Overleg gebruiker:Bean 19/Archief 2

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

L S, de Antonides-pagina wekt belangstelling: genealogisch, theologisch, in bepaalde provincies, en is niet bedoeld als een geforceerde tentoonspreiding,m vr gr Drs.Antonides.

Yasmine

Beste Bean 19,

In België is de zangeres Yasmine wel degelijk bekend.
Bramvr 19 mei 2005 10:14 (CEST)

Portaal:Oudheid

Ik heb gemerkt dat je nogal geïnteresseerd bent in de Oudheid. Misschien heb je wel zin om mee te helpen aan de uitbouw van het Portaal:Oudheid?Evil berry PortaalOudheid.gif

Gebruiker 81.242.126.83

Gebruiker 81.242.126.83 schrijft alleen maar van andere sites over. Yorian 24 mei 2005 18:07 (CEST)

Freinetschool

zie op overlegpagina aldaar; Door de wol geverfd 30 jun 2005 14:37 (CEST)

Pagina's direct te verwijderen

Hoi, even een klein organisatorisch vraagje: als pagina's onder Pagina's direct verwijderen zijn verwijderd, moeten de titels dan nog ergens worden opgeslagen of is selecteren en DEL voldoende? Tubantia 21 jul 2005 14:57 (CEST)

Geschiedenis van internationale betrekkingen

Hoi Bean,

Ik vroeg me af of het artikel over de geschiedenis van internationale betrekkingen nog langer wordt dan wat het nu is. Zoals het er nu staat leek het me - maar ik kan het natuurlijk mis hebben Smile - redelijk triviaal. Ik heb er een wiu-sjabloon bij gezet.

Groetjes, Sietske | Reageren? 27 jul 2005 10:35 (CEST)

Ik vraag me vooral af of het een serieus bestudeerd vakgebied is, en zo ja: wat daar dan zoal uitkomt, en aan welke onderzoeksinstituten mensen zich hiermee bezig houden. Ik kan namelijk ook wel een artikel aanmaken over de Geschiedenis van het kantklossen, met als inhoud iets van "Het is een onderdeel van de geschiedenis dat het kantklossen en al zijn facetten beschrijft", wat uiteindelijk vol zou staan met trivialiteiten, en wat uiteindelijk niks toevoegt aan het artikel kantklossen. Begrijp je een beetje wat ik bedoel? Sietske | Reageren? 28 jul 2005 11:37 (CEST)

Beste Bean,

Heb je net een opmerking geplaatst omdat wij een foto weg hebben gehaald zonder het artikel te wijzigen? Wij hebben dat gedaan om mogelijke misverstanden te voorkomen over het auteursrecht van de foto en zoeken naar een nieuwe foto waarbij geen twijfel mogelijk is of het tot auteursrechtelijke problemen leidt.

dank je wel....

.... voor het opruimen zo af en toe. Groeten, Elly 9 aug 2005 22:38 (CEST)

Muisverwijzing

Hallo Bean 19. Heb je het bericht op Overleg:Muisverwijzing van Peter (ik denk Peter Kurvers) gezien? Zou jij hem antwoord willen geven? Groetjes, Emvee 10 aug 2005 20:35 (CEST)

Timo Mass

Ik zag dat Timo Mass inmiddels verdwenen is. Ik neem aan dat het Timo Maas moest zijn en ter info. Deze DJ staat ook in de DJ Mag DJ top 250, en dat is de lijst waar DJ Tiësto tot beste DJ van de wereld wordt verkozen. ChAoZ 16 aug 2005 20:01 (CEST)

Quipu of Quipo

Hallo Bean 19, je hebt een jaar geleden het artikel Quipo aangemaakt. Bij het zoeken naar interwiki's kwam ik wel en:Quipu tegen wat ook de Nederlandse spelling lijkt te zijn (althans als ik via Google op Nederlandstalige pagina's zoek). Graag even naar kijken. Robotje 13 sep 2005 16:34 (CEST)

Onbekend?

Dag Bean. Het is me al eerder opgevallen dat je iemand een "onbekend persoon" noemt, terwijl er over hem een hele hoop bekend is. Bijvoorbeeld via Google. Als je alleen al kijkt naar de bibliografie bij Antoine Wiertz, dan kan je toch niet volhouden dat hij onbekend is. Daarom vraag ik je om onderscheid te maken tussen

  • mensen die jij niet kent, bijvoorbeeld omdat je geen tijd hebt om te checken wat er via Google over hem of haar te achterhalen is, en
  • mensen die echt onbekend zijn.

Laten we afspreken dat je de mensen uit de eerste categorie de komende tijd geen sjabloon weg geeft. Alvast bedankt. Hartelijke groet. Paul-MD 17 sep 2005 00:53 (CEST)

Wat je ermee moet

Dag Bean. Natuurlijk mag je signaleren dat artikelen zonder opmaak nog opgemaakt moeten worden. Dat is uiteraard het punt niet.

Ik wil je vooral duidelijk maken dat jij het criterium "die persoon ken ik niet" niet zomaar moet hanteren. Neem Wiertz: jij kent hem niet, dus schrijf je: dat artikel moet weg. (Detail: je had het dus niet over wiu, zoals je in je reactie aan mij schreef.) Maar Wiertz is een bekende Belgische schilder (niet voor niks ruim 10.000 treffers bij Google). Dus sla je nogal de plank mis met je opmerking dat het over een "onbekend persoon" zou gaan. En nogmaals: je hebt vaker misgekleund met de kwalificatie "onbekend persoon".

Zoek eerst op Google of in andere Wiki's op of het inderdaad gaat om een "onbekend persoon". En ga niet alleen af op je eigen kennis of inzicht. Dat probeerde ik je duidelijk te maken. Paul-MD 17 sep 2005 20:08 (CEST)


Je houdt het niet voor mogelijk

Je houdt het niet voor mogelijk dat er mensen zijn die vinden dat in een encyclopedie enkel moet staan wat zij, nota bene op 19-jarige leeftijd, 'maar' kennen. Waar heb je dan eigenlijk een encyclopedie voor nodig als jij alles al weet wat je moet weten ?--JohanB 18 sep 2005 03:28 (CEST)

  • Je houdt het niet voor mogelijk hoe hoog JohanB het heeft zitten dat jij 19 jaar bent. Inderdaad, je was wat overhaast bij Wiertz met die weg-sjabloon, maar ik zou wel wat meer van je afbijten als iemand zo leeftijdsdiscriminerend tegen je is. PPP 20 sep 2005 23:06 (CEST)

Links

Dag Bean. Ben ik weer. Ik ben blij dat jij dat stoeien met links zo heerlijk vindt. Spaart me een hoop werk. Toch is het af en toe handig om te kijken of een link een zinvol artikeltje kan opleveren.

Neem Johann Heinrich Tischbein de Oudere. Volgens mij is het niet zo zinnig om z'n ouders van een link te voorzien. Wat weten we van de vader. Alleen hoe hijzelf heette, dat hij bakker was, met wie hij getrouwd was en hoe zijn zoon heette. Geen jaartallen, niet of z'n koekjes lekker waren, enz. Dus in een eventueel artikeltje over de vader zou dan exact dezelfde informatie staan als bij zijn zoon!

Het betreffende artikel zou er dan zo uitzien:
Johan Heinrich Tischbein de vader was de vader van de Duitse schilder Johann Heinrich Tischbein de Oudere. Hij was bakker. Hij was getrouwd met Susanne Margaretha Hinsing.
Een beetje mager, moet je toch toegeven.

Bovendien: het is te voorspellen dat niemand vader Tischbein als zoek-ingang zal nemen.

Nou ja, je zult me begrijpen. Dus linken, daar is niks op tegen. Maar dan niet bij mensen, plaatsen, omstandigheden enz. waarvan je op je klompen kunt aanvoelen dat daarover geen additionele informatie te geven is. Hartelijke groet. Paul-MD 22 sep 2005 20:31 (CEST)

Gene Thomas

Je hebt een link naar Gene Thomasa, de man van K3 zangeres Kristel Verbeke gemaakt. Ik had die link expres niet gemaakt, omdat Gene Thomas in mijn ogen een gewone kerel was, die dus niet in een encyclopedie thuishoort. Ga jij nu iets over deze man vertellen? Of had je de link alleen maar gemaakt omdat het mogelijk is?

Bardett-Biedl

Bardett-Biedl, dat is toch echt rood hoor...;)

PvdW: Bedankt voor je stem

Beste Bean 19,
Bedankt voor je stem. Het portaal Egyptologie is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Erwin85 19 mei 2006 20:06 (CEST).

PvdW: Bedankt voor je stem

Beste Bean 19,
Bedankt voor je stem. Het portaal Thracië is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Erwin85 26 mei 2006 18:03 (CEST).

PvdW: Bedankt voor je stem

Beste Bean 19,
Bedankt voor je stem. Het portaal Oost-Europa is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Erwin85 9 jun 2006 14:33 (CEST).

Ook namens mij bedankt voor het stemmen op Oost-Europa, Moldavië, Thracië en de Krim! Al deci? 9 jun 2006 20:31 (CEST)

PvdW: Bedankt voor je stem

Beste Bean 19,
Bedankt voor je stem. Het portaal Krim is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Erwin85 23 jun 2006 15:28 (CEST).

Jouw profiel

Moet je niet eens je eigen pagina updaten? Want volgens mij zit je niet meer in VWO 6 want ik ben 4 jaar jonger en ga dit naar naar VWO 6 dus dat kan denk ik niet. Ben benieuwd wat je nu doet. Markapeldoorn 15 jul 2006 23:12 (CEST)

Aanpassingen

Hey Bean, leuk dat je het artikel over Tibetaanse Terriers nagekeken hebt. Alleen snap ik je aanpassingen niet. 1e kopje is verzameling van onderwerpen eronder, laatste onderwerp stond er ter aanvulling (uitnodiging voor anderen :-). Mag ik het terugdraaien, of lijkt het je weldegelijk een verbetering? grt, Nap Nap2000 28 jul 2006 22:05 (CEST)

Enkele wijzigingen terug gedraaid. Wil het eerste kopje terug, en het laatste onderwerp. Vandaar. Layout verder aangepast.Nap2000 29 jul 2006 21:02 (CEST)

Beginnetje

Is het standaard dat een beginnetje onderaan wordt geplaatst? 't Is maar om te weten, dat ik het vanaf nu goed doe. --Lieven.dk 3 aug 2006 22:38 (CEST)

PvdW: Bedankt voor je stem

Beste Bean 19,
Bedankt voor je stem. Het portaal Centraal-Europa is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Erwin85 4 aug 2006 15:42 (CEST)

Markeren

Hoi Bean 19,

Goed werk, dat nomineren van slechte artikels, maar een vriendelijk verzoekje: als je artikels nomineert voor verwijdering, zou je ze dan ook willen markeren als gecontroleerd, dan hoeven anderen dat artikel niet meer te openen? Groetjes, Ninane (overleg) 10 aug 2006 16:59 (CEST)

PvdW: Bedankt voor je stem

Beste Bean 19,
Bedankt voor je stem. Het portaal Moldavië is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Erwin85 11 aug 2006 16:38 (CEST)

Waarom verwijderd?

Peppered

Beste Bean 19,


Je hebt niet lang geleden de pagina "Peppered" verwijderd. Ik ben benieuwd wat de motivatie is, aangezien ik dit in mijn ogen een zeer selectief beleid vind. Zoals ik in het topic voor te verwijderen items al noem zijn er diverse soortgelijke artikelen terug te vinden op Wikipedia, inclusief artikelen die in mijn ogen veel minder een plek zouden moeten hebben.

In mijn ogen is het goed om één lijn te trekken en alle artikels gelijk te behandelen, niet selectief. Het is of consequent al dit soort artikelen verwijderen, of niet. Ik ben zeer benieuwd naar je reactie, maar ook naar de procedure om hier over te kunnen klagen (als die bestaat, ik kon het niet vinden).


Groeten,


Coen 15 aug 2006 19:45 (CEST)

Stichting HAN

Beste Bean 19,

Naar het schijnt heb je de pagina Stichting HAN verwijderd. Mag ik vragen waarom dit is gebeurd? De wiki zag er hetzelfde uit als die van een organisatie zoals Greenpeace. Wat is de rede van verwijdering (m.a.w. waarom is de wiu-tag niet weggehaald?)? onleesbaar 16 sep 2006 02:08 (CEST)onleesbaar

Top 100 aller tijden

Hallo Bean 19. Ik heb gezien dat je de gehele bijdrage over de ALBUM top 100 aller tijden van mij verwijderd heb. Omdat - volgens mij - mijn bijdrage over de album top 100 aller tijden géén zelfstandig artikel kan zijn in de Wikipedia heb ik dit daarom hier gezet. Maar vind jij dat dit tóch een zelfstandig artikel kan zijn in de Wikipedia, dan hoop ik dat jij dan mijn bijdragen onder een apart trefwoord "lenmma" wilt gaan plaatsen. Hartelijke groeten van Nico uit Gouda.

PvdW: Bedankt voor je stem

Beste Bean 19, bedankt voor je stem. Het portaal Berlijn is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina. De peiling over de nieuwe opzet is gesloten met als resultaat drie stemmen vóór en zeven stemmen tegen die opzet. Ik zal dus niets veranderen aan de opzet. Groeten, Erwin85 24 sep 2006 14:42 (CEST)

PvdW: Bedankt voor je stem

Beste Bean 19, bedankt voor je stem. Het portaal San Francisco is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina. Groeten, Erwin85 27 okt 2006 11:14 (CEST)

Dit bericht is automatisch geplaatst door Erwin85Bot, zie Gebruiker:Erwin85/Bot/Opdrachten.

PvdW: bedankt voor je stem

Beste Bean 19/Archief 2,
Bedankt voor je stem. Het portaal Spaans is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 26 nov 2006 18:58 (CET)


PvdW: Bedankt voor je stem

Beste Bean 19/Archief 2, bedankt voor je stem. Het portaal Duitsland is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 3 dec 2006 12:57 (CET)

PvdW: Stemmen verlopen

Beste Bean 19/Archief 2,
In het Pvdw stemlokaal heb je meer dan een maand geleden gestemd voor een portaal. Helaas blijven stemmen maar een maand geldig. Als je wil dat je stem geldig blijft, zul je opnieuw moeten stemmen. Anders worden de stemmen morgen weggehaald.
Groeten, Kameraad Pjotr 17 dec 2006 21:03 (CET)

PvdW: Bedankt voor je stem

Beste Bean 19/Archief 2,
bedankt voor je stem. Het portaal Toerisme is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 25 dec 2006 10:16 (CET)

Moderator

Ik ben al een tijdje aangemeld op wikipedia, al sinds Maart dit jaar, maar eigenlijk ben ik pas sinds enkele dagen echt zeer actief aan het bewerken. Ik zit nu al wel over de 400 edits, maar nu is mijn vraag: als ik nu een aanvraag doe om moderator te worden, is er dan een reële kans dat die wordt aanvaard? Ik heb het na gekeken en ik voldoe aan alle voorwaarden, al loopt het tooltje om te tellen hoeveel edits je hebt 6 dagen en 6 uur achter dus volgens hem kom ik niet in aanmerking. Als ik dan echter zelf ga tellen zit ik over de 400.--Warddr 29 dec 2006 21:32 (CET)

Ik ben bang van niet en de reden is dat je geen vandalisme hebt teruggedraaid en dat ze daarom tegen zullen stemmen. Je hebt wel wat artikelen op de verwijderlijst geplaatst en nieuwelingen betgroet, maar dat is toch te weinig. Bean 19 30 dec 2006 17:47 (CET)

PvdW: Bedankt voor je stem

Beste Bean 19/Archief 2,
bedankt voor je stem. Het portaal Seychellen is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 31 dec 2006 16:40 (CET)

PvdW: Bedankt voor je stem

Beste Bean 19/Archief 2,
bedankt voor je stem. Het portaal Noorwegen is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 7 jan 2007 21:21 (CET)