Overleg gebruiker:Guusbosman

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom op de Wikipedia Guusbosman-at-hotmail.com en veel succes gewenst. Zie de pagina Wikipedia:Welkom voor nieuwelingen voor een introductie. Groet, jeroenvrp 23 aug 2004 15:36 (CEST)

Guus, welkom bij Wikipedia. Veel plezier hier!!!! ChrisE 24 aug 2004 19:31 (CEST)

Hoi Guus, nog een verlaat welkom namens mij. Ik zie op je gebruikerspagina dat je je gebruikersnaam wilt veranderen. Het is helaas niet mogelijk dit automatisch te doen. Wel kun je bij het inlogscherm gewoon een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Groeten, RonaldW 19 sep 2004 18:15 (CEST)

Hallo Guusbosman, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.029.195 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

hadie guus, ik hoop dat ik je hernoemingsverzoek naar tevredenheid heb ingewilligd. oscar 4 feb 2005 04:59 (CET)


Ik heb je verzoek tot hernoeming op Meta gewist. Zover ik kan zien is dat niet meer nodig Walter 17 feb 2005 15:52 (CET)

Verwijderingsnominatie Draaiorgel de Violanta[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meerdere artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Draaiorgel de Violanta dat is genomineerd door ArnaudH. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100313 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 14 mrt 2010 01:03 (CET)