Overleg gebruiker:Grasmat

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


  • Als u een vraag wilt stellen of een opmerking ga dan naar Kopje Toevoegen. Als U klaar bent met typen druk eerst op Bewerking Ter Controle, voor als er fouten in zitten. Als dat gedaan is druk dan op Pagina Opslaan, uw bericht wordt automatisch onder aan de pagina gezet.
  • Bewerk nooit mijn archief! (Kost mij weer werk).
  • Sluit altijd je bijdragen af met vier tildes (~~~~);
  • Gescheld en Rasistische teksten worden niet getolereerd !
  • Als ik niet reageer op een bericht kijk dan eerst of ik het wel heb gelezen als dat niet zo is kijk dan in mijn laatste wijzigingen Zie hier: als ik daar in de tussen tijd niks heb gedaan is het gewoon een kwestie van langer wachten.
  • Tussen 21:00 's avonds en 7:00 's morgens ben ik niet actief!
  • Grasmat|(Vragen?)
Laatste bericht gelezen

Bronnen[bewerken]

Moi Grasmat, ik weet dat jij geïnteresseerd bent in Drentse plaatsen, geeft niet hoe klein. Dus toen ik zag dat je wat had toegevoegd aan Amelte dacht ik, mooi. Maar in werkelijkheid heb je alleen twee keer een bron toegevoegd, geen idee waarom je dat doet. Het lemma wordt er m.i. niet beter van en de bron die er nu staat heb ik niet gebruikt. Peter b (overleg) 23 okt 2018 09:42 (CEST)

Moi Peterb, ik had op dat moment de OP van Ronn nog niet gelezen, mijn excuses. Daarom heb ik een oude versie teruggeplaatst op het lemma. De bron die ik gaf, het Geheugen van Drenthe gaf geen bronnen waar zij hun tekst vandaan haalden, hun voorloper de Encyclopedie Drenthe gaf die wel. Grasmat|(Vragen?) 23 okt 2018 13:25 (CEST)
Excuses zijn niet nodig, ik ben een beetje een buitenbeentje als het over het toevoegen van bronnen gaat. Ik zag trouwens dat jij ooit Klatering hebt aangemaakt, weet niet of je daar binnenkort nog eens in de buurt komt want de foto van dat infobord die moet scherper kunnen :-). Wel een mooi buurtje trouwens. Peter b (overleg) 23 okt 2018 13:42 (CEST)
Wanneer het weer mooi weer is, fiets ik daar weer naar toe, maar vandaag niet. Grasmat|(Vragen?) 23 okt 2018 13:53 (CEST)

Fanfare Concordia[bewerken]

Beste Grasmat,

ik vraag je om heroverweging voor het verwijderen van de pagina van Fanfare Concordia. Als lid van deze vereniging ben ik medeverantwoordelijk voor de content op onze website alsmede andere social media. De tekst is dan ook door mij zelf aan de beheerders van onze website aangeleverd en de informatie hiervoor komt rechtstreeks uit de archieven van onze vereniging.

Graag je bericht.Stephantimmermans (overleg) 23 okt 2018 15:07 (CEST)

Beste Stephan,
Op deze pagina staat precies uitgelegd, waarom ik uw pagina heb genomineerd voor de verwijdering en wat u en uw organisatie kan doen om de tekst vrij te geven zodat het ongestoord kan worden overgenomen op Wikipedia. Met vriendelijke groet, Grasmat|(Vragen?) 23 okt 2018 16:00 (CEST)