Overleg gebruiker:EvilFreD

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Grap[bewerken]

Wat zeker geen grap is, is dat je kennelijk je OP nog leest, en nog even een teken van leven geeft. Ik hoop van harte dat het je goed gaat. WIKIKLAAS overleg 26 aug 2017 00:10 (CEST)

Maak je geen zorgen, met mij gaat alles goed. Thx fr askin'.
Wat betreft het lezen van mijn OP: hoewel ik gestopt ben met bijdragen, ben ik niet gestopt met raadplegen. Geregeld kruist er iets mijn pad waar ik van wil weten wat mijn medewikipedisten erover konden verzamelen aan beschikbare kennis. Dankzij de instellingen van mijn mobieltje, en het gegeven dat ik te lui ben om die te wijzigen, gebeurt dat nog altijd ingelogd en derhalve verschijnt daarbij nog steeds dat kleine oranje balkje in de rechterbovenhoek van het scherm dat mij ervan op de hoogte stelt dat iemand met mij in contact wenst te treden.
Wikipedia is echter voor mij een gesloten boek voor wat betreft eraan bijdragen. Maar ik ben er natuurlijk nog altijd en voor wie mij wenst te contacteren om mijzelf, staat mijn OP nog altijd ter beschikking (ook al ben ik lang niet meer zo vaak 'in office' als voorheen). Met vriendelijke groet, EvilFreD (overleg) 26 aug 2017 08:26 (CEST)

Tip[bewerken]

Geen idee of nlwikibots er rekening mee houdt, maar er bestaat een {{nobots}} sjabloon. ed0verleg 8 sep 2017 20:03 (CEST)

Beoordelingsnominatie Foute muziek[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Foute muziek dat is genomineerd door LeeGer. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20171202 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 3 dec 2017 01:01 (CET)

Beoordelingsnominatie J.F. Kennedybrug[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om J.F. Kennedybrug dat is genomineerd door The Banner. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20171205 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 6 dec 2017 01:02 (CET)