Overleg gebruiker:B kimmel

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Wateragamekop.JPG
Welkom op mijn overlegpagina!


Deze gebruikerspagina is bedoeld voor vragen en opmerkingen over mijn artikelen en mijn bijdragen op Wikipedia. Vragen of opmerkingen die hier gemaakt worden, zal ik ook hier beantwoorden. U kunt mij een E-mail sturen maar doe dit a.u.b. alleen indien noodzakelijk.

Ik verzoek U vriendelijk om uw reactie altijd af te sluiten met 4 maal een ~ -teken (tilde, dus; ~~~~). Hierdoor wordt uw gebruikersnaam en een tijdstempel geplaatst zodat ik weet wie een reactie heeft geplaatst en wanneer.

U kunt een vraag of opmerking toevoegen door op de onderstaande blauwe link te klikken. Als U refereert aan een artikel of tekst, vergezel deze alstublieft van een link naar de betreffende tekst. Niet- inhoudelijke opmerkingen worden verwijderd en automatisch gegenereerde (robot)berichten worden versneld gearchiveerd.Klik hier om een vraag te stellen of een bericht achter te laten.
Archieven Eerdere berichten en discussies zijn te vinden in de onderstaande archieven. Na ongeveer 35 onderwerpen wordt het overleg geheel gearchiveerd.

Coaching gevraagd[bewerken]

Beste B kimmel, ik zou je graag als mijn coach willen hebben. Met vriendelijke groet, Sytske de waart (overleg) 25 mrt 2018 14:38 (CEST)

Prima! Als je ergens hulp bij nodig hebt zal ik je graag helpen. Groetjes, Bart -B kimmel (overleg) 26 mrt 2018 17:01 (CEST)

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:33 (CEST)

Hagedissen[bewerken]

Dag Bart, zou je hier eens mee willen kijken? Ik betwijfel het of die gebruiker mijn raad zal opvolgen en jou gaat benaderen. heinGlas z3.pngnlein'' 13 apr 2018 08:10 (CEST)

Bedankt voor de reactie, ik heb aldaar gereageerd! Groetjes Bart -B kimmel (overleg) 13 apr 2018 19:13 (CEST)

oké, maar …[bewerken]

  • B. gaat naar huis.
  • de familie B. gaat naar huis.
  • de mensapen gaan naar hun bomen.
  • de homonidae gaan naar hun bomen.
Dat klopt allemaal als een bus! B. verwijst naar een eigennaam en moet dus zonder lidwoord. Als er een zelfstandig woord vóór staat moet het wel met een lidwoord. Bijvoorbeeld: B. kimmel gaat naar huis vs De wikipediaan B. kimmel gaat naar huis. De regel geldt alleen voor wetenschappelijke namen van soorten en geslachten, niet voor Nederlandstalige namen en wetenschappelijke namen van families en hogere taxa. De 'familie B.', de 'mensapen' en de 'homonidae' zijn allemaal hogere groepen en daar hoort wel een lidwoord bij. Met vriendelijke groet, Bart -B kimmel (overleg) 4 jun 2018 20:49 (CEST)

Zijdevlinder[bewerken]

Hey Bart, je hebt heel mooi werk afgeleverd met Zijdevlinder, mijn complimenten! Het zou een mooie toevoeging zijn aan de Etalage, want biologieartikelen kunnen we daar nooit genoeg hebben... Vind je het goed als ik hem in de Review plaats? Als je dat liever niet hebt, begrijp ik dat ook héél goed hoor; het kan er de laatste tijd soms knap vermoeiend aan toe gaan. U zegt het maar! heinGlas z3.pngnlein'' 12 jun 2018 21:25 (CEST)

Bedankt voor de complimenten en wat mij betreft mag het (uiteindelijk) naar de etalage! Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn dan zal ik mij inzetten om de tekst aan te passen. Groetjes, Bart -B kimmel (overleg) 12 jun 2018 22:53 (CEST)
Voilà! Let wel: dit is een subpagina, dus die moet je eventueel wel op je volglijst toevoegen... heinGlas z3.pngnlein'' 13 jun 2018 07:11 (CEST)

Trypanosomen[bewerken]

Beste B kimmel,

Zo ver ik kan nagaan heeft u meerdere pagina's over verschillende Trypanosomen aangemaakt. U stelt daarin dat de Trypanosoom meestal rond de 15-40 mm groot is. Dit lijkt mij een typefout en mm zou µm (micrometer) moeten zijn.

Met vriendelijke groeten, F.di Lucca (overleg) 25 jul 2018 17:04 (CEST)

Ik heb wel eens een edit gedaan op Trypanosomen maar dat waren meer tekstuele aanpassingen. De soortartikelen zijn allemaal geschreven door CapacciBot, maar deze is niet meer actief op Wikipedia. Ik zal het laten aanpassen, bedankt voor de melding! Met vriendelijke groet, -B kimmel (overleg) 25 jul 2018 17:50 (CEST)
Update: dit is inmiddels opgelost door collega Edoderoo. Nogmaals bedankt voor de reactie, met vriendelijke groet, -B kimmel (overleg) 25 jul 2018 18:35 (CEST)