Overleg gebruiker:Christophelambrechts

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Christophelambrechts, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.992.652 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Verwijderingsnominatie Fiscaal[bewerken]

Beste Christophelambrechts, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Fiscaal. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080830 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 31 aug 2008 02:09 (CEST)

BigAirBAG[bewerken]

Beste Christophelambrechts, uw lemma is direct verwijderd omdat het expliciete reclame bevatte, inclusief prijsopgaves en een link naar de online shop. Daarnaast is het lemma eerder al eens na een reguliere sessie verwijderd. mvg, Agora 13 aug 2009 11:49 (CEST)

Hallo Christophelambrechts, ik heb je artikel BigAirBAG ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia!, mvg Agora 13 aug 2009 14:25 (CEST)

Worst[bewerken]

Beste Christophelambrechts, naar aanleiding van je toevoeging op Worst heb ik dat artikel nog eens bekeken. Jouw toevoeging frikadel heb ik weer verwijderd. Volgens de betreffende artikelen zou het trouwens frikandel moeten zijn. Maar een frikandel is ook geen worst, zoals je ziet in de samenvatting van mijn bewerking. Hartelijke groet, Glatisant 22 aug 2009 18:20 (CEST)

Dag Glatisant, ik heb nog getwijfeld of ik het er aan toe zou voegen ja of nee. Maar volgens jouw redenering zou frikandel ook niet in de Categorie:Worst mogen zitten. (frikadel was idd een typo) Men zou zich ook de vraag kunnen stellen of het lijstje met 'bekende' worsten dan niet te lang is en men beter niet naar de categorie kan verwijzen. Willen we deze discussie openen op de overleg pagina van worst? Of geraken we er met ons twee uit?

Onbezonnen zelfpromo[bewerken]

Vandaag heb ik opnieuw geprobeerd om de voor mij pijnlijke discussie op [1] over mijn onbezonnen zelfpromo te verwijderen. Uiteraard kreeg ik het ook nu weer niet voor elkaar en heb ik weer een waarschuwing te pakken. We hebben het hier over een discussie-pagina uit 2008(!). Het blijft mij bijzonder pijnlijk om deze pagina steeds weer op te zien duiken, als men op mijn naam googelt. Weliswaar staat er onder de waarschuwing dat de bovengenoemde pagina "ontgoogelt" zou zijn, maar bij het zoeken op "Ron Schiltmans" duikt hij steeds weer op pagina 2 op. Is hier echt niks aan te doen en moet ik tot in alle eeuwigheid aan mijn zonde herinnerd worden? --RonSchiltmans 30 apr 2010 21:25 (CEST)