Overleg gebruiker:D'Arch

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Rode Raaf.svg


Nationaal Publiciteits Bureau[bewerken]

Beste D'Arch, dank voor je kritische feedback op de pagina Nationaal Publiciteits Bureau. Je schrijft "Zonder een hoofdstukje geschiedenis biedt dit maar weinig "kennis". Je zou toch denken dat er genoeg te vertellen is over een bedrijf dat 82 jaar bestaat. Nu is het voornamelijk loftrompet. Er zal tevens een kritische noot bij kunnen, want niet iedereen stelt deze bedrijfstak op prijs."

Ik heb het vooralsnog beknopt gehouden. De indeling is ongeveer gelijk als een andere buitenreclame exploitant in Nederland, zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Exterion_Media. Het bedrijf is 80 jaar een familiebedrijf geweest. Ik probeer later meer toe te voegen. Maar hiervoor zijn wel bronnen nodig.

Mvg, Paul – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Paulvanveenendaal (overleg · bijdragen)

Dag Paul, ieder artikel wordt altijd op de eigen merites beoordeeld, m.a.w. het is altijd handig om naar andere pagina's te kijken om te zien wat je ook gebruiken kan, klap je er niet teveel aan vast. Zie daarvoor WP:Balans. Gouden tip; probeer zoveel mogelijk neutraal te schrijven, zie daarvoor WP:NPOV en zet onafhankelijke bronnen in, om het "wij van wc eend, adviseren wc eend" effect te vermijden. Op WP:BRON staat wat info over het hoe en wat. Met name via delpher.nl zijn vaak historische bronnen te vinden. Veel succes! MVG, Arch (Overleg) 12 mei 2019 11:16 (CEST)

Over op-wintersport.nl[bewerken]

Verplaatst naar Overleg gebruiker:213.225.1.250 Arch (Overleg) 6 mei 2019 12:31 (CEST)

Kruis pattée en Kruis patée[bewerken]

Dit lijkt me te gaan over hetzelfde onderwerp. Klopt dat, en zo ja wat is de meest gangbare Nederlandse term? - Robotje (overleg) 7 mei 2019 00:51 (CEST)

Kruis patée is een spellingvariant waaraan dezelfde betekenis wordt gegeven. Ik zie het nut er niet van in om patée naast pattée te handhaven, het schept onnodige verwarring. Ik heb samengevoegd naar pattée. Arch (Overleg) 7 mei 2019 06:20 (CEST)
Bedankt voor de snelle afhandeling. Ik kreeg al sterk het idee dat het om hetzelfde onderwerp ging, maar het leek me beter om dat nog even te vragen aan iemand die zich met heraldiek bezig houdt. Vreemd genoeg waren beide artikelen aangemaakt door dezelfde persoon. Maar ja, kan een keer gebeuren. - Robotje (overleg) 7 mei 2019 11:59 (CEST)
Jij ook bedankt voor het opmerken ervan :) Ik ga er vanuit dat het per ongeluk is gebeurd, het tweede lemma werd een jaar later aangemaakt. Arch (Overleg) 7 mei 2019 12:19 (CEST)

FredTC ruim 10 jaar[bewerken]

Zie OP (sinds 2008-11-21T10:27:05). Klaas `Z4␟` V:  7 mei 2019 18:03 (CEST)

Uitgevoerd Uitgevoerd
Thumbs up font awesome.svg
, MVG Arch (Overleg) 7 mei 2019 18:33 (CEST)

Pagina Huis Landfort[bewerken]

Beste D'Arch,

Ik hoop dat ik hier op de goede plaats zit om te overleggen. Mijn excuses voor de gang van zaken. Dit is de eerste keer dat ik een pagina bijwerk.

Ik ben zelf werkzaam voor de stichting die de buitenplaats Landfort twee jaar geleden gekocht heeft. Behalve die ene foto van Leontine van Geffen-Lamers zijn alle foto's van mijzelf. Dat geldt ook voor de tekst. Bijvoorbeeld het beleidsplan waar u naar verwees. De foto op de site van de sKBL idem.

Ik hoop niet dat alles nu verwijderd is want ik heb lang gewerkt om de verouderde Wikipedia-pagina up-to-date te maken. Ik hoop dat u mij als Wikipedia-groentje uit kan leggen wat ik verder fout heb gedaan en hoe ik dat op moet lossen? Ik snap niet precies hoe alles werkt en waar ik dingen moet vinden en doen

Het enige doel van de nieuwe pagina was mensen toegankelijk inlichten over de geschiedenis van Landfort.

Met vriendelijke groet – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Pim Alofs (overleg · bijdragen)

Hallo Pim, ik had het vermoeden al, desalniettemin zal de toestemming geregeld moeten worden. Ik heb uw werk op mijn eigen harde schijf bewaard, dat kan dus zo terug gezet worden. Wel, zal zogezegd de inhoud vrijgegeven moeten worden. Op uw persoonlijke overlegruimte, die u kunt vinden op Overleg gebruiker:Pim Alofs had ik reeds de noodzakelijke informatie voor u achtergelaten. Daar staan ook instructies om via OTRS die permissie te regelen. Het is vrij eenvoudig, en zou in principe snel rond kunnen zijn. Graag zelfs, want uw aanvullingen zijn uiteraard meer dan welkom. Op uw eigen overlegruimte kunt u het beste reageren als er specifieke vragen zijn, zal ik proberen u zoveel mogelijk een antwoord te geven. Veel succes gewenst! MVG, Arch (Overleg) 9 mei 2019 15:32 (CEST)
Ter info: het is wel degelijk ook noodzakelijk te weten of de auteur of de stichting auteursrechthebbende is, zelfs al zegt de betreffende auteur het te hebben geschreven. Paul Brussel (overleg) 9 mei 2019 15:40 (CEST)
Hallo Paul, dat klopt. Ik heb daarom ook instructies achtergelaten voor Pim, om vrijgave van teksten/bestanden te kunnen regelen. Arch (Overleg) 9 mei 2019 15:47 (CEST)

Nu goed[bewerken]

Dag Arch, een paar onhandige hernoemingen verder is nu de oorspronkelijke auteur in de bewerkingsgeschiedenis te vinden. Strikt genomen was jouw aanmaak ook schending van auteursrechten; immers een overname zonder vermelding van bron en licentie. Goed, nu hopen dat de auteur er nog wat geschikte bronnen bij kan geven. Mvg, Encycloon (overleg) 11 mei 2019 16:52 (CEST)

Thumbs up font awesome.svg
Ik heb het zien gebeuren, bedankt! Glimlach Ik had te laat door dat ik de titel en naam verwisseld had, daar kwamen een paar BWC's tussendoor, ik had kunnen kiezen uiteindelijk voor wederom een hernoeming, maar wilde het zsm in orde hebben waardoor ik over de bewerkingsgeschiedenis heen heb gekeken. Nou ja, dat was weer een leerzaam half uurtje. Top! MVG, Arch (Overleg) 11 mei 2019 16:55 (CEST)

Havang bijna 11 jaar[bewerken]

Zie OPKlaas `Z4␟` V:  15 mei 2019 11:28 (CEST)

Thumbs up font awesome.svg
Uitgevoerd Uitgevoerd en bedankt! Glimlach Arch (Overleg) 15 mei 2019 12:02 (CEST)
Dubbel uitgereikt? Knipoog (Had je destijds aan de lijst toegevoegd en weer verwijderd.) Met vriendelijke groeten — Mar(c). [O] 15 mei 2019 18:08 (CEST)
Hij stelt het kennelijk niet op prijs, gezien de herhaling. Ik zal de ster verwijderen en zijn naam maar toevoegen op de lijst van personen die zo'n ster niet wensen. Dat zal in de toekomst dit soort dingen voorkomen, goed dat het je is opgevallen, was me zelf volkomen ontgaan. Glimlach MVG, Arch (Overleg) 15 mei 2019 18:15 (CEST)
Ja ik zag het toevallig in de bewerkingsgeschiedenis van de OP. In hoeverre degene elke ster niet op prijs stelt, heb ik geen idee van, maar dat wordt vast wel duidelijk uit (het uitblijven van) een reactie op je bericht. Glimlach Met vriendelijke groeten — Mar(c). [O] 15 mei 2019 19:46 (CEST)

Burcht Herzele[bewerken]

Hallo Arch

Bedankt voor je bericht op mijn overlegpagina en de aanpassingen aan de pagina Burcht Herzele. Ik ben student aan hogeschool Vives en het maken van een wikipediapagina was onderdeel van een opdracht voor het vak Hedendaagse spanningen in een historisch perspectief. Zelf weet ik dan ook niet heel veel van het maken van een pagina of van gebruik van afbeeldingen. Voor de afbeeldingen die niet mijn werk waren, had ik wel toestemming om ze te gebruiken, dit via een berichtje. Ik weet juist niet hoe ik dit moet veranderen.

Alvast bedankt Met vriendelijke groeten Amber Van Herreweghe – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Amber Van Herreweghe (overleg · bijdragen)

Dat is via de OTRS te regelen, zie: Wikipedia:OTRS/Toestemming foto vragen dan komt het vast en zeker in orde! Glimlach PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst. MVG, Arch (Overleg) 16 mei 2019 09:24 (CEST)

Joanne Catherall[bewerken]

Hallo Arch

Ik ben mij bewust dat de pagina (nog) niet echt geschikt is voor de Nederlandse versie. Het is voor een groot deel een vertaling uit de Engelse pagina. Relevant is het wel: het gaat om een lid van een groep (Human League) die WEl al een Nederlandstalige pagina heeft. Ik probeer tussendoor de pagina taalkundig wel te verbeteren. So, bear with me on this...

Mvg Snelle Eddy– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Snelle Eddy (overleg · bijdragen)

Hallo Snelle Eddy, zoals ik al op je eigen OP heb gemeld, zie ook: Help:Tips voor het vertalen van een artikel vanaf een andere Wikipedia. Mocht het niet binnen twee weken gaan lukken zou je kunnen overwegen de pagina te hernoemen naar Gebruiker:Snelle Eddy/Joanne Catherall zodat het in je persoonlijke naamruimte staat. Daar zou je in principe onbeperkt de tijd hebben. Mocht je dat een goed idee vinden, niet vergeten dat even te melden op de beoordelingspagina? Arch (Overleg) 16 mei 2019 17:09 (CEST)

Monument voor 'Tante Riek'[bewerken]

Beste Arch, je hebt een foto uit Monument voor 'Tante Riek' verwijderd. De nieuweling die het artikel had aangemaakt, probeerde haar weg te vinden in commons. Dat vergt nog meer ervaring dan zoeken in de tekstwikipedia:-). Dezelfde foto was daar al beschikbaar met bron, was alleen niet goed te vinden. Ik heb daarom dezelfde foto weer teruggezet, maar nu met terugvindpad naar de bron (en een categorie aangemaakt op commons). Eigenlijk kan die foto die nieuw was geupload direct weer weg.Ceescamel (overleg) 20 mei 2019 10:43 (CEST)

Thumbs up font awesome.svg
Uitstekend opgelost! Bedankt voor de terugkoppeling. MVG Arch (Overleg) 20 mei 2019 11:13 (CEST)