Overleg gebruiker:Basnoordwijk

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Crystal Clear kdm user male.png Talk-icon.svg Filing cabinet icon.svg Find list icon.svg Camera-photo Upload.svg OOjs UI icon puzzle-ltr.svg
Gebruikerspagina Overlegpagina Archief Overleg Gestarte artikelen Geüploade media Bijdragen
Crystal kthememgr.png
Oude berichten zitten in het archief
Crystal kthememgr.png
Klik op "Kopje Toevoegen" om mij te schrijven!

Sjabloon TekstAchtergrondRand[bewerken]

Hallo Basnoordwijk,
Ik ben bezig de sjablonen Tekstachtergrond en Tekstrand uit te faseren en te vervangen door TekstAchtergrondRand. Tot nu toe ben je de enige (behalve ikzelf dan) die die twee sjablonen gebruikt. Zou je die beide sjablonen op jouw gebuikerspagina willen vervangen door TekstAchtergrondRand? Hieronder laat ik even het (kleine) verschil zien.

  1. Twee oorspronkelijke sjablonen; deze vragen iets meer ruimte en het vlak en de dubbele lijn sluiten niet geheel aan.
  2. Nieuwe sjabloon, die beide vorige vervangt. Nu is het een geheel geworden. Verder is het minder code.
Mocht je opmerkingen hebben of ideeën over dit nieuwe sjabloon, dan hoor ik dat graag. Op mijn OP staan ook wat mogelijkheden, maar ook op Sjabloon:TekstAchtergrondRand. Mvrgr, PAvdK (overleg) 30 jan 2018 19:57 (CET)
Uitgevoerd Uitgevoerd Basnoordwijk (overleg) 31 jan 2018 16:32 (CET)
Bedankt. Nu kan ik verder. Mvrgr, PAvdK (overleg) 31 jan 2018 21:14 (CET) Ik heb ze ook op deze pagina vervangen. Sorry voor de overlast. PAvdK (overleg) 31 jan 2018 21:17 (CET)

Toekomst Schrijfwedstrijd[bewerken]

Een analyse van het aantal inzendingen bij de Wikipedia Schrijfwedstrijd suggereert dat het evenement een aflopende zaak is. Zie overlegpagina van de Schrijfwedstrijd, waar iedereen die de schrijfwedstrijd een warm hart toedraagt opgeroepen wordt mee te doen aan een gedachtewisseling over de opzet ervan. Input van Wikipedianen die deelnamen aan de wedstrijd is daarbij onontbeerlijk; zie dit als een uitnodiging. Met vriendelijke groet, Sylhouet overleg 8 feb 2018 10:18 (CET)

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:33 (CEST)

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:42 (CEST)

Tjeerd Westdijk[bewerken]

Zie Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180622. Naar mijn mening is dit eigenlijk gewoon een amateurvoetballer. mvg - Agora (overleg) 22 jun 2018 14:09 (CEST)

Dennis van Vaerenbergh[bewerken]

Beste Basnoordwijk, oktober vorig jaar (ja het is lang geleden, ik zie het nu pas nu ik deze pagina wilde updaten) heb ik de pagina Dennis Van Vaerenbergh aangemaakt, die u de dag er na wijzigde in Dennis van Vaerenbergh (zonder hoofdletter V dus). Nu vroeg ik mij af wat daar uw reden voor is, aangezien bijna alle Vlaamse achternamen die met Van beginnen, ook mét een voornaam met een hoofdletter worden geschreven. (https://onzetaal.nl/taaladvies/hoofdletters-in-namen-patsy-van-der-meeren-patsy-van-der-meeren/) Bovendien wordt Dennis Van Vaerenbergh in de meeste online bronnen met een hoofdletter V geschreven, waaronder zijn eigen Facebookpagina, wat natuurlijk geen bron voor een artikel is, maar hij zal toch zelf wel weten hoe hij zijn naam moet spellen. Zodoende zou ik aan u willen vragen wat uw reden was, mocht u zich dat na bijna een jaar nog weten te herinneren, om de titel van deze pagina aan te passen.

Met vriendelijke groet, StroompjeZeewier.

Kees Mooyer[bewerken]

Sponsors FC Volendam Mag ik vragen waarom die informatie steeds wordt weggehaald?