Overleg gebruiker:Floortje Désirée

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom[bewerken]

Vlag van het Verenigd Koninkrijk. Welcome message in English

Leer Wikipedia te begrijpen

Help mee

Persoonlijke hulp

Andere handige pagina's

Hallo Floortje Désirée, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 12 dec 2017 17:17 (CET)

In eigen beheer uitgegeven teksten (bv. links naar vertalingen in artikel over Emily Dickinson)[bewerken]

Beste Floortje, ik heb deze kwestie voorgelegd in de Kroeg, misschien wil je er ook wat over zeggen. Vriendelijke groet, J.G.G. (overleg) 18 dec 2017 10:41 (CET)

Heb ik reeds gedaan. Goed punt overigens. Floortje Désirée (overleg) 18 dec 2017 10:41 (CET)

Doorverwijspagina's[bewerken]

Dag Floortje Desiree, welkom in de duistere wereld van doorverwijspagina's! Ik meld me even hier, want als ik op de laatste opmerking van The Banner zou gaan reageren, dan word ik meteen chagrijnig Knipogende smiley. Ook de dogmatische redeneringen van de "Altijd een DP"-aanhangers doen mijn humeur weinig goed. Ik ben er zelf een groot voorstander van dat de hoofdbetekenis de paginatitel zonder toevoeging krijgt (volgens mij heet dat de Amsterdamconstructie), maar op een of andere manier lijken alleen de bestaande AC's gedoogd te worden. Bij nieuwe gevallen (zoals Thomas Hardy) lijkt de conclusie altijd "geen consensus, dus een standaard-DP". Ik heb me er maar bij neergelegd. Vinvlugt (overleg) 1 mrt 2018 12:23 (CET)

The Banner heeft nog gelijk ook, dat ik niet van plan ben me door zijn harde reacties te laten tegenhouden. Dat ik niet geïnteresseerd ben in Thomas Hardy is natuurlijk onzin, het is allang één van mijn favoriete schrijvers. Mijn plan is nu een formele stemming. Het moet dan maar zo. Zanaq zegt dat ook. In die stemming ga ik een hoofdbetekenisconstructie voorstellen. Floortje Désirée (overleg) 1 mrt 2018 12:58 (CET)
Mocht je hulp nodig hebben, ik denk graag met je mee. Groet, Vinvlugt (overleg) 1 mrt 2018 13:05 (CET)
Dat is heel prettig. Bedankt! Ik was van plan hulp te vragen in de Kroeg, maar dat hoeft nu niet. Hier staat mijn eerste opzet voor het stemvoorstel: Gebruiker:Floortje Désirée/stemming Floortje Désirée (overleg) 1 mrt 2018 13:08 (CET)
Ik zie dat Zanaq ook al constructief meedenkt, heel fijn. Ik heb je stemmingsopzet op mijn volglijst gezet, mocht ik input hebben zie je die dit weekend wel verschijnen. Laat je door eventuele vervelende opmerkingen vooral niet uit het veld slaan! Groet. Vinvlugt (overleg) 1 mrt 2018 14:55 (CET)
Aardig, maar ik stel niet dat u niet geïnteresseerd bent in Thomas Hardy, naar dat u niet geïnteresseerd bent in overleg over uw voorstel. Dat is wat anders. The Banner Overleg 1 mrt 2018 13:47 (CET)

Beste Floortje, heb je gezien dat de stemming kan worden gesloten? (en dus ook de uitslag kan worden vastgesteld) Bob.v.R (overleg) 24 mrt 2018 11:06 (CET)

De uitslag heb ik al vastgesteld. Uw bericht heeft mijn conclusie gekruist. Floortje Désirée (overleg) 24 mrt 2018 11:07 (CET)

Email[bewerken]

U heeft de email uitstaan, dus ik kan u even geen mail sturen. Ik zag uw opmerking waar slaat dit op, die u terecht maakte. Er zit wel een (persoonlijk) verhaal bij, neem maar van mij aan dat u het verders kunt negeren, omdat het niet per se iets persoonlijks tegen u is. ed0verleg 2 mrt 2018 08:23 (CET)

O. In ieder geval bedankt voor het bericht. Floortje Désirée (overleg) 2 mrt 2018 08:26 (CET)

Het woud der verwachting[bewerken]

Hallo Floortje Désirée. Ik moet tot mijn schande bekennen dat ik de roman van Hella Haasse niet gelezen heb. Jij wel? Je weet zoveel van de achtergrond af, dat het er wel op lijkt. Ik denk dat het verstandig is om gewoon een artikel te schrijven over de roman, dan zijn we van alle problemen af. Als je hulp nodig hebt bij het schrijven, laat me even weten, de bibliotheek is vlakbij. Met vriendelijke groet, JanCK Sinnbild Radfahrer, StVO 1992.svg (overleg) 23 mei 2018 17:37 (CEST)

Een zo vleiend en hulpvaardig verzoek kan ik moeilijk weigeren. ;) Ik heb de roman wel gelezen, maar vond die niet echt interessant; de kritiek van Simon Vestdijk (zie artikel) is ook mijn mening. Desondanks heb ik een kort artikel geschreven. Wat ik wist heb ik gecombineerd met een paar feiten en een citaat van internet. Meer zal ik echter er niet over schrijven, hoewel de roman dat wel verdient. Momenteel ben ik namelijk bezig met een uitgebreid artikel over Jacqueline van der Waals. Dat heeft meer mijn interesse. Voor wat betreft het lezen van de roman: het is nooit te laat om eraan te beginnen. Floortje Désirée (overleg) 23 mei 2018 20:46 (CEST)

Of alle problemen opgelost zijn is maar de vraag. Bij verwijdering van het artikel over de stichting moet er nog steeds van alles gebeuren. Floortje Désirée (overleg) 23 mei 2018 20:56 (CEST)

Hartstikke goed! Je hebt gelijk, misschien kan er wat meer over geschreven worden, maar dit is een uitstekend begin. Ik zie dat anderen ook al mee zijn gaan helpen, dit gaat echt wel uit de verf komen.
En dat we na een eventuele verwijdering van het artikel over die stichting nog wat werk hebben, daar maak ik me geen zorgen over, dat komt helemaal goed.
Bedankt voor de wijze waarop je dit hebt opgepakt en mee hebt gediscussieerd. Met vriendelijke groet, JanCK Sinnbild Radfahrer, StVO 1992.svg (overleg) 23 mei 2018 23:25 (CEST)

Spatie voor <ref>[bewerken]

Naar aanleiding van je verzoek, beste Floortje: welk "probleem" tracht je hiermee op te (laten) lossen c.q. te omzeilen? Collegiale groeten uit Osdorp van Klaas `Z4␟` V:  16 sep 2018 09:04 (CEST)

Het lijkt mij handiger dit overleg te voeren bij het verzoek. Dat gezegd hebbende, het is de gewoonte om geen spatie plaatsen na een verwijzing. Het kan zijn dat u andere informatie heeft, maar ik kom het nooit tegen en als ik een wetenschappelijk stuk schrijf, wordt het ook afgekeurd. Mijns inziens geldt hetzelfde als voor spaties na een komma o.i.d. Floortje Désirée (overleg) 17 sep 2018 16:12 (CEST)

Piet Peelenbrug[bewerken]

Beste Floortje Desiree, waarom heb je de foto van de naamplaat naar rechts verschoven? Ik heb nu een heel wit vlak in het artikel (op mijn desktop), want door de foto rechts te plaatsen worden de bronnen, noten etc. naar beneden gedrukt. Er is nl ook nog kans dat iemand nog de coördinaten in de infobox gaat zetten waardoor er een nog groter gat ontstaat. Het kan zijn dan dat een foto links hinder geeft bij andere media, maar gallery's laten foto's ook vanaf links zien, dus dat kan mi het probleem niet zijn. Graag even bericht,Ceescamel (overleg) 16 sep 2018 12:46 (CEST)

U heeft helemaal gelijk. Ik heb het teruggezet. Floortje Désirée (overleg) 17 sep 2018 08:48 (CEST)