Overleg gebruiker:Daka

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Ik reageer, indien nodig, zo snel mogelijk!

Overleg gebruiker Daka
Het is vandaag maandag, 27 mei 2019

nieuw bericht

Next.svg Archief van augustus 2005 tot en met juli 2006

Next.svg Archief van augustus 2006 tot en met juli 2007

Next.svg Archief van augustus 2007 tot en met juli 2008

Next.svg Archief van augustus 2008 tot en met juli 2010

Next.svg Archief van augustus 2010 tot en met juli 2012

Next.svg Archief van augustus 2012 tot en met juli 2015

Next.svg Archief van augustus 2015 tot en met juli 2018

Stadions[bewerken]

Dag Daka. Eerst en vooral grote dank voor je jarenlange inzet op Wikipedia. Ik merk dat je nog steeds zeer actief bent en zeer nuttig werk levert. Mag ik echter één puntje van kritiek geven? Je maakt heel vaak standaardfouten tegen de Nederlandse taal. Je schrijft immers 'stadion' al te vaak los van het voorvoegsel. Ik heb reeds wat pagina's van titel veranderd, maar het is een werk van lange adem. Om het kort te zeggen: we spreken van een 'voetbalstadion', niet van een 'voetbal stadion'. Dus dezelfde regel wordt toegepast voor bijvoorbeeld Uhurustadion, Mandalarthiristadion. CNAPS Stadion wordt CNAPS-stadion. Als je echt vindt dat het een vreemde constructie wordt, zou ik aanraden de lokale taal over te nemen als titel.

Zou ik je mogen vragen hier rekening mee te houden bij toekomstige bewerkingen, en als je tijd hebt even door je reeds aangemaakte artikelen te bladeren en eventueel fouten te verbeteren? Hartelijk dank! Vriendelijke groeten, Takk (overleg) 19 okt 2018 22:59 (CEST)

Beste Takk, dank voor je bericht. Ik probeerde er al op te letten, maar het blijft in sommige gevallen lastig. De lokale taal raadplegen in geval van twijfel lijkt me een goed idee/en evt. overnemen. Hetzelfde waar ik tegenaan loop is het gebruik van Engels/Spaanse termen. Soms merk ik dat andere Wikipedia's ook deze taal gebruiken en dan lijkt het gerechtvaardigd om ook (bijvoorbeeld) Estadio Eladio Rosabal Cordero te gebruiken. Terwijl dit dan ook Eladio Rosabal Corderostadion zou kunnen zijn... Daka (overleg) 20 okt 2018 10:02 (CEST)

Beoordelingsnominatie Hawassa Internationaal Stadion[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Hawassa Internationaal Stadion dat is genomineerd door Daka. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20181023 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 24 okt 2018 02:01 (CEST)

Stand verouderd[bewerken]

Hallo Daka,

De stand van divisie C Van de Nations League Is verouderd, kan je deze veranderen? Ik kan dat niet

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)

Overleden personen met een rode link[bewerken]

Hallo Daka. Ik neem aan dat je deze pagina niet meer bijhoudt? Want ik zie veel blauwe links staan... Trijnstel (overleg) 16 dec 2018 19:11 (CET)

Beste Trijnstel, dat klopt inderdaad, die pagina houd ik (al een tijdje) niet meer bij. Daka (overleg) 16 dec 2018 19:36 (CET)

Afrikaans kampioenschap voetbal onder 21 - 2001[bewerken]

Beste Daka, kan het zijn dat je in de titel van Afrikaans kampioenschap voetbal onder 21 - 2001 een vergissing hebt gemaakt en dat het "onder 20" moet zijn? Zo staat het althans in de tekst. Groeten, Queeste (overleg) 10 feb 2019 17:43 (CET)

Beste Queeste, dank voor de oplettendheid. De fout zat 'm overigens niet in de titel, maar in de tekst. Het is uiteraard aangepast. Daka (overleg) 10 feb 2019 20:24 (CET)

Afrikaans kampioenschap voetbal onder 21[bewerken]

Hoi Daka. Waarom voeg je als categorie bij Afrikaans kampioenschap voetbal onder 21 - 1993 en Afrikaans kampioenschap voetbal onder 21 - 1995 ook het jaar voorafgaand aan het toernooi toe? Alleen het jaar waarin het zich afspeelde, is toch voldoende? Of zie ik dit verkeerd en gaat het je om het seizoen? Maar zo'n toernooi is toch juist geen onderdeel van een specifiek seizoen? Trijnstel (overleg) 24 feb 2019 18:09 (CET)

Beste Trijnstel, dat is omdat de kwalificatie van het toernooi het jaar daarvoor plaatsvond en ook die wedstrijden zijn toegevoegd aan de artikelen. Daka (overleg) 24 feb 2019 18:52 (CET)
Ahh, excuus. Dat had ik even over het hoofd gezien. Dan heb ik niks gezegd. Glimlach Trijnstel (overleg) 24 feb 2019 20:04 (CET)
Maakt niet uit, we zijn er om elkaar scherp te houden! Ik heb de datums bij bovenstaande toernooien inmiddels ook in de infobox verwerkt. Daka (overleg) 24 feb 2019 20:05 (CET)