Overleg gebruiker:Eden10Hazard/Archief: Overleg 2012

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Crystal Clear app kuser.png Nuvola apps edu languages.png Archives.png Nuvola apps khexedit.png Crystal Clear mimetype document.png
Gebruikerspagina Overlegpagina Overleg 2012 2013 2014 2015 2016 2017 Gestarte artikelen Bijdragen


Op deze archiefpagina vindt u al de berichten afkomstig van mijn OP uit 2012.

Zie ook: Overleg 2013

Hallo Eden10Hazard, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.951.683 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. U kunt hier uw opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot (overleg) 10 aug 2012 19:09 (CEST)

infobox[bewerken]

Hoi,

Ik heb antwoord gegeven op de overlegpagina van het artikel. Sum?urai8? 10 aug 2012 20:31 (CEST)

Zou je wel het gehele Sjabloon:Infobox voetballer willen gebruiken dus ook de vakken die je niet direct invult? Dit is veel makkelijker om later gegevens bij te vullen. mvg Agora (overleg) 21 okt 2012 19:32 (CEST)

Voetballers[bewerken]

Ha Eden10Hazard, leuk dat u zo enthousiast bezig bent met het aanmaken van lemma's over voetballers (met name uit de Engelse competitie). Een paar tips hierbij: zou u wel iets vollediger willen zijn met de informatie en dan met name in de infobox. Daar staat bij clubgegevens meestal alleen de huidige of de bekende club terwijl zo'n speler vaak al een heel traject via kleinere jeugdclubs en verhuurperiodes doorlopen heeft. Ook de categorie graag op achternaam sorteren. Verder krijgen spelers pas een lemma na hun officiële profdebuut waar een Nathan Aké met alleen een keertje op de bank dus nog niet aan voldoet. Als u nog vragen heeft hoor ik het graag, heb zelf behoorlijk wat voetballemma's aangemaakt. mvg Agora (overleg) 1 nov 2012 10:36 (CET)

Aanvulling, de engelse wiki is vaak een hele goeie om het compleet te krijgen en vaak is er ook nog wel een afbeelding beschikbaar. Agora (overleg) 1 nov 2012 10:42 (CET)

Hoi Agora,

Als eerste bedankt voor je feedback. Dat systeem met die jeugdclubs toevoegen lukte me vooralsnog niet zo goed, omdat ze op die Engelstalige wikipedia's een ander (handiger) systeem gebruiken en ik uit het systeem dat wij moeten gebruiken, met die "br /" enzo nog niet wijs uitgeraak. Daar ga ik effe op oefenen. Wat bedoel je met "categorie op achternaam sorteren" ? Bedoel je daarmee dat ik naar de categorie bv. Spaans voetballer moet gaan en daar bv. Jesé Rodriguez moet toevoegen aan dat rijtje? Officiële profdebuut, dat geldt toch ook voor de bekercompetitie en niet enkel voor reguliere competitie toch? Als dat klopt dan mag die pagina van Nathan Aké weg. Ik heb die opgeslagen op een wordbestandje op me PC en post die later wel weer, als hij z'n officiële profdebuut heeft gemaakt. Ik gebruik altijd de Engelstalige wiki en eventueel transfermarkt.de ter aanvulling van bv. het doorlopende contract van een speler of zijn lengte. Ik zou dolgraag bij elke nieuwe pagina die ik aanmaak een afbeelding willen stoppen, maar vaak zie ik dat de Engelstalige wikipedia ook geen afbeelding heeft. Da's wel jammer want met een afbeelding erbij ziet je pagina er een stuk mooier uit.

Mvg, Eden10Hazard (overleg Eden10Hazard (overleg) 1 nov 2012 16:35 (CET)

Hoi, volgens mij gaat het al zeer aardig met die <br /> codes. Met het sorteren van de categorieen bedoel ik dit: [1]. Je kan, vooral handig als er meerdere categorieen zijn, ook werken met {{DEFAULTSORT:Achternaam, voornaam}}. Bij de sortering trouwens geen accenten gebruiken! Verder tellen inderdaad ook alle beker- supercup en internationale competities mee voor een officieel debuut. Alleen oefenwedstrijden, tot een selectie behoren en eens op de bank zitten is nog niet voldoende. Als er afbeeldingen zijn dan staan ze eigenlijk altijd wel op de engelse wiki en die zijn bijna altijd wel te gebruiken. mvg Agora (overleg) 2 nov 2012 07:13 (CET)

Dank je wel, dat pas ik dan meteen ook toe. Ja die br lukt aardig. Lukt me zelfs al om tabellen te maken. Dat {{DEFAULTSORT:Achternaam, voornaam}} is dat wat je net hebt uitgelegd en getoond bij Angelo Henriquez? (overleg) 2 nov 2012 07:20 (CET)

Nee dat was de eerste mogelijkheid, defaultsort is dit: [2] - Agora (overleg) 2 nov 2012 07:40 (CET)

Beoordelingsnominatie Nathan Aké[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Nathan Aké dat is genomineerd door Agora. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20121101 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 2 nov 2012 01:02 (CET)

Karolien Goris[bewerken]

Hallo Eden10Hazard, ik heb je artikel Karolien Goris ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Kleuske (overleg) 4 nov 2012 12:46 (CET)

Hey Kleuske,

Ik heb het artikel aangemaakt met alle informatie die ik heb kunnen vinden. Ik hoop(te) dat er andere mensen zijn die er meer gespecialiseerd in zijn dan mij met meer kennis het artikel kunnen verbeteren.

Mvg, Eden10Hazard (overleg) 4 nov 2012 12:55 (CET)

Beoordelingsnominatie Laurens Nuyens[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Laurens Nuyens dat is genomineerd door Vis met 1 oog. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20121104 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 5 nov 2012 01:03 (CET)

Reactie[bewerken]

Hoi Eden10Hazard, voor de overzichtelijkheid heb ik op mijn overlegpagina geantwoord. Mvg, Bermond (overleg) 5 nov 2012 18:39 (CET)

Idem. Bermond (overleg) 5 nov 2012 19:16 (CET)

Beoordelingsnominatie Thomas Eisfeld[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Thomas Eisfeld dat is genomineerd door Nummer 12. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20121130 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 1 dec 2012 01:02 (CET)

Beoordelingsnominatie El Heddaf[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om El Heddaf dat is genomineerd door Erik Wannee. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20121224 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 25 dec 2012 01:43 (CET)

Reactie[bewerken]

Bedankt voor de reactie. Ik wil graag uw lijst aanvullen. Kan dat?

TimGiesbers (overleg) 27 dec 2012 21:14 (CET)

  • Ja tuurlijk kan dat, je bent vrij om spelers toe te voegen en ze aan te maken, dat is de bedoeling ervan.

Eden10Hazard (overleg) 27 dec 2012 21:17 (CET)