/Themaweek/Maand_van_Verzet#Uitslag. VanBuren (overleg) 23 jul 2018 16:47 (CEST)

Prijsuitreiking Maand van Verzet[bewerken]

Beste BKannen,

Namens Wikimedia Nederland wil ik je graag feliciteren met het winnen van één van de prijzen in de Maand van Verzet voor je artikel Eddie Chapman! De afhandeling hiervan zal vanaf half augustus worden overgenomen door mijn collega Michelle Boon. Mocht je voor die tijd nog vragen hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, AWossink - WMNL (overleg) 24 jul 2018 14:45 (CEST)