Overleg gebruiker:Blokpop

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hallo Blokpop, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook u hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast ziet u enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doet u dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Uw bericht wordt dan automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide.

Gaat u vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Realmartcraft (overleg) 16 jan 2022 14:32 (CET)[reageer]

Welkom op Wikipedia!

Vanaf deze account of internetaansluiting zijn zojuist gegevens toegevoegd over uzelf, een vriend(in), familielid, docent, website, social media-account, huisdier, club of vereniging, of een ander onderwerp uit uw eigen omgeving. Op Wikipedia kan iedereen encyclopedische informatie toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u van harte uit hiervan gebruik te maken. Maar eigen informatie hoort daar niet bij; plaats deze liever op bijvoorbeeld een eigen website, een blog of een sociaal netwerk. Zie deze tekst over wanneer iets of iemand wél hier thuishoort.

Wanneer u zichzelf als gebruiker wilt voorstellen aan medegebruikers, kan dat worden gedaan door u in te schrijven en dan de persoonlijke gebruikerspagina aan te maken. Let wel: ook hier geldt dat de inhoud relevant moet zijn voor de Wikipedia-webencyclopedie.

Bedenk tevens dat het niet de bedoeling is om hier de privacy te schenden van derden. Daarover is hier meer informatie te vinden. Meer informatie over hoe serieus bij te dragen staat hier: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers.



Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

nodig voor test

http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Speciaal:Blockip&ip=Blokpop&wpExpiry=indefinite&wpHardBlock=1&wpAutoBlock=0&wpCreateAccount=0&wpReason=other&wpReason-other=Buiten+gebruik+genomen+%5B%5BWikipedia%3AGebruikersnaam%7Congewenste+gebruikersnaam%5D%5D

http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Speciaal:Blockip&ip=Blokpop&wpReason=other&wpReason-other=Buiten+gebruik+genomen+%5B%5BWikipedia%3AGebruikersnaam%7Congewenste+gebruikersnaam%5D%5D&wpExpiry=indefinite&wpHardBlock=1&wpAutoblock=0&wpCreateAccount=0


  1. 26 okt 2011 20:13 (CEST) geklieder op Popblok
  2. 26 okt 2011 20:13 (CEST) plagen op Gebruiker:LeeGer
  3. 26 okt 2011 20:13 (CEST) nogmaals
    • blok - 1 minuut

Opmerkingen[brontekst bewerken]

  1. Sjabloon staat er in voor nieuwe mods zodat ze vanaf sjabloon mbt instellingen kunnen oefenen
  2. in ##cvn-blocks kunnen alle blokkades crosswiki worden gevolgd


Waarschuwing - vanuit deze onderwijsinstelling is vandalisme gepleegd op Wikipedia.

Welkom op Wikipedia! Helaas is er vandalisme gepleegd vanuit deze onderwijsinstelling; een overzicht is hieronder vermeld. Bij verdere vandalistische bewerkingen wordt de mogelijkheid Wikipedia via de internetaansluiting van deze onderwijsinstelling te bewerken voor een bepaalde tijdsduur ontnomen. Deze blokkades zullen bij doorgaand vandalisme een oplopende duur hebben. De instelling kan ook namens Wikipedia ingelicht worden over het misbruik vanaf de internetaansluiting(en).

Leerlingen, docenten en medewerkers die constructief willen meewerken aan de encyclopedie kunnen zich individueel inschrijven. Oefenen met Wikipedia kan ook, daarvoor is de zandbak. Meer informatie staat op Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia voor scholieren. Informatie voor schoolverantwoordelijken staat op Informatie voor beheerders van publieke computers.

Standaardbrief in geval van vandalisme 

Geachte heer, mevrouw,

Deze e-mail ontvangt u in verband met vandalisme op Wikipedia (https://nl.wikipedia.org) gepleegd vanaf het IP-adres (het unieke kenteken op internet) van uw school.

Wikipedia is, zoals u vermoedelijk bekend is, een encyclopedie op het internet. Bezoekers kunnen hierop niet alleen artikelen raadplegen, maar ook wijzigingen in artikelen aanbrengen en nieuwe artikelen aanmaken.

Ik heb als vrijwilliger van de internetencyclopedie Wikipedia geconstateerd dat in de afgelopen tijd herhaald vandalisme is gepleegd op Wikipedia vanaf een IP-adres dat aan uw school toebehoort. Dit vandalisme is inmiddels teruggedraaid, maar de frequentie en/of de aard van het vandalisme heeft ons doen besluiten om uw school meerdere malen te blokkeren. Dit betekent dat ook goedwillende leerlingen en medewerkers niet meer kunnen bewerken op Wikipedia (het raadplegen van Wikipedia en het printen van artikelen blijft wel mogelijk). De lengte van de blokkades vindt u in het dossier van het IP-adres van uw school.

Het dossier van het IP-adres van uw school staat op <https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg_gebruiker:Blokpop>.
Meer informatie kunt u vinden op <https://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Informatie_voor_beheerders_van_publieke_computers>.

Ik merk dat er veel vandalisme op Wikipedia van middelbare scholen afkomstig is. Wellicht kunt u hier in de ICT-lessen of mentorlessen aandacht aan besteden; ervaring leert dat het vandalisme dan vaak daalt. Meer informatie voor scholieren is te vinden op <https://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wikipedia_voor_scholieren>.

Met diverse scholen hebben wij afspraken gemaakt over deze blokkades. Er zijn scholen die ervoor kiezen om de IP-adressen onbeperkt te laten blokkeren en er zijn andere scholen die met een aantal vrijwilligers van Nederlandstalige Wikipedia concrete afspraken hebben gemaakt om misbruikers actief op te sporen. Indien u ervoor kiest om dit te doen, komt hiervan een melding te staan op de overlegpagina van het IP-adres van uw school. Een voorbeeld hiervan kunt u vinden op <https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg_gebruiker:212.78.202.80/29>.

Mocht u nog vragen hebben, dan verneem ik dat graag van u.

Hopende op een spoedige reactie,

Met vriendelijke groet,

NAAM,

(https://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:GEBRUIKERSNAAM)
Uitnodiging!
Misschien is het tijd voor een frisse douche!

Beste Wikipediaanse hapsnurker,

Iemand wil jou - uit bezorgdheid - uitnodigen tot het nemen van een koude douche. Dit omdat uit je laatste edits op Wikipedia blijkt dat het er verhit aan toe gaat. Lees nog eens rustig de volgende pagina: Wikipedia:Koel blijven wanneer het bewerken er heet aan toe gaat.

Als dit niet voldoende blijkt, overweeg dan bijvoorbeeld de volgende stappen:

Wikipedia hanteert bewust een zeer open filosofie waarbij iedereen, zelfs zonder registratie, informatie kan toevoegen of wijzigen. Wij nodigen je van harte uit hiervan gebruik te maken.

Maar: Vergeet niet dat je hier voor je plezier bent! Je kunt natuurlijk altijd nog op de uitlogknop drukken.

Sjoerd de Bruin (overleg) 13 sep 2013 19:14 (CEST)[reageer]

Opmerking over Slaatje Blaaaaaa[brontekst bewerken]

Hallo Blokpop, welkom op Wikipedia! Ik zag dat u het artikel Slaatje Blaaaaaa hebt aangemaakt. Dit betrof expliciete reclame/werving/(zelf)promotie en is daarom direct verwijderd. Wikipedia is een encyclopedie met neutraal standpunt en geen medium voor werving en promotie. Ook is Wikipedia niet bedoeld als gratis webruimte, bedrijvengids of persoonsregister waar organisaties of personen hun 'eigen' pagina kunnen (laten) inrichten.

Op Wikipedia wordt het niet algemeen gewaardeerd dat mensen schrijven over onderwerpen waar ze beroepsmatig of persoonlijk dicht bij betrokken zijn. Hopelijk heeft u er begrip voor dat dat op Wikipedia getoetst wordt aan encyclopedische relevantie en neutraliteit. Ik zou u dan ook willen aanraden om over andere onderwerpen te schrijven; zie bijvoorbeeld Wikipedia:Gewenste artikelen. Onze hulppagina voor nieuwkomers is volgens mij een goed begin om u in te lezen in de mogelijkheden en onmogelijkheden van Wikipedia. Als u nog vragen hebt kunt u een bericht achterlaten op mijn overlegpagina of bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Groet, YoshiDaSilva (overleg) 8 okt 2013 12:27 (CEST)[reageer]


Beste Blokpop,

Ik zie dat je inmiddels al flink bezig met Wikipedia, waarvoor mijn dank! Wel zie ik dat je een aantal dingen nog niet helemaal onder de knie hebt. Dat is uiteraard niet erg. Wat ik je erg kan aanbevelen, is ons coachingsprogramma. Een ervaren gebruiker helpt je met al je vragen en zal je helpen wegwijs te worden op Wikipedia. Om hiervoor een aanvraag te plaatsen hoef je alleen nog maar op deze link te klikken en de pagina op te slaan. Een coach komt je dan zo snel mogelijk helpen! – Sjoerd de Bruin (overleg) 28 okt 2013 11:36 (CET)[reageer]

April 2021[brontekst bewerken]

Stop icoon
U bent voor onbepaalde tijd geblokkeerd. Dit betekent dat u geen bewerkingen meer kunt doen. Ik heb tevens uw toegang tot uw overlegpagina geblokkeerd.

Met vriendelijke groet, Daniuu 12 apr 2021 00:22 (CEST)[reageer]

Informatie icoon Hallo! Bij deze wil ik je graag mededelen dat ik één van de laatste pagina's die je hebt aangemaakt, , voor directe verwijdering heb voorgedragen of verwijderd heb omdat deze mijns inziens geen zinvolle informatie bevatte. Indien je graag wil oefenen met het werken op Wikipedia kun je gebruik maken van de zandbak. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust op de helpdesk. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet,

Tina (Ping? Graag!) 12 apr 2021 21:34 (CEST)[reageer]


Deze gebruiker is voor onbepaalde tijd geblokkeerd en kan de encyclopedie niet meer bewerken.
Blokpop (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | CA | cross-wiki)verwijderde bijdragen

Daniuu 13 apr 2021 18:59 (CEST)[reageer]

Informatie icoon Graag wil ik je bij deze verzoeken te stoppen met het doen niet constructieve bewerkingen zoals je die hebt gedaan op het artikel test. Dit soort bewerkingen beschouw ik als vandalisme en daarom heb ik ze ongedaan gemaakt. Alvast bedankt voor je medewerking! Met vriendelijke groet, Joost (overleg) 14 apr 2021 17:56 (CEST)[reageer]


Stop icoon met klok
U bent voor 1 dag geblokkeerd. Dit betekent dat u geen bewerkingen meer kunt doen voor de duur van de blokkade. Zodra de blokkade verlopen is, nodigen wij u graag uit om een constructieve bijdrage te leveren.

Daniuu 15 apr 2021 17:15 (CEST)[reageer]


Uitnodiging!
Misschien is het tijd voor een frisse douche!

Beste Wikipediaanse hapsnurker,

Iemand wil jou - uit bezorgdheid - uitnodigen tot het nemen van een koude douche. Dit omdat uit je laatste edits op Wikipedia blijkt dat het er verhit aan toe gaat. Lees nog eens rustig de volgende pagina: Wikipedia:Koel blijven wanneer het bewerken er heet aan toe gaat.

Als dit niet voldoende blijkt, overweeg dan bijvoorbeeld de volgende stappen:

Wikipedia hanteert bewust een zeer open filosofie waarbij iedereen, zelfs zonder registratie, informatie kan toevoegen of wijzigen. Wij nodigen je van harte uit hiervan gebruik te maken.

Maar: Vergeet niet dat je hier voor je plezier bent! Je kunt natuurlijk altijd nog op de uitlogknop drukken.

Daniuu 15 apr 2021 17:23 (CEST)[reageer]

Arme blokpop[brontekst bewerken]

:(

Schilbanaan (overleg) 6 nov 2022 19:43 (CET)[reageer]

Blokkade is inmiddels verlopen. Glimlach Drummingman (overleg) 6 nov 2022 19:51 (CET)[reageer]

November 2022[brontekst bewerken]

Stop icoon met klok
U bent tijdelijk geblokkeerd. Dit betekent dat u geen bewerkingen meer kunt doen voor de duur van de blokkade. Zodra de blokkade verlopen is, nodigen wij u graag uit om een constructieve bijdrage te leveren.

Drummingman (overleg) 6 nov 2022 19:43 (CET)[reageer]