Overleg gebruiker:Dankbaar

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste heer Dankbaar,

Wikipedia probeert een neutrale encyclopedie te zijn, zie Wikipedia:Neutraal standpunt. Wat dat betreft past het niet dat gebruikers over zichzelf schrijven of over zaken waar ze zakelijk of emotioneel sterk bij betrokken zijn. Ik verzoek u daarom tot enige terughoudendheid ten aanzien van het artikel Deventer moordzaak.

Hopend op uw begrip,

Ninane (overleg) 13 sep 2007 13:16 (CEST)Reageren[reageer]


Beste Dankbaar, zoals beloofd op mijn overlegpagina het informatiesjabloon hieronder. Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 13 sep 2007 16:16 (CEST)Reageren[reageer]

Hallo Dankbaar, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.108.305 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".


Overname teksten van Wikipedia[brontekst bewerken]

Beste Wim Dankbaar, ik zag dat u een parallelle discussie voert op een forum. Het kopiëren van teksten naar andere sites dan Wikipedia is aan voorwaarden verbonden, zie GFDL. Naast dat ik het niet kies vind dat u op een ander forum de inhoud van het Wikipedia-artikel (laat staan de achtergrond van andere bijdragers) bespreekt zonder tot vandaag een bijdrage gedaan te hebben aan het overleg over het artikel, vind ik het niet netjes dat u delen van de overlegpagina van MoiraMoira kopieert naar dat forum. Strikt beschouwd is dat een schending van de GFDL en (dus) van auteursrechten. Bij het overnemen van teksten moet u aan alle voorwaarden van de GFDL voldoen, die in het artikel GFDL na te lezen zijn. Ik denk echter niet dat u daaraan kán voldoen, gezien de copyrightmelding onder aan dat forum. Afijn, ik hoop dat u geen overlegpagina's van Wikipedia meer naar een andere site kopieert en de discussie op Wikipedia zelf voert. De overlegpagina Overleg:Deventer moordzaak is speciaal voor dat overleg ontworpen. Vriendelijke groet, Ninane (overleg) 13 sep 2007 17:10 (CEST)Reageren[reageer]