Overleg gebruiker:Grashoofd

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Grashoofd
(Zeg maar Lars)

Hello!

Deze pagina is voor het laatst bewerkt door Grashoofd op 21-09-2020
Archiefpagina's: 2007-2008200920102011201220132014201520162017201820192020

Artikel van de dag[brontekst bewerken]

Beste Grashoofd, Artikel van de dag vind ik een fantastisch initiatief. Maar het bestaat inmiddels ook alweer lange tijd waardoor het nieuwe er van af is (en daarmee de opmerkzaamheid ervoor mogelijk ook verdwijnt). Ik zag dat jij de pagina hebt opgestart en wellicht de initiator (en dragende kracht?) achter de pagina bent, maar ik vraag me af of de pagina nog werkt: levert het nog volop bijdragen op? De resultatenpagina wordt allang niet meer bijgehouden zag ik, dus daaraan kan ik het niet afmeten. Wel zag ik dat de reacties telkens minderden. Ik wil je niet voor het hoofd stoten, maar vraag me af of een tijdje op zwart wellicht niet beter is, waarna het dan met hernieuwde energie (kleur/glans/andere naam wellicht?) weer teruggezet kan worden waarbij het dan weer meer aandacht kan genereren. Het is maar een idee. Ik schrijf je dit n.a.v. Wikipedia:De_kroeg#Wikipedia:Gewenste_artikelen. Mag je me daar affakkelen door te zeggen waarom Artikel van de Dag wél zou moeten blijven! :-) (Concreet weet ik bijv. ook niet wat ik nog aan het artikel Rintje Ritsma op de lijst zou moeten toevoegen.) --Theo Oppewal (overleg) 11 sep 2020 00:04 (CEST)

Dag Theo. Je maakt een prima punt, de sectie wordt al geruime tijd niet meer actief gebruikt en bijgehouden. Ik weet niet of ik de juiste persoon ben om erover te beslissen. Ik heb het zowaar wel in het leven geroepen, maar dat wil niet zeggen dat ik, nu in niet meer actief ben, alsnog de zeggenschap heb om de sectie weer te uit de roulatie te halen. Ik stel voor dat je dit voorlegt aan de actieve community :-). Helaas zie ik weinig reactie op je voorstel in de Kroeg. Tja.. en dan? Ik zou willen aanbevelen om de sectie niet 'op zwart' te zetten, maar direct met een vernieuwend voorstel komt voor de sectie. Maar de keuze is wat mij betreft aan jou en de actieve community. Groetjes, Grashoofd (overleg) 12 sep 2020 11:14 (CEST)

Dank voor je reactie (al helemaal nu je blijkbaar niet meer (zo) actief hier bent). Voor mijn begrip, 'voorleggen aan de community' moet ik lezen als: opwerpen in De Kroeg? Of zijn er andere wegen? Overigens waarom niet tijdelijk op zwart - kost het veel moeite om het dan weer bovenaan in De Kroeg te krijgen? Ook ben ik benieuwd waarom je als getrouwe Wikipediaan nu minder actief bent op WP. Is dit tijdelijk? --Theo Oppewal (overleg) 17 sep 2020 08:59 (CEST)

Hoi Theo, ik weet ook niet precies wat de beste manier is. Ik denk dat je gefronste wenkbrouwen krijgt als je het gewoon zonder overleg 'op zwart' gooit met het idee om het dan ooit weer eens in het leven te roepen. Misschien is de situatie nu anders hoor, maar in 'mijn tijd' werden dit soort initiatieven niet echt in dank afgenomen. "Het is zoals het is" en als het anders moet, dan moet je wel met een goed vervolgplan komen. Waarom ik niet meer actief ben? Geen tijd voornamelijk, maar op een gegeven moment was de sfeer ook niet goed meer. Er werd alléén maar gezeurd, persoonlijke aanvallen, negativiteit alom. Het is toch wel een jaar of twee geleden dat ik gestopt ben, dus mogelijk (hopelijk) is de situatie nu heel anders. Succes! Groetjes, Grashoofd (overleg) 21 sep 2020 19:44 (CEST)