Overleg gebruiker:DavyHu

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo DavyHu, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.747 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Ik ben hier niet om je "aan te vallen" over bovenstaand artikel dat duidelijk zelfpromotie is maar omdat er staat dat je zwaar beinvloedt bent door Jean Michel Jarre! Zoals je aan m'n gebruikersnaam al kunt zien ben ik zelf groot fan en dat zijn er niet zoveel in Nederland... Welkom op Wikipedia en ik hoop je nog 'ns te spreken. OXYGENE 7-13 (OVERLEG) 30 sep 2018 14:07 (CEST)[reageer]

Oxygene7-13[brontekst bewerken]

Beste Oxygene7-13, Nieuw op Wiki dat ik ben, zag ik mijn artist profiel van spotify dat ik een Wikiadres kon invullen en met de duizenden volgers op facebook dacht er goed aan te doen om een stuk over mij te schrijven op wiki. Ik was nog bezig met de bewerking en zie dat de pagina inmiddels al is verwijderd. Prima maar noem het dan geen vrije encyclopedie. Daar het mij zeker niet te doen was om zelfpromotie, meer om een stukje achtergrond informatie. Een ander kan deze informatie nooit op wiki zetten want niet iedereen weet alles. Maar goed ik begrijp dat dit wel de bedoeling is. Een andere kwestie is het mij betichten van het geen groot fan te zijn van Jean Michel Jarre omdat er maar een paar van in Nederland zijn is ronduit onzin Ik heb zijn platen en later cd's al sinds ik 6 jaar oud was. Ik vind het jammer dat mijn Wiki avontuur zou snel is gestrand maar goed ook dat zal een reden hebben. Kijk uit naar jouw reactie. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door DavyHu (overleg · bijdragen)

???Ik heb nooit gezegd dat je geen groot Jarre-fan bent??? Lees mijn stukje even goed terug... Even wat anders, het probleem met schrijven over jezelf is de objectiviteit. Het is praktisch onmogelijk om over jezelf te schrijven zonder een bepaalde vorm van zelf-ingenomenheid, hoe subtiel ook. Zelfs al zou ik het hier niet mee eens zijn, dit is hoe Wikipedia werkt. Je zou hier een verzoek kunnen indienen. (klik op 't woordje "hier", dat is een link) Mijn ervaring met dit soort verzoekpagina's is dat het vaak heel lang duurt voor dat iemand dit oppakt dus een beetje geduld is wel gewenst.

Ik zelf verzamel Jarre sinds mijn 10e en ben inmiddels 39. Ik heb 't leren kennen toen de Synthesizer greatest cd's uitkwamen en mijn vader mij vertelde dat hij Equinoxe in de kast had staan, sindsdien verslaafd aan electronica. OXYGENE 7-13 (OVERLEG) 1 okt 2018 13:01 (CEST)[reageer]

Ik weet niet of je het al hebt gehoord maar Equinoxe Infinity is in de maak! Linkje naar de Engelse Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Equinoxe_Infinity. Het schijnt om een vervolg te gaan dus ik ben erg benieuwd!!! OXYGENE 7-13 (OVERLEG) 6 okt 2018 18:08 (CEST)[reageer]
Praten wij niet meer met elkaar..? OXYGENE 7-13 (OVERLEG) 14 okt 2018 12:09 (CEST)[reageer]