Overleg gebruiker:Etty Mulder

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Etty Mulder, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.976.283 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dag Etty, welkom op Wikipedia.

GP[bewerken]

Even een kleine uitleg over een gebruikerspagina. Je huidige invulling voldoet niet helemaal aan datgene waar een gebruikerspagina voor bedoeld is. Een gebruikerspagina is een pagina waarop je jezelf kunt voorstellen wie je bent en wat je doet met betrekking tot wikipedia. Een uitleg over het gebruik van de gebruikerspagina is te lezen op Wikipedia:Gebruikerspagina. M.v.g. PocketCube (small).gif Silver Spoon (?) 7 aug 2009 23:01 (CEST)

Ik zie dat je net zelf de pagina hebt verplaatst naar de hoofdnaamruimte. Dat is inderdaad een betere plek daarvoor, ik weet alleen niet in hoeverre dit aan de conventies van wikipedia voldoet. Over het algemeen is men niet zo happig als het gaat om mensen die over henzelf stukken schrijven op wikipedia. Zie voor uitleg hierover: Wikipedia:Zelfpromotie. Groet PocketCube (small).gif Silver Spoon (?) 7 aug 2009 23:04 (CEST)
Ik heb je artikel genomineerd voor verwijdering. De nominatie is hier terug te vinden. Mensen uit de wikipedia-gemeenschap kunnen hier reageren op nominaties en tegen of voor verwijdering stemmen. Na een periode van 2 weken zal een moderator daarna de lijst doorlopen om te zien welke artikelen verwijderd moeten worden. PocketCube (small).gif Silver Spoon (?) 7 aug 2009 23:15 (CEST)

Verwijderingsnominatie Etty Mulder[bewerken]

Beste Etty Mulder, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Etty Mulder. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090807 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 8 aug 2009 02:15 (CEST)

weer een stapje verder[bewerken]

Het bewuste artikel is geaccepteerd. Dus geen zorgen meer daarover :). Ondanks de wellicht wat stroeve kennismaking nog welkom. En als je aan andere artikelen wilt of kunt bijdragen dan zou dat prima zijn. Groet. --VanBuren 17 aug 2009 17:57 (CEST)

n.a.v. je opmerking op de Helpdesk[bewerken]

Hoi, ik zag je berichtje over (ongewenste) 'hits' op Google e.d. Ik raad je aan een verzoek voor hernoeming van account op deze pagina te plaatsen, waarbij je kunt uitleggen dat je deze ongewenste vindbaarheid hebt. Als de account wordt hernoemd, verandert dus deze pagina automatisch ook van naam. Er blijft meestal wel een 'redirect' (automatische verwijzing), maar die kan vervolgens verwijderd worden. Zodra de pagina dan is hernoemd en de oude verwijderd verdwijnen na enkele dagen automatisch de zoekresultaten. Desgewenst kan ik ook op de resterende plekken waar je naam op overlegpagina's staat je naam aanpassen zodat hij niet meer in Google terugkomt. Groet, Msj 18 aug 2009 23:07 (CEST)

Ter informatie[bewerken]

Ter informatie laat ik u weten dat ik gereageerd heb op uw opmerkingen die u op mijn overlegpagina plaatste. U kunt daaronder weer eventueel uw reactie kwijt. Dit bericht is alleen bedoeld voor het geval u mijn reactie niet meer terug zou vinden; de ervaring leert dat Wikipedia af en toe een doolhof is voor nieuwkomers. Velocitas(↑) 27 feb 2013 22:39 (CET)

Geachte mevrouw, ik heb het artikel over u gewikificeerd en het ontdaan van zijn cv-achtige uiterlijk. Op de nieuwe versie is beslist kritiek mogelijk, maar ik wil er ook geen uren aan besteden. Natuurlijk kende u de mores op Wikipedia niet, en wist u niet dat artikelen over jezelf schrijven niet gewaardeerd wordt. Als u over andere onderwerpen wilt schrijven op Wikipedia wordt dat natuurlijk op hoge prijs gesteld. Maar verdiept u zich dan eerst eens in de links hierboven in uw welkomstboodschap, om het een beetje te leren. Ik wil u ook in overweging geven om uw naam in een mooie schuilnaam te veranderen, of een nieuw account te maken. Je kunt hier in aanvaring komen met collega-academici, met aardige mensen, maar ook met elfjarigen, pubers, pestkoppen en mensen die niet helemaal redelijk kunnen handelen, om het omzichtig uit te drukken. Dat kan soms vervelend uitpakken. Glatisant (overleg) 28 feb 2013 02:42 (CET)