Overleg gebruiker:BKannen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
GebruikerspaginaOverleg


Welkom op mijn overlegpagina! Voordat je een reactie plaatst wil ik even iets opmerken:

  • Onderteken uw reactie met 4 maal een tilde (~~~~)
  • Vragen of opmerkingen die hier gemaakt worden, zal ik ook hier beantwoorden

M.v.g. «BKannen» 14 mrt 2009 15:42 (CET)


Dank[brontekst bewerken]

Dank voor de actie mbt de Kromme van Agnesi. Ik was blij dat het lemma af was. Maar die laatste stap schoot erbij in. Groet,_ DaafSpijker overleg

Geen probleem. Het was een kleine moeite! Groet «BKannen» 15 jan 2020 18:16 (CET)

Smoothie[brontekst bewerken]

Je loopt hier toch zo langzamerhand lang genoeg rond om te weten dat je niet zomaar tekst van het ene artikel naar het andere mag verplaatsen? –bdijkstra (overleg) 12 feb 2020 16:58 (CET)

Toevallig heb ik me hiervoor nooit bezig gehouden met samenvoegingen, dus zou jij dit misschien voor mij kunnen samenvoegen? En alsjeblieft zeg, is het nou echt zo moeilijk om dit even wat vriendelijker te vermelden? Groet «BKannen» 12 feb 2020 17:13 (CET)
Sorry maar van iemand met meer dan 30 000 wijzigingen verwacht ik dat diegene hier en daar wat heeft opgepikt over de hier geldende auteursrechtenlicenties. En als ik je wijzigingen aldus gemotiveerd terugdraai dan verwacht ik dat je een oplossing zoekt om samen te voegen zonder auteursrechtenschending in plaats van weer hetzelfde te doen. Vind je dat te hoge verwachtingen? Afijn, met alle plezier zou ik je willen helpen met samenvoegen, maar in de teksten die je probeerde te plaatsen kon ik geen samengevoegde versie vinden. Misschien kan je een versie aanwijzen waarin de teksten van beide artikelen verwerkt zijn? Zo niet, dan zijn de stappen als volgt:
1. De tekst van Smoothie (ijs) integreren in Smoothie (drank) en dit duidelijk aangeven in de bewerkingssamenvatting (met een wikilink).
2. Smoothie (drank) hernoemen naar Smoothie zodat de bewerkingsgeschiedenis behouden blijft. Omdat de tweede al bestaat moet dit met hulp van een moderator.
3. Van Smoothie (ijs) een redirect maken naar Smoothie zodat ook hier de bewerkingsgeschiedenis behouden blijft.
4. De nominatie op Wikipedia:Samenvoegen/202001 verplaatsen naar het kopje "Afgehandeld".
Als jij stap 1 doet, dan doe ik stap 2. –bdijkstra (overleg) 12 feb 2020 18:20 (CET)

Nederland op de Olympische Zomerspelen 2020[brontekst bewerken]

Beste BKannen,

Het verzoek om bij Nederland de bronnen nu.nl en nocnsf aan te houden betreffende geplaatste atleten. Soms is er al wel een plaats binnengehaald voor Nederland en vind NOC NSF de atleet niet goed genoeg voor uitzending. Vanwege het ontbreken in de bronnen heb ik een aantal wijdingen verwijdert. Daarnaast de vraag wat de logica is van het wijzigen van turnen naar arstistiek, naar mijn idee is turnen een veel algemener begrip, en om die reden ook beter. Micnl (overleg) 20 feb 2020 17:11 (CET)

Klopt wat betreft het turnen. Wat betreft bvb het boogschieten: https://www.nu.nl/sport-overig/5954289/bayardo-als-eerste-nederlandse-boogschutster-in-23-jaar-naar-spelen.html. En de RS:X staat ook al vast, genoeg bronnen voor te vinden, met 2 Nederlanders in de top-3. Als er nog andere dingen beter kunnen in de landenpagina's hoor ik het graag. Gr. «BKannen» 20 feb 2020 17:15 (CET)
vreemd dat nu.nl het meld en niet opneemt in hun overzicht met geplaatste sporters, van mij mag je de boogschutter terugplaatsen als je wel het opgeven link als referentie gebruikt. Micnl (overleg) 20 feb 2020 21:41 (CET)