Overleg gebruiker:Bbzwmbrn

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen en herhaalde bewerkingsblokkadeontduiking om door te kunnen gaan met diverse dubieuze en ongewenste bewerkingen die een goede opbouw van de encyclopedie schaden zijn de volgende accounts zoals vastgesteld via bewerkingsonderzoek voor onbepaalde tijd geblokkeerd:

Gebruiker kan zich zoals destijds uitgelegd wenden tot de arbitragecommissie. Het meest recente account heeft hiertoe een niet mee geblokkeerde email- en overlegpaginafunctie.

Hallo Bbzwmbrn, allereerst welkom op Wikipedia en bedankt voor je bijdragen! Leuk dat je bezig bent met de mensapen, ikzelf ben ook van de biologie maar dan meer de herpetologie. De wetenschappelijke namen van soorten en geslachten worden zonder lidwoord geschreven, hetzelfde als eigennamen. Je schrijft bijvoorbeeld Bbzwmbrn schrijft op Wikipedia en niet De Bbzwmbrn schrijft op Wikipedia. Zie bijvoorbeeld deze aanpassing. Groetjes, Bart -B kimmel (overleg) 4 jun 2018 18:55 (CEST)[reageer]

Daaraan toevoegend: wetenschappelijke namen horen niet in vet te staan, enkel in cursief. Je hebt dit op meerdere pagina's veranderd, zou je dit willen herstellen? Alvast dank. heinnlein'' 6 jun 2018 17:03 (CEST)[reageer]

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[brontekst bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)[reageer]