Overleg gebruiker:Capsaicinfetishist

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Capsaicinfetishist, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.951.841 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

  • Hoi. Ik heb je toevoeging op Zonsverduistering wegens speculatie: het is al speculatie om te beweren dat het jaar 2008 op 2007 zal volgen. Tevens was het niet onderhoudsvriendelijk. Zorg ervoor dat teksten over een jaar nog steeds gelezen kunnen worden. Groetjes. — Zanaq (?) 25 jun 2007 11:09 (CEST)

Allais-effect[bewerken]

Beste gebruiker, ik heb je wijziging op Allais-effect teruggedraaid. Het is niet toegestaan een {{xwiu||2007|06|25}} te verwijderen van een pagina. Na 2 weken wordt gekeken of het artikel behouden blijft voor wikipedia. Als er goede redenen zijn aangedragen voor het behoudt van deze pagina zal een moderator dit sjabloon verwijderen. Groet PocketCube (small).gif Silver Spoon (?) 25 jun 2007 11:50 (CEST)

slinger van Foucault[bewerken]

Bestond allang, onder die naam. Kerrieliefhebber? Bart (Evanherk) 25 jun 2007 13:28 (CEST)

Allais effect[bewerken]

Beste Capsaicinfetishist, in het Nederlands is het gebruikelijk samenstellingen van woorden aan elkaar te schrijven. De correcte titel luidt dan ook Allaiseffect , zie ook de Taalunie. Ik heb het artikel hernoemd. Groeten, Koen Reageer 25 jun 2007 14:17 (CEST)

Pasen[bewerken]

Hallo Capsaicinfetishist,
Ik heb je vraag op mijn overlegpagina gelezen, en mijn antwoord op mijn eigen overlegpagina onder jouw vraag geplaatst. Zie Overleg gebruiker:Johan Lont#Pasen. Johan Lont (voorbehoud) 5 mrt 2008 14:27 (CET)

Go-Stop[bewerken]

Hoi. Ik heb van Go-Stop maar een Wikipedia:Redirect gemaakt. Groetjes. — Zanaq (?) 19 mei 2008 13:35 (CEST)

Dank je voor de doorverwijs pagina. Zo wilde ik 't ook hebben alleen wist ik niet hoe 't moest. Grtz, Ray. aka Capsaicinfetishist.
Ik verplaats je opmerking op mijn overlegpagina maar ff hierheen om alles mooi bijelkaar te houden: zometeen denkt men nog dat je helemaal niet reageert op overleg ;-) Je kunt je bijdragen op overlegpagina's overigens met vier tildes (~~~~) ondertekenen. Groetjes. — Zanaq (?) 19 mei 2008 15:02 (CEST)

Verwijderen overleg[bewerken]

Beste, het is niet de bedoeling overleg te verwijderen aangezien anderen moeten kunnen zien welk overleg er met jou gevoerd is in het verleden. Het is wel mogelijk het te archiveren. Groeten, Simeon 19 mei 2008 14:35 (CEST)