Overleg gebruiker:D'Arch

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom op deze overlegpagina, voor vragen, complimenten of klachten, plaats een reactie altijd onder een nieuw kopje; dat kan automatisch met het gebruik van "kopje toevoegen". Vergeet niet met 4 tildes 4tildes.svg af te sluiten.

Vreemd effect[brontekst bewerken]

Hallo Arch, welk wapen zie jij op de pagina Vlag van Wognum? Ik zie een wapen dat ik er niet heb geplaatst en dat ook niet in de brontekst voorkomt, maar misschien zit het in het geheugen van mijn browser. Quistnix (overleg) 25 jul 2020 14:46 (CEST)

Dag Quistnix, iemand op Commons lopen rommelen met hernoeming onder het mom van "Correct obvious errors in file names", waarvan ik me niet kan bedenken wat die "overduidelijke fout in een bestandsnaam" sprake zou zijn geweest dat een wapen van Wormerveer gelinkt moet worden aan dat van Wognum. Ik heb een hoofdletter toegevoegd dat het probleem lijkt te verhelpen. Arch (Overleg) 25 jul 2020 15:13 (CEST)
Ben er intussen uit, destijds heb ik zelf lopen rommelen door dit bestand onder de verkeerde naam te uploaden, de naam is op verzoek gewijzigd naar de correcte naam, echter de redirect die is ontstaan werd nooit verwijderd. Ik heb meteen een nuweg erop geplakt voor de toekomst. Knipoog Gr. Arch (Overleg) 25 jul 2020 15:20 (CEST)
Bedankt voor de snelle oplossing! Glimlach Quistnix (overleg) 25 jul 2020 16:07 (CEST)

Zeeuwse vlaggen[brontekst bewerken]

Hallo Arch,

Eigenlijk hoort deze discussie in het wikiproject heraldiek thuis, maar ik denk dat jij en ik daarin het meest actief zijn op dit moment en ik weet bijna zeker dat de andere deelnemers jouw OP op hun volglijst hebben staan. De vraag is: wat doen we met de Zeeuwse vlaggen die ooit als voorstel zijn aangeleverd maar die nooit door de inmiddels opgeheven gemeenten zijn aangenomen? Mijn idee is om deze als curiositeit te beschouwen en niet als gemeentevlag. Ik wil ze uit het overzicht verwijderen, maar alleen wanneer jij daarmee instemt. Groeten, Quistnix (overleg) 25 jul 2020 19:23 (CEST)

Hallo Quistnix, ik heb daar uiteraard geen enkel probleem mee. Dus wmb groen licht voor dat plan. Arch (Overleg) 25 jul 2020 20:43 (CEST)
andere deelnemers jouw OP op hun volglijst hebben staan klopt. Om antwoord op de vraag aan Arch te geven: het lijkt mij dat als er geen officiële vlag is geweest, deze hooguit in een overzichtsartikel op te nemen en niet te behandelen in een artikel over de gemeentelijke vlag, want de vlag van Middelburg is wel officieel en die van een aantal opgeheven gemeenten blijkbaar niet. Dqfn13 (overleg) 25 jul 2020 21:25 (CEST)

Vlag van Hilvarenbeek[brontekst bewerken]

Op de pagina van de plaats Hilvarenbeek, zie je de oude vlag van voor de gemeentelijke herindeling. Als je eronder op details klikt krijg de nieuwe vlag van de gemeente Hilvarenbeek. Is er een mogelijkheid voor een ander onderschrift ipv details? Ik heb bij andere voormalige gemeentes het probleem niet gevonden.(Nicovanderwielen (overleg) 29 jul 2020 17:14 (CEST))

Dag Nicovanderwielen, ik heb de nieuwe vlag in de infobox van Hilvarenbeek (plaats) geplaatst, een onderschrift is niet mogelijk. Arch (Overleg) 29 jul 2020 17:56 (CEST)