Overleg gebruiker:D'Arch

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Maan Deze gebruiker is voorlopig niet actief op Wikipedia ('wikibreak').
laatste bijdragen

Hallo, welkom op de overlegpagina van Arch. In was sinds 30 juni 2004 met een wisselend IP actief op Wikipedia, dat deed ik pas vanaf 12 maart 2007 ingelogd met wisselende identiteiten.

Goed nieuws voor trollen, vandalen, marketeers, artikelbazen, narcisten en wikihippies; deze gebruiker laat jullie voorlopig met rust. Per direct ga ik op een broodnodige retraite, deze duurde de laatste keer anderhalf maand, nu ga ik voor minstens een jaar.

Ik heb me de laatste twee jaren gericht ingezet om de werksfeer positief te bevorderen, d.m.v. opbouwende kritiek, complimenten, feedback, welkomstberichten voor nieuwkomers en IP's, soms met uitleg erbij, toekennen van waardering enz. Ik heb het gevoel dat dit alles tevergeefs was, behalve voor mij de verspilling van kostbare tijd. M'n gezonheid staat even voorop. Het is nog altijd heel "normaal"/"geaccepteerd" om bijvoorbeeld een bewerkingsoorlog te gaan voeren en/of daarbij in één adem valse aantijgingen/insinuaties/beledigingen te plaatsen, naar mij en anderen, zonder dat dit consequenties heeft voor diegene die zich daarvan bediend. Zachte heelmeesters maken klaarblijkelijk stinkende wonden. C'est la vie.

Ik wil diegenen bedanken die wel op één op andere manier wél WP:HOF hoog in het vaandel hebben staan en zodoende een effectieve en constructieve sfeer en cultuur weten te scheppen op deze Wikipedia. Petje af voor je geduld! Je weet wie je bent, bedankt voor de prettige samenwerking! Adieu. Arch (Overleg) 23 dec 2019 10:07 (CET)

Veel dank voor alles, hadden we er maar meer zoals jij, het ga je goed, en hopelijk tot ziens!! HenriDuvent 23 dec 2019 13:56 (CET)
Hier sluit ik mij volledig bij aan. Quistnix (overleg) 23 dec 2019 15:10 (CET)
Ook Klaas `Z4␟` V:  23 dec 2019 22:50 (CET)
Je eigen gezondheid gaat voor natuurlijk. Het is zo moeilijk om Wikipedia met mate te doen... In elk geval heb ik jouw positieve bijdragen zeer gewaardeerd, en ik hoop dat je pauze minder dan een jaar zal duren. In elk geval een heel goed 2020 gewenst. Elly (overleg) 27 dec 2019 17:30 (CET)
Hoi Arch, neem lekker de tijd voor jezelf. Kom pas weer terug als jij daar aan toe bent, of begin rustig aan met alleen te schrijven en laat andere zaken lekker liggen. Ik ben ook lang niet altijd met vandalisme, reclame en dat soort zaken bezig. Ik wens jou veel geluk, wijsheid en ook gezondheid toe voor het komende jaar. Dqfn13 (overleg) 27 dec 2019 18:22 (CET)
Hoi, Wij kennen elkaar nauwelijks maar ik kwam je tegen tijdens mijn eerste stappen hier en jouw welkom is mij bijzonder bijgebleven. Ik hoop dat een pauze je helpt maar ook dat je snel weer terug bent! Mx Lucy (overleg) 29 dec 2019 13:16 (CET)
Ah, ik miste je al! Vroeg me al af waar je uithing! En hoopte dat het alleen een korte afwezigheid zou zijn, vanwege kerst of zo, maar het wordt dus - helaas - wat langer.... Doe rustig aan, en als je weer wilt beginnen hier, volg dan de raad van Dqfn13 op, en start gewoon met het schrijven van leuke artikeltjes over rustgevende onderwerpen. Dat doe ik met volkomen zinloze Deense stationnetjes: helemaal niet spannend, wel lekker rustgevend :-) Thieu1972 (overleg) 31 dec 2019 16:35 (CET)
Dag Arch, je bent een van mijn voorbeelden hier op Wikipedia. Neem je tijd en kom verfrist weerom! Hartelijke groet, JanB46 (overleg) 31 dec 2019 17:03 (CET)
Jammer en sterkte, altijd prettig gehad,Ceescamel (overleg) 31 dec 2019 17:29 (CET)
Ai, 'k lees na mijn eigen break tot mijn eigen schande nu pas dat je tijd voor jezelf nodig hebt. Zoals JanB46 het hierboven zo treffend verwoord ben je ook voor mij een voorbeeld. Het gemis van zo'n degelijke hardwerkende gebruiker zal zijn effecten krijgen. Ik wens je alle goeds, je blijft hier natuurlijk altijd zeer welkom, maar geniet eerst van je verdiende rust. Met vriendelijke groet, Tulp8 (overleg) 15 jan 2020 08:13 (CET)


Sterrendag[bewerken]

Sterrendag! Het is vandaag sterrendag, de dag waarop we elkaar nog even extra bedanken voor een jaar vol enthousiasme en prachtige bijdragen. Ik waardeer je jarenlange werk voor de encyclopedie en breng je ook graag wat sinaasappels, voor de goede gezondheid in 2020. En beterschap.

Ciell 31 dec 2019 23:18 (CET)

Een gelukkig nieuwjaar Arch!!![bewerken]

Ook al ben je nu helaas niet actief, toch een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2020! Gekko99 (Vraagje?) 1 jan 2020 17:27 (CET)

FYI[bewerken]

Het artikel Simone van den Eertwegh had enige tijd geleden je aandacht. Het is op de beoordelingspagina groen gekleurd. Dan neem ik aan dat het door de eindbeoordelaar geaccepteerd werd, die mogelijk het verwijderen van het sjabloon over het hoofd heeft gezien. Aldus uitgevoerd. Als je er nog steeds anders over denkt, aarzel dan niet het terug te draaien en de nominatie te herstarten. VanBuren (overleg) 6 jan 2020 20:46 (CET)

Die groene kleur zegt alleen maar dat de nominatie is afgehandeld. Of dat behouden of verwijderen is, staat daar los van. Helaas werd destijds nog niet standaard een motivatie gegeven bij de afhandeling, waardoor je niet goed kunt zien wat er besloten is (een verwijderd artikel kan immers later opnieuw zijn aangemaakt, en dan is de link weer blauw...). Tegenwoordig is het gebruikelijk om als moderator een motivering te geven voor behoud/verwijdering. Stuk duidelijker. Thieu1972 (overleg) 6 jan 2020 21:33 (CET)

Gefeliciteerd![bewerken]

Proficiat met je uil! Een mooie en terechte blijk van waardering. Collegiale groeten, Klaas `Z4␟` V:  12 jan 2020 16:07 (CET)

Van harte gefeliciteerd Arch, zeker verdiend. Dqfn13 (overleg) 12 jan 2020 16:24 (CET)