Overleg gebruiker:Daniuu

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Daniuu, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.981.654 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

KroySquare.jpgDirkVE overleg 5 sep 2019 12:15 (CEST)

137.224.252.0/24[bewerken]

Dank voor je oplettendheid en voor het verplaatsen van het dossieritem naar de juiste pagina. Ik was te snel, maar gelukkig ben jij nauwgezet. Succes verder! Floortje Désirée (overleg) 17 sep 2019 17:22 (CEST)

Errare humanum est, vergissen is menselijk. Bedankt voor de succeswensen. Met vriendelijke groet, Daniuu 17 sep 2019 17:25 (CEST)

LEGO Batman[bewerken]

Hoi Daniuu, ik heb je nuwegnominatie aangepast naar wie/nog niet gereed en via de normale procedure op de verwijderlijst geplaatst. Voor nuweg moet een pagina echt onzin bevatten, dat is hier niet het geval. Wel is het nu uiteraard nog niet geschikt om behouden te blijven. gr. Joris (overleg) 4 okt 2019 19:41 (CEST)

Deze pagina bleek ook al te bestaan als LEGO Batman: The Videogame. Ik heb er een redirect van gemaakt. Joris (overleg) 4 okt 2019 19:46 (CEST)
Beste Joris, ik ben hier kennelijk eventjes in de fout gegaan, waarvoor mijn excuses. Bedankt voor het afhandelen van dit euveltje. Met vriendelijke groet, Daniuu 4 okt 2019 19:50 (CEST)
Geen probleem hoor, fijn dat je wil helpen met de boel op orde houden. Joris (overleg) 4 okt 2019 19:58 (CEST)

SIDT[bewerken]

Hoi Daniu, Onlangs heb ik een pagina proberen aan te maken voor de studenten organisatie SIDT. U heeft hierop gereageerd en laten weten dat het niet de bedoeling is dat ik dit op mijn gebruikerspagina doe. Zou u zo vriendelijke willen zijn mij te vertellen hoe ik dit dan wel kan doen? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 145.130.74.134 (overleg · bijdragen) 13 okt 2019 01:19‎

Beste gebruiker, zoals ik op je overlegpagina heb aangegeven, kan je in eerste instantie het artikel aanmaken op je kladblok (die kan je normaal terugvinden op Gebruiker:Surfitect/Kladblok). Wanneer het artikel gereed is, kan je het dan verplaatsen naar de hoofdnaamruimte (je maakt gewoon een artikel aan onder de naam Surfitect). Zoals ik op je OP al heb aangegeven, hoe je er best rekening mee dat het beter is om geen artikelen te schrijven over onderwerpen waar je zelf nauw bij betrokken bent (zie ook WP:ZP). Het is overigens het best om al je edits te doen onder je gebruikersnaam, daar je IP een aantal zaken over jou aan het licht kan brengen (onder meer je benaderende locatie en dergelijke). Met vriendelijke groet, Daniuu 13 okt 2019 14:39 (CEST)