Overleg gebruiker:Fred Lambert

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Jouw nominatiegedrag (4)[bewerken]

Het staat jou vrij te archiverebn maar ik zou toch graag antwoord krijgen op de volgende vraag:

wij zijn vrijwilligers die om niet onze bijdragen leveren, dat geldt natuurlijk ook voor andere medewerkers. Waarom moet men beleefd en aardig tegen jou zijn, wanneer jij niet beleefd en aardig tegenover anderen bent? The Banner Overleg 31 jan 2019 21:39 (CET)

Openluchtmuseum Bachten de Kupe[bewerken]

Hallo Fred Lambert,

Met deze bewerking geef jij aan dat er in het Openluchtmuseum Bachten de Kupe onder meer twee 19e eeuwse arbeidershuisjes uit Alveringem en een 19e eeuwse vlasfabriek uit Wevelgem te vinden zijn. Mag ik vragen waar je dat op baseert? Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 1 feb 2019 21:37 (CET)

  • Zie Inventaris Onroerend Erfgoed: Voorzien: twee werkmanshuisjes, 19de eeuw, afkomstig uit Alveringem en een vlasfabriek, 19de eeuw, uit Wevelgem. Fred (overleg) 1 feb 2019 21:50 (CET)
    • Precies. Heb jij dat eerste woord ook gelezen? 'Voorzien' betekent volgens mij iets als 'gepland, verwacht'. Dat betekent niet dat ze er ook daadwerkelijk gekomen zijn. Hoe weten we zeker dat deze er inderdaad staan? Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 1 feb 2019 23:30 (CET)
      • Ja, ik twijfelde al, het geldt ook voor de vlasfabriek. Ik ging er van uit dat de site van Onroerend Erfgoed niet recentelijk was bijgewerkt en al enkele jaren oud moet zijn. De site van het museum maakt nog melding van een winkelstraat e.d., maar de genoemde gebouwen heb ik daar niet kunnen vinden. Ik zal genoemde bouwsels maar verwijderen tot er zekerheid bestaat. Met vriendelijke groet, Fred (overleg) 1 feb 2019 23:48 (CET)

Beoordelingsnominatie van o.a. Trinitariërskerk (Vianden)[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: Trinitariërskerk (Vianden) door The Banner, Meid (persoon) door DutchTom. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190201 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 2 feb 2019 01:04 (CET)

Beoordelingsnominatie Uilenbeker[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Uilenbeker dat is genomineerd door Edoderoo. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190211 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 12 feb 2019 01:05 (CET)

Hela, Fred[bewerken]

Ik heb Hoedenindustrie (Eindhoven), Gelatinefabriek (Hasselt), Sepulchrijnenklooster (Maaseik) en Spoorwegzate (Tongeren) voorgedragen voor verwijdering. The Banner Overleg 13 feb 2019 00:09 (CET)

Omdat jij het op prijs stelt: Van Niftrik (bedrijf) is genomineerd voor verwijdering. The Banner Overleg 13 feb 2019 13:19 (CET)
Stedelijke begraafplaats (Sint-Truiden) genomineerd The Banner Overleg 17 feb 2019 16:10 (CET)

Ontgiftingspleister doel en samenstelling.[bewerken]

Hallo Fred. Dank voor je opmerkingen bij Ontgiftingspleister. Ik heb het aangepast. Hopelijk is het zo wel goed. Er zijn wel degelijk wetenschappelijke testen gedaan en bewijzen voor de werking.Probleem is dat er dan namen van laboratoria en producenten bij staan en dat wordt het reclame. met vr groet Artemis