Overleg gebruiker:David Eerdmans

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ik zie dat ik de eerst ben die je welkom heet op wikipedia, dus bij deze veel plezier gewenst. Wat betreft je vraag op de overlegpagina van Gebruiker:LennartBolks, ondertekenen kan je door na je bericht 4 tildes (~~~~) te typen (4 geeft naam en tijdstip, 3 geven enkel je naam). mvg, Jintro 11 mrt 2004 13:30 (CET)

Ok, bedankt. Even testen. 217.166.50.162 11 mrt 2004 13:48 (CET)
En nu nog eerst inschrijven. :-p David Eerdmans 11 mrt 2004 13:49 (CET)

Goeiedag David, bedankt voor je toevoegingen over DMZ. En leuk te zien dat er ook iemand anders wat interesses heeft aan deze kant van de aardbol Waerth 20 mei 2004 11:02 (CEST)

Hallo Waerth, bedankt voor je compliment. M'n interesse ligt overigens niet specifiek aan die kant van de aardbol, maar meer in het algemeen bij landen over de hele wereld, wereldnieuws en recente geschiedenis. En sinds wat reisjes naar Centraal- en Oost-Europa heb ik interesse gekregen in (ex-)communistische landen. Gr., David 20 mei 2004 13:04 (CEST)

Gaarne even bij Overleg:Volksrepubliek China kijken! Waerth 28 mei 2004 13:16 (CEST)

stylesheet aanpassen[bron bewerken]

Hoi David, je kunt het lettertpye wijzigen door de onderstaande tekst te kopieren naar gebruiker:David Eerdmans/monobook.css. Na het opslaan van de pagina, hoef je alleen op 'Vernieuwen' te klikken om de wijzigingen te activeren. Groeten, RonaldW 3 jun 2004 20:18 (CEST)

body {font-family: "Verdana"} h1 {font-family: "Verdana"} h2 {font-family: "Verdana"} h3 {font-family: "Verdana"} h4 {font-family: "Verdana"} h5 {font-family: "Verdana"} h6 {font-family: "Verdana"}

Thanks! Stukken beter zo. Jammer dat het op deze manier moet, maar 't is beter dan niets... Gr., David 4 jun 2004 00:07 (CEST)

[(c)-info prob]: 1 afbeelding van u op Wikipedia:Probleemlijst afbeeldingen[bron bewerken]

Een of meer door u ge-uploade afbeeldingen staan op de lijst Wikipedia:Probleemlijst afbeeldingen (opgepast: dit is niet de te-verwijderen lijst). Dit betekent dat we er niet zeker van zijn dat ze wat betreft het afbeeldingenbeleid okay zijn. Het kan zijn dat u deze afbeeldingen zelf genomen heeft, of weet dat ze ok zijn. In dat geval verzoeken wij u dit bij de afbeelding zelf en op Wikipedia:Probleemlijst afbeeldingen te vermelden. Als u weet dat het niet okay is, gelieve dit aan te geven op de Wikipedia:Probleemlijst afbeeldingen en de afbeelding op de te-verwijderen-lijst te plaatsen. Indien u niet reageert bestaat de kans dat de afbeelding verwijderd wordt. WilinckxBot 11 jul 2004 16:40 (CEST)

moderator[bron bewerken]

Interesse om moderator te worden? Wae®thtm©2004 24 okt 2004 14:47 (CEST)

Bedankt voor het aanbod, maar het lijkt me niet echt iets voor mij. Er zijn soms tijden dat ik geen tijd of zin heb iets voor Wikipedia te doen en dan kan ik er soms weken niet komen. Ben denk ik dus een wat te onregelmatige medewerker om een goede moderator te zijn. Gr., David 24 okt 2004 19:57 (CEST)

1
2

Hallo David, Ja, het is inderdaad hotel Sovjetskaja op de achtergrond. Misschien zijn we er in augustus 2002 wel langs elkaar heengelopen. Heb jij je ook zo verbaasd over de (slechte) staat van het tramspoor in St. Petersburg ... en erover dat alle gebouwen die maar een beetje de moeite waard waren in de steigers stonden? Hopelijk - gezien je interesse - heb je ook het spoorwegmuseum gevonden, een eindje achter het hotel, in het voormalige Warschau-station. Wie weet komen we elkaar weer tegen op wiki! Groeten, Markv 9 nov 2004 20:37 (CET)


Tsjonge - Novosibirsk, ben je daar helemaal over het spoor naartoe gereisd? Jammer dat je het spoorwegmuseum in St. Petersburg hebt gemist. Ik heb even twee plaatjes voor je geupload, dan kun je kijken wat je gemist hebt. Verder staat er wat op de website: http://www.nevsky-prospekt.com/warsaw.html. In sommige engelstalige websites / toeristische gidsen wordt trouwens het Baltische station verwisseld met het voormalige Warschaustation (dat er vlak naast ligt). Op het laatstgenoemde station staan wel treinen, maar die komen niet van hun plaats. Markv 9 nov 2004 21:17 (CET)

Vertigo![bron bewerken]

Ha Vertigo! Ik kom je ook overal tegen (digitaal dan)! Tijd voor een biertje :-) BartvO 28 nov 2004 22:27 (CET)

Atheense metro[bron bewerken]

Hoi David, mooi artikel over de Atheense metro heb je gemaakt. Is die Atheense metro misschien hetzelfde als de Atheense tram op de Lijst van tramsteden? (zie ook plaatje aldaar). Als dat zo is, moet ie van de tramlijst af, denk ik. Heb je trouwens al Spoorwegmuseum_Sint-Petersburg gezien die Gebruiker:Kneiphof heeft geïnitieerd? Groeten, Mark Voorendt 21 dec 2004 21:06 (CET)

OK, bedankt. Met die extra vermelding op Atheense metro is het helemaal duidelijk geworden. Groeten, Mark Voorendt 22 dec 2004 19:28 (CET)

China[bron bewerken]

@ op overleg china Wae®thtm©2005 26 feb 2005 14:18 (CET)

Juche Idee[bron bewerken]

Het klopt, Noord-Korea is economisch geheel afhankelijk van andere (socialistische) landen, met name van China. De officiële Juche doet net alsof het land economisch zelfvoorzienend is. Men probeert van overheidswege wel veel om een autarkische staat te vormen. Zo proberen de Noord-Koreanen via kernenergie zelf electriciteit op te wekken voor de verlichting (straatverlichting enz.) om zo minder afhankelijk te zijn van China, waar de meeste centrales staan die ook stroom voor Noord-Korea op wekken.

Met vr. groet, Nicklaarakkers dinsdag 8 maart 2005 18:58 (CET)

Nordlandsbanen[bron bewerken]

Heee :)
Wat ben ik blij dat jij de juiste woorden had voor de treinstellen! Als het goed gaat komen er meerdere van de noorse trajecten naderhand - ik hoop dat je dan ook meekijk :)
Groeten Noorse 26 apr 2005 20:47 (CEST)

Drammensbanen[bron bewerken]

Hoi David :)
ga je mee op reis tussen Oslo en Drammen in Noorwegen? Ik heb zojuist Drammensbanen aangelegd ;)
Groeten Noorse 8 jul 2005 23:05 (CEST)

BBA[bron bewerken]

Beste David,

Ik heb wat info toegevoegd op de overlegpagina van het artikel BBA over de vervoersconcessies Roosendaal en Bergen op Zoom. Groet, Bramvr 19 jul 2005 14:11 (CEST)

Metro van Pyongyang[bron bewerken]

Hoi David,

1. Ik kan geen goed Nederlands spreken. ;-)
2. Heb je nog meer informaties over de metro van Pyongyang en Pyongyang ? Wij, in Duitsland, we maken nu vele artikelen over metro's, maar de metro van Pyongyang heeft nog niet zo vele informaties.
3. Hoe was het mogelijk een visum voor Noord-Korea te hebben en in Noord-Korea te zijn ?

Groetjes ! Sewa 20 jul 2005 15:17 (CEST)

photo of bus on bus road onto commons?[bron bewerken]

Hello David,

Regarding the image "Afbeelding:ZT busbaan hr.jpg" I found that you uploaded the photo mentioning non-commercial use only in the licence. I would have liked to use the photo on the english-language wikipedia, and preferably would have it uploaded to the wikimedia commons.

Catch is there that commons do not allow license to be restricted to non-commercial. Do you see any chance to get the photo with a commons-compatible licence?

Failing that, uploading the photo to en.wikipedia.org would also help for now. Licence issues are less tight there, but I do not know them in detail.

Greetings

Klaus (in Edinburgh, posting on deb* and mtre every now and then) -- 129.215.255.227 17 aug 2005 11:59 (CEST)

Hi Klaus...you're right, I think I know you from mtre, didn't we even exchange some mails last year? Nice to see you're also active on Wikipedia (I'm not very active anymore though, because of lack of time).
Regarding the image: I didn't put in the messaga regarding non-commercial use, someone else (Michiel1972) did that. I'm not sure why he did so, as I understand it, it can be used for any purpose; that's at least how I interpred the text on the website where I found it. "Deze kunt u downloaden en **vrij van rechten** gebruiken voor publicitaire doeleinden, scripties en dergelijke" which means something like "This [image] can be downloaded and be used **free of rights** [emphasis mine] for publications, papers, etcetera". So I think there should be no problem uploading it to Commons. Regards, David 18 aug 2005 23:43 (CEST)


Ter informatie[bron bewerken]

Beste gebruiker,

U heeft de afbeelding Bestand:ZT busbaan hr.jpg geupload onder de licentie Niet-Commercieel of een vergelijkbare licentie.

De Wikimedia Foundation (de organisatie die ondermeer Wikipedia beheert) staat het gebruik van niet-commerciële afbeeldingen niet meer toe sinds 19 mei 2005 omdat deze afbeeldingen niet onder een vrije licentie zijn uitgegeven. Afbeeldingen die vóór 5 juni 2006 werden geupload zullen na 5 september 2006 worden verwijderd als de licentie niet is aangepast.


Koerse Schoorwal[bron bewerken]

Dank u wel. --Redagavimas 30 jun 2006 20:05 (CEST)

Ter informatie[bron bewerken]

Beste David Eerdmans,

Je hebt een of meer afbeeldingen geüpload op Wikipedia. Er is onduidelijkheid over de licentie of herkomst van deze afbeelding(en). Het kan bijvoorbeeld zijn dat auteursrechten worden geschonden, of dat er andere licenties worden gebruikt dan toegestaan volgens het beleid voor gebruik van media.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen is te vinden over welke afbeeldingen het gaat (kijk in het kopje behorend bij de datum van dit bericht). Daar staat ook een toelichting. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie.

Voeg nieuwe informatie alsjeblieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst. 26 sep 2006 20:40 (CEST)

Bestand:OV Chipkaart.jpg[bron bewerken]

Beste David Eerdmans,

Bedankt voor het uploaden van afbeeldingen naar Wikipedia. Een medegebruiker heeft echter één of meer door u geuploade afbeeldingen genomineerd voor verwijdering.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen staan alle afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst?".

Voor alle duidelijkheid, bij iedere afbeelding moet:

  • De bron en maker vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
  • Een geldige licentie aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker de afbeelding heeft vrijgegeven. Siebrand (overleg) 22 nov 2006 12:07 (CET)
Bestand:Transsib.png