Overleg gebruiker:Eelco.H

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Eelco.H, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.051.726 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Hallo Eelco H., welkom! Veel succes en plezier gewenst - eVe Roept u maar! 16 okt 2006 23:50 (CEST)

Dank je. Op de Nederlandse Wikipedia heb ik een nieuw account (deze dus) gemaakt omdat ik wachtwoord en emailadres vergeten ben van mijn oude account. :( Waarom is er eigenlijk niet 1 accountstructuur voor alle wikipedias? -Eelco.H 17 okt 2006 00:58 (CEST)
Die gaat er wel komen in de nabije toekomst. – gpvos (overleg) 11 nov 2006 13:57 (CET)

Anorexie[brontekst bewerken]

Jammer dat je niet even heb overlegt, over wat ik anders had kunnen doen. Dat werkt wat vriendelijker. Je had het ook mogen aanpassen.--wie het weet mag het zeggen ;-p Chantal 23 okt 2006 02:21 (CEST)

Het is niet mijn bedoeling onvriendelijk te zijn, ik was ervan overtuigd dat dit de manier is om aan te geven dat een artikel nog niet goed genoeg is. Iemand had het artikel veranderd in een redirect, dat heb ik teruggedraaid omdat ik denk dat de aanzet van het artikel goed is. -Eelco.H 23 okt 2006 11:45 (CEST)

Amandina van Schakkebroek[brontekst bewerken]

Beste Eelco H., kan je even de geschiedenis van genoemd artikel bekijken? Het is tof dat je een categorie wil toevoegen aan dit artikel. Maar als je de edits van 81.83.176.74 bekijkt (vergelijk even met vorige versies) dan zie je dat deze een hoop rommel heeft gemaakt van dit artikel, o.a. het verwijderen van de categorien. Zo leest het artikel nu dat ze geboren zou zijn in 1900. Ik stel voor dat we gewoon de complete edit van bewuste IP terugzetten, naar de versie van BobkeNL. Goed? --Xaviervd 25 okt 2006 13:56 (CEST)

Vanzelfsprekend, ik heb dat over het hoofd gezien. Hoe eerder hoe beter! ;) Ik probeer iedere dag de letter A van ongecategoriseerde pagina's weg te werken, en ben een beetje slordig geworden... -Eelco.H 25 okt 2006 21:35 (CEST)

Werd ; )[brontekst bewerken]

Bedankt voor de melding. Ik zou er op letten voortaan. (26 okt 2006 01:34 Josti88)

Dieren Bevrijdings Front[brontekst bewerken]

Wil je dit alsjeblieft NOOIT meer doen, de inhoud van een artikel knippen en plakken en van het origineel een redirect maken? Zo gaat de geschiedenis van het artikel verloren. Dit is waarom je een "wijzig titel"-knopje bovenaan de pagina hebt. – gpvos (overleg) 11 nov 2006 15:18 (CET)

K -Eelco.H 24 nov 2006 00:56 (CET)