Overleg gebruiker:Grasmat

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


  • Als u een vraag wilt stellen of een opmerking ga dan naar Kopje Toevoegen. Als U klaar bent met typen druk eerst op Bewerking Ter Controle, voor als er fouten in zitten. Als dat gedaan is druk dan op Pagina Opslaan, uw bericht wordt automatisch onder aan de pagina gezet.
  • Bewerk nooit mijn archief! (Kost mij weer werk).
  • Sluit altijd je bijdragen af met vier tildes (~~~~);
  • Gescheld en Rasistische teksten worden niet getolereerd !
  • Als ik niet reageer op een bericht kijk dan eerst of ik het wel heb gelezen als dat niet zo is kijk dan in mijn laatste wijzigingen Zie hier: als ik daar in de tussen tijd niks heb gedaan is het gewoon een kwestie van langer wachten.
  • Tussen 21:00 's avonds en 7:00 's morgens ben ik niet actief!
  • Grasmat|(Vragen?)
Laatste bericht gelezen

Sterrendag[bewerken]

Sterrendag! Het is vandaag sterrendag, de dag waarop we elkaar nog even extra bedanken voor een jaar vol enthousiasme en prachtige bijdragen.

Bedankt voor jouw inzet en hopelijk maak je ook komend jaar weer mooie artikelen. Dqfn13 (overleg) 31 dec 2018 13:28 (CET)
Herintroductie sterrendag: Uit te reiken aan iemand die u afgelopen jaar positief opviel. Dat kan een hele serie bewerkingen of initiatieven zijn, maar ook één bijzondere bewerking. Het idee is laagdrempelig; de ster hoeft niet ergens op een lijst ingeschreven te worden, slechts uitdelen ter waardering. Leuk zou zijn om daar een kleine persoonlijke motivatie aan toe te voegen, maar niets is verplicht. Het gaat om het gebaar. Het uitdelen ervan vindt plaats op 31 december, deelt u er ook eentje uit vandaag?

@Gebruiker:Dqfn13, Jij ook nog een gelukkig nieuwjaar! En dank voor jouw hulp verleden jaar! Grasmat|(Vragen?) 1 jan 2019 13:03 (CET)

Koninklijk Atheneum Antwerpen[bewerken]

Beste,

Kan u mij zeggen waarom u deze pagina reclame vindt voor de school? Kan ik iets aanpassen? Alvast bedankt

@T.vantrigt:,
Sorry voor het late bericht, ik zou je eerst adviseren om gewoon in je eigen kladblok een beginnetje te maken. Doe dit neutraal en wat mij betreft, zonder dat het gekopieerd wordt van een andere site als er geen toestemming is gegeven van de desbetreffende organisatie. Kijk bij het schrijven ook naar vergelijkbare artikelen, zoals deze Koninklijk Atheneum Berchem dan heb je de opmaak ook gelijk te pakken.
Voorbeelden van reclame kan ik je niet meer geven omdat het artikel is verwijderd. Met vriendelijke groet, Grasmat|(Vragen?) 20 feb 2019 12:06 (CET)

Sociare[bewerken]

Je veranderde "de werkgeversfederatie voor de socioculturele sector" in "een werkgeversfederatie voor de socioculturele sector". Er is maar één werkgeversfederatie in Vlaanderen die de socioculturele sector (PC 329) vertegenwoordigt, dus "de" lijkt me meer aangewezen, niet? Wimvanopstal (overleg) 2 mrt 2019 17:20 (CET)

Ik heb het nadien veranderd. Grasmat|(Vragen?) 3 mrt 2019 19:11 (CET)