Overleg gebruiker:Eden10Hazard/Archief: Overleg 2013

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Op deze archiefpagina vindt u al de berichten afkomstig van mijn OP uit 2013.

Zie ook: Overleg 2012

Enzo Fernández[bewerken]

Beste Eden10Hazard, allereerst alle lof voor alle voetballers die je de afgelopen maanden hebt toegevoegd. Ik heb alleen een vraagje over Enzo Fernández: Heeft hij al een wedstrijd gespeeld op profniveau? Dat werd me namelijk niet duidelijk uit het artikel. Met vriendelijke groet, Steven8585 (overleg) 5 jan 2013 09:36 (CET)

Voor zover ik weet niet. Blijkbaar is hij wel wikiwaardig, want hij bestaat op de Engelstalige wiki en nog 7 andere talen. E10H msg 19 jan 2013 21:23 (CET)

Op nl-wiki is een voetballer pas encyclopedisch wanneer hij of zij een wedstrijd op profniveau heeft gespeeld. Ik zal hem dan ook ter beoordeling voorleggen. Met vriendelijke groet, Steven8585 (overleg) 29 jan 2013 20:15 (CET)
Is goed, geen probleem. Belangrijkste is dat we de regels volgen. Groetjes, E10H msg 29 jan 2013 22:35 (CET)

Alfabetisch[bewerken]

Hoi Eden10Hazard, als je voetballers toevoegt, bijvoorbeeld op Nottingham Forest FC, kun je die dan gelijk op alfabtische volgorde zetten? Dat spaart mij weer wat werk ;-) Groeten, Miho (overleg) 15 jan 2013 19:30 (CET)

 • Oh, sorry had ik niet opgelet. Is volgens mij 1 van de weinige pagina's waarop die voetballers alfabetisch gerangschikt staan, bij de rest staan die zowat allemaal door elkaar. Mvg, Eden10Hazard (overleg) 15 jan 2013 19:35 (CET)
  • Als ik een ongesorteerde rij tegenkom, sorteer ik die meestal. Ik heb het idee dat de meeste wel gesorteerd zijn (of een tijd geleden nog waren), bijvoorbeeld bij Leeds United AFC. Maar dat maakt verder niet uit. Groeten, Miho (overleg) 15 jan 2013 19:44 (CET)

De pagina's die ik tegenkom, zijn allemaal alfabetisch. Sommige van die alfabetische lijsten zijn onderaan "vervuild" met later toegevoegde namen. Die herstel ik dan ook. Graag ook aandacht voor deze verbetering. Die had je direct op de goede plek kunnen zetten. Groeten, Miho (overleg) 19 jan 2013 20:04 (CET)

 • Door die vervuilingen zag ik meestal niet dat het wel degelijk de bedoeling is om die spelers alfabetisch te zetten. Ondertussen heb ik zelf al veel vervuild op die manier, overal waar ik die vervuiling tegenkom zal ik die proberen te herstellen. Groetjes, E10H msg 19 jan 2013 21:17 (CET)

Beeldmerk[bewerken]

Hallo Eden10Hazard, de beeldmerken kunt u vinden op "http://commons.wikimedia.org/wiki/List_of_600px_association_football_flags". U kunt deze toevoegen door bijvoorbeeld in het geval van Fiorentina, | afb_links = Bestand:600px Bianco e Celeste2.svg|30px|ACF Fiorentina te wijzigen in | afb_links = Bestand:600px Viola con giglio Rosso su sfondo Bianco.png|30px|ACF Fiorentina. 19 jan 2013 21:12 (CET)

Bedankt, lijkt me erg handig die lijst. ;) E10H msg 19 jan 2013 21:16 (CET)

Beoordelingsnominatie Steven N'Zonzi[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Steven N'Zonzi dat is genomineerd door The Banner. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130119 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 20 jan 2013 01:03 (CET)

Navigatie selectie QPR[bewerken]

Beste Eden10Hazard, Ik zag dat je vanavond Sjabloon:Navigatie selectie Queens Park Rangers hebt bijgewerkt vanwege alle transfers afgelopen periode. In ieder geval bedankt, maar ik ben er van overtuigd dat de kwaliteit van de pagina's van Wikipedia wel hoog moeten blijven. Je wa namelijk niet al te secuur in het bijwerken (Ryan Nelsen → gestopt, Jermain Jenas → erbij). Nogmaals bedankt voor het bewerken, maar zorg er wel voor dat het secuur is. Groet, Mathijsloo (overleg) 2 feb 2013 22:50 (CET)

 • Oké, bedankt. Ik had er blijkbaar overgekeken. Ik wou zelf dat ik meer een robot was, maar dat lukt me dus niet. Mvg E10H msg 2 feb 2013 22:56 (CET)

Borussia Dortmund II[bewerken]

Ha Eden10Hazard, ik heb Borussia Dortmund II ingevoegd in het hoofdlemma en er een redirect van gemaakt. Lagere elftallen krijgen geen aparte lemma's, alleen als het echt een zelfstandige club betreft wat eigenlijk alleen in Spanje geregeld voorkomt. mvg Agora (overleg) 7 mei 2013 12:12 (CEST)

Beoordelingsnominatie Lijst van rivieren in Portugal[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van rivieren in Portugal dat is genomineerd door Andre Engels. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130509 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 10 mei 2013 02:03 (CEST)

Irritant[bewerken]

Gast je begint irritant te worden ik heb bij Chedjou Galatasaray gegevens bij gezet en vervolgens haal je het weg en een week daarna zet je het weer terug??

Waarom? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 87.212.105.157 (overleg · bijdragen)

 • Geachte gast, ik haalde die gegevens toen weg omdat er op dat moment nog niets rond was tussen beide partijen. Er waren op dat moment geruchten dat Chedjou dicht bij een overgang naar Galatasaray stond, maar er was nog helemaal niets officieel. E10H msg 31 mei 2013 18:23 (CEST)

Compliment[bewerken]

Voor het vele schrijfwerk rondom het internationale voetbal. JurriaanH overleg 1 jun 2013 18:31 (CEST)

Bij deze een welverdiende ster voor je bijdragen de afgelopen tijd aan het voetbalgedeelte van Wikipedia. Vriendelijke groet, JurriaanH overleg 1 jun 2013 18:31 (CEST)

 • Bedankt man, doet me erg veel deugd. Ik apprecieer je compliment enorm. :) E10H msg 1 jun 2013 18:36 (CEST)

Manuel Pellegrini[bewerken]

Dag Eden10Hazard. Ik heb je aanpassing op Engels voetbalkampioenschap 2013/14 wederom teruggedraaid. Voor je aanpassing ontbreekt een deugdelijke bronvermelding. "Mezelf", zoals je in de bewerkingssamenvatting aangeeft is dat uiteraard niet. Verder is het niet aan mij om een bronvermelding te zoeken, maar ligt de bewijslast bij jou. Uiteraard heb ik zelf ook even op internet gekeken en er is door een aantal mensen de wens uitgesproken dat deze Manuel Pellegrini trainer moet worden, maar nergens is bekendgemaakt dat hij het ook wordt. Je aanpassing was voorbarig en daarom m.i. ook correct door mij teruggedraaid. mvg, --Meerdervoort (overleg) 4 jun 2013 22:29 (CEST)

 • Dat had je helemaal juist Meerdervoort, mijn excuses daarvoor :) Is nog niets officieels maar is al dagen "zeker" zodat ik er niet meer over nadacht. Heb het dan zelf weer teruggedraaid. Bedankt voor de correcte aanpassing :) E10H msg 4 jun 2013 23:01 (CEST)
  • Geen probleem. Reden te meer om een bron te vermelden bij een wijziging, dan kunnen dit soort dingen, zeker bij het voetbal, voorkomen worden. Al zijn er altijd wel van die gevallen waar het bij zeer snel aanpassen alsnog mis kan gaan, zoals bijv. bij Leroy Fer het geval was. 1 van de twee clubs meldde de overgang naar Engeland al, maar achteraf blijkbaar toch voorbarig. --Meerdervoort (overleg) 4 jun 2013 23:50 (CEST)

Uitslikken[bewerken]

Ik ken de term 'uitslikken' alleen in een ander verband dan je 'm op Tobias Sippel gebruikt. Wat bedoel je ermee? Gr. RONN (overleg) 5 jun 2013 19:52 (CEST)

 • Die 'slikt' en 'uit' hoorden niet bij elkaar. Heb 'slikt' vervangen door 'incasseerde', nu leest het beter. Grtz E10H msg 5 jun 2013 21:29 (CEST)
  • Ah.. Hij liet 33 ballen door in 34 wedstrijden, begrijp ik dat goed? En dat is 'slechts'? Hoeveel hield hij er dan tegen? Ik klink als een volslagen voetbalanalfabeet, denk ik, dat ben ik ook. Haha Gr. RONN (overleg) 5 jun 2013 21:53 (CEST) PS Ik miste bronnen en externe linken (profiel op clubsites?) bij alle artikeltjes over voetballers die je vandaag aanmaakte.
   • Haha ja, je hebt het goed. 33 tegendoelpunten in 34 wedstrijden is bij de beste van de competitie, meestal krijgt een team zo'n 50 à 60 tegendoelpunten per seizoen. En bronnen voeg ik nooit toe, omdat alles wat ik erop zet van de Engelse, Duitse, Franse, etc. wiki komt. :) Mvg E10H msg 5 jun 2013 22:00 (CEST)

Ketel One[bewerken]

Hi Eden10Hazard, op Wikipedia:Hotlist gewenste artikelen heb je een verzoek gedaan voor het artikel Ketel One. Iemand heeft een vraag gesteld die tot op heden nog onbeantwoord is. (Wat bedoel je nu eigenlijk? Het bedrijf Nolet (dat bijvoorbeeld ook jenever produceert) of het merk Ketel 1, geproduceerd door Nolet?) Zou je ons een antwoord kunnen geven? Groet, Grashoofd 6 jun 2013 07:33 (CEST)

Beoordelingsnominatie Lijst van rivieren in Mexico[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van rivieren in Mexico dat is genomineerd door Japiot. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130607 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 8 jun 2013 02:04 (CEST)

FIFA Confederations Cup 2013[bewerken]

Hoi Eden10Hazard, ik zou graag in samenwerking met jou de nog onbeschreven deelnemers aan de Confederations Cup, beginnende zaterdag aanstaande, een artikel geven. Ik heb nog niet ingeschaald hoeveel het er zijn, maar zal zorgen voor een overzicht. Heb je zin om mee te werken? Vriendelijke groet, JurriaanH overleg 13 jun 2013 22:53 (CEST)

Hey JurriaanH, bedoel je de spelers of de teams? Lijkt me een leuk initiatief. Zou m'n eerste groot toernooi zijn, als voorbereiding op het WK volgend jaar. Daar wil ik alle deelnemende spelers een pagina geven net zoals dat op het EK 2008 het geval was. Voor het WK zou dat de eerste keer zijn. De Confederations Cup lijkt me alvast een mooi opwarmertje. ;) Groetjes E10H msg 13 jun 2013 22:58 (CEST)

Ik bedoel de spelers, maar teams kunnen wat mij betreft ook een eigen pagina krijgen. Zie het maar als een opwarmer inderdaad, net als de voetballers zelf Glimlach Ik zal nu de lijst even vormgeven. JurriaanH overleg 13 jun 2013 23:13 (CEST)

Vlag van Italië Italië

 • geen

Vlag van Brazilië Brazilië

Vlag van Mexico Mexico

Vlag van Japan Japan

 • geen

Vlag van Spanje Spanje

 • geen

Vlag van Nigeria Nigeria

Vlag van Tahiti Tahiti

Vlag van Uruguay Uruguay

Bij deze. Ik ga er vanaf morgenmiddag mee aan de slag. Vriendelijke groet, JurriaanH overleg 14 jun 2013 00:07 (CEST)

Ziet er leuk uit, het lijkt een kleine lijst. Spanje, Italië en Japan is klaar. Bij Nigeria staan er veel gelegenheidsinternationals. Doen we die Tahiti'ers ook? Die Mexicanen lijken me wel interessant om aan te maken, paar van hen zien we waarschijnlijk op het WK volgend jaar terug. Ik zal er me ook mee bezig houden :) E10H msg 14 jun 2013 18:39 (CEST)

Bij het Mexicaans elftal liggen mijn interesses en daar houd ik me wat betreft internationaal voetbal het meest mee bezig, dus daar zou ik graag aan beginnen. En ja, de Tahitianen doen we wat mij betreft ook Glimlach De lijst is inderdaad redelijk klein, maar dat komt natuurlijk omdat de spelers bij de elftallen - op Tahiti na - redelijke bekendheid hebben allemaal. JurriaanH overleg 14 jun 2013 18:59 (CEST)

Bundesliga 2013/14[bewerken]

Beste Eden10Hazard, Bedankt voor het herstellen van de fouten in het artikel. Deze fouten zijn erin geslopen na het kopiëren van de vorige seizoenspagina. Nu heb ik nog een vraag: hoe voeg ik de logo's en wapens in van de nieuwe deelnemers van deze competitie? Groeten, Klhmndv

 • Da's niets, daar ben ik voor. Die logo's erin te plakken heb ik zelf al geprobeerd. Je moet gewoon [[File:afbeeldingnaam.jpg|30px]] toevoegen op de eerste rij voor een clublogo. Beste manier om zoiets uit te zoeken is om te kijken hoe het bij de rest is gedaan. Die logo's vind je terug op de engelse versie van de clubpagina's: en:Hertha BSC en en:Eintracht Braunschweig. E10H msg 16 jun 2013 23:27 (CEST)

Hala Madrid[bewerken]

Hoi, zie mijn opmerkingen hierover op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130625. mvg Agora (overleg) 25 jun 2013 14:02 (CEST)

Vorig seizoen[bewerken]

In het huidige seizoen kwam hij maar drie maal in actie schreef je. Dat werd veranderd in vorige seizoen. Nu is een encyclopedie in principe tijdloos, en termen als volgend jaar, nu, tegenwoordig, etc, passen daar niet goed in. Vorig seizoen zal dan 2011/2012 zijn? De lezer heeft helemaal geen referentiekader, omdat die niet weet wanneer jij dat geschreven heeft. ed0verleg 4 jul 2013 07:22 (CEST)

 • Bedankt voor de opmerking, ik pas het even aan.E10H msg 4 jul 2013 21:45 (CEST)
  • Ik zag het, prima! ed0verleg 5 jul 2013 17:43 (CEST)

Gerardo Martino[bewerken]

Hallo Eden10Hazard. Ik wil je hierbij complimenteren met het werk wat je hebt verricht voor met name het Spaanse voetbal. Ik wilde de pagina van Gerardo Martino gaan maken danwel bijwerken, zoals ik dat vrijwel altijd doe voor nieuwe trainers en spelers van FC Barcelona, maar tot mijn verrassing zag ik dat jij al een zeer uitgebreid stuk had geschreven! Ik ben toen verder gaan kijken naar je bijdragen en ik was onder de indruk. Door andere bezigheden ben ik minder bezig met het aanmaken en bijwerken van Spaanse voetbalartikelen dan voorheen, maar goed om te zien dat er iemand is die het oppakt. Ga zo door, zou ik zeggen! Groet, Xisco (overleg) 23 jul 2013 19:34 (CEST)

 • Hey Xisco bedankt voor de complimenten! Dat compliment over Gerardo Martino mag je doorgeven aan Zotteteen1 want hij heeft het artikel grotendeels uitgebreid. Ik heb reeds meermaals opgemerkt dat heel wat artikels over het Spaanse voetbal door jouw hand zijn gemaakt, waarmee ik je ook wil complimenteren. Sinds jouw activiteit is geminderd (augustus-oktober 2012) ben ik aan de slag begonnen op wikipedia. Ik doe ongeveer alle topcompetities, niet enkel het Spaanse voetbal. Ben je van plan om terug te beginnen op wikipedia of ga je door met je "wiki-pensioen"? Alle hulp is zeker welkom want er staat enorm veel werk klaar :) E10H msg 23 jul 2013 20:36 (CEST)
Zo actief als een paar jaar geleden, toen ik hier met Atleti veel werk heb verzet (veel spelerspagina's, clubs tot in de amateurdivisies, uitgebreide overzichtartikelen), zal ik zeker niet meer worden, vooral omdat ik er nu de tijd niet meer voor heb. Ik wil in ieder geval binnenkort gaan proberen de Barça-pagina's weer up-to-date te gaan brengen. Xisco (overleg) 28 jul 2013 11:45 (CEST)

Armin Čerimagić[bewerken]

Leuk dat je een artikel over Armin Čerimagić hebt aangemaakt, spijtig dat je zijn naam foutief hebt geschreven. Accenten tellen namelijk ook. Alexandre25 (Alexandre25|overleg) 24 jul 2013 1:45 (CEST)

 • Hoi Alexandre25, toen ik z'n naam in google intypte zag ik nergens zijn naam met accentjes staan, dus ik dacht dat het zonder was. Bedankt voor de correctie. Vergeet alleen niet je bericht af te sluiten met ~~~~ Groetjes, E10H msg 24 jul 2013 10:56 (CEST)

Compliment (2)[bewerken]

Voor de vele bijdragen aan voetbalgerelateerde artikel. Mooi is de wereld 29 jul 2013 19:37 (CEST)

Hierbij een zeer gemeende proficiat voor al je bijdragen aan de voetbalgerelateerde artikelen op Wikipedia. In één woord: indrukwekkend! Mooi is de wereld (overleg) 29 jul 2013 19:37 (CEST)

 • Hartelijk bedankt voor de mooie woorden, dit doet altijd deugd als m'n werk geapprecieerd wordt! E10H msg 29 jul 2013 21:16 (CEST)

Beoordelingsnominatie Dylan Borlée[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Dylan Borlée dat is genomineerd door YoshiDaSilva. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130816 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 17 aug 2013 02:04 (CEST)

PSV[bewerken]

Hoi, wil je daar PSV (voetbalclub) van maken en geen PSV Eindhoven. Zo heet de club niet. mvg Agora (overleg) 20 aug 2013 14:00 (CEST)

 • Komt omdat ik het verwar met de Engelse wiki, daar heten ze wel gewoon PSV Eindhoven. Ik pas het effe aan. ;) E10H msg 20 aug 2013 14:04 (CEST)

Hulp nodig[bewerken]

Beste Eden10Hazard,

Zou jij me kunnen helpen met het volgende:

Moet Willy van de Kerkhof niet net zo'n infobox hebben als René van de Kerkhof? De clubs staan bij René van de Kerkhof's infobox beter aangegeven dan bij Willy van de Kerkhof's infobox. De seniorenclubs waar Willy van de Kerkhof heeft gespeeld, staan namelijk helemaal niet in de infobox vermeld maar apart.

Ik vind dat de aparte kopjes met clubs van Willy en René van de Kerkhof weg moeten en dat dat allemaal in de infoboxen vermeld moet worden.

Met vriendelijke groeten - Roland Tjardo (overleg) 24 aug 2013 02:04 (CEST)

Hey Roland Tjaro

Willy mag inderdaad net zo'n infobox hebben als René, weet je hoe dat moet? Dan worden die aparte kopjes misschien overbodig maar ik zou ze toch laten staan, nu ze er toch zijn. E10H msg 24 aug 2013 02:22 (CEST)
Ik weet niet hoe je het doet. Zou jij het kunnen doen met je vele ervaring? Zijn de aparte kopjes wel volledig qua jaartallen en clubs? - Roland Tjardo (overleg) 24 aug 2013 02:31 (CEST)
Geen idee of die volledig zijn, er staat nergens een bron bij. Het is simpel trouwens om die toe te voegen, je moet gewoon kijken hoe het bij René is gedaan en op die manier kun je de cijfers en clubs van Willy invullen. Probeer het es en als het niet lukt vul ik het morgen wel in. :) E10H msg 24 aug 2013 02:35 (CEST)
Het lukt niet, je kan het me wel met Willy van de Kerkhof als voorbeeld laten zien hoe het moet. - Roland Tjardo (overleg) 24 aug 2013 11:37 (CEST)
Zie je hoe het bij René is gedaan? Bij seizoen, club en wedstr(goals) staan de jaartallen, clubs en wedstrijden en doelpunten allemaal na elkaar met daartussen <br />. Zo krijg je bv. PSV <br /> Ajax <br /> Twente <br /> Vitesse enz. Makkelijkst is dat je "<br />" niet telkens moet typen maar gewoon kopieert en plakt. E10H msg 24 aug 2013 11:57 (CEST)
Bedankt voor de uitleg! - Roland Tjardo (overleg) 24 aug 2013 12:03 (CEST)
Is graag gedaan. ;) E10H msg 24 aug 2013 12:22 (CEST)
Ik kwam hier toevallig verzeild, kijkend naar bijdragen van Roland. Volgens mij (maar ik kan het zo gauw niet terugvinden) is het gebruikelijk om de infobox en het artikel als twee aparte zaken te zien. Informatie hoort dus in beide thuis. Zie de infobox als een soort samenvatting... Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 24 aug 2013 20:42 (CEST)

KNVB beker 1909/10 t/m KNVB beker 1920/21[bewerken]

Ik heb een kleine vraag wat zo gedaan is: zou jij met jouw geweldige ervaring KNVB beker 1909/10 t/m KNVB beker 1920/21 net zo kunnen aanmaken als KNVB beker 1898/99 t/m KNVB beker 1908/09? Mij lukt het gewoon niet. 87.210.1.66 24 aug 2013 20:59 (CEST)

Komt in orde, ik begint er vanavond-vannacht nog aan. E10H msg 24 aug 2013 21:09 (CEST)
Succes! Zou je dan kunnen kijken of er bij de KNVB beker-seizoenen in die periode meer aangevuld kan worden? Via de website kranten.kb.nl is wel info te vinden, zelfs over de allereerste editie. Zie bijvoorbeeld deze link. 87.210.1.66 24 aug 2013 23:52 (CEST)
En? Wat is de vooruitgang? 87.210.1.66 25 aug 2013 18:15 (CEST)
Geen, zal me er deze week volledig op toeleggen. Eerst nog andere prioriteiten afwerken en voetbal kijken. ;) Maar komt goed! E10H msg 25 aug 2013 18:20 (CEST)
Ga je dan alle KNVB beker-seizoenen aanvullen waar alleen de finale staat beschreven? 87.210.1.66 27 aug 2013 17:41 (CEST)
Bedoel je alle wedstrijden toevoegen? E10H msg 27 aug 2013 18:06 (CEST)
Alle wedstrijden van de toernooien inderdaad. 87.210.1.66 27 aug 2013 18:13 (CEST)
Zal effe duren vooraleer ik daar toekom, maar zal alvast beginnen met de ontbrekende seizoenen toe te voegen. E10H msg 27 aug 2013 18:19 (CEST)
Wanneer ga je de ontbrekende seizoenen toevoegen? 87.210.1.66 28 aug 2013 17:46 (CEST)
Als ik m'n lijstje heb afgewerkt. Allicht straks. Als je nog ontbrekende pagina's ziet mag je het altijd melden. E10H msg 28 aug 2013 17:48 (CEST)
Wat voor ontbrekende pagina's? 87.210.1.66 28 aug 2013 18:11 (CEST)
Ontbrekende pagina's à la KNVB beker 1909/10 t/m KNVB beker 1920/21.. ikzelf houd me niet bezig met Nederlandse voetbalgeschiedenis maar je zult vast nog pagina's vinden die moeten uitgebreid worden of aangemaakt... E10H msg 28 aug 2013 18:14 (CEST)
KNVB beker 1909/10 t/m KNVB beker 1920/21 kan je dan toch doen? Dat had je ook beloofd. 87.210.1.66 28 aug 2013 18:16
Ja die ga ik doen, maar wat ik bedoel is dat als jij die ontbrekende pagina's gevonden hebt je misschien nog meer ontbrekende pagina's weet.. deze encyclopedie is nog helemaal niet compleet, ontbreekt nog zoveel. E10H msg 28 aug 2013 18:19 (CEST)
Via de website kranten.kb.nl is wel info te vinden, zelfs over de allereerste editie. Zie bijvoorbeeld deze link en dit. 87.210.1.66 28 aug 2013 18:21 (CEST)
Roland, Wikipedia is een samenwerkingsproject geen programma voor verzoeknummers. Als je informatie mist, voel je dan vooral vrij die zelf toe te voegen. Gr. RONN (overleg) 28 aug 2013 18:27 (CEST)

Technikal[bewerken]

Goedemiddag, Eden10Hazard. Technikal staat even op de lijst van te beoordelen pagina's. Leuke foto bovenaan je overlegpagina trouwens. Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 25 aug 2013 15:28 (CEST)

Hey ErikvanB, kun je ook zeggen waarom precies? Dank je trouwens. Groetjes E10H msg 25 aug 2013 15:30 (CEST)

 • Dat staat op de beoordelingslijst. Sommige dingen zijn bronloos of onduidelijk, maar daar kan jij niks aan doen, want dat komt door de Engelse Wikipedia. Groet, ErikvanB (overleg) 25 aug 2013 19:27 (CEST)

Aanvulling gevraagd[bewerken]

Kan jij het artikel Jasper van Gelderen aanvullen? 87.210.1.66 1 sep 2013 00:22 (CEST)

 • Ik zou graag aanvullen wanneer hij zijn debuut heeft gemaakt, maar blijkbaar heeft hij nog geen enkele wedstrijd gespeeld. Kans dat die pagina dus verwijderd wordt is groot. Hij zat driemaal op de bank in de Jupiler League, maar da's het enige. E10H msg 1 sep 2013 01:06 (CEST)
  • En de infobox van Nol Heijerman aanmaken dan? 87.210.1.66 11 sep 2013 20:58 (CEST)
   • Kan de infobox van Jacob Mulenga verbeterd worden? De statistieken van een club hoeven er niet per jaar in worden gezet. 87.210.1.66 12 sep 2013 22:11 (CEST)

Aanmaken spelers Jong Ajax[bewerken]

Beste, het is natuurlijk erg goed dat jij voor de spelers die hun debuut hebben gemaakt in het betaald voetbal voor Jong Ajax een wikipedia pagina aanmaakt maar wanneer je dit doet zou ik je willen vragen om niet alleen informatie toe te voegen over hun debuut maar ook enkele feiten over hun jeugd/vorige clubs etc. Omdat je deze pagina's snel wilt aanmaken maak je onnodige fouten, zo staat er op de pagina van Damon Mirani "Tom Noordhoff" en ook de geboortedatum van Tom Noordhoff staat op zijn pagina. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Tom Noordhoff die ik heb aangepast nadat jij zijn pagina hebt aangemaakt. Groet, Jbv18 (overleg) 8 sep 2013 17:16 (CEST)

Hey Jbv18, bedankt voor je feedback. Waar vind je die informatie over de jeugdspelers van Ajax? E10H msg 10 sep 2013 21:25 (CEST)
Zoek het eventueel eens op de website van Ajax op daar is veel van te vinden. Ik zag dat je zojuist een pagina hebt aangemaakt voor Jairo Riedewald de info op deze pagina klopt ook deels niet, hij maakte namelijk op 21 oktober 2013 al zijn debuut ipv op 28 oktober 2013 dus nogmaals verzoek ik je eerst goede informatie op te zoeken over de spelers voordat je een pagina aanmaakt. Kijk tevens eens bij de veranderingen die ik heb doorgevoerd bij Jordi Bitter. Veel domme fouten die niet nodig zijn. Ik krijg de indruk dat je zomaar een pagina van een andere speler kopieert en deze er vervolgens snel in plakt en het verder wel best vind, als dit het geval is maak dan liever geen pagina's aan en laat iemand het doen die er wel zin in heeft en tijd en moeite in wil stoppen. Groet, Jbv18 (overleg) 28 okt 2013 21:57 (CEST)

Bij die spelers van Jong Ajax, PSV en Twente kopieer, plak ik en bewerk ik alles. Wat ik schrijf is de basis, jij als Ajacied weet over elke speler heel wat meer te vertellen dan de basis. Goed dat je m'n fout (hij debuteerde reeds tegen VVV Venlo) verbeterde, daarna verbeterde ik twee foutjes van jou. Zo werkt het. Lijkt me normaal wij mensen als mensen fouten maken, robots doen het niet. Grtz E10H msg 28 okt 2013 23:14 (CET)

Laatste vraag[bewerken]

Zijn de Eredivisie-doorverwijzingen en KNVB beker-doorverwijzingen (bijvoorbeeld Eredivisie 2009/10 en KNVB beker 2009/10) compleet en moeten er nog meer van dit soort doorverwijzingen komen?

Voorbeeld: Eredivisie 2011/12 (badminton) staat niet in de doorverwijzing Eredivisie 2011/12.

Nog meer andere sporten staan bij de doorverwijzing Eredivisie. 87.210.1.66 12 sep 2013 22:51 (CEST)

Omdat Roland overal dezelfde vraag heeft gesteld, is het niet nodig deze te beantwoorden. M.vr.gr. Brimz (overleg) 12 sep 2013 22:52 (CEST)

Bedankt Brimz E10H msg 12 sep 2013 22:56 (CEST)

Ik heb 'm op de OP van Natuur12 beantwoord :-) Miho (overleg) 12 sep 2013 22:57 (CEST)

Bronvermelding[bewerken]

Beste Eden10Hazard,

Ik zie vaak allerlei goede artikelen over voetballers voorbijkomen bij de nieuwe artikelen. Maar vaak zie ik ook dat er dan geen bron bijstaat, zou je dat bij de volgende artikels wel kunnen doen? Zo is de inhoud verifieerbaar. Maar respect voor goede bijdragen aan Wikipedia. Mvg Nick (overleg) 14 sep 2013 17:22 (CEST)

Ik doe het meestal niet omdat alles terug te vinden is op de Engelse versie. Alleen heeft dat artikel geen Engelstalige variant, vandaar dat ik er nu bronnen heb bijgezet.
Verwijs je bij die artikelen naar het Engelstalige artikel bij de bronvermelding? Nick (overleg) 14 sep 2013 22:38 (CEST)
Nee, omdat er in de linkerzijbalk al een link staat naar het Engelstalige artikel. Heeft weinig nut om dat onderaan de pagina nog eens te vermelden. E10H msg 15 sep 2013 10:42 (CEST)
Nou ja dan weten mensen dat het is overgenomen van de Engelse interwiki, dan ziet het er ongeveer zo uit:

Mvg. Nick (overleg) 15 sep 2013 10:52 (CEST)

Oh, op die manier. Moet je die datum elke keer aanpassen als je het artikel bewerkt of enkel bij het aanmaken ervan? E10H msg 15 sep 2013 10:56 (CEST)

Volgens mij op de datum van plaatsing, maar ik weet het eerlijk gezegd ook niet precies. Nick (overleg) 15 sep 2013 13:22 (CEST)
De uitleg staat hier. Gr. RONN (overleg) 15 sep 2013 14:17 (CEST)

Is het een idee om het sjabloon bij toekomstige artikelen te gebruiken? Nick (overleg) 22 sep 2013 20:48 (CEST)

Moet er inderdaad nog een gewoonte van maken. E10H msg 22 sep 2013 21:00 (CEST)

Okee, haha, ik help wel Nick (overleg) 22 sep 2013 21:20 (CEST)

Om er nog even op terug te komen volgens mij is het vermelden in de bewerkingssamenvatting ook al voldoende. Beetje late reactie, maar het schoot me nu pas te binnen. Fijne feestdagen nog. :) Nick (overleg) 24 dec 2013 21:50 (CET)

Voetbalbonden[bewerken]

Ha Eden10Harzard, ik verbaasde me over een paar nieuw aangemaakte bondslemma's van je. Waarom maak je ze niet in de originele taal aan? Zo'n Nederlandse naam, die vaak niet eens een letterlijke vertaling is, is toch een vorm van eigen onderzoek en ook alleen nodig waar het absoluut onleesbaar zou zijn (cyrillisch, Arabisch, Aziatische talen etc.). mvg Agora (overleg) 30 sep 2013 13:22 (CEST)

Hey Agora. Ik heb dat nog gedaan op die manier en 87lieven ook, maar eens aangemaakt hernoemde JurriaanH ze. Bv. JurriaanH heeft de pagina Fédération Ivoirienne de Football hernoemd naar Ivoriaanse voetbalbond over een doorverwijzing: conform standaard). Zie hier: https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Ivoriaanse_voetbalbond&action=history Dusja vandaar doe ik ze nu ook zo. Zo worden ze ook gelinkt in die sjabloon. Vandaar. Als je het liever anders hebt doe ik het wel terug anders. Groeten E10H msg 30 sep 2013 23:23 (CEST)

Ik zie het liever andersom, een Ivoriaanse Voetbal Federatie is toch weer een andere interpretatie dan Ivoriaanse Voetbalbond en als ze het zelf Fédération Ivoirienne de Football noemen, wie zijn wij dan om er maar wat van te maken. Vergelijkbaar met al die Eerste Divisies die nu langzaamaan weer teruggezet worden in hun originele naam. Zolang maar duidelijk is dat het de bond van het betreffende land is. mvg Agora (overleg) 1 okt 2013 19:10 (CEST)

Ik heb het zelf ook liever in de originele taal. Zelfde met die Eerste Divisies, slaat nergens op op die manier. E10H msg 1 okt 2013 19:49 (CEST)

Duidelijkheid[bewerken]

Hoi Eden10Hazard,

Ik richt mij even tot jou omdat ik jou naam veel tegen kom in de geschiedenis-pagina's van voetballers. Vaak kom ik op pagina's van (modale) spelers waar soms iets kleins bewerkt is zoals een doelpunt of wedstrijd. Echter wordt hierna niet de kleine moeite genomen om alle statistieken goed te maken, zoals in de infobox voetballer of seizoens-/clubtotalen.

Kunnen hier regels of voorschriften voor worden opgesteld, en moet ik dit bij jou voorleggen of iemand anders??

Met vriendelijke groet, Ferdy94 (overleg) 30 sep 2013 19:07 (CEST)

Hey Ferdy94. Bedankt voor je bijdragen de laatste tijd, heb je al mooie artikels zien schrijven. Bedoel je dat de statistieken in de infobox bewerkt is maar niet in het kopje statistieken zelf? Normaal let ik er op. Groetjes E10H msg 30 sep 2013 23:26 (CEST)

Ja dat is exact wat ik bedoel :) In de door jou bewerkte artikelen is dit altijd ook keurig voor elkaar, maar ik zie nog te vaak dat andere wikipedianen half werk afleveren. Dit maakt de pagina niet alleen slordig, maar ook nog eens onduidelijk voor de lezers. Is er een soort coördinator die hier overgaat? Groetjes, Ferdy94 (overleg) 1 okt 2013 13:55 (CEST)

Inderdaad, dat stoort mij ook enorm. Komt omdat soms IP's de statistieken goedwillend aanpassen maar het niet volledig doen. Soms ook door gewone gebruikers. En neen daar is geen coördinator voor, het enige wat hij kunnen doen is zoveel mogelijk rondklikken en pagina's inspecteren. E10H msg 1 okt 2013 19:10 (CEST)

Ok dan weet ik wat me te doen staat, in ieder geval bedankt :) Ferdy94 (overleg) 1 okt 2013 19:32 (CEST)

Is graag gedaan. ;) E10H msg 1 okt 2013 19:47 (CEST)

Voetbalboxen[bewerken]

Geachte, gezien jij nogal wat nieuwe artikelen aanmaakt over voetballers nodig ik u graag uit bij deze discussie. Bij voorbaat dank, Rubentj 1 (overleg) 25 okt 2013 10:09 (CEST)

Adam Lallana[bewerken]

Beste Eden10Hazard, Bij de 'nieuwe artikelen hercontrole' heb ik de statistieken ge-update, echter zag ik daarna dat jij dat een paar weken daarvoor had gedaan. Wil jij kijken of het zo klopt. Ik heb de Premier League-doelpunten namelijk apart gezet. Met vriendelijke groet, - Richard kiwi Overleg 9 nov 2013 19:14 (CET)

Welkom bij de dubbele schrijfweek over Zweden![bewerken]

Hallo Eden10Hazard, Van harte welkom bij de dubbele schrijfweek over Zweden! Hierbij enkele handige links en tips:

Veel schrijfplezier en bedankt alvast voor de geschreven artikelen! :-) Romaine 21 dec 2013 12:24 (CET)

Dank je wel! E10H msg 21 dec 2013 13:45 (CET)

Lijst met gewenste artikelen[bewerken]

Beste EdenHazard10,

Ik zag dat jij een van de meest actieve gebruikers bent wat betreft het voetbalgedeelte. Ik ben zelf ook alleen maar daar actief en het is een doel om dat gedeelte zo groot mogelijk te maken. Soms kan ik echter niets vinden waar ik het nut van in zie om te schrijven, maar daar probeer ik een oplossing voor te verzinnen. Daarom heb ik een nieuwe Lijst met gewenste artikelen aangemaakt, waarop een makkelijk overzicht komt qua gewenste lemma's. Ik hoop dat jij (en anderen) dit aan kunnen vullen en dat er zo meer overzicht is over wat nodig is wat betreft het aanmaken van artikelen.

Met vriendelijke groet, TimGiesbers (overleg) 24 dec 2013 14:00 (CET)

Als reactie op jouw respons: zouden we niet intensief het overzicht aan kunnen vullen om ervoor te zorgen dat nog meer voetballers een pagina krijgen? Dus even rondzoeken naar wat nog moet gebeuren, zodat meer mensen een goed overzicht hebben van wat nog staat te wachten. TimGiesbers (overleg) 24 dec 2013 18:04 (CET)
Bedoel je de voetballers die zullen deelnemen op het WK 2014 of algemeen? E10H msg 24 dec 2013 18:31 (CET)
Nee, ik bedoel de lijst zoals ik die nu heb aangepast. Zie deze pagina daarvoor. TimGiesbers (overleg) 24 dec 2013 19:07 (CET)

Ziet er goed uit, ik zal hier en daar ook spelers toevoegen en aanmaken vanuit die lijst. E10H msg 24 dec 2013 19:21 (CET)

Zit dit erin verwerkt? Zoja: top! JurriaanH overleg 24 dec 2013 19:44 (CET)
Ja, die lijst zit er zo goed mogelijk in verwerkt. Alleen landen als Zuid-Korea, Costa Rica, Ecuador en Iran worden nog even op het langere plan geschoven, tot ik ze erbij ga zetten. TimGiesbers (overleg) 25 dec 2013 09:36 (CET)

Ster van verdienste[bewerken]

Beste Eden10Hazard, regelmatig zie ik lemma's van jouw hand voorbijkomen: verzorgd en tot in de details juist (zowel inhoudelijk als vormelijk). Dat kan ik alleen maar aanmoedigen. Vandaar reik ik jou deze unieke ster van verdienste uit. Vriendelijke groet en een fijn eindejaar, C (o) 30 dec 2013 20:25 (CET)

Ik heb je naam toevoegd op de centrale pagina: Wikipedia:Sterren voor bewezen diensten. - C (o) 30 dec 2013 20:27 (CET)

Heel erg bedankt Capaccio, dit doet ontzettend deugd om te horen dat mijn werk geapprecieerd wordt! Ik wens je bij deze een zalig 2014! E10H msg 30 dec 2013 20:29 (CET)