Overleg gebruiker:Den Hieperboree

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Vragen/opmerkingen zijn van harte welkom.
  • Vragen die u mij hier stelt, beantwoord ik ook hier. Als ik een vraag stel op uw overlegpagina, antwoord dan alstublieft daar.
  • Vragen/opmerkingen die ik via de mail ontvang, publiceer ik op mijn overlegpagina als ik dat nuttig vind.
  • Onderteken uw vragen/opmerkingen met ~~~~.

Archief 2007 - Archief 2008 - Archief 2009 - Archief 2010 - Archief 2011 - Archief 2012 - Archief 2013 - Archief 2014 - Archief 2015 - Archief 2016 - Archief 2017

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:43 (CEST)

Dirk Slebos en Dick Slebos[bewerken]

"We" hadden ze juist op één pagina laten staan, omdat niet duidelijk was welke van de twee zich nou van de naam Dick Slebos bediende (waarschijnlijk alle twee). Er is geen andere bron gevonden (dan het familielid die de pagina's aanmaakte), welke nou echt bij Dick Slebos hoorde, ook de gemeente Amsterdam kon het niet (meer) achterhalen. "We" waren in afwachting van iemand, die het gaat uitzoeken, zodat we aan de hand van de bronnen wellicht een betere gefundeerde splitsing konden aanbrengen. Wel is duidelijk wie wat heeft ontworpen, die ene werkte bij de PW Amsterdam en zijn werk is omschreven in Frank V. Smits Bruggen van Amsterdam. Ik heb het nog gevraagd aan de schrijver, maar hij reageerde totaal niet.Ceescamel (overleg) 10 mei 2018 23:37 (CEST)

Beste Ceescamel, ik kwam al een paar keer de verwarrende verwijzingen naar Dick Slebos tegen, onder meer op jouw brugpagina's. Ik was mij niet bewust van een lopende discussie (of een afwachten op een antwoord), dus ik dacht maar alvast aan de slag te gaan, door hetgeen op de pagina Dick Slebos werd gepresenteerd (twee personen) domweg op te splitsen, inclusief links. Als we aannemen dat de pagina Dick Slebos de waarheid presenteerde is er nog steeds niets fout. Hooguit is het wat verder verspreid over andere pagina's. Als ik zaken moet herstellen/terugdraaien, dan hoor ik het graag!
Met vriendelijke groet, Den Hieperboree (overleg) 10 mei 2018 23:42 (CEST).

Je kan de discussie zien op https://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Te_beoordelen_pagina%27s/Toegevoegd_20170501 en daarna heb ik Wikiklaas nog weten over te halen het artikel te herstellen en bewaren (want Slebos heeft nogal wat gedaan Amsterdam en er is ook weer veel weg). De befaamde tunnel Meester Visscherplein was van hem. Ik ben zelf wel voorstander van samenvoegen, zodat ook de verwijderdiscussie aan beide heren gekoppeld blijft.Ceescamel (overleg) 11 mei 2018 00:09 (CEST)

Pont de Pierre[bewerken]

Beste,

Ik zag dat je de pagina 'Pont de Pierre' hebt aangemaakt. Vertaald betekend Pont de pierre (let op zonder hoofdletter en met dubbele r) stenen- of gewelfde brug.

Er zijn diverse bruggen in de wereld die Pont de pierre heten. Als u naar https://fr.wikipedia.org/wiki/Pont_de_pierre gaat dan zie je dat het hier ook zonder hoofdletter P wordt geschreven.

Wat men zou kunnen doen is of de pagina onder een andere categorie plaatsen en de tekst aanpassen, of alle hoofdletter P's weghalen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 85.144.59.34 (overleg · bijdragen) 27 aug 2018 18:08‎

Beste collega, dank voor de feedback. Mijn bijdrage aan Pont de Pierre was beperkt: op 9 november 2016 voegde ik wat coördinaten toe, zodat er links naar kaartmateriaal toegevoegd worden. Collega @Netraam: had de pagina een maand daarvoor aangemaakt.
Op de Franstalige Wikipedia zie ik inderdaad dat daar Pont de pierre gebruikt wordt. Ik heb de pagina op de Nederlandstalige Wikipedia inmiddels hernoemd.
Met vriendelijke groet, Den Hieperboree (overleg) 27 aug 2018 22:39 (CEST).