Overleg gebruiker:Basnoordwijk

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Crystal Clear kdm user male.png Talk-icon.svg Filing cabinet icon.svg Find list icon.svg Camera-photo Upload.svg OOjs UI icon puzzle-ltr.svg
Gebruikerspagina Overlegpagina Archief Overleg Gestarte artikelen Geüploade media Bijdragen

Sjabloon TekstAchtergrondRand[bewerken]

Hallo Basnoordwijk,
Ik ben bezig de sjablonen Tekstachtergrond en Tekstrand uit te faseren en te vervangen door TekstAchtergrondRand. Tot nu toe ben je de enige (behalve ikzelf dan) die die twee sjablonen gebruikt. Zou je die beide sjablonen op jouw gebuikerspagina willen vervangen door TekstAchtergrondRand? Hieronder laat ik even het (kleine) verschil zien.

  1. Twee oorspronkelijke sjablonen; deze vragen iets meer ruimte en het vlak en de dubbele lijn sluiten niet geheel aan.
  2. Nieuwe sjabloon, die beide vorige vervangt. Nu is het een geheel geworden. Verder is het minder code.
Mocht je opmerkingen hebben of ideeën over dit nieuwe sjabloon, dan hoor ik dat graag. Op mijn OP staan ook wat mogelijkheden, maar ook op Sjabloon:TekstAchtergrondRand. Mvrgr, PAvdK (overleg) 30 jan 2018 19:57 (CET)
Uitgevoerd Uitgevoerd Basnoordwijk (overleg) 31 jan 2018 16:32 (CET)
Bedankt. Nu kan ik verder. Mvrgr, PAvdK (overleg) 31 jan 2018 21:14 (CET) Ik heb ze ook op deze pagina vervangen. Sorry voor de overlast. PAvdK (overleg) 31 jan 2018 21:17 (CET)

Toekomst Schrijfwedstrijd[bewerken]

Een analyse van het aantal inzendingen bij de Wikipedia Schrijfwedstrijd suggereert dat het evenement een aflopende zaak is. Zie overlegpagina van de Schrijfwedstrijd, waar iedereen die de schrijfwedstrijd een warm hart toedraagt opgeroepen wordt mee te doen aan een gedachtewisseling over de opzet ervan. Input van Wikipedianen die deelnamen aan de wedstrijd is daarbij onontbeerlijk; zie dit als een uitnodiging. Met vriendelijke groet, Sylhouet overleg 8 feb 2018 10:18 (CET)

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:33 (CEST)

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:42 (CEST)

Tjeerd Westdijk[bewerken]

Zie Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180622. Naar mijn mening is dit eigenlijk gewoon een amateurvoetballer. mvg - Agora (overleg) 22 jun 2018 14:09 (CEST)

Dennis van Vaerenbergh[bewerken]

Beste Basnoordwijk, oktober vorig jaar (ja het is lang geleden, ik zie het nu pas nu ik deze pagina wilde updaten) heb ik de pagina Dennis Van Vaerenbergh aangemaakt, die u de dag er na wijzigde in Dennis van Vaerenbergh (zonder hoofdletter V dus). Nu vroeg ik mij af wat daar uw reden voor is, aangezien bijna alle Vlaamse achternamen die met Van beginnen, ook mét een voornaam met een hoofdletter worden geschreven. (https://onzetaal.nl/taaladvies/hoofdletters-in-namen-patsy-van-der-meeren-patsy-van-der-meeren/) Bovendien wordt Dennis Van Vaerenbergh in de meeste online bronnen met een hoofdletter V geschreven, waaronder zijn eigen Facebookpagina, wat natuurlijk geen bron voor een artikel is, maar hij zal toch zelf wel weten hoe hij zijn naam moet spellen. Zodoende zou ik aan u willen vragen wat uw reden was, mocht u zich dat na bijna een jaar nog weten te herinneren, om de titel van deze pagina aan te passen.

Met vriendelijke groet, StroompjeZeewier.

Kees Mooyer[bewerken]

Sponsors FC Volendam Mag ik vragen waarom die informatie steeds wordt weggehaald?

Kit Winkel[bewerken]

Beste Bas

Ik heb de pagina over Kit Winkel intensief bewerkt o.a. met de bron die je aangaf, maar met nog ettelijke andere bronnen. Er is al een nominator die de pagina OK heeft bevonden, Vind je dit ook? Kan je dan jouw nominatie om te verwijderen herroepen? Met dank Bdepla (overleg) 1 nov 2018 16:55 (CET)

Hoi Bdepa. De verwijderingsnominatie is al verwijderd bij het artikel. Dit betekend dat de pagina al goed is bevonden. Groet, Basnoordwijk (overleg) 2 nov 2018 15:12 (CET)

Beoordelingsnominatie van o.a. Kay Tejan[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: Kay Tejan door Basnoordwijk, Nick Zeijlmans door Basnoordwijk. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20181105 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 6 nov 2018 01:01 (CET)

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)