Overleg gebruiker:Basnoordwijk

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Crystal Clear kdm user male.png Talk-icon.svg Filing cabinet icon.svg Find list icon.svg Camera-photo Upload.svg OOjs UI icon puzzle-ltr.svg
Gebruikerspagina Overlegpagina Archief Overleg Gestarte artikelen Geüploade media Bijdragen
Crystal kthememgr.png
Oude berichten zitten in het archief
Crystal kthememgr.png
Klik op "Kopje Toevoegen" om mij te schrijven!

Sjabloon TekstAchtergrondRand[bewerken]

Hallo Basnoordwijk,
Ik ben bezig de sjablonen Tekstachtergrond en Tekstrand uit te faseren en te vervangen door TekstAchtergrondRand. Tot nu toe ben je de enige (behalve ikzelf dan) die die twee sjablonen gebruikt. Zou je die beide sjablonen op jouw gebuikerspagina willen vervangen door TekstAchtergrondRand? Hieronder laat ik even het (kleine) verschil zien.

  1. Twee oorspronkelijke sjablonen; deze vragen iets meer ruimte en het vlak en de dubbele lijn sluiten niet geheel aan.
  2. Nieuwe sjabloon, die beide vorige vervangt. Nu is het een geheel geworden. Verder is het minder code.
Mocht je opmerkingen hebben of ideeën over dit nieuwe sjabloon, dan hoor ik dat graag. Op mijn OP staan ook wat mogelijkheden, maar ook op Sjabloon:TekstAchtergrondRand. Mvrgr, PAvdK (overleg) 30 jan 2018 19:57 (CET)
Uitgevoerd Uitgevoerd Basnoordwijk (overleg) 31 jan 2018 16:32 (CET)
Bedankt. Nu kan ik verder. Mvrgr, PAvdK (overleg) 31 jan 2018 21:14 (CET) Ik heb ze ook op deze pagina vervangen. Sorry voor de overlast. PAvdK (overleg) 31 jan 2018 21:17 (CET)

Toekomst Schrijfwedstrijd[bewerken]

Een analyse van het aantal inzendingen bij de Wikipedia Schrijfwedstrijd suggereert dat het evenement een aflopende zaak is. Zie overlegpagina van de Schrijfwedstrijd, waar iedereen die de schrijfwedstrijd een warm hart toedraagt opgeroepen wordt mee te doen aan een gedachtewisseling over de opzet ervan. Input van Wikipedianen die deelnamen aan de wedstrijd is daarbij onontbeerlijk; zie dit als een uitnodiging. Met vriendelijke groet, Sylhouet overleg 8 feb 2018 10:18 (CET)