Overleg gebruiker:EvilFreD

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Jubileumster 10 jaar[brontekst bewerken]

10 jaar actief Deze ster is voor mensen die zich al 10 jaar of langer inzetten voor Wikipedia. U bent al meer dan 10 jaar actief, dus deze ster heeft u verdiend!

Rode raaf (overleg) 12 mei 2018 11:31 (CEST)

Hoi Fred, ik zie nu pas via de geschiedenis dat je de handdoek in de ring gesmeten hebt. Heel begrijpelijk. Ik heb het zelf ook twee keer gedaan. Balen, want ik mis je fijne bijdragen wel. Ik heb uiteraard begrip voor je beslissing, maar neem het me niet kwalijk dat ik desalniettemin hoop dat je weer mee gaat helpen. Heel veel sterkte gewenst met afkicken in ieder geval. Bedankt voor de prettige samenwerking, die ster (en eigenlijk vele andere erbij) heb je sowieso verdiend. MVG, Rode raaf (overleg) 12 mei 2018 12:38 (CEST)

Beoordelingsnominatie Battle of Los Angeles[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Battle of Los Angeles dat is genomineerd door Dqfn13. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20181120 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 21 nov 2018 01:01 (CET)

Verplaatste bewerkingen[brontekst bewerken]

Beste EvilFreD,

In het verleden heb je bewerkingen gedaan op pagina's die op een volglijst staan. Ter verbetering van de kwaliteit van Wikipedia zijn de nog niet goedgekeurde artikelen van deze volglijst verplaatst naar de naamruimte van de aanmaker. Als je vindt dat een of meer van deze pagina's wel in de hoofdnaamruimte passen, kan je via deze pagina een verzoek daartoe aan de moderatoren doen.

Met vriendelijke groet, RonnieBot (overleg) 11 sep 2019 07:05 (CEST)