Overleg gebruiker:Bassie!

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom op Wikipedia!

Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Toch hebben we ook wat conventies en de wikiquette.

  • Oefenen kan in de Wikipedia:Zandbak.
  • Je kan naar wens Wikipedia:Wikipedianen naar expertise aanvullen met jezelf. Zie alle andere pagina's van die soort, die je rechtsboven in het sjabloontje vindt.
  • Wikipedia is al een paar jaar oud. Over veel zaken is in het verleden al overleg gevoerd op de overlegpagina's die bij artikelen horen. Als je denkt dat iets niet juist is, bekijk dan eerst de overlegpagina om te zien of er in het verleden geen overleg over is geweest. De overlegpagina kun je vinden bovenaan elk artikel als apart tabblad.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de beginnetjes. Wellicht kunt u een artikel daar met uw expertise uitbreiden.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kan je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.

Veel plezier en succes namens alle wikipedianen!

P.S. Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes dus 4x ~ -xndr 10 apr 2005 20:27 (CEST)

afbeelding[brontekst bewerken]

hallo bassie, zou je de afbeelding van bassie weer willen verwijderen ivm copyright? of heb je hem zelf gemaakt? / toestemming van de maker om hem te plaatsen. Snoop 11 apr 2005 18:34 (CEST)

hmm hij komt gewoon van google maar als hij weg moet is goed hoor. Hoe doe ik dat?

Zet hem op de verwijderlijst, groeten en welkom van pjetter 11 apr 2005 21:11 (CEST)

Te laat, was al gedaan door Snoop, maar als jezelf erbij zet dat het op wens van de uploader (jij dus) is, kan hij direct verwijderd worden pjetter 11 apr 2005 21:13 (CEST)

Boromir.jpg en gandalf.jpg[brontekst bewerken]

Hallo Bassie!. Ik zie dat je een afbeelding hebt geupload (Image:Boromir.jpg) op Wikipedia. Helaas is er een probleem mee: gecopyrighte-afbeeldingen kunnen we op de Nederlandse Wikipedia helaas niet toestaan omdat we hier niet het principe fair use kennen, zoals ze op de Engelse wiki hebben (waar je de foto wellicht vandaan hebt). Dingen als logo's, screenshots van televisie-programma's e.d. die je bijvoorbeeld vindt via Google Images zijn (bijna) altijd ongeschikt voor Wikipedia omdat er auteursrecht op zit. Ik heb deze afbeelding daarom voor verwijdering genomineerd. Als je meer wilt weten over wat er wel en niet mag op het gebied van afbeeldingen kun je kijken op Wikipedia:Beleid voor gebruik van media. Groet, Huskyoog.jpg Husky (overleg) 4 apr 2006 17:58 (CEST)

Galdalf[brontekst bewerken]

hi Bassie,

ik zie dat je een nieuwe Gandalf afbeelding hebt geupload. Je zegt daarbij: van commons. Maar op commons kan ik hem niet vinden. Waar staat deze afbeelding op commons?

Teun Spaans 17 apr 2006 17:22 (CEST)

Biografische artikelen[brontekst bewerken]

Beste , Zou u omwille van de uniformiteit bij biografische artikelen eerst de geboorteplaats willen zetten en daarachter de geboortedatum. Bij Rinus Bennaars heb ik dat al voor u gedaan. Vriendelijk dank en beste groet, We El 6 feb 2008 13:59 (CET)