Overleg gebruiker:Grashoofd/Archief/2019

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Grashoofd
(Zeg maar Lars)

Hello!

Deze pagina is voor het laatst bewerkt door Nlwikibots op 4-12-2019
Archiefpagina's: 2007-2008200920102011201220132014201520162017201820192020

Beoordelingsnominatie IJsbaan Ureterp[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om IJsbaan Ureterp dat is genomineerd door VanBuren. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190121 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 22 jan 2019 01:02 (CET)

Wikiproject Muziek[brontekst bewerken]

Beste Grashoofd, in 2012 heb je het Wikiproject Muziek opgezet. Aangezien ik artikelen schrijf/aanvul over bands, artiesten en albums heb ik mij opgegeven als "projectmedewerker". Maar ik zie dat het project zo'n beetje is verlaten. Is het een idee om het project nieuw leven in te blazen? Ik zie wel kansen om Wikipedia te verrijken met kennis op dit gebied. maarten|overleg 10 feb 2019 15:57 (CET)

Hi Maarten. Tof dat je je wilt inzetten voor artikelen over muziek. Ikzelf ben niet meer actief op Wikipedia, dus voel je vrij om de regie van het project over te nemen. Succes! Gr Grashoofd (overleg) 10 feb 2019 16:01 (CET)
Nu zag ik wel dat jouw laatste bijdrage alweer een paar maanden geleden geleverd is, maar ik dacht, ik probeer het gewoon. Jammer dat je Wikipedia hebt verlaten. Hopelijk is het niet definitief? Dat zal de tijd uitwijzen. Dank voor je antwoord, ik zal eens kijken wat ik er van kan maken. maarten|overleg 10 feb 2019 16:11 (CET)

Beoordelingsnominatie Lachspiegels (Slagharen)[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lachspiegels (Slagharen) dat is genomineerd door The Banner. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190222 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 23 feb 2019 01:01 (CET)

Super Mario Bros./Duck Hunt[brontekst bewerken]

Hallo Lars, ik zag dat Super Mario Bros./Duck Hunt is aangemaakt door je bot, vandaar dat ik je de volgende vraag voorleg. Het artikel is imo overbodig omdat het geen zelfstandig onderwerp is, formeel zelfs geen beginnetje is. Ik zou willen voorstellen om hier een redirect van te maken naar Duck Hunt, waar reeds vermeld wordt dat het spel als dubbelpakket met Super Mario Bros. uitgebracht werd. Dit n.a.v. een discussie op Overleg gebruiker:Bla-iggy nadat deze nieuwe gebruiker een soortgelijke pagina aanmaakte. Kan jij je daarmee vinden? MVG, Arch (Overleg) 25 apr 2019 07:44 (CEST)

Dat is prima, ga je gang! Grashoofd (overleg) 25 apr 2019 10:14 (CEST)

Publicist[brontekst bewerken]

Dag, Grashoofd. Ik zag net het artikel dat je hebt aangemaakt, Publicist, en ik dacht: in die betekenis ken ik het woord 'publicist' helemaal niet. Van Dale's woordenboek (2005) kent het alszodanig ook niet, dus ik vraag mij af of de vertaling van het onderwerp hier niet wat ongelukkig is. Ik weet trouwens niet hoe de Engelse term publicist dan wel vertaald zou moeten worden, maar misschien is het goed om wat dat betreft een oproep te doen via Wikipedia:Overleg gewenst? Groet, Jürgen Eissink (overleg) 13 jul 2019 20:22 (CEST).

Ook anderen hebben vragen bij de vertaling, dus graag je reactie niet hier, maar op Overleg:Publicist. B.v.d., Jürgen Eissink (overleg) 14 jul 2019 14:17 (CEST).
Dag Jürgen, ik heb aldaar geantwoord. Bedankt voor het aankaarten! Groet Grashoofd (overleg) 15 jul 2019 20:43 (CEST)

redirect omzetten naar dp[brontekst bewerken]

Hier maakte je in een klap 23 binnenkomende links naar een doorverwijspagina. Wie moet die nu gaan rechtzetten? Edoderoo (overleg) 23 jul 2019 12:30 (CEST)

Hoi Edo, nergens voor nodig die vijandigheid, ik los het wel op zodra ik thuis ben.. kwestie van een paar minuutjes :-) - Grashoofd (overleg) 23 jul 2019 12:55 (CEST)

Beoordelingsnominatie Lenteveld[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Lenteveld dat is genomineerd door HM Wilburt.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190825#Lenteveld en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 26 aug 2019 00:56 (CEST)

Verplaatste bewerkingen[brontekst bewerken]

Beste Grashoofd,

In het verleden heb je bewerkingen gedaan op pagina's die op een volglijst staan. Ter verbetering van de kwaliteit van Wikipedia zijn de nog niet goedgekeurde artikelen van deze volglijst verplaatst naar de naamruimte van de aanmaker. Als je vindt dat een of meer van deze pagina's wel in de hoofdnaamruimte passen, kan je via deze pagina een verzoek daartoe aan de moderatoren doen.

Met vriendelijke groet, RonnieBot (overleg) 11 sep 2019 07:07 (CEST)

Bob Baker (musicoloog)[brontekst bewerken]

Beste Grashoofd, in 2012 maakte je het artikel over Bob Baker aan. Ik ben bezig met het oplossen van beginnetjes die indiemuziek raken en kwam zo bij het artikel terecht. In een poging om meer informatie over deze man te vinden, kom ik geen onafhankelijke bronnen tegen. Wel zie ik veel verwijzingen naar zijn blogs en ander werk. Kun jij me een zetje in de juiste richting geven? Heb je misschien offline bronnen die over hem schrijven? maarten|overleg 10 nov 2019 16:17 (CET)

Dag Maarten, wat een mooi project om op je te nemen. Bij voorbaat veel succes ermee. Ik heb ook even rondgekeken, maar ik heb niet echt solide, onafhankelijke bronnen kunnen vinden. Wel bijvoorbeeld dit en dit. Ook staat er veel informatie op zijn eigen website, maar dat had je ongetwijfeld ook al gezien. Ik heb het artikel destijds geschreven omdat mijn docent muziek destijds een groot liefhebber was van zijn blog en hem de pionier van de indiemuziek noemde. Had ik hem destijds maar gevraagd om offline bronnen... ;-) Groetjes, Grashoofd (overleg) 12 nov 2019 15:36 (CET)
Ik heb het artikel een beetje kunnen uitbreiden. Bronmateriaal blijft wat dunnetjes, maar - dankzij jouw verwijzing naar Books - is de bewering dat hij als pionier gezien wordt in ieder geval van bron voorzien. maarten|overleg 20 nov 2019 00:20 (CET)