Overleg gebruiker:Dinosaur918

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Welkom op mijn overlegpagina! Oude overlegberichten
Atencion2.png
Gelieve nieuwe berichten helemaal onderaan te plaatsen of hier te klikken.
Berichten die hier geplaatst zijn, worden ook hier beantwoord.
Beëindig elk bericht met een handtekening door 4 tildes (~~~~) achter te laten, zodat duidelijk is wie het bericht plaatste.

Het is tevens mogelijk om mij een e-mail te sturen.
Archiefoverzicht

Beoordelingsnominatie Brittannië (doorverwijspagina)[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Brittannië (doorverwijspagina). De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150104 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 5 jan 2015 01:02 (CET)

Jacuzzi[bewerken]

Beste, Je nomineerde een dp maar ik heb deze wegens een typo verzet naar de dp Jacuzzi. Daar ik de nominatie niet plaatste heb ik deze niet mee verplaatst.Deze melding is om je op de hoogte te brengen zodat je eventueel deze pagina ook kan nomineren wegens die oorspronkelijke reden. Groeten Vdkdaan (Gif mo sjette) 23 jan 2015 17:25 (CET)

Ik heb op de nominatiepagina gereageerd. Bedankt voor de melding hier. Dinosaur918 (overleg) 23 jan 2015 21:55 (CET)

IMPEX[bewerken]

Beste

Heb de hoofding aangepast! Het bedrijf is van mijn vader geweest, dus ik weet waarover ik schrijf! De foto's zijn allemaal van mij en dus zeker geen copy van derden. Mvg – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Tobiascnh (overleg · bijdragen) PS: Wil je voortaan alsjeblieft ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Het wordt afgeraden om over iets te schrijven, waarbij je zelf nauw betrokken bent. Daarnaast bevat het artikel te veel onderdelen die onvoldoende relevant zijn voor Wikipedia. Dinosaur918 (overleg) 25 jan 2015 00:28 (CET)

Ik heb alle tekst verwijderd, behalve de hoofding, dan ist gedaan me dieje zever!! Nu kunde het artikel verwijderen, ga uw gang! Uren aan gewerkt, bedankt!Tobiascnh

Bronnen Familie[bewerken]

Beste,

Kan u mij vertellen waarom u naar 'betere' bronnen blijft vragen. Ik begrijp niet welke bron beter kan zijn dan de serie of de makers van de serie zelf. Het vragen naar een betere bron lijkt mij dus eerder zinloos. Kadaver (overleg) 29 jan 2015 00:35 (CET)

De beste bron is in dit geval de website van VTM, deze is het betrouwbaarst. Een andere bron kan, maar dan zou die "beter" moeten zijn dan deze. Dinosaur918 (overleg) 29 jan 2015 00:37 (CET)

Je zal niet elk detail van het hele script van Familie op de VTM-website terugvinden. Dus lijkt het me niet onredelijk om dat als meest betrouwbare bron te beschouwen. Kadaver (overleg) 29 jan 2015 00:41 (CET)

Elk detail hoeft ook niet, dat zou hier toch enkel maar NE zijn. Maar wat er staat, kunnen we m.i. beschouwen als correct. Dinosaur918 (overleg) 29 jan 2015 00:49 (CET)

Dan mag je de VTM-website ook niet te hard vergelijken met de artikelen hier. Want die eerste is net NE en richt zich meer op het actuele. Bepaalde zaken die dus niets op de VTM-website te zoeken hebben maar in de encyclopedie wel voor duidelijkere artikelen zorgen, lijken mij dus wel interessant. Kadaver (overleg) 29 jan 2015 01:05 (CET)

Klopt, maar het gaat hem hier over de juistheid van de info. Niet welke info (nog) beschikbaar is. Dinosaur918 (overleg) 29 jan 2015 01:04 (CET)

Nu volg ik niet meer, het doel of de beschikbaarheid van de info bepaald niet de juistheid ervan. Ook hiervoor verwijs ik naar WP:VER: "Op zich maakt het niet uit of een publicatie makkelijk beschikbaar is; het gaat in de eerste instantie om de betrouwbaarheid en de gepastheid van een publicatie" Kadaver (overleg) 29 jan 2015 01:05 (CET)

Met wat je daarjuist aangaf, dacht ik dat je de gegevens en info op zich bedoelde. Aangezien je spreekt over "actuele" info.
Hoe dan ook lijkt de website van VTM mij in dit geval het meest betrouwbaar. Dinosaur918 (overleg) 29 jan 2015 01:09 (CET)

Met de 'actuele' info bedoel ik eerder dat niet-actuele info niet of niet meer op de website van vtm zal terug te vinden zijn. Dan lijkt de serie zelf (zoniet sowieso) mij toch de meest betrouwbare bron te zijn. Kadaver (overleg) 29 jan 2015 01:13 (CET)

Omdat er info verdwijnt van de site van VTM, wil dat niet zeggen dat deze al dan niet correct zou zijn. Dinosaur918 (overleg) 29 jan 2015 01:15 (CET)
Tevens verdwijnt info die op het internet (of in dit geval de site van VTM) heeft gestaan, niet altijd volledig en is deze in geval dat nog steeds raadpleegbaar. Dinosaur918 (overleg) 29 jan 2015 01:20 (CET)

Ik zou zeggen: wanneer er info verdwijnt van de site wil dat zeggen dat deze door de makers niet meer als actueel beschouwd wordt en is dat geen reden om aan te nemen dat de info niet correct zou zijn. Maar even terug naar de zaak: welke 'betere' bron verwacht je dan wel? Sterker: wat indien deze niet bestaat? Wat als dit feit gewoon in slechts 1 goede bron (nl 'het origineel') is terug te vinden? PS: ik heb het overigens niet per se over info die verdwijnt (dat was eerder bij wijze van voorbeeld) voor hetzelfde geldt heeft de info nooit op de vtm-website thuisgehoord. M.a.w. het lijkt me vreemd dat je per se de vtm-website als bron zou willen terwijl andere bronnen net zo goed zijn zoniet beter aansluiten bij het encyclopedische dan de NE vtm-website. Kadaver (overleg) 29 jan 2015 01:22 (CET)

In dit geval is de website van VTM het meest te vertrouwen, dus m.i. de "beste". Nogmaals heeft het feit dat er op de site van VTM ook NE-dingen staan, hier niets mee te maken. Dinosaur918 (overleg) 29 jan 2015 01:27 (CET)

Nee, dat bedoel ik ook niet, ik bedoel het omgekeerd: in onze encyclopedie mogen gerust dingen staan die op de website niet (meer) worden vermeld omwille van het NE zijn van deze website. Oftewel: de website lijkt mij slechts de op 1 na beste bron. Let wel: ik heb het hier uiteraard niet over het conflict tussen onze beide bronnen van de makers. Kwestie om ons op dezelfde lijn te houden. Kadaver (overleg) 29 jan 2015 01:30 (CET)

Wikipedia:GLAM/Gender Gap/ Vrouwen en kunst 2015[bewerken]

Ergens is een detail misgegaan bij de verplaatsing van Wikipedia:GLAM/Gender Gap/ Vrouwen en kunst 2015. Het staat namelijk nog steeds op de lijst van nieuwe artikel als zijnde niet gecontroleerd. Kun jij misschien met je magische staf zwaaien en dit oplossen? Bij voorbaat dank en zo. The Banner Overleg 30 jan 2015 01:37 (CET)

GLAM/Gender Gap/ Vrouwen en kunst 2015 was opnieuw aangemaakt, deze keer als een redirect naar Wikipedia:GLAM/Gender Gap/ Vrouwen en kunst 2015. Aangezien dit niet de bedoeling is, heb ik de redirect verwijderd. Het probleem zou nu opgelost moeten zijn. Dinosaur918 (overleg) 30 jan 2015 11:30 (CET)
Dat werkte inderdaad. Mijn dank daar voor. The Banner Overleg 30 jan 2015 12:34 (CET)

Voetbal[bewerken]

Hallo,

Ik weet niet welke personen die Belgische voetballers erop zit te gooien, maar de meesten staan erin met enorme kemels. Ikzelf ben Peter Mariên, de historicus van het Belgische voetbal en tevens de maker van Belgiumsoccerhistory en eveneens hoofd oprichter van de soccerdatabase, al e informaties van Belgische spelers komt van mijn weg.

Ik heb aan HYPPOLIET Van den Bosch zijn naam in verandering gebracht naar Hypoliet van den Bosch omdat die ouders van Nederlandse afkomst waren, en heb tevens ook Pieter Van den Bosch afgekoppeld als broer want dat is totaal geen broer, zou graag hebben dat degene die daar die spelers opzet niet zen vinger in de lucht steekt en er maar wat op zet. Heb de indruk dat er maar lukraak kopys worden gemaakt van andere sites.Heb er ook al een aantal hun geboortedata moeten veranderen.

Emile Binet leeft nog steeds en heb ermee gebeld, zijn naam is zonder accent en al de gegevens heb ik zelf opgezocht en erop geplaatst. U mag dit alles doorgeven aan de collega's alvast !

Groetjes Peter – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door HistoricusBelgium (overleg · bijdragen) PS: Wil je voortaan alsjeblieft ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Is het mogelijk om de betrokken gebruikers zelf in te lichten? Ik ben voor zover ik weet niet betrokken bij enige bewerkingen hierover. Dinosaur918 (overleg) 1 feb 2015 20:15 (CET)

Atletiekbaan[bewerken]

Het mag zo zijn dat dat sjabloon niet meer bestaat maar dan is er toch wel een vervangend sjabloon? Nu verdwijnt veel informatie in het putje... atalanta (overleg) 5 feb 2015 00:09 (CET)

Ik merk zojuist op dat het sjabloon wel bestaat, maar dat er toch op één plaats een fout opgedoken is. Om die reden heb ik mijn bewerking teruggedraaid en ik zal kijken om die fout te fixen. Dinosaur918 (overleg) 5 feb 2015 00:15 (CET)
Dank! atalanta (overleg) 5 feb 2015 00:21 (CET)
Het lukt me echter niet om die ene fout op te lossen. Zou jij eventueel eens kunnen kijken? Het gaat om die die ik net weggehaald heb. Dinosaur918 (overleg) 5 feb 2015 00:24 (CET)
Het probleem is dat de coördinaten niet kloppen. Ik beland ergens in de Golf van Riga. Mbch331 (Overleg) 5 feb 2015 11:08 (CET)
Je had een deel van de coördinaten vergeten :-) The Banner Overleg 8 feb 2015 17:29 (CET)

Jan Hautekiet[bewerken]

Beste Dinosaur918, dit bericht van je is beantwoord op Overleg:Jan Hautekiet. Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 8 feb 2015 16:07 (CET)

Bedankt voor de melding! Dinosaur918 (overleg) 8 feb 2015 16:17 (CET)

hoofdletter[bewerken]

Hallo Dinosaur,

Zojuist heb ik een deel van deze bewerking van jou op sjabloon:Vvn teruggedraaid. Ik wil er geen halszaak van maken, maar na de aanhef van een brief of e-mail, met daarachter een komma, volgt wel een hoofdletter in de eerste zin van de brief. Voor zover ik weet komt er verder nooit een hoofdletter na een komma (of het moet een citaat zijn, naam, etc). Dit is dus een uitzondering. Zie Onze taal. In die tekst staat "tegenwoordig", maar ik heb het al op de lagere school al zo geleerd (toen bestond er nog geen basisschool). Dus dat tegenwoordig is best al lang.

Met vriendelijke groet, Elly (overleg) 9 feb 2015 09:24 (CET)

Is dat niet alleen het geval als er ook daadwerkelijk witruimte zit tussen de aanhef en de eerste zin (een nieuwe regel dus)? Sjoerd de Bruin (overleg) 9 feb 2015 09:32 (CET)
Geen idee, dat staat niet op Onze taal. Ik zet altijd een lege regel na een aanhef. Ik denk dat dat zo hoort. In e-mails doe ik dat persoonlijk ook altijd. In e-mails die ik ontvang zie ik het ook. Vele sjablonen op Wikipedia voldoen hier niet aan, zie bijv het huidige Sjabloon:Welkom en talloze meer. Als wij onze eigen normen daarvoor verzinnen prima hoor, geen halszaak wat mij betreft. Ik zag dat Zanaq het al weer terug heeft gedraaid trouwens. Elly (overleg) 9 feb 2015 10:08 (CET)
Sjoerd heeft hier volgens mij gelijk. Als het gaat om een aanhef waar een witruimte onder staat, starten we de volgende zin met een hoofdletter. Indien de "aanhef" deel uitmaakt van dezelfde zin, bouwen we de zin verder en schrijven we geen hoofdletters in het midden van een zin. Voorbeelden:
Beste,
Xxxxxx.

Beste, xxxxx.

Dinosaur918 (overleg) 9 feb 2015 14:36 (CET)

Jan Potma-Dagen[bewerken]

Hoewel niet heel bekend weet ik zeker dat ze wel degelijk gevierd worden, wij vieren het thuis namelijk ook en ik ken best veel mensen die dit ook doen. Dat er geen bronnen zijn heeft waarschijnlijk met de leeftijd en onbekendheid te maken. Aukerosier (overleg) 11 feb 2015 22:57 (CET)

De belangrijkste reden van mijn nominatie is dat ik geen relevantie zie. Niet elk (regionaal en klein) feestje is voldoende relevant Voor Wikipedia (Zie WP:relevantie). Dinosaur918 (overleg) 11 feb 2015 22:59 (CET)

Jan Potma-Dagen[bewerken]

Het is niet alsof het te veel ruimte opneemt voor de relevantie dat het draagt er zijn namelijk altijd mensen die geinteresseerd zijn en die moeten natuurlijk ook wel geinformeerd kunnen worden. Bovendien als niet op wikipedia, waar dan Aukerosier (overleg) 11 feb 2015 23:27 (CET)

Start een eigen website om dit spul op te plaatsen. Daar hoort het eerder dan in een encyclopedie. The Banner Overleg 11 feb 2015 23:54 (CET)

Wichman I[bewerken]

Beste Dinosaur918, Wichman I is echt een andere dan Wichman de oude(hij is van een paar generaties verder), Wichman de oude is een zoon van Egbert Billung. Egbert Billung is een zoon van Wichman II en hij is een zoon van Wichman I. Ik heb de link van Wichman I naar Wichman de oude weggehaald, ik hoop dat je het hier mee eens bent. Mvg, --Taekele (overleg) 18 feb 2015 07:01 (CET)

In dat geval moet je het artikel (of in dit geval redirect) nomineren voor verwijderen. Pagina's leeghalen is hier niet de bedoeling. Dinosaur918 (overleg) 18 feb 2015 13:14 (CET)

Viltstiften[bewerken]

Hallo Dinosaur. Snap jij het van die viltstiften? Ik niet. Prettige dag. ErikvanB (overleg) 21 feb 2015 10:04 (CET)

Ik vroeg me eerst ook af wat dat met een bibliografie te maken heeft, maar blijkbaar wordt dit gebruikt op een Wikipedia-pagina over artikeltitels. Iets wat dus niet te maken heeft met koppen in tabellen. Dinosaur918 (overleg) 21 feb 2015 16:42 (CET)

Jurassic Park (film)[bewerken]

Hoi, Je bent dan misschien Dinosaur918 en weet wat van de films en dinosaurussen. Ik kijk deze films al van toen ik een kleuter was en alles wat ik heb geschreven wordt ook vermeld in de film of de volgende films. Je moet je bronnen beter kennen voor je zegt dat alles niet waar is! - 190 km van Costa Rica wordt vermeld door Hammond in de caravan bij de helikopter scene. - Dennis krijgt voor die embryo's geld en een spuitbus waar hij het in kan verstoppen. Ook daar wordt alles vermeld hoeveel hij krijgt enzovoort. Zijn financiële problemen wordt verteld bij de scene dat Hammond met Nedry praat toen de toer van het park al even gestart was (juist voor de Trex vrij kwam). - DNA van amfibieën wordt in het filmpje waar ze uitleggen hoe ze de Dino's hebben gekloond - Dennis schakelt het parksysteem uit! Niet alleen de beveiliging! Wordt 2 keer gezien, aan het begin en als Ray de computer van Nedry checkt - Het hele systeem wordt uitgeschakeld! Niet alleen de stroom. Dan pas komen de raptors vrij aangezien alles plat lag!

Als je dit niet wilt accepteren wil ik je gerust mijn dvd van Jurrasic Park even uitlenen en de uren erbij schrijven waar het wordt vermeld. Volgende keer beter lezen en ook eerst de film checken voor je iets ongedaan maakt en zegt dat het niet klopt terwijl het er duidelijk allemaal in wordt vermeld.

& excuseer voor de fouten :) All StarYounesWoWAll Star(overleg) 26 feb 2015 19:31 (CET)

Ik weet perfect wat er in de film gebeurt, maar meerdere gebruikers wijzigden reeds terecht jouw tekst die meerdere fouten bevatten. Daarnaast kan het (en is het zo) dat Dennis financiële problemen had, maar dat dat de reden is van de diefstal wordt niet vermeld. Dinosaur918 (overleg) 26 feb 2015 22:17 (CET)
Daarnaast is het wenselijk om dergelijke teksten niet té uitgebreid te maken. Of dat eiland nu 190 km, 50 km of 200 km voor de kust van Costa Rica ligt is NE en niet nodig om het verhaal te kunnen volgen. Kortom, je wijzigingen maakten de tekst, die al veel te groot was, nog onnodig groter. Dinosaur918 (overleg) 26 feb 2015 22:25 (CET)
Als je deze dan wilt verwijderen dan doe je dat maar niet alles wegdoen ik heb gewoon wat aangepast wat ik dacht dat ontbrak en correct was. En natuurlijk als je films kijkt moet je ook zelf soms weten wat het is, dennis heeft financiele problemen en krijgt voor de embryo's 1.5 miljoen dollar. Daar is geen plaatje voor nodig. Ik zal zelf de film nog eens bekijken om het verband te vinden en het aan te tonen, vindt ik het niet dat zal het ook niet nodig zijn het zo te schrijven in het artikel. All StarYounesWoWAll Star(overleg) 27 feb 2015 17:46 (CET)
Of er een verband is of niet, dat maakt niet uit voor het verhaal. Daarnaast geven we enkel feiten en geen opvattingen van de kijker zelf. Dinosaur918 (overleg) 27 feb 2015 21:02 (CET)