Overleg gebruiker:Dagdeel

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Oxygen-user-identity-female.svg

Hoi en welkom op mijn overlegpagina, vraag maar raak aangaande mijn bewerkingen of over een encyclopedisch onderwerp of geef een tip, graag vriendelijk blijven. Overleg dat niet meer lopend is wordt na ongeveer een week gearchiveerd.

1rightarrow blue.svg archief van 2018-19 voor ouder overleg

Sincfalpark[bewerken]

Beste Dagmar, U schreef verschillende goede artikels over Brugse parken. Uitstekend. Bent u bewoner van onze mooie stad? Ik ben zo vrij een kleine bemerking te maken over het artikel 'Sincfalpark'. De aangeduide datum voor het inrichten van dit publiek park, 1965, is niet juist . Het moet (ten vroegste) 1975 zijn. De kapucijnen verlieten immers pas hun klooster in 1969 en verkochten het aan de projectontwikkelaar Jean Pieters. De stad Brugge (ondertussen Groot-Brugge geworden) kocht het grootste deel hiervan aan in 1974 (nadat Pieters een eerste azppartementsgebouw had gebouwd langs de Komvest) en verkocht een gedeelte (palende aan Sint-Claradreef, Sint-Clarastraat en Kalvariebergstreet) door aan de sociale bouwmaatschappij die er sociale woningen bouwde, terwijl het parkgedeelte stadseigendom bleef en na aanleg werd opengesteld voor het publiek. Misschien kan u dit bij gelegenheid eens herstellen en aanvullen? met hartelijke groeten, Andries Van den Abeele (overleg) 7 jun 2019 11:39 (CEST)

Hoi Andries! Ik heb er een korte tijd gewoond, dus ik ben er bekend. En dank voor het compliment. Op je eigen gestarte pagina Sint-Claradreef staat ook het feit dat het 1965 het klooster waren verdwenen en het park. Ik denk dat we beidde hier de kloostertuin bedoelde hier waaruit het park is ontstaan. Blog over openstaande Quizvraag, daar geeft het antwoord dat het park in 1974 een openbaar park werd. Als je het wilt aanpassen op beide, ga je gang. Ik heb het idee dat je meer achtergrond informatie weet, en weet te vinden dan ik.. Dagdeel (overleg) 7 jun 2019 21:21 (CEST)

Titel conceptpagina hersteld[bewerken]

Beste Dagdeel, ik heb dit weer hersteld tot de oude titel, vanwege de elders gegeven argumentatie.

Ik denk dat het voor de (jouw en andermans) rust het beste is als je eerst bijvoorbeeld in de Kroeg of op Overleg Wikipedia:Kladblok algemeen overleg aangaat over beleid mbt dergelijke pagina's. Zoals je merkt lok je anders een soort 'clash' uit tussen verschillende interpretaties, dan is het gewenster om eerst aan de tekentafel (hopelijk) consensus te vinden over een gezamenlijk plan van aanpak. Mvg, Encycloon (overleg) 8 jun 2019 22:41 (CEST)

Ik wordt er een beetje moe van, vooral omdat de betreffende gebruiker alleen maar dupe is, en degene die deze het voordeel van de twijfel had gegeven. Openheid en beetje behulpzaamheid zou welkom zijn.. Voor zo'n onervaren gebruiker lijkt mij de enige juiste plek de algemene noemer 'kladblok'. Het staat bovendien in alle uitleggen zo aangegeven. Het wordt voor de gebruiker niet duidelijker op wanneer andere ruzie gaan maken of dingen gaan terugdraaien... Betere naleving van het beginsel van de pagina's zou al goede stap zijn om nader tot elkander te komen uiteraard. Discussie over het nog beter verwoorden of duidelijk maken zijn altijd welkom uiteraard! Dagdeel (overleg) 8 jun 2019 22:48 (CEST)
Je hebt helemaal gelijk dat ik de gebruiker nog inlichting verschuldigd was.
Ook met Het wordt voor de gebruiker niet duidelijker op wanneer andere ruzie gaan maken of dingen gaan terugdraaien ben ik het zeker eens.
Ik begrijp dat je je 'aangevallen' voelt in je visie, maar hoop dat er een stap gezet zou kunnen worden (door beide partijen volgens mij) om een handelswijze te bepalen die zowel 'geen gratis webruimte' als 'open en verwelkomend naar nieuwe gebruikers' in zich heeft. Mvg, Encycloon (overleg) 8 jun 2019 22:55 (CEST)
Dank voor je verder reactie. Dat zou inderdaad mooi zijn, wanneer er soort van handleiding zou kunnen komen. Bijvoorbeeld die aangeeft; ziet u een gebruikerspagina met een beginnende artikel verplaatst deze in eerste instantie naar /klad-ruimte en spreek de persoon aan op wat er beter kan of vraag naar bronnen om de encyclopedische waarde aan te tonen als daaraan getwijfeld wordt. Als u binnen een x-tijd geen reactie krijgt of geen bewerkingen van deze gebruiker volgt kan de pagina alsnog voor (direct) verwijderen worden genomineerd.. Daarmee zouden inderdaad beide partijen beter worden bediend. Dagdeel (overleg) 8 jun 2019 23:06 (CEST)
Het is heel simpel, Dagdeel. Iedereen blijft - tenzij een collega zelf daarom vraagt - met zijn vingers van pagina's in de gebruikersruimte van een wikipediaan af. Die regels zijn er al lang en hoeven verder ook niet aangepats te worden. het lijkt me tijd te accepteren dat jouw verplaatsingen allen ongewenst waren en dat daar deze hele episode eindigt. Ik ga ervan uit dat je het goed bedoelt, maar als je het onderscheid tussen regels in de gebruikersnaamruimte en die in de hoofdnaamruimte lastig vindt, dan wil ik je (AGF) aanraden om gewoon in de hoofdnaamruimte aan het werk te gaan. Er zijn honderden collega's die soms zeer grote aantallen kladpagina's in hun gebruikersnaamruimte hebben; dat is waar deze kladruimte voor bedoeld is. We raden nieuwe gebruikers dan ook heel vaak aan een artikel in de eigen gebruikersnaamruimte voor te bereiden of andere informatie te verzamelen en overzichten te maken in die eigen kladruimte. Het is daarom ook erg belangrijk die informatie daar gewoon te laten staan! Fijne avond, Ecritures (overleg) 8 jun 2019 23:11 (CEST)
Dus Ecritures jij negeert Wikipedia:gebruikerspagina (en ook aanverwante pagina klad). Met de instelling dat je ervan af dient te blijven zet je deur tot promotie, cyberpesten, onzin, spam en gratis webruimte wagen wijdt open en ga je tegen alle andere moderators in die wel onzin, niet juist gebruik van gebruikerspagina of klad of reclame verwijderen in... Dagdeel (overleg) 8 jun 2019 23:18 (CEST)
Jij ziet, is mijn impressie, niet het verschil tussen een gebruikerspagina (de GP) en de gebruikersnaamruimte. Encycloon heeft je al eerder geprobeerd dat verschil uit te leggen: ik kan dat zeker niet beter. Misschien wordt ons overleg helderder als je een aantal voorbeelden geeft van teksten die uit de gebruikersnaamruimte die vanwege klad verwijderd zijn? Dan weten we duidelijker waar jij het over hebt en kunnen we onze verschillende inzichten in de praktijk vergelijken. Je verwijt dat ik de deur wagen wijdt (sic) openzet voor promotie, cyberpesten, onzin, spam en gratis webruimte is een onjuiste beschuldiging; ik denk dat het effectiever is om gewoon in normale termen met elkaar te blijven overleggen/discussiëren. Dan komen we misschien tot een gezamenlijk inzicht in waar we van mening verschillen. Deal? Ecritures (overleg) 8 jun 2019 23:25 (CEST)
Ecritures het gaat om: 1 gebruikerspagina is alleen bedoeld voor een vertelling over jezelf in relatie tot je werkzaamheden op Wikipedia en alleen als je al bewerkingen in de encyclopedie heb gedaan. Artikel of promotie die daar belanden dienen of verwijderd te worden of verplaatst te worden (zoals voorgesteld door Encycloon naar het kladblok). Dit betekent dus dat je bezig hoort te houden met de inhoud van dat soort pagina's.
2 het kladblok, het is voor een nieuwe gebruiker zeker niet duidelijk wanneer je een artikel niet naar het kladblok zet maar op de naam zet van het onderwerp. Het kladblok wordt uitgelegd wat het is en wat je er mag doen. Dat wordt niet gedaan voor je andere mogelijke ruimte zo duidelijk. Juist voor onervaren gebruikers is dat belangrijk. Ook bij het kladblok geldt dat er regels zijn wat wel en niet erop kan. Dus ook bij deze dien je inhoud te controleren.
Jouw stelling dat 'Iedereen blijft - tenzij een collega zelf daarom vraagt - met zijn vingers van pagina's in de gebruikersruimte van een wikipediaan af' houdt geen stand. Nog meer het leidt tot het openzetten van de deur tot het gebruik van deze ruimtes als eigen persoonlijke webruimtes. Dat is logisch gevolg van die instelling. Dagdeel (overleg) 8 jun 2019 23:37 (CEST)
Voorbeelden: Gebruiker:Jorengoal, Gebruiker:Lijpeyugo, Gebruiker:Frits Panhuyzen, Gebruiker:Jason kregting, Gebruiker:Ultima1997. De gebruikerspagina Gebruiker:Rickets van der linden werd ook al eens verwijderd, nu nog wel bestaand... Zou zo nuweg weer mogen. Ook worden regelmatig kladbloks verwijderd wegens onzin, auteursrechten, cyberpesten of reclame.. (zoals: Gebruiker:Marcel170/Kladblok) of in andere gebruikersruimtes (zoals: Gebruiker:89StellaW/Vestiville) Dagdeel (overleg)
Gevolg van een pagina die tijdelijk in de hoofdnaamruimte stond: opname bij Google
Gevolgen van het verplaatsen van een pagina naar de hoofdnaamruimte: Wikipedia
Waar gebruikerspagina's niet geïndexeerd worden door Google, gebeurt dat wel met pagina's die in de hoofdnaamruimte terecht komen. Dat leidt tot effecten als hiernaast getoond. Ik neem aan dat we allen het erover eens zijn dat dat ongewenst is, dus dat verplaatsing naar de hoofdnaamruimte van een pagina uit de gebruikersruimte zonder duidelijke instemming van de schrijver ongewenst is. Ik vertrouw er dan ook op dat dit soort acties vervolgens achterwege blijven.
Voor gebruikerspagina's [[Gebruiker:{Gebruikersnaam}]] zijn wat striktere regels van toepassing. Maar ook daar wordt uitgelegd dat een kladblokpagina er is om rustig aan de slag te kunnen gaan: Je kunt het makkelijkst beginnen met de reeds aanwezige subpagina vullen door op de knop rechtsboven, met de naam 'Kladblok', te klikken. Deze pagina is bedoeld om zelf rustig aan de slag te kunnen gaan met een conceptartikel..
Blijft over de balans tussen toegelaten gebruik van een kladblokpagina (iedere pagina in de eigen naamruimte van een gebruiker, behalve de gebruikerspagina en de overlegpagina) en het aanbieden van eigen, gratis webruimte. Wikipedia:Kladblok is duidelijk over mogelijkheid om (meerdere) pagina's aan te maken en daar gedurende langere tijd aan de werken (of niet aan te werken): Tot op zekere hoogte heeft men de vrijheid om teksten langdurig op zijn eigen kladblokpagina te laten staan en worden ze niet door anderen bewerkt of genomineerd voor verbetering of verwijdering. Er staat ook bij wanneer dergelijke pagina's niet gewenst zijn: plaatsen van reclame, lasterlijke teksten, zaken die niet met de encyclopedie van doen hebben, auteursrechtenschendende teksten, enzovoorts. Een groei van het aantal kladblokpagina's an sich is geen probleem voor Wikipedia. Het door Dagdeel geschetste doembeeld dat er via deze (niet-geïndexeerde) pagina's een enorme hoeveelheid ruimte zou worden geboden voor reclame of cyberpesten is dus bezijden de waarheid.
Voor alles wat zich niet direct leent voor nuweg (cyberpesten, privacy-schending, schending van auteursrecht), lijkt mij de aangewezen weg om in ieder geval op een constructieve wijze met de betreffende bewerker in overleg te gaan. Dat is niet meteen met verwijten en zo, vraag eerst eens wat de bedoelingen en of deze hulp nodig heeft, wijs eventueel op de Wiki-cursus. Is er na zeg een week nog geen reactie, dan zou je nog eens een vraag kunnen stellen, wijzen op de regels voor oefenpagina's en vragen om in ieder geval binnen een week te reageren. De dadendrang die Dagdeel aan de dag legt is eerder contraproductief, dan positief voor Wikipedia.
Bij enige twijfel, geef de gebruiker de tijd om Wikipedia te verkennen en zich eigen te maken. De pagina's vreten geen brood, zou men hier nog wel eens zeggen. Voor de servers achter Wikipedia zijn de hoeveelheden overleg die vandaag weer veroorzaakt zijn belastender dan de aanwezigheid van een paar pagina's die (nog) geen volwaardig artikel zijn, en het misschien ook wel nooit zullen worden.
Wat betreft de voorbeelden die Dagdeel hierboven aanhaalt, bij Gebruiker:89StellaW/Vestiville heeft de afhandelende moderator aangenomen dat Engelse teksten niet zouden zijn toegestaan (mijns inziens ten onrechte) en er ook een reclame-aspect in gezien, dus besloten tot verwijdering na de onzorgvuldige nominatie. Gebruiker:Marcel170/Kladblok is verwijderd wegens cyberpesten, Gebruiker:Jason kregting was door een anoniem gemaakt, Gebruiker:Lijpeyugo was evidente onzin, en privacyschendend en de verwijderde versie van Gebruiker:Jorengoal was een door een anoniem achtergelaten experimenteerpagina. De laatst drie waren gebruikerspagina's, geen kladblokpagina. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 9 jun 2019 01:11 (CEST)
Dat je verwijderingen verdedigd en aangeef waarom is precies mijn punt, dat we wel controleren en ingrijpen bij de gebruikerspagina en ook het kladblok. Ecritures stelde juist dat we dat niet zouden moeten en mogen doen, anders dan als gebruiker zelf het aangeeft. Juist dan zet je deur open is dan mijn punt, als we zouden stoppen met die controle. Dan is het hek van het dam wat betreft de ruimte. Want ook gebruikerspagina en ruimtes zijn openbaar. Ook als je noindex gebruik (want er zijn meer zoekmachines dan google) en bovendien hoeft dat niet eens het doel te zijn van de degene die het aanmaakt. Een pagina aanmaken kan ook doorverwijspagina bedoeld zijn aan andere. Het wordt denk ik serieus onderschat waarvoor en hoe dat soort pagina's kunnen worden gebruikt en misbruikt.
En even voor de duidelijk daar waar het los opging was een een gebruikerspagina van 22 mei. Meer dan 2 weken nadat het geplaatst was en de gebruiker voor het laatst een bewerking deed. Dagdeel (overleg) 9 jun 2019 09:37 (CEST)
RonnieV, gebruikerspagina's en gebruikersnaamruimtepagina's worden zonder noindex ook opgepikt door zoekmachines hoor.
Dagdeel, volgens mij geldt de {{noindex}} niet alleen voor Google, maar ook voor andere zoekmachines. Ik kan mijn genoindexte overlegpagina ook niet terugvinden bij DuckDuckGo en Ecosia. Overigens denk ik dat je Ecritures' uitspraak ongenuanceerder uitlegt dan bedoeld. Encycloon (overleg) 9 jun 2019 10:44 (CEST)
No-index wordt inderdaad door de 'grotere' zoekmachines wel gehonoreerd, al zijn ze al wel opgeslagen in een cache of een de gebruikte servers, en worden ze soms nog opgeslagen daarin alleen niet direct zichtbaar weergegeven (via trucjes soms toch zichtbaar). Om te voorkomen dat de pagina in actieve cache staat bestaat 'no-archive'-tag maar daarmee vang je niet weg dat (andere) webindexeringsprogramma's het opnemen of het al daarvoor geïndexeerd hebben. Zo hebben sommige ingesteld dat wanneer een pagina x-aantal keer wordt gelinkt door derde dat de no-index of no-achive genegeerd mag worden.. Daarnaast ondervang je daarmee niet de directe link die gebruiker zelf kan doorgeven aan derde. Dat laatste is ook niet te onderschatten uiteraard. Ook voorkomt het niet dat het door derde kan worden overgenomen en geplaatst worden op een eigen website. Of verspreiding via mirror-sites (al dan niet in het zwarte gat van het web). Dagdeel (overleg) 9 jun 2019 11:55 (CEST)
Encycloon, je hebt gelijk dat deze naamruimten ook geïndexeerd worden. We zouden eens kunnen overwegen om dat te veranderen, ik kan me niet echt een reden hiervoor indenken.
Dagdeel, Wat derden of mirrorsites doen met teksten die hier staan, is in deze niet interessant. Wikipedia is niet verantwoordelijk voor wat anderen vermelden. Als iemand een directe link geeft naar https://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:Dagdeel, dan is het aan de gebruiker daarvan om te oordelen hoe deze de betreffende tekst beoordeeld. Komen er duizenden bezoekers op die pagina, dan wordt dat opgemerkt en is optreden inderdaad een serieuze optie.
Feit blijft dat verplaatsingen uit den boze zijn en dat botte nominaties Wikipedia de kans ontnemen om nieuwe bewerkers te verwelkomen. Dergelijke acties zijn dan ook ongewenst, ook als de pagina er al een aantal dagen verder onaangeroerd blijkt te staan. Geloof het of niet, maar er zijn mensen die ook een leven buiten Wikipedia hebben. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 11 jun 2019 17:15 (CEST)
Natuurlijk is Wikipedia wel verantwoordelijk voor de informatie die het verspreid. Of althans de bewerkers daarvan. En ook ons oordeel of dingen wel of niet op gebruikerspagina hoort en/of het kladblok. En wij kunnen niet het hele web bijhouden wat en wanneer er misbruik wordt gemaakt van de pagina's maar wel de pagina's zelf hier. En dat is zoals het hoort..
En op het verplaatsen, het gebeurd met enige regelmatig, niemand heeft daar een probleem mee (zoals hier. Overigens heeft allen degene waarvan mijn wijziging niet van is teruggedraaid actie ondernomen tot nu toe en bedankt ook. Dus de stelling dat het gebruikers zou afschrikken of irriteren alleen is wat overdreven. Als je voldoende uitleg geeft is dat prima te doen.
Het is een beetje hetzelfde met een directe nominatie in de artikelruimte die voor of na de nominatie hernoemd wordt wegens een tikfout. Of gewoon een nominatie. We spreken ook niet vooraf deze personen aan om daarna een week te wachten met een nominatie.. Het enige verschil zou moeten zijn tussen het kladblok en de artikelruimte is dat kladblok een poging is tot het maken van een artikel dat werkelijk voldoende encyclopedisch om opgenomen te worden. Dit betekend ook dat het wel zou moeten voldoen aan rechten en plichten. Het kladblok geeft misschien iets meer ruimte om het encyclopedische van het onderwerp te onderbouwen over de tijd heen maar valt dat stil of stopt na een dag of twee en daarna niks meer dan zou het gewoon verwijderd dienen te worden. Het zou gek zijn dat het kladruimte oneindige tijd klad zou mogen blijven... Dagdeel (overleg) 12 jun 2019 08:26 (CEST)

Geen origineel onderzoek[bewerken]

Hier schrijf je Daarnaast valt het vragen naar het percentage bij de producent zelf onder eigen onderzoek (zie Wikipedia:Geen origineel onderzoek waarom dat niet gewenst is en wat wel). Ik denk dat je de betreffende regel te strikt leest en interpreteert. Het is zeker niet verboden om bij een instantie of persoon te vragen naar nadere specificaties. Het zou wel op prijs gesteld worden als daarbij gegevens gebruikt worden die al gepubliceerd zijn, dan wel op dat moment gepubliceerd worden. Niet zelden zijn personen en instanties zeer welwillend om mee te werken en kan op deze manier meer informatie gevonden worden. De gemeentesecretaris van jouw woonplaats weet vaak beter de weg naar lokale bronnen dan jij, om over de gemeentesecretaris van Praag of Bangkok maar te zwijgen voor aldaar aanwezige informatie. En anders weten ze vaak wel bij wie je wel kunt aankloppen.

Het is niet de bedoeling om te vermelden 'Biersoort A bevat 0,003% alcohol, want mevrouw X zegt dat. Maar als die persoon of instantie de weg kan wijzen naar verifieerbare informatie, die al dan niet vrij toegankelijk is, dan is dat een mogelijke verrijking voor algemene kennis en voor Wikipedia. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 11 jun 2019 17:08 (CEST)

Het hangt helemaal van het context af wanneer dit geen origineel onderzoek zou zijn. Als je inderdaad bevestiging vraag van een feit dat al gepubliceerd is dat geen probleem maar als je informatie vraag voor een nieuwe stelling dan leidt het wel tot eigen onderzoek of eerste publicatie van het gegeven feit. In dit geval was ter onderbouwing van een nieuwe stelling, wat niet alleen tot een eigen conclusie leidde maar ook tot verkeerde interpretatie van de gegeven informatie. Dagdeel (overleg) 12 jun 2019 08:33 (CEST)
Ik denk dat je feiten en stellingen verwart. Het alsnog vinden van gegevens die al bekend zijn en deze alsnog (meer) openbaar maken is iets wezenlijk anders dan het vormen van nieuwe theorieën op basis van al dan niet eerder gepubliceerde feiten. Het opvragen van dergelijke feiten is geen origineel onderzoek, geloof me. Dat jij en ik niet zo maar toegang hebben tot bepaalde feiten (cijfers), wil niet zeggen dat die cijfers niet al ergens gepubliceerd zijn. Verwar gepubliceerd niet met vrij toegankelijk. Het stellen dat alle alcoholvrije bieren geheel alcoholvrij zouden zijn, omdat de producent van een merk daarvan aangeeft dat hun bier geheel alcoholvrij zou zijn, dát zou wel afgewezen moeten worden.
Probeer nieuwe gebruikers niet te ontmoedigen, maar juist te stimuleren om op een constructieve wijze bij te dragen aan Wikipedia. Dat is veel constructiever dan mensen door een vooringenomen houding weg te jagen. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 13 jun 2019 12:14 (CEST)
Het ging niet om een publicatie binnenshuis maar om een vraag van een gebruiker aan een bedrijf hoe veel procent iets is. Dat toch net even anders wanneer je vraag, klopt het dat of vraag naar interne cijfers. Maar daarnaast gebruikte de persoon het om een andere bewering te ondersteunen. Ik probeerde daarjuist uitleggend genoeg te zijn, en was zeker niet bedoeld om gebruiker weg te jagen, ik zie weinig hoe het rustig en vriendelijk duiden zoals Encycloon en ikzelf zal leiden dat de gebruiker zwaar geïrriteerd raakt.. Maar goed als je aan alle brouwers gaat vragen wat hun officiële percentages zijn dan leidt dat tot eigen onderzoek wanneer je die antwoorden verwerkt in het artikel. Echter wanneer je het vraagt ter bevestigd leidt het niet tot eigen onderzoek, maar is het verificatie van informatie. Dus nogmaals het hangt van het context af wanneer iets eigen onderzoek is of niet. En misinformatie zoals in dit geval is dient inderdaad ook afgewezen worden... Dagdeel (overleg) 13 jun 2019 13:20 (CEST)

Alkmaar[bewerken]

WikiThanks.png
Hoewel we het absoluut niet eens zijn op de pagina van Alkmaar, wil ik je toch graag bedanken voor het meedoen aan de discussie. Het oneens zijn is niet persoonlijk gericht, verre van! Het gaat mij om hoe wat te zien, en welke bron nodig is. Ik doe in elk geval mijn uiterste best om die via de gemeente Alkmaar te achterhalen. Een eventuele consensus, waar ik achter zal staan, kan zijn om beide inwonertallen aan te geven - zoals ook beschreven op de overlegpagina. Hoe dan ook: het oneens zijn met elkaar zie ik los van jouw pogingen om het artikel óók het krediet te geven die het verdient, want jij doet ook jouw best via jouw inzichten en bronnen om het te verbeteren. Vandaar de WikiThanks. 217.123.76.65 14 jun 2019 19:36 (CEST)

Dank voor je woorden! (en bloemetje) Inderdaad we doen het om Wikipedia te verbeteren. En zolang we bereid zijn naar elkaar te luisteren en water bij de wijn te doen komt het vast goed! Dagdeel (overleg) 15 jun 2019 10:17 (CEST)

Leken[bewerken]

Je schrijft "niet leken" waar je juist het tegenovergestelde bedoelt: [1]. Vandaar dat HesselP jou nu als beste vriend beschouwd. Wat betreft je suggestie dat-ie een eigen webpagina begint: kijk eens rond met google. Er zijn heel veel pagina's waar rijen en reeksen bediscussieerd worden. VanBuren (overleg) 17 jun 2019 13:27 (CEST)

Er zullen inderdaad genoeg zijn, maar als HesselP toch zijn ei kwijt wil is het beste via een website te doen natuurlijk. De kans dat-ie tegen een muur aanloopt elders lijkt mij wel aanwezig... :) Dagdeel (overleg)
Hij heeft vele bewonderaars, kijk maar op google. VanBuren (overleg) 17 jun 2019 20:31 (CEST)
Ik zie het.. :) Ik merkte ook op dat hij zichzelf in een artikel heeft verwerkt, dat lijkt mij niet de bedoeling, zie dit artikel: Stelling van Van Aubel. Ik neem aan dat deze beter weggehaald kan worden? Dagdeel (overleg) 17 jun 2019 22:18 (CEST)