Overleg gebruiker:EPERSOONS

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Welkom op Wikipedia!

Vanaf deze account of internetaansluiting zijn zojuist gegevens toegevoegd over uzelf, een vriend(in), familielid, docent, website, social media-account, huisdier, club of vereniging, of een ander onderwerp uit uw eigen omgeving. Op Wikipedia kan iedereen encyclopedische informatie toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u van harte uit hiervan gebruik te maken. Maar eigen informatie hoort daar niet bij; plaats deze liever op bijvoorbeeld een eigen website, een blog of een sociaal netwerk. Zie deze tekst over wanneer iets of iemand wél hier thuishoort.

Wanneer u zichzelf als gebruiker wilt voorstellen aan medegebruikers, kan dat worden gedaan door u in te schrijven en dan de persoonlijke gebruikerspagina aan te maken. Let wel: ook hier geldt dat de inhoud relevant moet zijn voor de Wikipedia-webencyclopedie.

Bedenk tevens dat het niet de bedoeling is om hier de privacy te schenden van derden. Daarover is hier meer informatie te vinden. Meer informatie over hoe serieus bij te dragen staat hier: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers.

Floortje Désirée (overleg) 13 dec 2018 09:25 (CET)[reageer]

Beste EPERSOONS, gelieve geen irrelevante artikelen over uzelf te schrijven in de toekomst. Graag zie ik constructieve bijdragen van u.

Mvg, -Sjoerd (overleg) 13 dec 2018 09:41 (CET)[reageer]

Omdat het onderwerp mogelijk wel relevant is (als schrijver) staat het artikel op de beoordelingslijst. Zoals daar te lezen zal het echter wel neutraler geschreven moeten worden, liefst op basis van onafhankelijke bronnen. Zie verder deze pagina voor mogelijke valkuilen. Mvg, Encycloon (overleg) 13 dec 2018 11:19 (CET)[reageer]
Beste EPERSOONS,
Onder deze gebruikersnaam heeft u over Erik Persoons een lemma toegevoegd aan Wikipedia. Wij kunnen niet vaststellen of u Erik Persoons zelf bent dan wel een account onder een naar hem verwijzende naam heeft aangemaakt. Zoals hierboven aangegeven, wordt het doorgaans niet op prijs gesteld als mensen over zichzelf schrijven op Wikipedia. Het blijkt, zo leert de ervaring, voor velen erg moeilijk te zijn om een neutrale tekst over zichzelf te schrijven. Natuurlijk kunt u op de overlegpagina van het artikel wijzen op evidente fouten in de tekst (bijvoorbeeld als er een verkeerde geboortedatum in de tekst staat) of voorstellen ter verbetering doen (nieuwe uitgaven, het aanbieden van een foto,...).
De er nu staande tekst staat gedurende twee weken ter verbetering beschikbaar aan de gemeenschap. Na die twee weken zal een van de moderatoren beslissen of de tekst voldoende past binnen een encyclopedie en of de persoon Erik Persoons voldoende relevant is voor opname in deze encyclopedie. De reeks genoemde titels en de aanpak van Persoons om de jeugd aan het lezen en schrijven te krijgen (en houden) lijken mij op het eerste gezicht genoeg om opname te rechtvaardigen, maar deze gegevens zullen nader onderzocht worden.
Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 13 dec 2018 11:21 (CET)[reageer]

Beste, Op Wikipedia is er een lijst beschikbaar van de "Vlaamse schrijvers van detectives en thrillers". Mijn naam mag in die lijst, met recht en reden, tussen mijn collega-auteurs staan. Het lijkt me niet onwaarschijnlijk dat iemand die deze lijst op wikipedia raadpleegt en meer over mijn persoon wil te weten komen, eerst verder op wikipedia zal proberen om meer informatie te vinden. Daarom heb ik ook een korte presentatie gegeven. Ik ben van mening dat het een objectieve weergave is en zeker geen reclame- en commerciële boodschappen bevat. Indien hieraan wordt getwijfeld, heb ik er helemaal geen probleem mee indien de tekst wordt aangepast of verwijderd. Ik ben wel contractueel auteur en thrillerschrijver bij uitgeverij Kramat. Het verwijderen van mijn naam uit boven vernoemde lijst, vind ik dan ook onterecht. Zoals u al aangeeft, verdient het jeugdschrijfexperiment, een uniek project, wel een aanbeveling. Dit project draagt immers de goedkeuring van diverse scholen die hier al aan meewerken. Het project is trouwens ook voorgesteld aan de Young Readers Foundation die het ook gaan implementeren in hun werking om jongeren meer voeling met literatuur te geven. Het is nooit mijn bedoeling geweest om misbruik te maken van Wikipedia, een site die ikzelf vrijwel dagelijks bezoek en een warm hart toedraag

vriendelijke groeten, Erik

Als uw artikel inderdaad bewaard blijft, voeg ik uw naam vanzelfsprekend weer toe aan de lijst. Het zijn zinnen als Omdat Persoons wel van uitdagingen houdt, lanceerde hij in 2016 een tot dan toe ongezien project die de indruk wekken van reclame. Daarnaast missen bronnen. Waaruit kan ik zien dat u een artikel verdient? Daarvoor is het volgende nodig: (zie WP:relevantie per onderwerp) Journalisten of schrijvers die bekendheid genieten buiten de artikelen die ze schrijven. Zodra er over hen geschreven gaat worden kunnen ze vernoemd worden in Wikipedia. Komt met name voor als ze een prijs hebben gewonnen of een boek hebben geschreven dat stof deed opwaaien. Waar wordt er over u geschreven? Het gaat dan om andere mensen die over u schrijven. Als u mij een aantal voorbeelden kunt laten zien, zou dat de kansen op behoud van het artikel erg vergroten.
Misbruik maken van Wikipedia doet u overigens niet, het is niet verboden om een artikel over uzelf te schrijven. Floortje Désirée (overleg) 14 dec 2018 08:17 (CET)[reageer]

Beoordelingsnominatie Erik Persoons[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Erik Persoons dat is genomineerd door RonnieV. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20181213 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 14 dec 2018 01:02 (CET) Hierbij een aantal linken waar er over mij (en het jeugdschrijfexperiment)wordt geschreven, interviews enz...: http://youngreadersfoundation.org/nl/2018/08/23/erik-persoons-engageert-zich-in-de-young-readers-foundation/ https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20171115_03187641 https://www.tvl.be/nieuws/schrijver-schakelt-leerlingen-in-om-zijn-boek-te-schrijven-51792 http://perfecteburenleesclub.blogspot.com/2018/06/refugia-erik-persoons.html http://www.vvma.be/Nieuwsbrieven/VVMA_Nieuwsbrief1713.pdf https://www.boekenbijlage.nl/erik-persoons-is-met-drie-boeken-tegelijk-bezig/ https://www.st-pietersschool.be/klasblogs/detail/we-krijgen-bezoek-van-schrijver-erik-persoons https://www.youtube.com/watch?v=5l3qq7QiTEw[reageer]