Overleg gebruiker:Grashoofd/Archief/2017

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Grashoofd
(Zeg maar Lars)

Hello!

Deze pagina is voor het laatst bewerkt door Nlwikibots op 6-12-2017
Archiefpagina's: 2007-20082009201020112012201320142015

Beoordelingsnominatie Makelaarsland[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Makelaarsland dat is genomineerd door Sonty567. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170206 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 7 feb 2017 01:02 (CET)

Beoordelingsnominatie Ruben Fernhout[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Ruben Fernhout dat is genomineerd door Kattenkruid. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170226 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 27 feb 2017 01:02 (CET)

Melding over vertaling: Strategy/Wikimedia movement/2017/Toolkit/Discussion Coordinator Role[brontekst bewerken]

Hallo Grashoofd,

U ontvangt dit bericht omdat u zich heeft opgegeven als vertaler voor het Nederlands op Meta. De pagina Strategy/Wikimedia movement/2017/Toolkit/Discussion Coordinator Role is beschikbaar voor vertaling. U kunt deze hier vertalen:

De prioriteit voor deze pagina is gemiddeld.


Uw hulp wordt enorm op prijs gesteld. Met vertalers zoals u is Meta een echte meertalige gemeenschap.

U kunt ook uw notificatievoorkeuren instellen.

Bedankt!

Vertalingenbeheerders van Meta‎, 10 mrt 2017 00:33 (CET)

Melding over vertaling: Strategy/Wikimedia movement/2017/Process/Briefing[brontekst bewerken]

Hallo Grashoofd,

U ontvangt dit bericht omdat u zich heeft opgegeven als vertaler voor het Nederlands op Meta. De pagina Strategy/Wikimedia movement/2017/Process/Briefing is beschikbaar voor vertaling. U kunt deze hier vertalen:

De prioriteit voor deze pagina is gemiddeld.


Uw hulp wordt enorm op prijs gesteld. Met vertalers zoals u is Meta een echte meertalige gemeenschap.

U kunt ook uw notificatievoorkeuren instellen.

Bedankt!

Vertalingenbeheerders van Meta‎, 10 mrt 2017 23:19 (CET)

Melding over vertaling: Bassel Khartabil[brontekst bewerken]

Hallo Grashoofd,

U ontvangt dit bericht omdat u zich heeft opgegeven als vertaler voor het Nederlands op Meta. De pagina Bassel Khartabil is beschikbaar voor vertaling. U kunt deze hier vertalen:The page has been renamed and updated and many parts of the former translations are now outdated.

Uw hulp wordt enorm op prijs gesteld. Met vertalers zoals u is Meta een echte meertalige gemeenschap.

U kunt ook uw notificatievoorkeuren instellen.

Bedankt!

Vertalingenbeheerders van Meta‎, 11 aug 2017 15:35 (CEST)

Beoordelingsnominatie Wijngaard de Swaenen[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Wijngaard de Swaenen dat is genomineerd door Rode raaf. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170920 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 21 sep 2017 02:01 (CEST)

Beoordelingsnominatie Kinnebak[brontekst bewerken]

Beste Grashoofd, je artikel Kinnebak (herinner je je dit nog na 9 jaar?) is genomineerd. Met vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 30 sep 2017 17:55 (CEST)

Melding over vertaling: Meta:Babylon/Translators newsletter[brontekst bewerken]

Hallo Grashoofd,

U ontvangt dit bericht omdat u zich heeft opgegeven als vertaler voor het Nederlands op Meta. De pagina Meta:Babylon/Translators newsletter is beschikbaar voor vertaling. U kunt deze hier vertalen:This page explains a new service: to keep translators posted about messages that need a particular effort, we have created a new newsletter. that newsletter is distributed on wiki as a notification and does not requires an email to subscribe. This message is both to kindly suggest you to translate the page explaining that new process, and also to invote you to subscribe to that newsletter. :)

Uw hulp wordt enorm op prijs gesteld. Met vertalers zoals u is Meta een echte meertalige gemeenschap.

U kunt ook uw notificatievoorkeuren instellen.

Bedankt!

Vertalingenbeheerders van Meta‎, 21 nov 2017 19:15 (CET)