Overleg gebruiker:Fontes

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Archief
Voeg nieuw bericht toe (Write new message)


Coaching[bewerken]

Hoi Fontes,

Vermoedelijk niet, maar loopt de coaching van Gebruiker:Arjan Groters nog? De coaching staat namelijk nog in de lijst op Wikipedia:Coachingsprogramma/Projectorganisatie; indien de coaching niet meer loopt zou het verplaatst kunnen worden naar Wikipedia:Coachingsprogramma/Projectorganisatie/Coaching afgerond.

Vr gr, netraaM • 12 feb 2015 00:25 (CET)

Aan mijn kant is er geen zending of ontvangst wat betreft coaching dus: nee, dit loopt niet (meer). :-) Mvg, Fontes 17 feb 2015 11:48 (CET)

Oranienburg_concentratiekamp[bewerken]

Beste mijnheer/mevrouw Fontes,

Ik was op zoek naar informatie over concentratiekamp Oranienburg en kwam uw naam tegen bij de lijst met bewerkers, vandaar dit bericht. Op de site http://nl.wikipedia.org/wiki/Oranienburg_%28concentratiekamp%29 staat dat het kamp gesloten is in 1934, *en* dat het tijdens het begin van de tweede wereldoorlog als concentratiekamp gebruikt werd. Mijn grootvader heeft in Oranienburg gezeten en dat moet zo rond 1942 zijn geweest. Heeft u enig idee waar meer informatie te krijgen is over de periode na 1934? ( buiten de links op de pagina zelf )

Met vriendelijke groeten, Ed Kapitein. ( ed apenstaartje kapitein punt org

Beste Ed,
Mijn wijziging betrof puur het verwijderen van verborgen reclame voor een slechte kopie van Wikipedia. Ik heb dus geen idee.

Mvg,
Fontes 26 mei 2015 12:25 (CEST)

Peter Paul de Vries[bewerken]

Beste Fontes, je had een opmerking over neutraliteit geplaatst bij dit artikel. Wil je nog eens naar het artikel kijken. Ik heb e.e.a. aangepast Zandcee (overleg) 12 dec 2015 10:16 (CET)