Overleg gebruiker:Fullprocento

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen en hiermee zonder te voldoen aan de gebruiksvoorwaarden een persoonspromotieartikel plaatsen als Armoowasright /Robin Arayan/Robin Armoo/Robin Basak en herplaatsen als Armoo en dit met meer identiteiten doen en tevens hiermee te proberen dit te behouden op de beoordelingspagina zijn de volgende accounts, zoals vastgesteld in dit checkuserverzoek voor onbepaalde tijd buiten gebruik gesteld en is het oningelogd bewerken geblokkeerd.

Gebruiker kan indien gewenst als deze belangeloos wil gaan bijdragen aan de encyclopedie eenmalig gebruik maken van de ontsnappingsclausule. Het account Johndope67 heeft daartoe een niet geblokkeerde overlegpagina en mailfunctie. Hoe dit kan staat hier te lezen. Het is niet de bedoeling om oningelogd of via nieuwe accounts met de ongewenste activiteiten (persisteren in persoonspromo plaatsen zonder acht te slaan op de gebruiksvoorwaarden alsmede met meer accounts behoud ervan nastreven) door te gaan. Dat kan leiden tot definitieve opschorting van de bewerkingsrechten.