Overleg gebruiker:D'Arch

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Rode Raaf.svg


zen.nl[bewerken]

Beste D'Arch, ik vroeg me af of u nog even naar de wiki van zen.nl zou kunnen kijken. Ik heb aanpassingen gedaan naar aanleiding van de opmerkingen. Ik vroeg me af of het beoordelingssjabloon inmiddels weg zou kunnen worden gehaald. Alvast bedankt voor uw reactie. (Rasha Qateh (overleg) 1 jul 2019 23:34 (CEST))

Dag Rasha Qateh, ik had reeds waargenomen dat de inhoud door een collega in lijn was gebracht met onze conventies. Ik heb op de beoordelingslijst een reactie geplaatst op de vraag. -PS- Ik ben niet de nominator van dat artikel. Arch (Overleg) 2 jul 2019 01:56 (CEST)

Referenties Aleppo[bewerken]

Dank voor je bericht op mijn overlegpagina. Neen, ik heb géén vertaling uit de Engelse wiki gedaan over Franciscuskerk van Aleppo. Ik had wel de Engelse, Spaanse en Franse wiki op voorhand gelezen alsook al hun referenties. Kwestie van snel enkele bronnen te vinden. Vervolgens gecheckt met Google.

Ik volg je suggestie om "ballast" van lege referentiesjablonen weg te halen. Beste groeten,Philemonbaucis (overleg) 5 jul 2019 18:49 (CEST)

Thumbs up font awesome.svg
Uitstekend, bedankt voor de terugkoppeling, MVG Arch (Overleg) 5 jul 2019 19:00 (CEST)

Filip De Bot[bewerken]

Beste Arch,

ik zou u willen verzoeken om de pagina Filip De Bot even opnieuw te willen bekijken. Ik heb enkele aanpassingen doorgevoerd: ik heb vervolledigd en de schrijfstijl iets encyclopedischer gemaakt i.p.v. prozaïsch. Kan Discogs als betrouwbare bron aangehaald worden? Alvast bedankt, Ridmot. [[1]]

Dag Ridmot, Discogs is "User-generated content". Op websites die grotendeels of geheel bestaan uit user-generated content vindt doorgaans onvoldoende deskundige controle plaats op de inhoud. Het is daarom niet duidelijk hoe betrouwbaar de toevoeger (en daarmee ook de informatie) is. Zie ook Wikipedia:Betrouwbaarheid van bronnen. Los van het feit dat de relevantie onduidelijk is, voldoet de inhoud niet aan de richtlijn Wikipedia:Biografieën van levende personen. Arch (Overleg) 11 jul 2019 08:20 (CEST)

HenkvD 15 jaar[bewerken]

Zie OP van deze collega Klaas `Z4␟` V:  13 jul 2019 12:04 (CEST)

Uitgevoerd Uitgevoerd
Thumbs up font awesome.svg
Arch (Overleg) 13 jul 2019 12:10 (CEST)
Duim omhoog gezien Klaas `Z4␟` V:  13 jul 2019 14:12 (CEST)

Roelie Post[bewerken]

Wilt u mij helpen met t stuk over Roelie Post? Ik doe iets niet goed en blijkbaar pakt niemand het op... Ik vind het toch belangrijk dat ze er op staat, maar ik kom er niet uit. Kunt u even kijken? Alvast dank!! – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 94.209.18.23 (overleg · bijdragen) Sjabloon:4 tildes

Ik heb niet zoveel expertise op dit gebied. Op het oog ziet het er allemaal prima uit. Ik heb wat bronnenopmaak gepoetst, verder zou u zelf eventueel via Help:Tips voor het schrijven van een goed artikel en Wikipedia:Biografieën van levende personen misschien nog wat puntjes op de i plaatsen, mocht dat noodzakelijk zijn. Een moderator zal hierover een beslissing nemen, dat kan vanaf vandaag, maar ook langer duren omdat er een achterstand is. Als u niet langer wachten wil, kunt u de nominator aanspreken op diens overlegpagina. Veel succes! Arch (Overleg) 14 jul 2019 16:12 (CEST)