Overleg gebruiker:Epiwikinl

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

Naar aanleiding van een bewerkingsoorlog, dreigementen en persoonlijke aanvallen tegen een gebruiker is via checkuser vastgesteld dat deze gebruiker zich schuldig heeft gemaakt aan sokpopmisbruik door middel van de volgende open proxy's:

Gebruiker kan indien gewenst eenmalig gebruikmaken van de ontsnappingsclausule. Dit betekent in het geval van Epiwikinl dat hij/zij moet beloven nooit meer misbruik te zullen maken van sokpoppen en zich verder ook te zullen onthouden van de overige genoemde misdragingen. Zie hier voor meer informatie over deze mogelijkheid. Bij persisteren met weer andere sokpopaccounts komt deze mogelijkheid te vervallen.


Welkom op Wikipedia, Epiwikinl! Om te beginnen

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook u hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.689 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat u aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat u in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doet u dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: uw bericht wordt automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide. Versturen doet u met de knop "Wijzigingen publiceren".


De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Coachingsprogramma
De snelcursus
Bronvermelding

Kajsa Ollongren[brontekst bewerken]

De informatie die u toevoegde o.v.v. een bron, wordt niet ondersteund door die bron. Daarom heb ik die info weer weggehaald. Gelieve deze dan niet zomaar terug te plaatsen. Heeft u andere bronnen voor die info? Wikiwerner (overleg) 3 feb 2018 18:04 (CET)[reageer]

Indien de Ollongren familie in 2002 niet ingelijfd was in de Nederlandse adel dan had Kasja het predicaat Jonkvrouw niet mogen dragen. Op https://www.hogeraadvanadel.nl/adel/nederlandse-adellijke-families/noord-nederlandse-adellijke-families staat wanneer de familie is ingelijfd. Kennelijk vindt Gebruiker:Wikiwerner / Gebruiker:Paul Brussel de titel Jonkvrouw niet leuk maar deze informatie komt initieel van https://en.wikipedia.org/wiki/Kajsa_Ollongren – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Epiwikinl (overleg · bijdragen) 3 feb 2018 18:43‎
Op de adellijke status wordt gewezen in het aan het geslacht gewijde lemma Ollongren. Die informatie hoeft niet herhaald te worden in elk lemma over leden van dat geslacht. In haar infobox staat het adellijke predikaat gewoon vermeld. Ik raad u aan te stoppen met uw bewerkingen op dit lemma daar anders een blokkadeverzoek tegen u kan worden ingediend. Paul Brussel (overleg) 3 feb 2018 18:46 (CET)[reageer]

In Nederland wordt de titel of het predicaat vermeld vóór de naam, en het predicaat Jonkvrouw is persoonlijk voor Kajsa Ollongren en niet voor het geslacht Ollongren, en dus vallen wij niet in herhaling. De informatie is correct en er is daardoor geen reden deze nogmaals te verwijderen.

Helaas ben ik bang dat u niet op de hoogte bent van de gewoonten op WP:NL. Een adellijk predicaat of adellijke titel wordt inderdaad vermeld in de eerste zin indien die bij geboorte aanwezig was; dat laatste was hier niet het geval want ze werd pas jkvr. na de inlijving van haar vader. Daarnaast wordt het predicaat wel vermeld in de infobox. Paul Brussel (overleg) 3 feb 2018 19:22 (CET)[reageer]
Normaal gesproken weet u helemaal niet sinds wanneer iemand zijn of haar titel of predicaat draagt of verkregen heeft. Het is geen gestelde regel op WP:NL dat geboren met een titel of predicaat een criterium is om dit te vermelden.

Ik raad u aan te stopppen met het terugdraaien van bewerkingen op de wikipedia pagina van Kajsa Ollongren daar anders een blokkadeverzoek tegen u kan worden ingediend.

Toevallig weet ik wel sinds wanneer Ollongren het predicaat jkvr. mag voeren, en dat is niet sinds haar geboorte. U wordt verzocht zich in te lezen in de gewoontes hier. En u mag gerust een blokkadeverzoek tegen me indienen, maar dat zal geen schijn van kans maken; een verzoek daarentegen tegen u zal dat, vrees ik voor u, wel maken. Paul Brussel (overleg) 3 feb 2018 23:37 (CET)[reageer]