Overleg gebruiker:Gidonb

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Archief

LET OP: WEGENS VOORTDUREND MISBRUIK VAN MIJN GEBRUIKERSPAGINA'S [1] [2] [3] IS DEZE PAGINA HELEMAAL BUITEN GEBRUIK.

Beoordelingsnominatie Lijst van Nederlandstalige liedjes met een jongensnaam in de titel[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van Nederlandstalige liedjes met een jongensnaam in de titel dat is genomineerd door Woodcutterty. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150802 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 3 aug 2015 02:05 (CEST)

Wessel Couzijn[bewerken]

Gidon, wil jij hier eens meekijken /-denken? Groet, Kattiel (overleg) 18 aug 2015 11:56 (CEST)

Sorry maar ik ben 8 jaar geleden opgehouden met bijdragen leveren aan de Nederlandstalige Wikipedia. De kwaliteit, mentaliteit en anarchie stonden me niet aan. Mijn pagina's waren bijvoorbeeld vergrendeld wegens aanhoudend misbruik. Dat lijkt nu veranderd voor de overlegpagina want er kwamen hier opeens twee berichten binnen. Als men al vragen heeft, wil ik verzoeken te wenden tot mijn gebruikerspagina op de lingua franca Wikipedia en dan niet over hoe men de Nederlandstalige Wikipedia moet inrichten want dat was dweilen met de kraan open. gidonb 18 aug 2015 19:04 (CEST)