Overleg gebruiker:Dorhout

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Dorhout, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.878 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Fawkes overleg. 14 okt 2008 15:33 (CEST)[reageer]

Verwijderingsnominatie Avna visser[brontekst bewerken]

Beste Dorhout, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Avna visser. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20081014 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 15 okt 2008 02:06 (CEST)[reageer]

Hallo Dorhout, ik heb je artikel Dobby-effect ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Sonty (overleg) 3 feb 2011 12:08 (CET)[reageer]

Hallo gebruiker, welkom op Wikipedia! Ik zag dat u het artikel Veilig thuis hebt aangemaakt. Dit betrof expliciete reclame/werving/promotie en was tevens deels auteursrechtenschending van deze website en is daarom voor directe verwijdering voorgedragen. Wikipedia is een encyclopedie met neutraal standpunt en geen medium voor werving en promotie. Ook is Wikipedia niet bedoeld als gratis webruimte, bedrijvengids of persoonsregister waar organisaties of personen hun 'eigen' pagina kunnen (laten) inrichten.

Op Wikipedia wordt het niet algemeen gewaardeerd dat mensen schrijven over onderwerpen waar ze beroepsmatig of persoonlijk dicht bij betrokken zijn. Indien u betrokken bent wijs ik u bij deze tevens op de gebruiksvoorwaarden waaraan u dan dient te voldoen. De specifieke passage staat hier. Houd u er tevens rekening mee dat "Paid contributions without disclosure" expliciet verboden zijn. Hopelijk heeft u er begrip voor dat dat op Wikipedia getoetst wordt aan encyclopedische relevantie en neutraliteit. Meer over de diverse verwijderingsredenen vindt u hier. Ik zou u dan ook willen aanraden om over andere onderwerpen te schrijven; zie bijvoorbeeld Wikipedia:Gewenste artikelen. Onze hulppagina voor nieuwkomers is volgens mij een goed begin om u in te lezen in de mogelijkheden en onmogelijkheden van Wikipedia. Als u nog vragen hebt kunt u een bericht achterlaten op mijn overlegpagina dan koppel ik hier terug of bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Hoyanova (overleg) 25 mei 2022 11:15 (CEST)[reageer]

Beste Hoyanova,
Ik verzoek u mijn artikel terug te plaatsen. Veilig Thuis is een hele belangrijke organisatie in Nederland. Het is goed dat hier een lemma over is. Ik heb alle informatie die ik daarover weet als advocaat en die voorhanden was op de (zeer summiere) website en op andere sites samengebracht. Ik zal het nog aanvullen, maar het is een gemis dat deze organisatie niet in Wikipedia is opgenomen.
Met vriendelijk groet,
Pieter Dorhout, advocaat (www.pieterdorhout.nl) Dorhout (overleg) 25 mei 2022 11:33 (CEST)[reageer]
Dag Pieter, ik heb de pagina verwijderd en zal hem niet op bovenstaande gronden terugplaatsen. Het gaat er niet om of iemand een organisatie belangrijk en/of goed vindt. Wikipedia is een encyclopedie, geen platform om iets onder de aandacht te brengen of om te werven. We moeten het hier doen met beschrijving vanuit een neutraal standpunt en ondersteund met onafhankelijke externe bronnen. Dat ontbeerde dit artikel. Elke schijn van het schrijven vanuit een motief om een organisatie (of persoon) gunstig in het daglicht te stellen, dient op Wikipedia actief te worden tegengegaan.
Dit wil overigens niet zeggen dat de organisatie in zichzelf ongeschikt is om een Wikipedia-artikel over te schrijven. Dus er kan altijd een nieuwe poging gedaan worden aan de hand van onze vijf zuilen. Groet, Apdency (overleg) 25 mei 2022 11:48 (CEST)[reageer]

Melding links naar doorverwijspagina's[brontekst bewerken]

Beste Dorhout, bedankt voor uw recente bewerkingen. Een bot heeft geconstateerd dat u hierbij een of meerdere links naar doorverwijspagina's toegevoegd heeft. Meestal gebeurt dit onbedoeld. Het gaat om het volgende artikel:

Het streven is om dergelijke links tot een minimum te beperken: zie Wikipedia:Links naar doorverwijspagina's. Uw hulp is welkom bij het oplossen van deze en andere links. Om links naar doorverwijspagina's een aparte kleur te geven, kunt u de code .mw-disambig { color: #FF0066 } (of een andere html-kleur) toevoegen aan uw common.css. Zie hiervoor ook Wikipedia:Scriptbibliotheek#Zichtbaar maken doorverwijskoppelingen.

Om deze berichten voortaan niet meer te ontvangen, kunt u {{bots|deny=Dpmelderbot}} op uw overlegpagina plaatsen. Dpmelderbot (overleg) 6 aug 2022 17:52 (CEST)[reageer]