Overleg gebruiker:Chielbuseyne

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
KUL.gif
Bouncywikilogo.gif

woensdag, 26 oktober 2016, 06:10

Welkom op de overlegpagina van Chielbuseyne

Golden Lady Justice, Bruges, Belgium (6204837462).jpg

Vandalisme terugdraaien[bewerken]

Dag Chielbuseyne. Ik zie dat u bezig bent met het terugdraaien van vandalisme, bedankt daarvoor. Maar zou u in het vervolg ook de bewerking die u terugdraait als gecontroleerd willen markeren? Kwam er net een aantal tegen die u niet had gemarkeerd, maar wel had teruggedraaid en dan wordt het dubbel werk Glimlach. Alvast bedankt! Mvg, DottyMcFear13 (overleg) 14 jan 2016 20:34 (CET)

Daar zal ik in het vervolg aan denken. Bedankt om me hier op te attenderen. Vriendelijke groeten, Chielbuseyne (overleg) 14 jan 2016 20:36 (CET)

Vandalismebestrijding[bewerken]

Hoi, ik zag dat je gisteravond een blokkade-aanvraag had gedaan voor een IP-adres. Ik ben zelf op tegen als dit IP-adres nu al geblokkeerd word. Ik merk vaak dat sommige vandalen al stoppen nadat ze een eerste waarschuwing krijgen op hun Overleg Pagina. En in dit geval gebeurde dat ook. In principe geld eigenlijk voor een moderator ook dat ze pas blokkeren na 3 dossierregels waarbij vandalisme tussen de dossierregels doorging. Er zijn altijd nog wel uitzonderingen waarbij eerder geblokkeerd kan worden, maar dat is dan in het geval van zeer ernstige vandalisme. ARVER (overleg) 29 jan 2016 06:48 (CET)

Beste ARVER (overleg), ik veronderstel dat u de anonieme gebruiker met volgend overleg bedoeld: Overleg gebruiker:84.26.196.61. Er staan hier echter al vier regels in het dossier, die ik allemaal korte tijd na elkaar heb moeten toevoegen. Er is daarna maar vier minuten meer tussen de laatste dossierregel en de eigenlijke blokkade. Als iemand sneller kliedert dan ik het kan opruimen en regels kan toevoegen, is de blokkade wel op zijn plaats denk ik. Het is ten slotte een moderator die hier moet over beslissen, en dit verzoek werd ook goedgekeurd. Legt U nog eens uit wat nu juist het probleem was alstublieft. Vriendelijke groet, Chielbuseyne (overleg) 30 jan 2016 21:24 (CET)
Het ging niet om die gebruiker, maar om 94.212.58.107 die 8 keer in korte tijd bezig was geweest. Collega MoiraMoira heeft ook het verzoek om de blokkade toen ook na iets meer dan 10 uur weggeveegd, oftewel niet uitgevoerd. Met groet, ARVER (overleg) 31 jan 2016 08:22 (CET)

Markeren[bewerken]

Dag, Chielbuseybe. Bij het controleren van wijzigingen van anoniemen, vanavond, loop ik telkens achter wijzigingen aan die jij al hebt teruggedraaid, maar waarbij je hebt verzuimd of vergeten de bijdrage van de anonieme gebruiker als gecontroleerd aan te merken - zo verricht ik telkens werk dat al gedaan is... Zou je in het vervolg die markering wel willen aanbrengen, zodat de bewerkingen niet meer op de lijst met Recente (ongecontroleerde) wijzigingen verschijnen? Alvast mijn dank, mvg Jürgen Eissink (overleg) 9 feb 2016 01:08 (CET)