Overleg gebruiker:BKannen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
GebruikerspaginaOverleg


Welkom op mijn overlegpagina! Voordat je een reactie plaatst wil ik even iets opmerken:

  • Onderteken uw reactie met 4 maal een tilde (~~~~)
  • Vragen of opmerkingen die hier gemaakt worden, zal ik ook hier beantwoorden

M.v.g. «BKannen» 14 mrt 2009 15:42 (CET)


Themaweken Maand van Verzet 2018[bewerken]

Hallo BKannen,

In mei lopen de themaweken van de Maand van het Verzet met als doel om het onderwerp verzet beter beschreven te krijgen met nieuwe artikelen en de uitbreiding van bestaande artikelen. Een jury beoordeelt na afloop de artikelen en kiest daaruit de tien beste artikels.

Deelnemen & meer informatie · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 1 mei 2018 02:13 (CEST)

Gebruik hoofdletters in Referentiegrootboekschema[bewerken]

Hallo BKannen,

ik worstel met de naam "Referentiegrootboekschema" op Referentiegrootboekschema. De Belastingdienst zelf heeft het over ReferentieGrootboekSchema, zodat duidelijker is dat de afkorting RGS is. Het is in ieder geval een eigennaam. Wat is volgens jou de beste schrijfwijze?

G. Leenders (overleg) 1 jul 2018 23:37 (CEST)

Hallo G. Leenders. Op deze site is inderdaad te zien dat er een afwijkende naam wordt gebruikt dan normaal gangbaar is. Ik denk daarom ook maar dat we de schrijfwijze die gehanteerd wordt door de belastingdienst over moeten nemen, dus: Referentie Grootboekschema. Met spatie dus. M.v.g. «BKannen» 1 jul 2018 23:46 (CEST)
Hallo BKannen, bedankt voor het attenderen. Ik heb de schrijfwijze van de belastingdienst overgenomen en een kopje toegevoegd over de verschillende schrijfwijzes. Ik zal de initiatiefnemers hierop attenderen en vragen tot consensus te komen en dan artikel bijstellen. Groetjes, G. Leenders (overleg) 2 jul 2018 08:29 (CEST)

Duitse generale Staf[bewerken]

Hello BKannen

Op 30 mrt 2018 om 23:25 heb je in het artikel "Duitse generale Staf" in de volzin “Stafchefs die met elkaar corresponderen en als medebeslisser optreden passen niet in de ideologie die de leider als begiftigd met bovennatuurlijke krachten en onfeilbaar beschouwt" het woord “beschouwt” vervangen door “beschouwd”. De oorspronkelijke versie, met “t” is correct. “Ideologie” is het onderwerp van de bijzin en beschouwt 3de persoon enkelvoud, dus met “t”. Mischien duidelijker: "...krachten en als onfeilbaar beschouwt".

Vriendelijke groeten Frans90245 (overleg) 10 jul 2018 21:02 (CEST)

Schrijfwedstrijd Maand van Verzet[bewerken]

De uitslag van de schrijfwedstrijd Maand van Verzet van mei 2018 staat hier: Wikipedia:Wikiproject/Themaweek/Maand_van_Verzet#Uitslag. VanBuren (overleg) 23 jul 2018 16:47 (CEST)

Prijsuitreiking Maand van Verzet[bewerken]

Beste BKannen,

Namens Wikimedia Nederland wil ik je graag feliciteren met het winnen van één van de prijzen in de Maand van Verzet voor je artikel Eddie Chapman! De afhandeling hiervan zal vanaf half augustus worden overgenomen door mijn collega Michelle Boon. Mocht je voor die tijd nog vragen hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, AWossink - WMNL (overleg) 24 jul 2018 14:45 (CEST)

Schrijfweken Friesland 2018[bewerken]

Vlag Friesland

"It giet oan!"
In 2018 is Leeuwarden/Friesland Culturele Hoofdstad van Europa. Op Wikipedia besteden we hier aandacht aan middels een dubbele lokale schrijfweek over Friesland. Deze vindt plaats van 1 t/m 14 oktober 2018. Doe je mee? Meld je dan aan op de projectpagina en schrijf mee!

Deelnemen & meer informatie · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 2 okt 2018 10:54 (CEST)

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)

Dubbele lokale schrijfweek: Duitstalige Gemeenschap[bewerken]

Vanaf maandag 10 tot en met vrijdag 21 december 2018 organiseren we de schrijfweken over de Duitstalige Gemeenschap van België.

De Duitstalige Gemeenschap is een van de drie gemeenschappen van België, gelegen tegen de grens met Duitsland en omvat negen gemeenten: Amel, Büllingen, Burg-Reuland, Bütgenbach, Eupen, Kelmis, Lontzen, Raeren en Sankt Vith. Het gebied strekt zich uit van het Drielandenpunt bij Vaals in het noorden tot aan het Drielandenpunt bij Ouren in het zuiden.

Het gebied is helaas nog maar heel beperkt op Wikipedia beschreven. Daarom nodigen we je uit om mee te schrijven over dit gebied en zo deze lacune stukje bij beetje mee te helpen opvullen.

Ook vindt er op zaterdag 15 december in Eupen een edit-a-thon plaats.

Deelnemen & meer informatie · Deelnemerslijst · Insipiratie · Bijdragenlijst · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 10 dec 2018 05:16 (CET)