Overleg gebruiker:Daka

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Ik reageer, indien nodig, zo snel mogelijk!

Overleg gebruiker Daka
Het is vandaag zondag, 8 december 2019

nieuw bericht

Next.svg Archief van augustus 2005 tot en met juli 2006

Next.svg Archief van augustus 2006 tot en met juli 2007

Next.svg Archief van augustus 2007 tot en met juli 2008

Next.svg Archief van augustus 2008 tot en met juli 2010

Next.svg Archief van augustus 2010 tot en met juli 2012

Next.svg Archief van augustus 2012 tot en met juli 2015

Next.svg Archief van augustus 2015 tot en met juli 2018

Stadions[bewerken]

Dag Daka. Eerst en vooral grote dank voor je jarenlange inzet op Wikipedia. Ik merk dat je nog steeds zeer actief bent en zeer nuttig werk levert. Mag ik echter één puntje van kritiek geven? Je maakt heel vaak standaardfouten tegen de Nederlandse taal. Je schrijft immers 'stadion' al te vaak los van het voorvoegsel. Ik heb reeds wat pagina's van titel veranderd, maar het is een werk van lange adem. Om het kort te zeggen: we spreken van een 'voetbalstadion', niet van een 'voetbal stadion'. Dus dezelfde regel wordt toegepast voor bijvoorbeeld Uhurustadion, Mandalarthiristadion. CNAPS Stadion wordt CNAPS-stadion. Als je echt vindt dat het een vreemde constructie wordt, zou ik aanraden de lokale taal over te nemen als titel.

Zou ik je mogen vragen hier rekening mee te houden bij toekomstige bewerkingen, en als je tijd hebt even door je reeds aangemaakte artikelen te bladeren en eventueel fouten te verbeteren? Hartelijk dank! Vriendelijke groeten, Takk (overleg) 19 okt 2018 22:59 (CEST)

Beste Takk, dank voor je bericht. Ik probeerde er al op te letten, maar het blijft in sommige gevallen lastig. De lokale taal raadplegen in geval van twijfel lijkt me een goed idee/en evt. overnemen. Hetzelfde waar ik tegenaan loop is het gebruik van Engels/Spaanse termen. Soms merk ik dat andere Wikipedia's ook deze taal gebruiken en dan lijkt het gerechtvaardigd om ook (bijvoorbeeld) Estadio Eladio Rosabal Cordero te gebruiken. Terwijl dit dan ook Eladio Rosabal Corderostadion zou kunnen zijn... Daka (overleg) 20 okt 2018 10:02 (CEST)

Beoordelingsnominatie Hawassa Internationaal Stadion[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Hawassa Internationaal Stadion dat is genomineerd door Daka. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20181023 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 24 okt 2018 02:01 (CEST)

Stand verouderd[bewerken]

Hallo Daka,

De stand van divisie C Van de Nations League Is verouderd, kan je deze veranderen? Ik kan dat niet

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)

Overleden personen met een rode link[bewerken]

Hallo Daka. Ik neem aan dat je deze pagina niet meer bijhoudt? Want ik zie veel blauwe links staan... Trijnstel (overleg) 16 dec 2018 19:11 (CET)

Beste Trijnstel, dat klopt inderdaad, die pagina houd ik (al een tijdje) niet meer bij. Daka (overleg) 16 dec 2018 19:36 (CET)

Afrikaans kampioenschap voetbal onder 21 - 2001[bewerken]

Beste Daka, kan het zijn dat je in de titel van Afrikaans kampioenschap voetbal onder 21 - 2001 een vergissing hebt gemaakt en dat het "onder 20" moet zijn? Zo staat het althans in de tekst. Groeten, Queeste (overleg) 10 feb 2019 17:43 (CET)

Beste Queeste, dank voor de oplettendheid. De fout zat 'm overigens niet in de titel, maar in de tekst. Het is uiteraard aangepast. Daka (overleg) 10 feb 2019 20:24 (CET)

Afrikaans kampioenschap voetbal onder 21[bewerken]

Hoi Daka. Waarom voeg je als categorie bij Afrikaans kampioenschap voetbal onder 21 - 1993 en Afrikaans kampioenschap voetbal onder 21 - 1995 ook het jaar voorafgaand aan het toernooi toe? Alleen het jaar waarin het zich afspeelde, is toch voldoende? Of zie ik dit verkeerd en gaat het je om het seizoen? Maar zo'n toernooi is toch juist geen onderdeel van een specifiek seizoen? Trijnstel (overleg) 24 feb 2019 18:09 (CET)

Beste Trijnstel, dat is omdat de kwalificatie van het toernooi het jaar daarvoor plaatsvond en ook die wedstrijden zijn toegevoegd aan de artikelen. Daka (overleg) 24 feb 2019 18:52 (CET)
Ahh, excuus. Dat had ik even over het hoofd gezien. Dan heb ik niks gezegd. Glimlach Trijnstel (overleg) 24 feb 2019 20:04 (CET)
Maakt niet uit, we zijn er om elkaar scherp te houden! Ik heb de datums bij bovenstaande toernooien inmiddels ook in de infobox verwerkt. Daka (overleg) 24 feb 2019 20:05 (CET)

Estádio do Dragão[bewerken]

U pleegde een lexicografische (dood)zonde in uw bewerking van bovengenoemd lemmaː de tweede wedstrijd van de Nations League moet nog worden gespeeld. Ik ben niet zo'n scherpslijper dat ik dat botweg heb gecorrigeerd, maar denk dat deze "vermaning" u op het rechte spoor zal gaan houden.

U heeft gelijk, en had het best mogen corrigeren, dat heb ik nu zelf gedaan. Daka (overleg) 7 jun 2019 17:13 (CEST)

Terugdraaien[bewerken]

Je vind het dus een beter idee om massaal links naar doorverwijspagina's te herstellen in plaats van de foute links aan te pakken? The Banner Overleg 7 jun 2019 20:17 (CEST)

Ja, je hebt rigoureus mijn werk ongedaan gemaakt en kwam zelf niet met een beter idee (ik heb je in het Sportcafé gevraagd of je dit op kon lossen, maar hoorde er niks meer over). Als je het anders kan oplossen dan hoor ik het graag, ik kan het niet anders dan op deze manier. Ik zal wachten tot verdere reactie van jouw kant voor nu. Daka (overleg) 7 jun 2019 20:22 (CEST)
Je kan gewoon de verdwenen stukjes achter de huidige links zetten. Het stukje wat begint met #. Om daarvoor tientallen links naar dp's terug te zetten is niet constructief. The Banner Overleg 7 jun 2019 20:28 (CEST)
Dat snap ik, maar dat is heel veel werk en niet door mij veroorzaakt. Helaas ben ik niet zo handig dat ik met Wikipedia:WPCleaner kan werken. Bovendien zie ik hier dat het ook anders had gekund. Als je zelf je wijziging ongedaan wilt maken en dan op de goede manier terug zou willen zetten dan graag. Daka (overleg) 7 jun 2019 20:42 (CEST)
Nu lever je werk aan anderen want geheid dat Edo gaat klagen over het grote aantal links. Maar met een beetje knippen en plakken is het simpel te verhelpen. The Banner Overleg 7 jun 2019 20:48 (CEST)
Je hebt in grote haast (zo kwam het tenminste over) een hoop dp's aangemaakt. De Aziatische kampioenschappen moesten ineens allemaal met (hoofdtoernooi) erachter (terwijl er niet echt een groot probleem was). Daarin ben je slordig te werk gegaan bij de voetbalelftallen. Als het een beetje knippen en plakken is, waarom heb je het dan laten staan nadat ik je gewezen heb op deze slordige fout? Je laat het nu aan mij over en klaagt dan over mijn oplossing. Daka (overleg) 7 jun 2019 21:05 (CEST)
Waarom heb je de artikelen tot in het belachelijk van linken voorzien? Ik heb artikelen aangepakt met 20 tot 45 links. Verwacht je nu echt dat ik dat allemaal ga zitten controleren? The Banner Overleg 7 jun 2019 21:21 (CEST)
Het zijn overzichten van toernooien die gespeeld zijn door voetbalelftallen. Dan is het logisch dat daar een link naar zit. Ik verwacht niet dat je het allemaal ging controleren. Ik verwacht dat je eerst overlegd had voordat je aan zoiets begint en je had bovendien alleen (hoofdtoernooi) erachter moeten zetten in plaats van alles weg te halen. Daka (overleg) 7 jun 2019 21:33 (CEST)
Ga eerst eens kijken of je met minder links toe kan. Linken naar het toernooi is best maar waarom ook nog een link naar het toernooi wanneer ze deelnamen aan het toernooi om het resultaat weer te geven? Een link per toernooi is voldoende. The Banner Overleg 7 jun 2019 21:38 (CEST)
Dat viel volgens mij onder VJVGJG. Ik vond het wel netjes om de lezer direct te linken aan de poule waarin is gespeeld. Overigens heb ik een berichtje bij Edoderoo achtergelaten, wellicht weet hij iets. Bovendien ligt het nu een beetje stil wat betreft de DP's, terwijl het nu natuurlijk alles behalve consequent is (alleen bij de Azië cup, WK, EK etc. niet). Ik neem aan dat je het met het tweede gedeelte van mijn bericht daar in ieder geval eens bent? Daka (overleg) 7 jun 2019 21:51 (CEST)

Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Artikel verplaatsen[bewerken]

Je had het verzoek op de verkeerde plek gezet op Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Artikel verplaatsen, dat heb ik nu gecorrigeerd. Maar punt is dat er eerst consensus moet zijn in het sportcafé alvorens er verplaatst kan worden.

Dat ik akkoord ga met de door jou voorgestelde vorm is een ding, de anderen moeten het er echter ook mee eens zijn. The Banner Overleg 9 jun 2019 16:39 (CEST)

Ja, dat begrijp ik (inmiddels). Dacht alleen dat de pagina waar ik op gewezen werd de pagina voor consensus was (want in het Sportcafé kwamen we niet verder). Maar blijkbaar was het de verkeerde plek. Daka (overleg) 9 jun 2019 16:57 (CEST)

Contact[bewerken]

Beste Daka,

graag zou ik via email met je in contact willen komen, echter je hebt je Wikimail uit staan. Zou je mij een email kunnen sturen op mike-at-wikimedia.nl.

Met vriendelijke groet, Taketa (overleg) 9 jun 2019 22:32 (CEST)

Beste Taketa, als het goed is staat mijn mail nu open, maar ik weet niet zo goed waar hij precies binnenkomt nu. En dus ook niet van waaruit ik jou moet mailen. Ik weet nu alleen niet goed waar het binnenkomt, krijg je dan automatisch bericht bij meldingen? Gr. Daka (overleg) 9 jun 2019 22:58 (CEST) dakaw-at-live.nl

Hoi, ik heb een mail gestuurd. Mocht hij niet binnenkomen laat het even weten. In dat geval mail ik je op het adres wat je hebt opgegeven. Met vriendelijke groet, Taketa (overleg) 10 jun 2019 00:40 (CEST)
Hoi, ik zie dat je me een mail hebt gestuurd, maar hij komt nergens binnen. Althans, ik kan er niet op klikken. Blijkbaar moet ik hem eerst ook nog koppelen aan een bestaand mailadres. (Inmiddels gedaan.) Het mailadres dat ik gisteren hier neerzette is eentje die automatisch lijkt aangemaakt. Wil je mail nogmaals verzenden, want 'oude' mail wordt vermoedelijk niet doorgestuurd. Daka (overleg) 10 jun 2019 09:49 (CEST)
Nogmaals verzonden. Met vriendelijke groet, Taketa (overleg) 10 jun 2019 09:53 (CEST)
Taketa, ik heb je langer laten wachten dan eigenlijk nodig, excuus. Wat betreft de mail kan ik zeggen dat ik liever geen verdere privacygegevens bekend maak. Ik hecht op 't moment meer waarde aan de anonimiteit van het internet dan aan de waardering die het zou opleveren. Verder wil ik jou en de werkgroep uiteraard succes wensen met jullie project dat ik van harte toejuich. Met vr. groet, Daka (overleg) 18 jun 2019 21:22 (CEST)

Links naar doorverwijspagina's[bewerken]

Ik heb vandaag een heleboel links naar doorverwijzingspagina weggewerkt naar de verschillende versies van het Aziatisch kampioenschap. Voorzichtigheidshalve semi-handmatig. Maar hemeltje, wat een lading overlinking. Het artikel over het Chinees elftal had maar liefst 31 links...

Edo beloofde een beter stuk gereedschap voor mij te maken (een lijst van artikelen met de meeste dp-links) en als dat klaar is ga ik weer verder. Zo'n lijst werk beter samen met mijn WPCleaner. Voor nu ben ik er even flauw van. The Banner Overleg 20 jun 2019 17:18 (CEST)

Ik begrijp heel goed dat dit veel werk is en dat het veel links zijn. Je begrijpt hopelijk ook dat toen ik de links plaatste er geen enkel probleem was. Je hebt je veel werk op de hals gehaald met die dp's, etc.. we hoeven het gesprek niet opnieuw te voeren. Wel fijn dat met het herstellen van de links nu rekening wordt gehouden met de verwijzing naar de poules. Dit soort links naar poules zijn er overigens, voor zover ik weet, alleen op de voetbalelftallen. Op andere pagina's kan het wellicht een stuk sneller. Gr. Daka (overleg) 20 jun 2019 17:59 (CEST)
Het is inderdaad een verzuchting vanwege de overlinking (please? In de toekomst??) maar ook een notificatie dat ik niet "op mijn handen zit te miepen", zoals iemand mij toevoegde. Het heeft terdege wel mijn aandacht maar het was ook even nodig de emoties tot rust te laten komen. The Banner Overleg 20 jun 2019 18:10 (CEST)

Wikipedia:Wikiproject/Voetbal[bewerken]

Hey Daka Ik heb het voetbalproject nieuw leven ingeblazen en vroeg me af of je ook wou meewerken, je kan de nodige informatie hier vinden: Wikipedia:Wikiproject/Voetbal. Met vriendelijke groeten Themanwithnowifi (overleg) 9 sep 2019 15:23 (CEST)


Beste Themanwithnowifi,
Ik juich jouw initiatief van harte aan. Mijn wijzigingen focussen zich vooral op de voetbaltoernooien en bijhorende kwalificaties/stadions. Het project lijkt zich echter meer te richten op de voetballers, vandaar dat ik me daar niet voor aanmeld. Succes! Daka (overleg) 10 sep 2019 17:55 (CEST)

Module stand + uitslag tabel[bewerken]

Hallo,

Hier staat het meest uitgebreide uitleg hoe je het beste zo'n tabel kunt gebruiken en wat je er allemaal mee kunt doen. Zo'n tabel staat onder andere ook op Europees kampioenschap voetbal 2020 (kwalificatie). Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik ze graag en ik hoop dat je hieraan wat hebt. M.v.g., BT1985 Animated-Flag-Netherlands.gif Black belt.svg (Vragen en/of opmerkingen?overleg) 23 nov 2019 19:53 (CET)

Hoi BT1985, dank voor de verwijzing naar de uitleg, met gr. Daka (overleg) 23 nov 2019 21:49 (CET)

Jubileumster 15 jaar[bewerken]

Op naar de volgende 15 Knipoog MVG, Arch (Overleg) 30 nov 2019 20:52 (CET)

Bedankt!
Daka (overleg) 30 nov 2019 22:49 (CET)