Overleg gebruiker:Esiqeso

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen. Er is een blokkade opgelegd conform de richtlijnen om bijdragen met de betreffende accounts en/of ip-adressen tegen te gaan.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen zoals vastgesteld via bewerkingenonderzoek en checkuseronderzoek op nl-wiki en hiermee gedurende lange tijd ongewenste activiteiten te ontplooien zoals het steeds serieel en gelijktijdig met meer accounts te blijven sokpoppen en antagoniseren van anderen, het wanneer het een account te heet onder de voeten wordt de sporen pogen te wissen, en doorgaan met telkens nieuwe sokpoppen, het zich voordoen als verschillende personen, het blijven creëren van problemen en ruziemaken met anderen en bewerkingsblokkadeontduiking met meerdere sokpopaccounts zijn de volgende hier actieve accounts geblokkeerd:

Gebruiker kan indien gewenst eenmalig gebruikmaken van de ontsnappingsclausule, dus werken met 1 account en beloven af te zien van verdere problemen en zich te beperken tot neutraal inhoudelijk constructief bijdragen aan de encyclopedie en op constructieve wijze te overleggen. Het originele account, Thomas98 heeft daartoe een niet meegeblokkeerde emailfunctie en overlegpaginabewerkmogelijkheid.

Nadien is er met behulp van de volgende accounts de blokkade ontdoken en is het patroon van ongewenst gedrag voortgezet:

De accounts zijn door een checkuser gekoppeld aan Thomas98.

Hallo Esiqeso, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.969.569 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Welkom, Esiqeso! Boas R (overleg) 3 jan 2019 01:29 (CET)

Beoordelingsnominatie Sandra Rientjes[bewerken]

Beste Esiqeso, welkom! Echter, zoals ik het beoordeel is dit artikel auteursrechtenschending omdat de tekst van Wikisage niet onder CC-BY-CA valt. Wikipedia doet dat wel. Je zult het artikel daarom drastisch moeten herschrijven om het te behouden (al zou het ook kunnen dat het artikel al eerder 'nuweg' gaat, maar dan kun je hem weer opnieuw aanmaken). Opmerkingen over de nominatie kun je hier kwijt. Mvg, Encycloon (overleg) 3 jan 2019 01:43 (CET)

Beste Esiqeso, tot mijn spijt moet ik je melden dat ik een tweede nominatie op bovenstaande artikel heb geplaatst. Dit maal vanwege het gebrek aan onafhankelijke bronnen. Bijna alle gebruikte bronnen zijn namelijk direct betrokken, alleen die van de KB niet. Relevantie is echt afhankelijk van de onafhankelijke bronnen, anders zou iedereen lekker veel over een onderwerp kunnen gaan publiceren en dan vanzelf kunnen gaan roepen: "kijk hoe belangrijk dit onderwerp is!" Mocht je vragen over de nominatie hebben: stel die dan gerust hieronder, dan zal ik ze ook hier beantwoorden. Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 3 jan 2019 11:10 (CET)

Ok, ik begrijp het nu. Danku om dit zo vriendelijk uit te leggen. Groet van Esiqeso. Esiqeso (overleg) 5 jan 2019 01:23 (CET)

Beoordelingsnominatie James Heilman[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om James Heilman dat is genomineerd door Dagdeel. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190111 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 12 jan 2019 01:03 (CET)